UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 24.5.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Elixir Life
Kausi 1, 11/14. Mestariurheilijat teettävät Heidille ja Joannalle perinpohjaisen kuntotestin. Testi paljastaa kuitenkin tärkeän puutteen kummankin kuntoilussa. Sama virhe on suurella osalla suomalaisista, jotka aloittavat kuntoilun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:30
Lemmen viemää
Romantiikkaa hississä. David on innoissaan sekä mieleen palaavista muistoista että tulevasta yhteisestä matkasta Luisan kanssa. Luisalla on vaikeuksia salailla suhdettaan Sebastianiin ja antaa vääriä toiveita Davidille. Tina pitää syntymäpäiväjuhlat. Hotellin nuoriso on juhlissa hyvin edustettuna, mutta Annille ja Normanille pukkaa työvuoroa. Kesken työvuoron he jäävät kahdestaan hissiin jumiin. Mikä olisikaan sen parempi paikka tunnustaa vihdoin molemmilla heränneet tunteet? Entä miten hyvin Sebastian ja David mahtuvat samoihin bileisiin? Natascha suunnittelee jo omia hautajaisiaan. Michael saa purkaa sydäntään Charlottelle ja kertoo tälle myös näkemästään nuevoskleroosin hoitoa koskevasta artikkelista. Michael on epäileväinen, mutta Charlotte rohkaisee ystäväänsä kääntämään kaikki kivet. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Outo riippuvuus. Yhä useampi menehtyy opiaattien yliannostukseen. Voiko ilmaisesta vasta-aineesta olla apua huumeenkäyttäjille? Tosi-tv-tähti syyttää kollegaansa kunnianloukkauksesta yhä kummallisempia piirteitä saavassa oikeusjutussa. Yhdeksänvuotias tyttö soittaa järkyttävän hätäpuhelun autosta. Pica-oireyhtymästä kärsivä Tamika syö saviruukkujen paloja. Pääseekö hän pakkomielteestään eroon ennen kuin hänen elimistönsä vaurioituu pysyvästi? Koripalloilija saa hurjan näköisen silmävamman kesken pelin. Uusi seksilelu herättää keskustelua yllättävän muotoilunsa vuoksi. Lääkärit antavat myös kätevän vinkin, kuinka saada laastarit pysymään tiukasti kiinni iholla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 9/14. Street workoutin Suomen mestari ja Elixirin fitness-mestarit yhdistävät voimansa näyttävässä ja tehokkaassa erikoisharjoituksessa. Else Lautala testaa paljasjalkakengät treenikenkinä. Lassin suuhun majoittunut hammaspeikkojen farmi häädetään todellisella tehohoidolla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Muodin huipulle
Etelän tyyliin. Kausi 12, 9/15. Uusi kilpailupäivä alkaa kivalla yllätyksellä, sillä suunnittelijat pääsevät brunssille etelän tyyliin. Tässä onkin vihje seuraavaan tehtävään, joka on suunnitella joko päivä- tai ilta-asu Belk-tavarataloketjun modernille etelän naiselle. Ken ja Dom kokevat, että heillä on kotikenttäetu, mutta kuinkas käykään. Domin, Kenin ja Jeremyn luomukset ovat niin huonoja, että tuomaristo tekee ennen näkemättömän poikkeuksellisen ratkaisun. Vierailevana tuomareina ovat näyttelijä, malli ja entinen ammattipainija Stacy Keibler ja John Thomas Belkistä. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
11:55
AVA koti kesäkuntoon

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Michael Sheen. Ruokaritarit suuntaavat tällä kerralla meren äärelle pelastamaan kaikkea sitä kalajätettä, mikä yleensä viskataan pois ennen kuin se vietäisiin kauppoihin. Kuppilassa lempiherkkuaan pääsee laittamaan Michael Sheen. Jimmy opettaa, miten tuunataan grillistä täydellinen paistovehje lintujen kypsennykseen. Englantilainen ruokaohjelma.
14:00
Illallinen äidille
Eero Ettala. Kausi 1, 8/10. Lumilautailija Eero Ettala kiittää Eila-äitiään valmistamalla ilallisen yhdessä Kari Aihisen avulla. Onko majoneesi lopulta liian tulista ja mitkä ovat koskettavimmat muistot Eeron uralta äidin näkökulmasta? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Jane the Virgin
39. luku. Kausi 2, 17/22. Janen polttarit eivät suju aivan suunnitelmien mukaan, ja Michaelin tuleva appiukko taas haluaa järjestää Michaelille polttarit. Michaelilla tosin on hieman erilainen näkemys. Rafael yrittää selvittää velipuolensa motiiveja. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Lemmen viemää
Uutta toivoa. Alfons ja André yllättävät Annin ja Normanin suutelemassa hississä. Sonnbichlereiden vihjailut saavat Normanin hieman hermoilemaan. Anni puolestaan ymmärtää Normanin puheet ja teot väärin, mutta lopulta yhteinen sävel löytyy. David tarttuu pulloon saatuaan Luisalta pakit. Nils yrittää estellä kämppistään tekemästä typeryyksiä. Beatrice antaa kipakkaa palautetta hotellin työntekijälle. Charlotten puuttuminen sisarensa käytökseen ei suinkaan saa rouva Hoferia paremmalle tuulelle. Michael suostuu lopulta kertomaan Nataschalle yhdysvaltalaisesta hoitokeskuksesta, vaikka suhtautuukin paikan menetelmiin skeptisesti. Natascha innostuu ja on jo lähdössä matkaan, kun hänen äitinsä soittaa ja ilmoittaa tulevansa vierailulle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).
17:00
Mun perhe
Oma maa mansikka. Marie (7) on siirtymässä esikoulusta kauan odotetulle koulutielle. Perheen kotikieli on englanti, mutta suomenkieli on sujunut Marielta hyvin päiväkotiajoista lähtien. Hänen äitinsä on kotoisin Namibiasta ja isänsä Kamerunista. Kaikki perheen kolme lasta, Marie, Elise (9) ja Ben (3) ovat syntyneet Suomessa. Käsikirjoitus ja ohjaus Hanna Karppinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 2/14. Suojuoksu on legendaarinen suomalainen treenimuoto. Fitness-tähtien rantatreenit Kalajoella jatkuvat. Lassi testaa tunnettuuttaan New Yorkissa. Wall Streetiltä löytyy yllätysfaneja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Jamie Oliverin ruokamanifesti
Mahdoton tehtävä. Jamien missio tuntuu välillä mahdottomalta, sillä osa hänen oppilaistaan ei levitä sanaa paremman ruuan puolesta eteenpäin. Onneksi onnistumisiakin nähdään ja täysin kokkaustaidottomien ihmisten jääkaapeista alkaa jo löytyä oikeita raaka-aineita roskaruuan sijaan. Jamie järjestää gaalaillallisen, jonka tarkoituksena on saada paikalliset yrittäjät viemään ruokasanomaa työntekijöilleen. Brittiläinen realityohjelma, jossa tähtikokki Jamie Oliver haluaa muuttaa brittiläisten epäterveellisiä ruokailutottumuksia ja opettaa heille keittotaitoja.
19:00
Leila leipoo Ranskassa
Naistenviikon herkkuja. Kausi 1, 5/13. Leila kutsuu ystävättäriä herkuttelemaan naistenviikon kunniaksi. Tarjolla on torttua Ranskan lipun väreissä, rapeaa hedelmä-mantelipiirasta ja suussa sulavaa suklaa-mantelipavlovaa. Ruotsalaiskokki Leila Lindholm leipoo ihania herkkuja kesäisessä Ranskassa.
19:30
Saaristoruokaa
Hauki. Saariston pääkaupungin makuja. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan tällä kertaa Turkuun. Makumatka aloitetaan yhdestä Turun parhaimmista ravintoloista. Turun kauppahallissa katsellaan saaristolaistuotteita. Saaristokeittiössä laitetaan tänään kalaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Erohotelli
Petra ja Peder. Kausi 1, 6/6. Petran ja Pederin avioliitto kaatui Pederin uskottomuuteen, ja nyt entinen pari on hädin tuskin puheväleissä. Petra haluaisi muuttaa pariskunnan yhteisten lasten kanssa toiseen kaupunkiin, mutta se ei käy Pederille. Ruotsalainen tosi-tv-sarja, jossa pariskunnat käsittelevät asiantuntijoiden kanssa avioeroaan.

Kello 21:00

21:00
Vicky Cristina Barcelona
Vicky Cristina Barcelona. Romanttisessa draamakomediassa amerikkalaisystävykset Vicky ja Christina suuntaavat Barcelonaan kesäloman viettoon. Espanjassa kaksikko tutustuu paikalliseen hurmuritaiteilijaan, Juan Antonioon, joka ihastuu kumpaiseenkin naisista. Ihmissuhdesoppa sekoittuu entisestään, kun kuvioihin palaa miehen eksentrinen ja henkisesti epävakaa ex-vaimo Maria Elena. Ohjaaja: Woody Allen, Espanja/USA 2008 (96'). Pääosissa: Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Javier Bardem, Penelope Cruz. K12

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 81 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Rimakauhua ja rakkautta
Yhteiselon ihmeellisyys ja kuristavuus . Vihdoinkin se tapahtui: Jenny ja Pete ovat onnelliset vanhemmat, ja myös Rachel ja Pete hankkivat yhteisen asunnon. Mutta elämä on sattumia täynnä... Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12

Kello 24:00

00:00
Taikuuden tuolla puolen
Roviolla. 2/7. Taikuri DMC tutustuu taikuuden pimeään puoleen ja mustan magian eri muotoihin. Dramaattinen loppunumero ammentaa meksikolaisesta noituudesta ja kuoleman huijaamisen ikiaikaisista perinteistä. Brittiläisessä dokumenttisarjassa illusionisti Drummond Money-Coutts hämmentää ihmisten mieliä toinen toistaan uskomattomampien esitysten avulla ympäri maailmaa.
00:55
AVA koti kesäkuntoon
01:00
Lääkärit
Outo riippuvuus. Yhä useampi menehtyy opiaattien yliannostukseen. Voiko ilmaisesta vasta-aineesta olla apua huumeenkäyttäjille? Tosi-tv-tähti syyttää kollegaansa kunnianloukkauksesta yhä kummallisempia piirteitä saavassa oikeusjutussa. Yhdeksänvuotias tyttö soittaa järkyttävän hätäpuhelun autosta. Pica-oireyhtymästä kärsivä Tamika syö saviruukkujen paloja. Pääseekö hän pakkomielteestään eroon ennen kuin hänen elimistönsä vaurioituu pysyvästi? Koripalloilija saa hurjan näköisen silmävamman kesken pelin. Uusi seksilelu herättää keskustelua yllättävän muotoilunsa vuoksi. Lääkärit antavat myös kätevän vinkin, kuinka saada laastarit pysymään tiukasti kiinni iholla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
02:00
Emmerdale
Rakkautta ilmassa. Dan paljastaa Zakille ja Joanielle aikovansa kosia Kerryä. Finn kertoo Petelle Leylan ihastuksesta. Frank kosiskelee Megania. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
02:30
Emmerdale
Odottavan aika on pitkä. Jimmy kieltää tuntevansa Lydian. Moira ei hyväksy Hollyn tapailua. Kerry pelkää olevansa raskaana väärälle miehelle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
03:00
AVA koti kesäkuntoon
03:05
Yön AVA