UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 2.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Verbier'n rinteessä. Kiinteistönvälittäjä Jan Fog pääsee tutustumaan remonttihankkeisiin ja jo valmiisiin loma-asuntoihin Verbier'n korkeatasoisessa lasketteluparatiisissa Sveitsissä. Tanskalaismiehellä on suuret suunnitelmat ensiluokkaisista huoneistoista kuuluisassa alppikylässä ja niille tarvitaan nyt hyvä myyjä. Toisella välittäjällä Pernille Samsilla on ilo esitellä idyllistä maalaisunelmaa omalle asiakkaalleen, jolle sijainti ja vanha pihapiiri ovat tärkeitä. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Asvalttikuningatar. Tänään stailattavia etsitään Aarhusissa. Trinny ja Susannah ottavat stailattavakseen 43-vuotiaan Susanin, joka on entinen asvalttityöntekijä. Hän rakasti työtään, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi. Tyyliltään Susan on jäänyt teinivuosiin. 44-vuotias Ayile ei pukeudu tavalla, joka korostaisi hänen upeita muotojaan. 36-vuotiaalla Sachalla on puolestaan itsetunto-ongelmia. Hän ei pidä itseään ollenkaan viehättävänä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Kymmenes punnitus. Kilpailijat pääsevät jakamaan uutta urheilutietämystään läheisilleen ja naapureilleen. Aktivoiko yhteinen kuntoiluhetki myös ylipainoiset perheenjäsenet tavoittelemaan terveellisempää elämää? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Ekstaasi lääkkeenä. Lääkäreiden vieraaksi saapuu nainen, joka sai vakavaan traumaperäiseen stressihäiriöönsä apua MDMA:n eli ekstaasin ja psykoterapian yhdistelmästä. Kokeiluvaiheessa olevasta hoidosta kertoo myös aihetta tutkiva lääkäri. Muita aiheita ovat muiden muassa Parry-Rombergin oireyhtymä ja moyamoya-tauti. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Rakkautta ensitreffeillä
Mysteerimies. Tällä kertaa näemme ensitreffeillä varsinaisen mysteerimiehen, joka osaa viihdyttää naisia - ainakin omasta mielestään. Tapaamme myös entisen aikuisviihdenäyttelijän, joka vikittelee hehkeää leskinaista. Mukana on myös viime jaksosta tutuksi tullut kuvankaunis Fayhe, jolle sateli uusia treffikutsuja mönkään menneiden treffien jälkeen.
15:00
Glee
Ero. Finn ja Blaine tuntevat etääntyneensä New Yorkiin muuttaneista kumppaneistaan Rachelista ja Kurtista. Suhteiden tila punnitaan, kun Blaine ja Finn kumpikin vierailevat New Yorkissa. Rachel vie Finnin tutustumaan kouluunsa taka-ajatuksenaan saada Finn taas innostumaan laulamisesta. Brittanyn ja Santanan kaukosuhdettakin selvitellään. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (ahdistus).
16:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Yhteishenkeä etsimässä. Kokkikokelaat viettävät pari päivää leirillä, jossa he tutustuvat toisiinsa ja rakentavat yhteishenkeä. Samalla testataan heidän yhteistyötaitojaan sekä soveltuvuuttaan ravintolatyöhön. Jakson lopussa selviää, ketkä 15 onnekasta valitaan mukaan. Osalla vaikeataustaisia nuoria on ongelmia sopeutua ryhmätyöhön ja tunnelma kiristyy. Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Maalaistyttö mekossa. Trinny ja Susannah valitsevat muodonmuutokseen Tanjan, joka pukeutuu hyvin poikamaisesti. Maatilalla työskentelevä nainen suhtautuu stailaukseen epäluuloisesti. Hän ei ole tottunut mekkoihin, mutta päättää yrittää tulevien häiden takia. Pienikokoiset kaksoset Alice ja Anita haluavat aikuisemman tyylin, sillä heitä luullaan jatkuvasti huomattavasti ikäistään nuoremmiksi. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Onnellistava olkitalo. Vuosia Ranskassa asunut brittipariskunta muutti alkuaan Ranskaan paremman elämän toivossa, mutta vieraaseen yhteiskuntaan sopeutuminen osoittautui odotettua vaikeammaksi. Perhe ei kuitenkaan luovuttanut vaan rakensi pieneen maalaiskylään ympäristöystävällisen olkitalon perinteisten kivitalojen rinnalle. Kevin palaa seitsemän vuoden jälkeen katsomaan, vieläkö ystävien ja tuttujen avulla rakennettu talo on pystyssä ja hyväksyttiinkö perhe kyläläisten joukkoon. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suurin pudottaja
Terveisiä menneisyydestä. Kilpailijat katsovat videot, jotka kertaavat heidän aikansa kisassa ja sisältävät terveiset, jotka he ovat nauhoittaneet itselleen kilpailun alkaessa. Hyviä ja huonoja hetkiä sisältävät videot paitsi kannustavat pudottajia jatkamaan valitsemallaan tiellä, myös herättävät suuria tunteita niin kilpailijoissa kuin heidän valmentajissaankin. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ristiriidoista nousee pyöreä talo!. Peter ja hänen thaimaalaissyntyinen vaimonsa Chard päättävät rakentaa puutarhatontilleen pyöreän talon. Oikeastaan päätös on Peterin, sillä Chard ei hyväksy perusmuodoksi ympyrää. Hän arvostaa miehensä lahjakkuutta ja perusteellisuutta, mutta pitää joitain ratkaisuja liian lennokkaina, sananmukaisesti. Peter rakentaa nykyisessä vajassaan lentokonetta, ja uuden talon siipirakennukseksi tulisi verstas, jossa rakentaminen voisi jatkua. Chard ottaa roolin 200 000 punnan budjetin haukkamaisena vartijana. Pariskunta kinaa melkein kaikesta, ja työt edistyvät hitaasti. Niissä on kuitenkin suunnitelma, ja niissä on energiaa, luovuutta, intohimoa ja osaamista. Paitsi että se kaikki on Peterin omassa päässä, ei yhteistyöhön jaettuna versiona. Kantikkaan ja pyöreän muodon henkien taistelusta alkaa vähitellen jäsentyä jotain niin kaunista että myös Chardin vastustus murtuu. Kokonaanko? Valmis talo on puuinsinööriyttä parhaimmillaan, ja lasisessa talvipuutarhassa on eksoottisia lajeja myös Thaimaasta. Lopputulos on Kevin McCloudin runollisuuteen nousevissa loppusanoissa maaginen näyttö Peterin ja Chardin suhteesta. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Allstars
Sulata hyvänmakuinen jäätelö hyvään makuusi! . On kysymys mausta, hyvästä mausta, sillä vaate on suunniteltava oman tyylitajun ja jäätelön antaman makuelämyksen innoittamana. Aikaa on kuusi tuntia, ehkä vähiten koko Project Runway -sarjan historiassa. Ensin valitaan jäätelö, sitten maistellaan sitä, sitten luonnostellaan ja sitten mennään materiaaliostoksille. Gelato-makuja ovat muun muassa greippi, passiohedelmä, cantaluponmeloni, vihreä tee, kiivi ja mustikka. Eräs suunnittelija sanoo pitävänsä kollegansa tekemästä kaftaanista, mutta, hmm, hän itse teki kaftaaneja jo kouluaikanaan. "Ja tuo vaate on kyllä raskaana oleva vuokaleivos." Tuomareiden mielipiteitä: "Luova lähestymisesi on hienoa, mutta menit ehkä liian käsitteelliseksi. Lopputulos on sekava ja epäselvä. Vaate ja kirsikkajäätelö kohtaavat. Ehkä liian kunnianhimoinen korsetti. Selkäpuoli on pelottava, vyö on pelottava, korvarenkaat ovat pelottavia. Aivan mahtava mekko. Sinä, soita minulle näytöksen jälkeen!" Jury: Georgina Chapman, Isaac Mizrahi ja Angela Lindvall. Vierailevat tuomarit: muotisuunnittelija Diane von Furstenberg ja australialainen huippumalli Miranda Kerr. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off.
22:00
OC:n täydelliset naiset
Sadaskin kerta toden sanoo, osa 1/2. Realitysarja The Real Housewives of Orange County (RHOC) sai ensi-iltansa maaliskuussa 2006 ja juhlii nyt 100. episodiaan. Show time! Mukana on inserttejä kahdeksan eri tuotantokauden tapahtumista: rakkautta, draamaa, juoruja, juomia, seksiä, syömiä, plastiikkakirurgiaa ja mimosakohtauksia. Hevosia ja huulikiiltoa! Aikaisemmilta kausilta ovat mukana Lynne Curtain, Jeana Keough, Tammy Knickerbocker, Lauri Peterson, Jo de la Rosa sekä originaalirouva Vicki Gunvalson, joka kuuluu kahdeksannenkin kauden leideihin. Hänen lisäkseen siihen kuuluvat Tamra Barney (myöhemmin rouva Eddie Judge), Alexis Bellino, Heather Dubrow, Lydia McLaughlin ja Gretchen Rossi. Mukana on myös naisten aviomiehiä, ex-aviomiehiä, rakastajia, ex-rakastajia, lapsia ja lastenlapsia. Show-isäntänä toimii Andy Cohen. Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä. - Spesiaalijakso sarjan sadannen episodin kunniaksi, osa 1/2.
23:00
Stylisti Rachel Zoe
Jotkut vain ovat hot!. Rachelin tiimi saa stailattavakseen realitytähti-jetsetpersoona Kim Kardashianin. Hot! Pojat heti paikalle, Joey ja Jeremiah! Joey kutsuu tilannetta 911-tapaamiseksi. Hänen asenteensa on, että Rachelin soittaessa hän ei kysy miksi, vaan lähtee vain palvelemaan emäntäänsä. Kardashian-projektissa hän toimii poikkeuksellisesti tyyliassistenttina, sillä Jeremiah sisustaa Rachelin ja Rodgerin tulevaa uutta kotitaloa. Rachel on haltioissaan Joeyn työn sujuvuudesta, mutta Jeremiahin jälki näkyisi vasta kymmenen päivän kuluttua, jolloin olisi muutto. Rodger on lähdössä miespuolisen possensa kanssa Las Vegasiin. Rachelin mielestä hummaaminen on julmaa juuri nyt, kun hän on raskaana ja töitä olisi kotipuolessakin. Hän kieltää pelaamasta uhkapeliä, jotta rahaa jäisi edes lapsen kasvattamiseen. Ennen Vegasia Rodger tulee Rachelin mukaan synnyttäjän tukihenkilön (doula) luo. Käynti on riitaisa, sillä Rachelin halu kontrolloida kaikkea käy Rodgerin jo ennestään kuumille hermoille. Hän tuntuu ajattelevan, että kahdeksannella kuulla raskaana ja yhä pahimmanlaatuinen kontrollifriikki. Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.

Kello 24:00

00:00
Malliduunarit
Roskavuoria ja rokkikukkoja. Tämänkertaisessa haasteessa mallit vetävät työhanskat käteen ja painuvat likaisten vaippojen keskelle lajittelemaan hotellin jätteitä. Britany saa taas moitteita hitaudestaan, ja muut tytöt syyttävät häntä lusmuilusta. Tuomaroinnissa yksi tytöistä saa kuulla, että hänen lookinsa ei sovi hotellin imagoon. Haasteen voittajat pääsevät haastattelemaan heavybändi Steel Pantheria, mutta juttutuokio bändin poikien kanssa uhkaa karata räävittömille poluille. Huippumalli Chrissy Teigenin juontama amerikkalainen realitysarja, jossa kahdeksan mallikaunotarta kilpailee pääsystä Las Vegasissa sijaitsevan loistohotellin mainoskasvoksi.
01:01
Farm Kings
Käykää pöytään. Ennakkomyynti ei ole sujunut odotusten mukaisesti, joten Joe järjestää illallistempauksen farmilla. Harmi vain, että samalle päivälle on luvattu rankkasateita. Tim kamppailee oikuttelevien maatalouskoneiden kanssa, kun taas Petellä on kädet täynnä Lisan antamia lisähommia. Ben on ensimmäistä kertaa maatilatorilla myymässä. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 12/13.
01:55
Yön AVA