UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 20.11.

08:00
Selviytyjät
Veri vettä sakeampaa. Kausi 29, 1/17. Uusi tuotantokausi alkaa! Veri vs. Vesi 2 laittaa jälleen läheiset kilpailemaan toisiaan vastaan. Viekö Selviytyjä-tittelin ja miljoonan dollarin tavoittelu voiton suojelunhalusta, vaikka vastassa olisi oma lapsi tai vanhempi, sisko tai veli, aviopuoliso tai seurustelukumppani? Nicaraguan viidakossa seikkailee kirjava sakki missistä maanviljelijään ja palomiehestä Broadway-taiteilijaan. Mukana ovat myös baseball-ammattilaisena kohua herättänyt John Rocker ja Amazing Racesta tutut kaksoset Nadiya ja Natalie. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi.
08:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
09:00
Fresh Off the Boat
Phillip Goldstein. Kausi 1, 8/13. Eddie yrittää tehdä tuttavuutta koulunsa toiseen kiinalaisoppilaaseen, joka kuitenkin osoittautuu erilaiseksi kuin hän saattoi arvata. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Salatut elämät
Osa 3273: Seppo, sydänten huoltomies. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Käymään vain. Oskar on sokissa saatuaan kuulla Pian auto-onnettomuudesta. Hänen pitäisi mennä tunnistamaan ruumis, joten Tina tarjoutuu kuskiksi, sillä mies ei ole ajokuntoinen. Melli on murheissaan, kun André ei palannutkaan Etelä-Afrikasta hänen vuokseen. Myös Hildegardille ja Alfonsille todellinen paluusyy aiheuttaa päänvaivaa. Werner yrittää hieroa sovintoa veljensä kanssa mutta heikoin tuloksin. Omatunto painaa Nilsiä. Natascha kehottaa häntä kokoamaan itsensä. Desirée on mustasukkainen, kun Claralle tarjoutuu mahdollisuus saada näkyvyyttä luomuksilleen Williamin tunteman elokuvatähden avulla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Hidas kuolema. Kun MacGyveria kuljettava juna yllättäen pysäytetään keskellä erämaata, syy on paljon mutkikkaampi kuin tavallinen ryöstö. MacGyver selviytyy tilanteesta kuin tilanteesta nokkeluutensa ja kekseliäisyytensä turvin. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
X Factor UK
Live-esitykset 5. Nicolen yli 28-vuotiaat eli Matt Linnen ja Kevin Davy White sekä Simonin ryhmät eli Jack & Joel, Sean & Conor Price, Rak-Su ja The Cutkelvins esittävät George Michaelin biisejä. Vähiten ääniä saanut kilpailija putoaa, ja yleisöäänestyksen voittaja etenee viikonlopun kaksintaisteluun. Artistivieraana on Harry Styles. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.
16:30
Teknavi
Kausi 10, 8/12. Kauden kahdeksannessa jaksossa Teknavin prätkäekspertti Janne Uskali päättää moottoripyöräkauden tyylillä. Vauhtitestissä on huipputehokas BMW S1000RR. Markku Alén selvittää, kuinka ärhäkkä peli on Mini-malliston tehoykkönen, ja Risto Virtasen testissä on uudistunut Toyota Avensis. Pauli Reinikainen tutustuu elektroniikkajätti LG:n pääkallopaikkaan Koreassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Mökkireissu
VIHTI - Mistä Vihdin katuvalot saa sammumaan?. Kausi 1, 1/10. Elias Kaskinen, Kalle Lindroth ja Roope Salminen suuntaavat Kallen mökille Vihtiin. Mukaan napataan Anssi Kela, Kasmir ja Anna Abreu. Anssin turistikierros, Kasmirin burgerit ja Annan mökkibiisi saavat aikaan kylmiä väreitä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Simpsonit
Tanssiva maskotti. Kausi 2, 5/22. Homer Simpsonia kohtaa odottamaton kunnia. - Vieraileva ääni: Tony Bennett. Uusinta. K7
18:30
Simpsonit
Kauneuskilpailut. Kausi 4, 5/23. Lisan sydäntäsärkevä masennus omasta ulkonäöstään haihtuu, kun hänet valitaan uuden missin perintöprinsessaksi. Uusinta. K7
19:00
Ninja Warrior
Miamin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 7/30. Kymmenet kilpailijat ottavat Miamissa mittaa radasta, jolla on kolme uutta estettä. Mukana ovat muiden muassa veteraanit Drew Drechsel ja Flip Rodriguez. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Simpsonit
Naapurukset. Kausi 2, 6/22. Homer kouluttaa poikaansa, jotta he olisivat edes jossakin asiassa ärsyttäviä naapureitaan parempia. K7
20:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 3. Kausi 4, 6/23. Homer antaa pojalleen lahjan, jossa piilee kammottavia voimia. Kuolleet nousevat haudoistaan, ja kaikki on aivan kamalaa. K7

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Jackie Brown (K16)
Jackie Brown. Jännityselokuva hieman hämäräperäisestä lentoemännästä, joka suorittaa omaa kostoaan auttaessaan poliisia selvittämään suurta asekauppajuttua. Ohjaaja: Quentin Tarantino, USA 1997 (148'). Pääosissa: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton, Robert De Niro. K16

Kello 24:00

00:05
Empire
Valoa pimeydessä. Kausi 3, 1/18. Anika synnyttää tytön, jonka nimeksi tulee Bella Lyon. Lucious ja Cookie taistelevat Empiren ja perheensä puolesta. Andre suree vaimoaan ja näkee näkyjä. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Ninja Warrior
Miamin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 7/30. Kymmenet kilpailijat ottavat Miamissa mittaa radasta, jolla on kolme uutta estettä. Mukana ovat muiden muassa veteraanit Drew Drechsel ja Flip Rodriguez. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:55
Maailman kauheimmat naapurit
Melupiina. Kausi 5, 17/22. 30-päinen koiralauma saa naapurit raivon valtaan, ja 70-päinen lintuparvi piinaa uutta asukasta. Kiista tv:n äänenvoimakkuudesta kärjistyy väkivallaksi. Entä mitä tehdä, kun naapuriin ilmestyy autoromuttamo, tai kun naapurin remontti pitkittyy 12 vuoden vasaroinniksi? Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
02:55
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Surutyö. Kausi 6, 1/22. On kulunut neljä kuukautta Damonin ja Bonnien poismenosta, ja jokainen yrittää toipua menetyksestä omalla tavallaan. Elena saa Lukelta lohtua, jolla on ikävät seuraukset, Stefan yrittää aloitella uutta elämää ilman ystäviään, ja Caroline tekee kaikkensa tuodakseen Damonin ja Bonnien takaisin. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (väkivalta).
03:50
Vampyyrien sukua (K16)
Vihan liekit. Kausi 2, 21/22. Klaus tajuaa sisarustensa petoksen ja lähtee sotajalalle yllättävän liittolaisen kanssa kosto mielessään. Elijah, Rebekah ja Freya aikovat houkutella Dahlian ansaan lopullisesti. Hayley ja Jackson ovat pulassa tulvivalla rämeellä, ja Marcel saa peräänsä uuden uhkaajan. Davinalle tarjotaan tilaisuutta tuoda Kol takaisin, mutta sillä olisi hintansa. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
04:45
Lemmen viemää
Käymään vain. Oskar on sokissa saatuaan kuulla Pian auto-onnettomuudesta. Hänen pitäisi mennä tunnistamaan ruumis, joten Tina tarjoutuu kuskiksi, sillä mies ei ole ajokuntoinen. Melli on murheissaan, kun André ei palannutkaan Etelä-Afrikasta hänen vuokseen. Myös Hildegardille ja Alfonsille todellinen paluusyy aiheuttaa päänvaivaa. Werner yrittää hieroa sovintoa veljensä kanssa mutta heikoin tuloksin. Omatunto painaa Nilsiä. Natascha kehottaa häntä kokoamaan itsensä. Desirée on mustasukkainen, kun Claralle tarjoutuu mahdollisuus saada näkyvyyttä luomuksilleen Williamin tunteman elokuvatähden avulla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).