UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 31.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Positiivisuuden psykologiaa.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Positiivisuuden psykologiaa 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Venäjän muutos ja muutoksen suunta 6.50 Makuja: Herkkuja tuorepastasta 7.10 Hyvinvoiva vai pahoinvoiva nuoriso? 7.20 Some on nuorten valtakunta. Kuka luo siellä säännöt? 7.40 MTV Sport -raati 8.20 Minun kirjahyllyni: Mark Levengood 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Makuja: Herkkuja tuorepastasta 9.05 Studio55.fi: Miten ravinnontarpeemme muuttuu, kun ikää tulee lisää? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Ikä ja ruoka - miten ravinnontarpeemme muuttuu, kun ikää tulee lisää? Vieraana elintarviketieteiden tohtori Merja Suominen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Aly Forrester, kävelevä korkeajännite. Brooke sanoo Katielle, että tämän ménage-à-Ridge -toiminta on sairasta ja vastenmielistä. Hän epäilee Katien ydinmotiiviksi kostoa kaikista niistä vuosista, jotka tämä on viettänyt isosiskonsa varjossa. Katie korostaa, ettei Ridge ole sieppauksen uhri, vaan mies, joka tuli hänen luokseen omasta vapaasta tahdostaan. "Minulla on Storm-veljemme sydän, ja nyt minulla on Ridgenkin sydän." Alyn käytös jatkuu verbaalis-aggressiivisena. Hän sanoo, ettei Forrester-firma ole korubisnestä, ja että Wyatt kärsii julkisuudenkipeydestä. Korut herättävät muistoja Rickissä, Ericissä ja Carolinessa, jopa Quinnissa. "Stephanie oli ylpeä jalokivistään ja ylpeä miehestä, joka ne antoi. Eric antoi tämän minulle, hän saattoi sanoa. Korut ovat koristaneet hänen lookiaan monissa yhteyksissä ja monien muotilehtien kansikuvissa. Eräässä televisio-ohjelmassa hänellä oli tämä, ja New Yorkin muotiviikolla tuo. Stephanie on kuolematon, joten korukokoelmakin on." Ericin tehtyä päätöksen kokoelman käyttämisestä HFTF-malliston yhteydessä Aly sähköistyy entisestään. Eric kysyy, miksi tyttö halusi antaa Pariisissa potkut äiti & poika Fullerille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Rikottu perhe. Alicia saa suolaa haavoihinsa, kun selviää, että David ja Priya ovat lähdössä yhteiselle lomamatkalle. Debbie joutuu raivon valtaan nähdessään Chasin ja Cameronin jälleen yhdessä. Edna ei voi uskoa, että Alex olisi ryövännyt hänet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Kieroa peliä. Katie haluaisi jo tavata ihmisiä, mutta Declan ei päästä häntä minnekään yksin. Charity, Cain ja Zak ovat huolissaan Debbien mielenterveydestä. Cameron kehittelee uusia juonia selustansa turvaamiseksi. Bernice murehtii vieraantumistaan Dee-Deestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Tietoa takamuksesta. Lääkäreiden aiheina ovat monenlaiset takamustuskat peräpukamista iho-ongelmiin ja ummetuksen hoitoon. Lisäksi perehdytään nännitietouteen sekä ruoditaan koirien nolojen tapojen syitä ja mahdollisia ratkaisumalleja. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Lily Cole taiteen parissa
Christo. Bulgarialaislähtöinen Christo loi vuosikymmenien ajan valtavia ympäristötaideteoksia vaimonsa Jeanne-Clauden kanssa. Vaimon kuoltua Christo jatkaa parin yhteistä työtä. Abu Dhabin dyyneille saattaa nousta 35 vuotta suunnitteilla ollut valtava öljytynnyriteos, jonka mittasuhteita Lily Cole lähtee Christon kanssa hahmottamaan. Brittiläinen asiaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mike & Molly
Villi ja vapaa. Mollyn lähtiessä kolmen päivän työmatkalle Mike haluaisi vain mököttää yksin kotona. Carl ja Vince kuitenkin aikovat saada Miken nauttimaan parin päivän vapaudestaan vaikka väkisin. Joyce puuhaa kevätsiivousta ja pakottaa muutkin talonsa asukkaat puunaamaan kotia. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew¿ssa Iina Kuustonen ja rintakohu, ex-jääkiekkoilija Pasi Nurminen löytää uuden elämän kirpputorilta, Pertti Salovaara runoilee masennuksesta ja maniasta, Paavo Lipponen muistaa kaiken, Lomasankareiden nuori tähti Nuutti Konttinen ja Isac Elliot laulaa.
16:15
Koko Suomi leipoo
Marjat. Kesäiset marjat pääsevät oikeuksiinsa, kun teknisessä tehtävässä leivotaan marjapavlova leivoksia. Taidonnäytetehtävässä marjamoussekakkujen hyytyminen tuottaa ongelmia osalle leipureista Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Näytät partaradikaalilta, Liam!. Aly Forrester hämää Charlie-parkaa niin että saa tämän paljastamaan, mitä firman Rodeo Driven liikkeessä olleelle timantille todella tapahtui. Siis että Wyatt varasti sen! Hopen luo ilmestyy miesvieras, jolla on Marimekko-tyyppinen musta olkalaukku ja risuja muistuttava parta. Liam! Hänellä on mukanaan myös vähemmän risuinen asia, Spencer Publicationsin tuorein EYE ON FASHION -muotilehden numero. Siinä komeilee aukeaman kokoinen artikkeli Hopesta. Juttu on tribuutti uuden sukupolven muotisuunnittelija-tyylintekijä Hope Loganille. "Kaikki rakastavat kunnon comeback-tarinaa", Liam sanoo. Seuraavaksi hän menee sanomaan Wyattille, että tämän teennäiset maskit tulevat vielä putoamaan. Syvälle! Aly on hämmästynyt Hopen laimeasta reaktiosta hänen kerrottua, että Wyatt on timanttivaras. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Odottamaton takaisku. Katie saa kauhukseen kuulla joutuvansa leikkaukseen. Ennen kuin Declan pääsee katsomaan rakkaintaan, lääkärillä on huonoja uutisia myös hänelle. Cameronin juoni tuottaa harmia ja hankaluuksia Cainille ja Debbielle. Moira saa uuden ihailijan kahvilassa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Vapun valtakunta
Kristiina Komulainen ja Heidi Sohlberg. Vapun valtakunnassa pannaan pystyyn blondien rapujuhlat, kun vieraiksi saapuvat juontaja Kristiina Komulainen ja Miss Suomi, sisustussuunnittelija Heidi Sohlberg. Blondit herkuttelevat saksiniekkojen lisäksi sienipiirakalla, kurpitsakeitolla ja tiramisulla.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2705. Janne 1 - Tale 0 Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:05
Posse
Possessa perjantaina mm. huippulumilautailija Antti Autti, Hjallis Harkimo, salkkaritähdet Mikko Parikka, Emil Hallberg, Tero Tiittanen, Jasmin Voutilainen, Jukka-Poika sekä Timo Vuorensola ja Iron Sky 2:n uunituoreen trailerin maailmanensi-ilta! Stuntissa Iina Kuustonen.

Kello 21:00

21:30
Hjallis
Kaija Koo. Harry Hoo ja Kaija Koo. Molemmat pysyvät pinnalla vuodesta toiseen - mitä he oppivat toisiltaan?
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Matkalla Perditioniin (K16)
Lama-ajan Chicagoon sijoittuva synkkätunnelmainen rikosdraama, jossa perheensä menettänyt gangsteri päättää lähteä väkivaltaiselle koston tielle entisiä rikoskumppaneitaan vastaan. Ohjaaja: Sam Mendes, USA 2002. (112') Pääosissa: Tom Hanks, Jennifer Jason Leigh, Paul Newman, Daniel Craig, Stanley Tucci, Jude Law. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 81 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Eurojackpot ja Jokeri
01:00
24 - Lontoo (K16)
21.00-22.00. Kriisi syvenee ja osapuolet joutuvat valmistautumaan sotaan toistaiseksi tuhoisimman iskun jälkimainingeissa. Yhdysvallat yrittää vakuuttaa kostonhaluisen Kiinan diplomaattisia kanavia pitkin siitä, että asevoimien puolustusjärjestelmiin on tunkeuduttu eikä maa ole vastuussa iskusta. Boudreaun petturuus paljastuu, mutta Jack käyttää häntä löytääkseen selkkauksen suunnittelijat, joista toinen on Jackille ja Audreylle entuudestaan ikävän tuttu. Amerikkalainen toimintasarja CIA:n takaa-ajamasta Jack Bauerista, joka panee jälleen henkensä likoon estääkseen terrori-iskun Yhdysvaltain presidentin vieraillessa Lontoossa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Voittostudio