UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 30.3.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Näytön paikka. Kiinteistönvälittäjälle tulee näytön paikka, kun häneltä pyydetään hinta-arviota kuuluisan edesmenneen taiteilijan Bjørn Wiinbladin kodista, joka samalla on taidemuseo. Tanskan kalleimpiin alueisiin kuuluvalla Sjællannin rantatiellä taas käydään modernissa selkeälinjaisessa talossa, jossa valo ja tila yhdistyvät merimaisemaan täydellisesti. Mutta ovatko nekään tarpeeksi vaativille asiakkaille? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis amatsoni. Odensessa asuvat aviopari Eydvør ja Paul, jotka näyttävät nuutuneilta. Paul häpeää vatsaansa ja Eydvør tarvitsee elämäänsä glamouria. Paul oppii, miten vaatteilla iästä häviää 10 vuotta. Lisäksi Susannah löytää 187-senttisen Stinen, joka tuntee olevansa liian pitkä saadakseen poikaystävän. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Viisinkertainen haaste. Kilpailijat kohtaavat viisiosaisen haasteen, johon kuuluu muiden muassa voimaa, tasapainoa ja ruokatietoutta vaativia osioita. Urakkaa vaikeuttaa entisestään se, että joukkuepelin sijaan jokainen joutuu selviytymään haasteesta yksin. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Inspiroiva malli. Nainen jolla on ulkonäköön kovasti vaikuttava ektodermaalinen dysplasia on menestynyt mallina. Hän jakaa inspiroivan tarinansa ja kohtaa nuoren tytön joka kärsii samasta taudista. Lisäksi selvitetään, ovatko sokerittomat karkit pahaksi suolistolle. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Rakkautta ensitreffeillä
Täydellinen mies. Mostafa on täydellinen mies, ainakin omasta mielestään. Mikä voi mennä mönkään, kun naisille on tarjolla näin harvinaista herkkua? Näemme myös aiemmista jaksoista tuttuja deittaajia, jotka kokeilevat taas onneaan.
15:05
Glee
Kotiinpaluu. Rachel ja Kurt päättävät kasata uudelleen Suen lakkauttaman Uudet tuulet -kuoron. He kutsuvat entiset kuorolaiset koululle auttamaan uusien rekrytoinnissa. Poikakuoro Kultakurkkuihin pyrkii ensimmäistä kertaa tyttö. Amerikkalainen musikaalikomedia. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Jamie Oliverin etniset herkut
Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
J.Lo-vaalennus. Trinny ja Susannah ovat palanneet Kööpenhaminaan ja toivovat, etteivät he näkisi enää mustia toppatakkeja. Yksi kuitenkin löytyy. Takkiin kääriytynyt Louise ei ole päässyt sinuiksi raskaudenjälkeisen vartalonsa kanssa. Susannah kohtaa myös 19-vuotiaan Maja-Lunan, jonka äiti on tiukka feministi, joka ei sallisi edes rintaliivejä. Maja-Luna haluaa kuitenkin näyttää kauniilta. 36-vuotias Barbara huomasi syöpään sairastuttuaan, että avioliitto naisen kanssa ei enää toimi. Nyt hän haluaa olla naisellisempi, jotta hän saisi miehen ja perheen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Sadan tonnin talot
Janen ja Andyn talo. Jane ja Andy ovat myyneet talonsa ja muuttaneet ekokylään, jonne on tarkoitus rakentaa puurunkoinen olkipaalitalo. Rakennustarvikkeet saadaan lähiympäristöstä tai ovat kierrätystavaraa. Pariskunta asuu asuntovaunussa ja viljelee palstaansa, mutta aherrus on kovaa ja rakentaminen etenee tuskallisen hitaasti. Brittiläinen asiaohjelma.
19:00
Suurin pudottaja
Yhdeksäs punnitus. Juuri punnituksen alla kilpailijoiden on vielä juostava haasteensa viimeinen osio. Onneksi heitä kannustamaan saapuu kahdeksankertainen olympiamitalisti, pikaluistelija Apolo Ohno! Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Mallikoulu
Kenestä tulee huippumalli Suvi Koposen seuraaja? Mallikoulun uusi vuosikurssi alkaa casting-tilaisuudella, josta valitaan mukaan 10 upeaa tyttöä. Mallikoulun rehtorina toimii Anne Kukkohovi. Ohjelman juontajana ja tyttöjen isosiskona nähdään Jenni Dahlman.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Allstars
Tähtien finaali, osa 2/2. Project Runway All Stars -finaalinäytös pidetään Gotham Hallissa Broadwayn ja 36. kadun kulmassa. Sen juontaa Angela Lindvall, ja paikalla on muotimaailman ammattilaisia sekä kilpailijoiden ystäviä, kollegoja ja perheenjäseniä. Näytöksen jälkeen kuullaan tuomarien päätökset ja perustelut. Onnea voittajalle! Onnea kaikille! Jury: Georgina Chapman, Isaac Mizrahi, Angela Lindvall. Vierailevat tuomarit: muotisuunnittelijat Tommy Hilfiger ja Ken Downing. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus. - Finaali, osa 2/2. Ensimmäisen tuotantokauden päätösjakso.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Raivoa limusiinissa. Lisa tapaa Taylorin kahden kesken selvittääkseen lopullisesti, mitä Las Vegasissa tapahtui. Camille edustaa miehensä vierellä Tony-gaalassa, vaikka liitto vetelee viimeisiään. Russell on yllättäen järjestänyt hulppeat synttärikemut vaimolleen. Kyle on huolissaan Kimistä, joka näyttää olevan humalassa jo juhliin saapuessaan. Ei kestä kauaakaan, kun vanhat kaunat vedetään esiin... Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.
23:00
Kosto
Muistokirjoitus. Ampuminen naapuritalossa hälyttää Victorian ja Davidin Emilyn talolle, jossa Danny on juuri kuollut, ja Emily kertoo isälleen Katen olleen Malcolm Blackin tytär. David varoittaa heidän kaikkien olevan nyt kuolemanvaarassa, sillä Malcolm on tunnettu kostotoimistaan. Yhdessä he päättävät piilottaa Katen ruumiin ja kertovat poliiseille Dannyn hyökänneen Emilyn kimppuun ja kuolleen itsepuolustuksen seurauksena. Paikalle saapunut Ben huomaa kuitenkin epäjohdonmukaisuuksia Emilyn tarinassa, eikä poliisipäällikkö Alvarezkaan ole täysin vakuuttunut. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Täydellinen Mrs. Vanderpump
Loppuja ja uusia alkuja. SURin henkilökunta osallistuu mainoskuvauksiin. Stassin välit Jaxiin ja Kristeniin lämpenevät, mutta kun eräs totuus todella paljastuu, kuka olikaan oikeassa?
01:00
Tanssien tähtiin
Semifinaali 1/5. Semifinaalit alkavat viimeinkin! Semifinaaleja on yhteensä viisi, ja jokaisessa esiintyy kuusi tanssijaa tai tanssiryhmää, joista vain kaksi pääsee jatkoon finaaliin. Ensimmäisessä semifinaalissa kilpailevat nuoret balettilupaukset Tayluer & Elliott, moderni irkkutanssiryhmä Prodijig, sarjan historian ensimmäinen semifinaaleihin saakka päässyt tankotanssija Bendy Kate, 13-vuotias hip hop -tanssija Sam, tyttöjen katutanssiryhmä Project G sekä oman tyylinsä luonut Chuck. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
01:55
Yön AVA