UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Tiistai 7.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:35
Ostosruutu
07:20
Britannian paras leipomo
Kausi 2. Jakso 4/30. Kestääkö keksi?. Kolme leipomoa Skotlannista käyvät taistoon Pohjois-Yorkshiren nummilla. Mukana on Blair Atholl Watermill, joka jauhaa omat jauhonsa, Andante Edinburghista ja oppimisvaikeuksista kärsivien aikuisten kanssa leipova Garvald. Leipomoiden on tehtävä brandykeksejä, jotka täytetään kermalla, vadelmilla ja viskillä taikka brandyllä. Keksit kuitenkin napsahtavat poikki, ellei niitä käsitellä oikein. Englantilainen sarja. (46') Äänitekstitys: suomi.
08:20
Laiva
Kausi 1. Jakso 5/40. Laivaan on lastattu tänään joukko festivaaleille matkaavia Hare Krishnoja. Laivalla tutustutaan marketin antimiin ja etsitään rauhaisaa paikkaa mantran lausumiselle. Risteilyemäntä Varpu piipahtaa päivätauolla saamaan työterveydenhoitajalta huumorin siivittämää helpotusta kiireiseen päivään. Karaokekuningattaret Pirkko ja Tuula eivät juuri anna muille aikaa laulaa. Kotimainen realityohjelma. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Onnenarpa
10:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
Tuuri
Kausi 3. Jakso 3/8. Monsteriautot rikkovat hetkeksi kesäpäivän rauhan Tuurissa kun Crazy Drivers Stunt Show valtaa kyläkaupan pihan BB-Niko Nousiaisen johdolla. Autoaiheinen on myös Tarjoushaukan seuraava kesäprojekti. Ensi kertaa Tuurissa vieraileva Jarno kokee kummityttönsä kanssa aitoa shoppailuriemua ja Hööpakka lähtee elvyttämään luistelutaitojaan jääkiekkokaukaloon. Kuinka ruosteessa ovat luistimet ja etenkin Hööpakka? (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:45
Hauskat eläinvideot
Kausi 1. Jakso 51/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (4')
14:50
Britannian paras leipomo
Kausi 2. Jakso 5/30. Pohjoisen paras. Skotlannin ja Koillis-Englannin aluefinaalissa kohtaa neljä alueen parasta leipomoa. Leipomot leipovat ensin iltapäiväteen herkkuja ja sen jälkeen tuomarien valitseman kakun, joka on tällä kertaa hasselpähkinämarenkikakku. Marenki ja kakun koristeeksi tuleva praliini tuottavat päänvaivaa monelle leipomolle. Englantilainen sarja. (46') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Vaihdokkaat
Kausi 2. Jakso 7/20. Unelmia ja pettymyksiä. Regina pyytää gallerian omistajaa arvioimaan Bayn teoksia. Daphne joutuu kilpasille Simonen kanssa ja näkee pilkahduksen uuden ystävänsä todellisesta luonteesta. Amerikkalainen draamasarja. (42') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Farmi
Kausi 1. Jakso 17/50. Vaikka puitteet ovat kunnossa ja pitäisi olla kivaa, niin pinnan alla kiristää entistä enemmän. Ikävä kotiin on suuri. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:20
Rob
Kausi 1. Jakso 6/8. Rob opettelee espanjaa. Rob opettelee salaa espanjaa, koska haluaa ymmärtää, mitä Maggien sukulaiset puhuvat hänestä. Valitettavasti lankomies Hector ei ole kovinkaan kummoinen opettaja. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
17:50
MasterChef Australia All Stars
Kausi 1. Jakso 7/18. 12 kaksintaistelua. All Starit jatkavat kilpailua yksilöinä, ja vuorossa on koskemattomuushaaste. Jokainen kohtaa yhden Australian huippukokeista, ja kaksintaistelun voitto takaa jatkon kilpailussa. Kaikkien annosten pääraaka-aineena on oltava muna. Tunnelma keittiössä on korkealla, kun amatöörit ja ammattilaiset työskentelevät vieri vieressä. Australialainen realitysarja. (47') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 3/12. Marjolahden lomakeskus Haukivuorella on päätynyt isänperintönä nuorelle omistajalleen. Maailmaa nähnyt omistaja haluaa tuoda palan Aasiaa Savon sydämeen, ja suunnitelmat ovat korkealentoisia. Kansakoulunakin palvelleeseen lomakeskukseen on suunnitteilla muun muassa sumopainiareena ja kapselivuoteet. Jyrki Sukula joutuu palauttamaan omistajan tiukasti maan pinnalle, ja Sukulan jämäkässä ohjauksessa tulevaisuuden suunnitelmat järkevöityvät. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:55
Tulossa: Toisenlaiset äidit
Toisenlaiset äidit. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (3') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Huvila & Huussi
Kausi 6. Jakso 4/10. Eva ja Niko kohtaavat uransa haastavimman kohteen, kun Lohjalla tyhjennetään kokonainen lampi! Siitä on tarkoitus tehdä uimakelpoinen paikka, jossa ei aina tarvitse pelätä iilimatoja ja vesihämähäkkejä. Mitä tapahtuu kun koko lampi tyhjennetään viereiseen jokeen ja pohjamudat imaistaan säilytysautoon? Sortuvatko reunat vai saako Niko ja Eva luotua kohteesta luonnonmukaisen uimalammen? Kotimainen lifestyleohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:58
Keno
Kausi 2015. Jakso 188/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')

Kello 21:00

21:00
Criminal Minds (K16)
Kausi 9. Jakso 11/24. Kiusaaja. Blaken kotikonnuilla Kansas Cityssä hakataan mieslenkkeilijä hengiltä paljain käsin. Ruhjotulle ruumille on puettu naisten alushousut. Blaken eläkkeelle jäänyt poliisi-isä on varma, että tapaus liittyy vuotta aiemmin sattuneeseen nuoren parin surmaan, vaikka tapausten välillä ei ole juurikaan yhtäläisyyksiä. Blaken rikostutkijana toimiva veli ei pidä lainkaan siitä, että isä haluaa FBI:n paikalle surmia selvittämään. Amerikkalainen jännityssarja. (39') Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Beck: Kadonnut paloauto
(Beck: Brandbilen som försvann/Ruotsi - Saksa 1993). Trilleri saa alkunsa, kun poliisin valvonnassa oleva talo roihahtaa räjähtäen ilmiliekkeihin. Tapaus vaikuttaa ensin poikkeuksellisen näyttävältä itsemurhalta. Komisario Beck (Göstä Ekman) ei kuitenkaan usko teoriaan, ja pian hän on ryhmänsä kanssa huumeliigan jäljillä. Pääosissa: Gösta Ekman, Kjell Bergqvist, Rolf Lassgård, Niklas Hjulström, Maria Heiskanen, Bernt Ström. Ohjaus: Hajo Gies. (86') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 5.8
Lue lisää: IMDbLeffatykki
23:50
Risteyksessä
Kausi 1. Jakso 4/10. Sanna Kiisken tarina. Kiireinen yrittäjä, toista lastaan odottava "Annika" joutuu pysähtymään, kun hänen pojallaan todetaan syöpä. Poika joutuu kiireiseen leikkaukseen - samana aamuna, jolloin Annikalla on sektio varattuna. Jaksossa on mukana myös Sanna Kiiski. Kotimainen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
NCIS Rikostutkijat
Kausi 10. Jakso 19/24. Tyyntä ja myrskyä. Merellä riehuneen hirmumyrskyn laannuttua USA:n laivaston alukselta löytyy kuolonuhri, ja jäljet viittaavat murhaan. NCIS-agentit kutsutaan paikalle selvittämään, kuka halusi tappaa aluksella työskennelleen lääkärin, ja McGee joutuu perheensä takia tukalaan tilanteeseen. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV