UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Sunnuntai 24.7.

23:30
Rouva varapresidentti
Kausi 2, 7/10. Alasajo. Selina joutuu lomauttamaan osan henkilökunnastaan. Samaan aikaan hänen ex-miehestään vuotaa vahingollinen tieto julkisuuteen. Gary ja Jonah yrittävät pelastaa tilanteen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna

Kello 6:00

08:00
Yle Uutiset
08:05
Avara luonto: Pohjois-Amerikka
5/5. Lainsuojattomia ja luurankoja. Aavikoilla ovat niin ihmiset kuin eläimetkin luonnonvoimien armoilla. Millaisin keinoin Kuolemanlaakson ja Meksikon aavikoiden eläimet onnistuvat pysyttelemään hengissä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Aamusydämellä
Elinsiirto pelasti elämän. Sari Männikölle tehtiin sydämensiirto ja Timo Akkalalle maksansiirto viimeisillä hetkillä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:55
Yle Uutiset
10:00
Jumalanpalvelus
Olarin Seurakunnan musiikkirippikoulu Espoo Velskolan toimintakeskus. Liturgi Juha Virta, saarna-vastaava Kristiina Huotari, musiikkivastaava Auroora Kiiski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
10:45
Seniori työssä
Jorma Veistelehto, 65 v, työskentelee koneasentajana Metso MineralsinTampereen tehtaalla. Hyväkuntoisella koneasentajalla ei ole kiirettä jäädä kotiin kun vaimokin on vielä työelämässä useita vuosia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Tartu Mikkiin
Tämän illan Tartu Mikkiin -jaksossa nähdään, mikä perhe on paras, kun siskospari Saara ja Suvi Aalto saa vastaansa veljesduo Ilari ja Lauri Hämäläisen. Tartu Mikkiin ja laula mukana! (es. 18.10.2013) (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Puutarhaunelmia
Kasvivärjäri Leena Riihelä värjää lampaanvillaa. Kevätpuutarha Ahvenanmaalla. Perhoskasveja puutarhaan. Koostejakso.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:35
Camilla Plum ja säilöjän niksit
2/8. Camilla on hyvin perillä maitohappobakteerien toiminnasta ja valmistaa kotitekoista viiliä, kefiiriä ja jogurttia sekä raikkaan kesäisen jälkiruuan. Juustoonsa hän taikoo hienon savuaromin. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:05
Rakkaudesta puutarhaan
Kausi 4, 6/8. Pitkänomaiselle pihatilkulle toivotaan afrikkalaisia ja karibialaisia piirteitä, ja violettia rakastava omistaja haluaa puutarhaansa runsaasti lempiväriään. Miten Alan Titchmarsh nämä ongelmat ratkaisee? HD Äänitekstitys: suomi.
13:55
Löytöretkiä maailmaan
Rapusaari. Kaukaisella Clippertoninsaarella Tyynellämerellä elää harvinainen taskurapulaji. Rapujen määrä on kuitenkin hälyttävästi pienentynyt viime vuosina. Tutkijat lähtevät selvittämään siihen syytä. Äänitekstitys: suomi.
14:10
Historia: Tri Livingstonen päiväkirjat
Maailman ehkä kuuluisimman tutkimusmatkailijan viimeisimmän kenttäpäiväkirjan salat paljastuvat, kun amerikkalainen tutkimusryhmä palauttaa uusimman teknologian avulla haalistuneet sanat eloon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12
15:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Kulutustavaratarkastajat
3/8. Yhä useammat treenivaatteet käsitellään antibakteerisilla aineilla, jotta hiki ei haisisi. Mitä aineet ovat ja onko niiden käyttö turvallista? HD Äänitekstitys: suomi.
15:50
Kotikylä
Kausi 2, 4/6. Kylässä vietetään häitä, vieläpä kaksin kappalein. Onko Bert seuraavana vuorossa vaikka nuoren miehen mieli halajaa ulkomaille. Kumpi näistä on mahtavampi: maanomistajan oikeus vai jokamiehenoikeus? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:50
Novosti Yle
HD Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Isä Brown ja hänen laumansa
Kausi 1, 8/10. Kuolleen kasvot. Kemblefordissa järjestetään hyväntekeväisyystempaus ja siellä sattuneesta kuolemantapauksesta syytetään surevaa miestä. Isä Brown on kuitenkin päättänyt todistaa, että mies on syytön. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
18:15
Metsien kätkemä
Kalajoen dyyneiltä Kallankareille. Kalajoki kohosi merestä vasta kivikauden lopulla - ja nousee yhä. Kuljemme kiemuraiselta Siiponjoelta dyyneille ja vierailemme kalastajien ja hylkeenpyytäjien Kallankareilla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:55
Neiti Marple: Kuolema lähettää viestin
Kausi 2. (The Sittaford Mystery) Lumi saartaa kaupungin ja Jane Marple yöpyy majatalossa. Vieraat huvittelevat spiritismillä, ja omistaja saa uhkauksen. Aamulla ennustus on käynyt toteen. N: Geraldine McEwan. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD

Kello 21:00

21:05
Kotikatsomo: Hopeanuolet
2/3. Ritva saa apua yllättävältä taholta ja Marja-Leena menettää hermonsa. O: Auli Mantila. N: Jaana Saarinen, Katriina Hyvärinen, Heikki Silvennoinen, Kalle Juurela. T: DOfilms, 2007. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
21:55
Vera Stanhope tutkii (12)
Kausi 3, 4/4. Tuhlaajapoika. Yökerhon luona on puukotettu mies. Kun uhrin henkilöllisyys selviää, Vera on ymmällään. Mies oli palannut hiljan kotiseudulleen ja hänen hallussaan oli suuri summa rahaa. Mistä se on peräisin? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:25
Elämäni unelma
4/8. Lars Erik Nettum on vasta 15-vuotias mutta on halunnut jo vuosia kilpapyöräilijäksi ja osallistua vaativaan Trondheimista Osloon ajettavaan kisaan, idolinsa Thor Hushovdin tapaan. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna