UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Viasat Nature/Crime Torstai 5.3.

22:00
19-2
Jakso 7, kausi 1. Sarja kertoo kahden luonteeltaan ja elämänkokemukseltaan hyvin erilaisen miehen muodostamasta poliisipartiosta. Konstaapelit Nick Barron ja Ben Chartier suhtautuvat toisiinsa epäilevästi ja vihamielisesti, mutta ajan myötä miehet alkavat kunnioittaa toisiaan ja orastava kumppanuuskin alkaa näyttää mahdolliselta. Sarjan edetessä tutustutaan koko 19. poliisipiirin tiiviiseen työyhteisöön. Yhteisöön mahtuu niin ystävyyttä kuin vihanpitoakin, niin lojaalisuutta kuin petosta. Sarjassa kuvataan partiopoliisin kohtaaman maailman arvaamattomuutta ja haurautta. Vaarallisia jännitteitä riittää niin töissä kuin työajan ulkopuolellakin. 19-2 on koskettava poliisidraama täynnä vahvaa henkilökuvausta.
23:00
19-2
Jakso 8, kausi 1. Sarja kertoo kahden luonteeltaan ja elämänkokemukseltaan hyvin erilaisen miehen muodostamasta poliisipartiosta. Konstaapelit Nick Barron ja Ben Chartier suhtautuvat toisiinsa epäilevästi ja vihamielisesti, mutta ajan myötä miehet alkavat kunnioittaa toisiaan ja orastava kumppanuuskin alkaa näyttää mahdolliselta. Sarjan edetessä tutustutaan koko 19. poliisipiirin tiiviiseen työyhteisöön. Yhteisöön mahtuu niin ystävyyttä kuin vihanpitoakin, niin lojaalisuutta kuin petosta. Sarjassa kuvataan partiopoliisin kohtaaman maailman arvaamattomuutta ja haurautta. Vaarallisia jännitteitä riittää niin töissä kuin työajan ulkopuolellakin. 19-2 on koskettava poliisidraama täynnä vahvaa henkilökuvausta.

Kello 24:00

00:00
Ashes to Ashes
Jakso 4, kausi 2. Swapping the Ford Cortina for an Audi Quattro, DCI Gene Hunt rolls up his sleeves and embraces the 80s in the sequel to the critically acclaimed and phenomenally popular Life On Mars. Set in 1982, everyone's favourite politically-incorrect cop, flanked by his faithful sidekicks Ray Carling and Chris Skelton, turns his attentions to taking on the 'southern nancy' criminal scum in London. But he does not expect to meet DCI Alex Drake who is battling with her own sense of dislocation. Ripped from her current world of sexual equality and respect, she finds herself faced with the boorish Gene in a two-tone, New Romantic, 80s London with a soundtrack of Adam Ant, Blondie and The Human League ringing in her ears. Where is she really from and what does she have to do with Sam Tyler? Frustrated by each other's stubbornness, the friction between Alex and Gene heats up. However, as the two titans collide, it becomes apparent there is more than just a professional tension emerging. Pääosissa: Philip Glenister, Keeley Hawes, Dean Andrews, Marshall Lancaster.