UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Keskiviikko 1.7.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:26
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Se tutustuu uusiin paikkoihin ja kulttuureihin ja kokee paljon jännittäviä seikkailuja. Sallittu kaiken ikäisille.
06:39
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Se tutustuu uusiin paikkoihin ja kulttuureihin ja kokee paljon jännittäviä seikkailuja. K7
06:52
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:14
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjan toisella tuotantokaudella seurataan Twilight Sparklen ja hänen ystävien seikkailuja Ponyvillessä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
07:58
FOX Kids: Avatar 2
Kausi 2. Osa 2. Rakastavaisten luola. Ryhmä tapaa matkallaan Omashuun joukon kiertolaisia, jotka näyttävät heille oikotien Rakastavaisten luolan läpi. K7
08:22
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:42
FOX Kids: Pac-Man
Jakso 9. Tuulis-Kuulis. Kuulis päättää ryhtyä Pac-Manin veroiseksi supersankariksi ja vohkii Pacin marjat. K7
09:05
Wipeout
Osa 7. Ex-parit kilpasilla. Entiset pariskunnat kilpailevat Wipeoutin herruudesta. Finaalissa parit erotetaan ja kilpailijat kisaavat 50 000 dollarin voittopotista yksin. Amerikkalainen gameshow.
09:55
Pohjolan maut à la Sara
Osa 13. Terveellisiä ruokia. Porkkalan metsistä etsitään pakurikääpää, josta valmistetaan misokeittoa. Jälkiruoaksi tehdään marjoilla koristeltua raakasuklaata. Vapaa-ajan ohjelma.
10:20
ShowHau
Jaksossa tutustutaan Taitavat tassut -koiraharrastuskeskukseen ja kuullaan thaimaalaisen rescue-koira Tonin tarina. Kuinka pidetään koirien loiset loitolla ja miltä näyttää koiran tarvitsema päivittäinen ravintoannos? Ammattikoiraosiossa tutustutaan SRVA-toimintaan.
10:45
Ari ja Kirsi: Kotirempat
Ari ja Kirsi: Kotirempat innostaa katsojia tekemään remonttia kotonaan. Ohjelmassa näytetään selkeästi rakentamisen eri työvaiheet ja annetaan ohjeet remontin toteuttamiseen. Ohjelman juontavat Kirsi Laamanen ja Ari Lahti.
11:10
Aarteen tonkijat
Rock'n'rollin kuningas. George Wyant ja Tim Saylor metsästävät kadonneita aarteita ympäri USA:n maaseutua - aseinaan metallinpaljastimet. Kaksikko selvittää rocksankarin aikaisempaa historiaa. He yrittävät myös ratkaista legendaarisen intiaanitavernan arvoituksen.
11:40
Autiotalojen aarteet
Ryhmä etsii salattuja aarteita hylätystä hotellista Hot Springsissä. Hotellissa asuivat aikoinaan mm. Babe Ruth ja Al Capone. National Geographic Channel

Kello 12:00

12:05
Lyödään ällikällä
Painovoimaa uhaten. Poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.
12:30
Aivopelit
Kaikki pelissä. Joudumme päivittäin kilpailutilanteisiin, joko itseämme tai toisia vastaan. Ihmisaivoissa on jotakin, mikä saa meidät haluamaan voittoa. National Geographic Channel.
12:55
Aivopelit
Kouluta aivosi uudelleen. Kognitiivisen tieteen, aivotutkimuksen ja psykologian asiantuntijat kertovat, miten aivot havaitsevat maailmaa ja mikä aiheuttaa yllätysreaktion. National Geographic Channel.
13:20
Jaakon matkassa
Italiassa, Firenzen lähellä Jaakko tapaa paikallisessa vaateyrityksessä työskentelevän muotisuunnittelijan Sari Järvisen, jonka vaatemallistoa ja asusteita myydään ympäri maailman.
14:10
Huijareiden kaupunki
Sarjassa tutustutaan, miten suurkaupunkien hämärätyypit ryöstävät hyväuskoisia turisteja. Kaunottariksi, kadunmiehiksi ja taksinkuljettajiksi tekeytyneet huijarit ryhtyvät töihin, kun Prahan päivä muuttuu yöksi. Dokumenttisarja.
15:05
Hurjat mökkiurakat
Lupa liikehtiä. Paulie ja Tuffy kohtaavat ovelan ja energisen metsämiehen, jonka vaatimuslista koettelee mökkikuninkaiden kestävyyttä ja kykyjä. National Geographic Channel
16:00
Lentoturmatutkinta
Heathrow'n arvoitus. Vain lentäjän nopea toiminta pysäytti suuronnettomuuden, kun kone putosi Heathrow'n kentälle. Miksi koneen moottorit sammuivat? Air Crash Investigation, National Geographic Channel.
16:55
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Ricky ja Bubba haluavat varaston, jossa ei ole käyty kahteen vuoteen. Moella on mukana lahjakas apulainen. Lesa värvää Jerryn huutamaan tarjoukset. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:20
Huutokaupan Metsästäjät
Daven ja Darrellin sota kiihtyy, Brandi läksyttää Jarrodia, ja Barry tekee yllättävän löydön. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:45
Cops
Osa 34. Huumepidätyksiä ja harhautuksia. Peitepoliisille huumeita myynyt mies yrittää harhauttaa poliiseja nielemällä huumeet. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12

Kello 18:00

18:15
Lapin poliisit
Vain kaksi kalaa. Utsjoen partio yrittää saada poliisia välttelevää norjalaista kuulusteluihin. Kilpisjärvellä järjestettävät pilkkikilpailut aiheuttavat kiirettä Kaipaiselle ja Airaksiselle. #lapinpoliisit
18:45
Family Guy
Osa 613. Billin ja Peterin maailma. Peterin tyrä repeää, kun hän auttaa Bill Clintonia, joten Bill haluaa piristää häntä. Brian yrittää opetella käyttämään vessaa. Amerikkalainen piirrossarja. K12
19:10
Varastojen metsästäjät
Heimotaidetta. Jesse ja Papa Bear lyövät hynttyyt yhteen voittaakseen Brandonin ja Lorin. Jesse yllättyy huutamiensa esineiden arvosta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Autotallien metsästäjät
Osa 1. Opiskelijavarasto. Lapset ovat lentäneet pesästä, mutta täyttäneet äitinsä autotallin opiskeluaikojen tavaroillaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:00
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Ricky ja Bubba haluavat varaston, jossa ei ole käyty kahteen vuoteen. Moella on mukana lahjakas apulainen. Lesa värvää Jerryn huutamaan tarjoukset. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan Metsästäjät
Barry löytää asevaraston, kovapintainen Dave liikuttuu muistelemaan isäänsä, ja Jarrodin huono onni jatkuu. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 21:00

21:00
Castle
Kausi 2. Osa 8. Paremmissakin perheissä. Castle ja Beckett tutkivat polkupyörälähetin murhaa. Käy ilmi, että lähetin viemän paketin sisältö voisi vapauttaa pitkään vankilassa istuneen miehen. Amerikkalainen dekkarisarja. K12
21:55
Ilman johtolankaa
Lasten parhaaksi. Lasten huostaanottoja hoitava sosiaalityöntekijä katoaa eräänä iltana, ja katoaminen saattaa liittyä erääseen työssä tehtyyn huonoon päätökseen. Amerikkalainen rikosdraama. K12
22:50
Räjähtävä aurinko
Exploding Sun, Kanada, 2013. O: Michael Robison. P: Julia Ormond, David James Elliott, Natalie Brown. Avaruusalus joutuu neitsytmatkallaan avaruusmyrskyyn ja se ajautuu kurssiltaan uhkaamaan aurinkoa. Miehistöllä on vain kaksi päivää aikaa pelastaa maapallo tuholta. K12

Arviot: IMDb 3.6
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:10
Totta vai tarua?
Manaaminen. Vuonna 1973 ilmestynyt elokuva "Manaaja" nosti vanhan katolisen rituaalin jälleen maailmankartalle. Psykologit ja lääkärit ovat huolissaan ilmiön suosiosta. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
01:40
Mystinen ihmisjahti
Pikaruoka-Freddie. Rikostutkijoiden huipputiimi yrittää selvittää "pikaruoka-Freddien" henkilöllisyyden valvontakamerafilmin ja testitulosten avulla. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:35
S.H.I.E.L.D. Agentit
Osa 7. Ylituhoase. Agentti Coulsonin erikoisryhmä saa selville, että eteläossetialainen separatistiryhmä on saanut käsiinsä kammottavan laitteen, jolla voi laukaista vihollisten aseita pitkien matkojen takaa. Amerikkalainen agenttisarja. K12
03:20
Jaakon matkassa
Italiassa, Firenzen lähellä Jaakko tapaa paikallisessa vaateyrityksessä työskentelevän muotisuunnittelijan Sari Järvisen, jonka vaatemallistoa ja asusteita myydään ympäri maailman.
04:10
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.