UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 4.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Glaseeratut lampaakyljykset. Jamie valmistaa glaseerattuja lampaankyljyksiä kesäisen kasvispastan kera. Toisena ateriana valmistuu täyteläistä mutta silti kevyttä sienikeittoa sekä homejuusto-omenacrostineja.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Epätoivoinen ristiinpukeutuja. Helsingørissä tapaamme 183-senttisen Marian, jonka kengänkoko on 44. Hän on kaunis nainen, mutta pukeutuu miesten vaatteisiin ja kenkiin. Trinny on itsekin pitkä ja haluaa auttaa Mariaa löytämään naisellisuutensa. Ohjelman päätteeksi hänestä kuoriutuukin upea kaunotar, jolla on myös itsetunto kohdallaan. Susannah puolestaan opettaa pelkkään mustaan pukeutuvaa Metteä monipuolistamaan vaatevarastoaan, ja tekee uhkeasta Fannysta hehkeän seksipommin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Kamalat varpaat. Nuoren naisen varpaat ovat kamalassa kunnossa, eikä kukaan ole osannut sanoa, miten asia voitaisiin korjata. Lisäksi mies, joka ei halua käyttää CPAP-laitettaan uniapneansa hoitoon yritetään pelästyttää terveellisempiin elämäntapoihin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Jamie Oliverin etniset herkut
Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Välimerellä. Kausi 5, 4/23. Kyle välttelee Kimin flunssapöpöjä viimeiseen asti käydessään katsomassa vilauksen Kimin tyttären lähes kymppitonnin morsiuspuvusta. Hän on nimittäin lähdössä perheineen Välimeren luksuslomalle. Valtava yksityisjahti odottaa heitä Mallorcalla. Yolanda tulee mukaan, mutta hän saa kesken kaiken huonoja uutisia. Eileen viettää Malibun kesää uusioperheineen, johon kuuluu kolmannen aviomiehen lisäksi viisi poikaa. Lisa V.:n koirien garderobi kaipaa täydennystä alan liikkeessä.
15:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Savinen arkeologi. Koldingin kadulta löytyy savinen ja vaatepaljouden alle piiloutunut arkeologi, jonka sukupuolesta ei ole täyttä varmuutta. Villapaitojen ja verkkareiden uumenista kuoriutuu kuitenkin upea ja kurvikas nainen, joka ei ole uskoa uutta peilikuvaansa todeksi. Tapaamme myös Hellen, joka on kärsinyt synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, eikä voi edes kuvitella näyttävänsä seksikkäältä. Susannahin avulla hän saa nähdä itsestään aivan uuden puolen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
16:00
Beverly Hills, 90210
Tyttöjen kesken. Kausi 1, 14/23. Brenda kutsuu kaverinsa yökylään pitämään hauskaa tyttöjen kesken, mutta Kellyn töykeä ystävä Amanda aiheuttaa jälleen ongelmia käytöksellään eikä asiaa auta sekään, että David ja Scott yrittävät ottaa tytöistä törkykuvia. Brandon ja Steve saavat naisseuraa, mutta deitit paljastuvatkin harvinaisen epärehellisiksi. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Sua vain yli kaiken. Pauline auttaa vetoamalla Milan siepanneeseen Danieliin radiolähetyksessä. Leonard ei edelleenkään usko, että Patrizia olisi Danielin rikoskumppani. Mutta sitten Patrizia tekee ratkaisevan virheen ja jättää jälkeensä todisteita. Martinin leikkaus onnistuu hyvin, mutta nukutuksesta tokkuraisena hän tekee rakkaudentunnustuksen, joka hämmentää sisar Heleneä, mutta Charlotten tunnustus järkyttää vielä enemmän. Natascha suhtautuu kylmäkiskoisesti nuoren ihailijansa lahjaan. Oluttuvan taidenäyttely lähestyy ja Tina yrittää hinnoitella töitään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Lennonjohtotorni kotina. Kun ilmailuhullu pariskunta rakentaa talon lentokentälle, lopputuloksen täytyy olla erityinen. Mutta kun kaikki mahdollinen menee pieleen, valmistuuko talo koskaan?
19:00
Ensitreffit alttarilla
Rakkauskoe. Kausi 2, 1/10. Tapaamme sinkut, jotka haluavat tosissaan rakastua. Heille sopivaa puolisoa etsivät kolme parisuhdeasiantuntijaa.
20:00
LA Shrinks
Seksi paratkoon!. Kausi 1, 1/8. Uusi sarja! Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin? Yksi ohjeistaa äkillisesti tuplaantunutta lapsikatrastaan megafonin läpi, toinen yrittää saada vastentahtoista aviomiestä vauvamielelle ja kolmas jännittää homofobisen isänsä kohtaamista miehisten hääuutisten merkeissä. Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Avausjaksossa terapeuttien pakeille saavutaan lähinnä seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten tiimoilta. Mukaan mahtuu myös nainen, johon liikenneruuhkat vaikuttavat sangen erikoisesti. Amerikkalainen reality. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Eyes Wide Shut (K16)
Arthur Schnitzlerin romaaniin perustuva draama tohtorista, joka erkanee vaimostaan yhä syvemmälle pakkomielteisen seksin fantasioihin ja karuun todellisuuteen.Tämä mestariteos jäi Kubrickin viimeiseksi. Ohjaaja: Stanley Kubrick, USA 1999. (153'). Pääosissa:Tom Cruise, Nicole Kidman, Madison Eginton, Jackie Sawiris, Sydney Pollack. K16

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 74 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Juhlatunnelmissa. Kausi 5, 5/23. Yolanda haluaa mahdollisimman pian Mallorcalta kotiin, sillä hänen tyttärensä on pidätetty autolla ajamisesta alkoholia nauttineena. Myös Kyle perheineen palaa kotiin, sillä Kimin tyttären Brooken häät ovat tulossa. Ennen häitä Kim hemmottelee syöpää sairastavaa ex-miestänsä Montya, tyttärensä isää. Pitkän tauon jälkeen Eileen on palaamassa Ashley Abbotin rooliin Tunteita ja tuoksuja ¿sarjaan. Hän harjoittelee vuorosanoja kotona sisarentyttärensä kanssa.
01:00
Vaimot vaihtoon USA
Loudon / Envy. Vapaata kasvatusta kannattava äiti ja armeijan kuria pitävä äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä ei käydä lainkaan koulua eikä noudateta minkäänlaisia sääntöjä, toisessa perheessä ei muuta olekaan kuin sääntöjä eivätkä lapset saa nähdä edes ystäviään. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:55
Yön AVA