UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 2.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Aidot potilaskysymykset - lääkäri vastaa Vieraana maalaislääkäri Tapani Kiminkinen
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: Puolustusvoimien entinen komentaja, amiraali Jan Klenberg
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Rakastunut stalkkeri. Maya etsii järkyttyneen Rickin käsiinsä ja tarjoaa lohduttavaa syliä eron partaalla kiikkuvalle exälleen. Carolinella on asioita selvitettävänä sekä Ridgen että Rickin kanssa. Eric ei katso hyvällä poikiensa kahnauksia ja alkaa epäröidä uuden toimitusjohtajan valintaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:10
Emmerdale
Toivon pilkahdus. Brenda pahoittaa mielensä, kun Bob epäilee häntä varkaaksi. Diane säntää tekosyyn turvin lääkäriin luettuaan lääkkeestä, jolla hiv-tartunta voidaan vielä estää. Alicia suunnittelee piristävänsä Valia yllätysjuhlilla, mutta Diane ja Eric eivät innostu ideasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Vaiettuja totuuksia. Val uskaltaa vihdoinkin kertoa totuuden Ericille ja pyytää häntä mukaansa klinikalle. Järkyttynyt Eric ehdottaa Dianelle, että he tunnustavat tekonsa. Chas pettyy, kun James peruu treffit työmatkan takia, ja kiukuttelee Moiralle ja Cainille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Kylmähoito. Yli sadan asteen pakkasessa tapahtuva kylmähuonehoito on noussut suosioon, joten lääkärit keskustelevat sen hyödyistä ja vaaroista. Lisäksi esitellään uusi hoitomuoto suun alueen ryppyihin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Amazing Race
Loppurutistus, osa 2. Kausi 21, 12/12. Kilpailijat matkustavat Ranskasta New Yorkiin postikorttivihjeen perusteella. New Yorkissa he vapautuvat pakkopaidasta Harry Houdinin tapaan, toimivat Lombardi's Pizzan pizzakuskeina ja tunnistavat eri maiden lippuja. Gotham Hallissa selviää, mikä joukkueista korjaa päävoiton. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:50
Moderni perhe
Vihdoinkin naimisiin, osa 1/2. Camin ja Mitchin hääpäivä koittaa viimeinkin. Kommelluksia ei juhlapäivästä puutu, kun Camin frakki on kateissa, Philillä on vaikeuksia noutaa häälahja, Claire ja Luke joutuvat tuuliajolle ja kaiken huipuksi juhlapaikan lähistöllä riehuva metsäpalo pistää aikataulun uusiksi. Pääsevätkö sulhaset avioon saakka? Tarina jatkuu ensi jaksossa! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:20
Moderni perhe
Vihdoinkin naimisiin, osa 2/2. Viidennen tuotantokauden päätösjaksossa Camin ja Mitchin hääkaaos saa uudet mittasuhteet, kun kaikki tuntuu menevän mönkään. Löytyykö uusi juhlapaikka? Sopivatko Camin vanhemmat riitansa? Saadaanko avioliitto solmittua vai ei? Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:50
Antti Tuisku: Keinutaan feat. VilleGalle
15:55
Salatut elämät
Osa 2842: Helena tinttaa ja tarinoi. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:25
Merta lähemmäs kalaan
Laulaen kalaan. Kausi 1, 1/10. Tähdet tähdet -ohjelmassa keväällä viihdyttäneet kansansuosikit ja kaverukset Waltteri Torikka ja Arja Koriseva lähtevät ottamaan mittaa toisistaan ja Vanhankaupunginlahden kuhista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Syyllisyydentuskainen tunnustus. Ridge tunnustaa Katielle suudelleensa Carolinea. Pettäjäpari vakuuttelee suuntaan jos toiseen, ettei mitään muuta tapahtunut, mutta vilpittömyydenpuuska saattaa tulla liian myöhään. Maya muistelee romanttisia utukuvia Rickin kanssa ja pyörittelee tämän vihkisormusta kädessään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kaksin testissä. Val ilahtuu, kun kylmäkiskoinen Eric ilmestyy klinikalle. Molemmille tehdään testi, jonka tulokset saavat Valin kyynelehtimään. Bob avautuu Danille Brendan varastelusta ja palauttaa tavaroita oikeille omistajille. Megan on vihainen Charitylle, joka on vaihtanut urakoitsijan kysymättä muiden mielipidettä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kiinni jäitte!. Brenda pelkää, että varastelu johtuu uusiutuneesta aivokasvaimesta. Nicola ja Bernice yrittävät narauttaa huijarimiehen pikatreffeillä. Val ei ilahdu Villapakan yllätyspirskeistä, mutta suostuu juhlimaan kahdestaan siskonsa kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2843: Lari ei kaipaa nuorempaa miesseuraa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Suomen kaunein piha
Osa 9. Kenellä on koko Suomen kaunein piha?. Yleisö on äänestänyt voittajan kahdeksan upean finalistin joukosta. Hanna Sumari, Tommi Heinonen ja Kati Jukarainen luovuttavat voittajalle 5000 euron pääpalkinnon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Lista. Pride ryhmineen selvittää strippiklubilla ammutun seilorin tapausta. Käy ilmi, että murha-aseella on tapettu aiemmin kaksi muutakin miestä. Sarjamurhaajan jäljitys johdattaa tiimin New Orleansin ränsistyneelle alueelle, joka on kärsinyt korkeista rikostilastoista hurrikaani Katrinan jälkeen. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Myytinmurtajat
Vodkaa!. Jamie ja Adam selvittävät, voivatko ilmaan ammutut luodit olla tappavia pudotessaan takaisin maahan. Tiimi testaa erilaisia vodkamyyttejä, kuten saako vodkasta tehtyä kylmäkääreen ja auttaako se myrkkysumakki-ihottumaan. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.
23:50
Mentalist
Sisäpiiriläinen. Aseistautuneet ryöstäjät hyökkäävät pankkiin keskellä päivää. He pakottavat sisällä olijat lattialle makaamaan ja lupaavat, ettei kukaan loukkaannu, jos kaikki tottelevat käskyjä. Ryöstö päättyy silti kassaholvista kantautuvaan laukauksen ääneen. Jane todistaa pankkiryöstäjien paon viereisestä suutarista, jonne on piipahtanut viemään pohjasta kuluneita kenkiään. Ryöstöpaikalla Janen huomio kiinnittyy tallelokerohuoneen avonaiseen oveen. Perehdyttyään tapahtumien kulkuun hän alkaa epäillä, että ryöstäjillä on ollut apurinaan pankin oma työntekijä. CBI:n ja FBI:n kiistat jatkuvat, mutta siitä huolimatta Lisbon saa kutsun pokeri-iltaan. Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Viides tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Voittostudio