UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 24.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Suomen lapsellisin ruokalista
Kausi 1, 1/6. Mitä tapahtuu kun lapset saavat suunnitella ruokalistan useaan sataan ruokapaikkaan? Ainakin lapset itse ovat intoa täynnä! Sarja alkaa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Itämaisia makuja. Jamie aloittaa uuden kauden pirteillä itämaisilla mauilla. Pöytään ilmestyy piri piri -possua ja naurettavan nopeat nuudelit, ja tähteeksi jääneestä lampaasta Jamie taikoo biriyania ja nuudelisalaattia. Lisäksi saadaan gratinoituja simpukoita ja tomaattikeittoa, ja antaapa Jamie vinkkejä pakastimen hyödyntämiseenkin.
11:00
Katastrofikokki
Perinneruokaa. Kausi 1, 7/10.Tällä kertaa karmeat kotikokit kilvoittelevat perinneruokien parissa. Miten heiltä sujuu karjalanpiirakoiden rypytys tai kaalikääryleiden valmistus? Entä miten he selviävät yllätyshaasteesta? Paikalle kannustamaan ja tuotoksia tuomaroimaan saapuu rohkea Marttojen iskuryhmä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kardashianit: Dash Dolls
Valkoisia valheita. Kausi 1, 2/8. Durranin poikaystävä Shalom yllättää kullanmurunsa pinkillä Bentleyllä, jonka lahjastaan liikuttunut kaunotar kauhukseen kolaroi. Stephanie puolestaan murehtii poikaystävänsä vieroitushoidon onnistumista. Malika ja Khadijah setvivät alastonkuvauksissa syntynyttä riitaansa. Amerikkalainen realitysarja.
13:00
Kardashianit muodin pyörteissä
Tilaisuus tekee varkaan. Kausi 1, 3/10. Kourtney kuulee, että Kim järjestää hänen luonaan Northin syntymäpäivät ilman lupaa, ja lentää Los Angelesiin sanomaan siskolleen suorat sanat. Scott käyttää tilaisuutta hyväkseen ja järjestää loma-asunnolla villit juhlat. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
14:00
NYC:n täydelliset naiset
Paljastuksia kehiin. Kausi 8, 7/23. Sonja poikkeaa Bethennyn toimistalla juttelemassa uudesta bisneksestään ja yllättyy pahemman kerran Bethennyn reaktiosta. Dorinda järjestää parjatun miesystävänsä Johnin kanssa juhlat, joissa jälleen kerran tunteet kuohuvat. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
NYC:n täydelliset naiset
Kaikki kreivittären miehet. Kausi 8, 8/23. Bethenny emännöi juhlia, joiden pääpuheenaiheena on tuleva reissu Berkshiresiin. Luann esittelee uuden miehensä Dorindalle ja Julesille, ja reissulla naisille selviää, että kyseessä oleva uros on Ramonan entinen heila. Bethenny ja Luann ajautuvat ennen kuulumattoman rajuun riitaan, jossa sanoja ei säästellä. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Berkshiresin bakkanaalit. Kausi 8, 9/23. Bethennyn ja Luannin riita Dorindan juhlissa saa eeppiset mittasuhteet, ja lopulta juhlien emäntäkin menettää hermonsa. Julesin ensimmäinen viikonloppureissu naisporukassa on kaikkea muuta kuin rentouttava, sillä jatkuvan riitelyn todistamisen lisäksi hän saa ikäviä uutisia kotopuolesta. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 2/14. Laurin karmea vedätys Raahen fitness-leirillä menee läpi Elseltä, vai meneekö? Merikaupunki inspiroi leirille yllätyslajeja. Singaporen keskusta ja Raahen satama käyvät kummatkin fitness-kaksikolle jumpan paikaksi. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Elixir Life
Kausi 3, 2/14. Kauniit ja Mestarit uimakoulussa luksuskartanossa. Joanna Kuvaja ja Satu Tuomisto pukeutuvat Jani Sievisen iloksi kumipukuun.Tukholman maraton pelottaa ja kiihottaa. Heidi Sohlberg tuo terveyttä toimistoon. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Vapun valtakunta
Saimi Hoyer. Sieniherkkuja Saimin kanssa. Vappu ja huippumalli Saimi Hoyer käyvät sienimetsässä ja pyöräyttävät suppilovahveropastan sekä uunikanaa sieni-bulgur-lisäkkeellä. Jälkiruoaksi on tarjolla omenahyvettä jäätelön kera.
18:30
Vapun valtakunta
Antti Ruuskanen. Lohturuokaa Ruuskasen Antille. Vapun vieraaksi saapuu keihään Euroopanmestari Antti Ruuskanen. Haastelun lomassa laitetaan pöytään vatruskoita, karjalanpaistia, perunamuusia ja tuoretta pullaa.
19:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 2/12. Oskari ja Miira. Kokkina työskentelevällä Oskarilla on pulma; shortsit ovat ainoat päälle mahtuvat housut. Ylipaino on painanut maahan myös miehen mielen. Uuteen housukokoon pääsemisessä auttaa Miira-vaimo. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 3/10. Parit lähtevät häämatkoille ja luonteiden erilaisuudet alkavat hiljalleen paljastua. Yksi tuoreista vaimoista saa mieheltään yllätyksen, kun toinen taas kaipaisi puolisoltaan päättäväisempää otetta. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
500 Days of Summer
500 Days of Summer. Romanttinen elokuva nuoresta naisesta, joka ei usko tosirakkauteen, ja miehestä, joka rakastuu häneen. Arkkitehtihaaveet haudannut Tom kirjoittelee työkseen onnittelukortteja. Raikkaan tuulahduksen konttoriin tuo uusi työntekijä, Summer, johon Tom rakastuu ensisilmäyksellä. Yhteisen karaokeillan jälkeen he alkavat tapailla toisiaan, mutta Summer varoittaa, ettei halua suhteen etenevän liian vakavaksi. Vuoden kuluttua parin tiet eroavat. Pettynyt Tom purkaa tuntojaan ystävilleen, jotka hälyttävät apuun myös hänen pikkusiskonsa. Ohjaaja: Marc Webb USA 2009. Pääosissa: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 86 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Nurse Jackie
Lapsia ja aikuisia. Kausi 1, 5/12. Sairaalaan saapuu pikkutyttö, joka pyytää apua sairaan äitinsä hoitamisessa. Jackie huolestuu tyttärensä käytöksestä. Jakson on ohjannut Steve Buscemi. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus).
23:35
Nurse Jackie
Viimeinen toive. Kausi 1, 6/12. Jackien entinen työkaveri saapuu sairaalaan saattohoitoon ja esittää hoitajille viimeisen toiveensa. Cooper setvii äitisuhteitaan. Vierailijana Blythe Danner. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 24:00

00:10
Jane the Virgin
35. luku. Kausi 2, 13/22. Jane ja Michael haluavat selvittää asioita Rafaelin kanssa, mutta tämä vaikuttaa ehdottomalta. Xo ja Ro ovat turhan läheisissä väleissä eronsa jälkeen, ja Petra haluaa saada paljon aikaiseksi ennen lasten syntymää. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (ahdistus).
01:05
Rizzoli & Isles
Helleaallon kuumentamat. Helleaalto pyyhkäisee yli Bostonin, ja 28-vuotias baarityöntekijä löytyy kuolleena kylpyammeestaan trendikkäällä asuinalueella. Onko mies vain viilennellyt itseään jääpalakylvyssä ja lopulta sammunut ammeeseen? Helle hyydyttää poliisiasemalla lähes jokaisen, eikä kuumuutta pääse pakenemaan kuin ruumishuoneelle - jonka ovelle syntyykin aikamoinen jono. Korsak löytää söpön pienen koiran, ja eksoottista viilentävää teetä mukitolkulla litkivä Angela alkaa käyttäytyä kummasti. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 5. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
02:05
Yön AVA