UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 30.1.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Meidän safkaa
Avokadopastan synty. On Hannan vuoro kertoa ihastuttavan avokadopastan syntytarina. Kuka hurmasi kenet ja miten? Alexander ja Hanna kokkaavat yhdessä myös herkullista ikisuosikkia, possukastiketta perunamuusilla ja rapsakoilla mummon kurkuilla.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Tänään stailattavia etsitään Roskildessa. Trinny ja Susannah huomaavat kadulla Johnnyn ja Astridin, isän ja tyttären, joiden pukeutumistyyli kaipaisi muutosta. Toiset perheenjäsenet ovat heitä kiinnostuneempia muodista. 27-vuotias Louise työskentelee konduktöörinä ja pitää työunivormustaan, koska univormun vuoksi hänen ei tarvitse välittää pukeutumisestaan. Hän haluaisi kuitenkin olla tyyliltään "seksikäs äiti". Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Tyylituuletus. Kisassa on viimein edetty muodonmuutosviikolle, jolloin on aika tuulettaa kilpailijoiden tunkkaiset tyylit. Muodin huipulle -realitysarjasta tuttu tyyliguru Tim Gunn ja julkkisten luottokampaaja Ken Paves loihtivat pudottajille aivan uuden ilmeen. Lopulta kilpailijat pääsevät esittelemään hoikistunutta olemustaan läheisilleen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Kodin vanki. Traumaattisen tapahtuman laukaisemasta vakavasta agorafobiasta kärsivä nainen ei ole poistunut kotoaan pitkään aikaan. Kuinka kotinsa vankina olevaa naista voidaan auttaa? Vieraana on myös nainen, jonka aviomies sai sydänkohtauksen lentokoneessa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Kiinteistöjen kuningas
Valheiden talo. Olisikohan sittenkin kannattanut tarkastaa työntekijän taustat ennen pestaamista? Andrewn dramaattinen lähtö puhuttaa. Jennin häät lähestyvät. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Glee
Uudet ilmeet. Blaine ja Brittany taistelevat oppilaskunnan puheenjohtajuudesta. Kurt saa unelmiensa työpaikan, mutta seurustelu Blainen kanssa joutuu vastatuuleen. Jaksossa vierailee Sinkkuelämästä tuttu Sarah Jessica Parker. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (seksi).
16:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Aloitus Australiassa. Uusi sarja alkaa! Useista kokkiohjelmista tuttu Jamie Oliver päättää kouluttaa australialaisista ongelmanuorista ravintolatyöntekijöitä sikäläiseen ravintolaansa ja antaa näin heille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Osallistujiksi pyrkivien nuorten joukossa on muun muassa huumeidenkäyttäjiä ja kodittomia. Konsepti on Oliverille tuttu hänen brittiläisestä Fifteen-ravintolahankkeestaan, mutta tällä kertaa hänellä on apuna australialaiskokki Tobie Puttock. Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Asvalttikuningatar. Tänään stailattavia etsitään Aarhusissa. Trinny ja Susannah ottavat stailattavakseen 43-vuotiaan Susanin, joka on entinen asvalttityöntekijä. Hän rakasti työtään, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi. Tyyliltään Susan on jäänyt teinivuosiin. 44-vuotias Ayile ei pukeudu tavalla, joka korostaisi hänen upeita muotojaan. 36-vuotiaalla Sachalla on puolestaan itsetunto-ongelmia. Hän ei pidä itseään ollenkaan viehättävänä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Kukkulan kuninkaat. Thomas ja Dervla O'Hare alkoivat rakentaa vuonna 2005 Belfastin laitamille valtavan suurta modernia huvilaa. Työt etenivät varmoin ottein, vaikka vaativaa hanketta johtaneella Dervlalla ei ollut rakentamisesta aiempaa kokemusta. Urakka valmistui ajallaan, ja nyt Kevin palaa kolme vuotta myöhemmin katsomaan, miten lapsen saanut pariskunta on asettunut kotiinsa. Hulppean talon iso rinnepuutarha on nyt myös valmis, ja sitä koristavat muun muassa Eero Aarnion Puppy-koirat. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suurin pudottaja
Kymmenes punnitus. Kilpailijat pääsevät jakamaan uutta urheilutietämystään läheisilleen ja naapureilleen. Aktivoiko yhteinen kuntoiluhetki myös ylipainoiset perheenjäsenet tavoittelemaan terveellisempää elämää? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 4. Uunituoreet avioparit muuttavat yhteen. Neuvoja uuteen elämänvaiheeseen haetaan psykologi Kari Kiianmaan vastaanotolta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Eyes Wide Shut (K16)
Arthur Schnitzlerin romaaniin perustuva draama tohtorista, joka erkanee vaimostaan yhä syvemmälle pakkomielteisen seksin fantasioihin ja karuun todellisuuteen.Tämä mestariteos jäi Kubrickin viimeiseksi. Ohjaaja: Stanley Kubrick, USA 1999. (153'). Pääosissa:Tom Cruise, Nicole Kidman, Madison Eginton, Jackie Sawiris, Sydney Pollack. K16

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 77 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:05
Kolme miestä ja tyttö
Kylvyssä huolet häviävät. Mikään ei rentouta rankan työpäivän jälkeen niin kuin kuuma kylpy, ja niinpä Jess ja Winston hankkivat salaa ammeen, mutta tärvelevät samassa rytäkässä Scmidtin puvut. Kaikeksi onneksi pulmaan on looginen ratkaisu: on lavastettava murtovarkaus. Cece on jälleen sinkku, ja Schmidt julistaa tytölle rakkautensa. Työt ja pomo vääntävät asiat kuitenkin solmuun. Nick tutustuu baarissa Angieen, jonka aggressiivinen poikaystävä on oikea sika mieheksi. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (väkivalta).
00:35
Mutsi
Vohveleita ja vessavuoroja. Christyn on vaikea hyväksyä, että elämä on helpompaa Bonnien muutettua taloon. Baxter puolestaan leiriytyy pihatielle. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Farm Kings
Päin mäntyä. Pete on stressaantunut: kauppa ei käy maatilatorilla, tipulähetys saapuu päivän etuajassa ja kukaan ei tunnu noudattavan ohjeita varastolla. Dan pääsee näyttämään kyntensä torimyyjänä. Lisa ja Elizabeth etsivät antiikkihyllyä kaupalle. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 9/13.
01:55
Yön AVA