UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Torstai 28.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso
Elä ja hyppää narua / Kissanpennun katse. Salla on tulossa hyppäämään narua Allin luokse, mutta Alli ei vielä osaa hypätä narua. Oson tehtävä on auttaa Allia. Aaro haluaisi ottaa valokuvan kissanpennustaan näyttääkseen sen vaarilleen. Oso auttaa Aaroa käyttämään kameraa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Finias ja Ferb
Voropoli/ Tour de Ferb. Finias, Ferb ja muut rakentavat jättiversion suositusta lautapelistä käyttäen koko Danvillea pelilautanaan. Kun Vanessa lähtee telttaretkelle ystäviensä kanssa, Tollontyö naamioituu myös telttailijaksi ja värvää paikalle tulleen Agentti P:nkin vahtimaan tytärtään salaa. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
07:50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Waverly Placen velhot
Maxin tyttöystävä. Alex ja Harper saavat selville, että Maxilla on tyttöystävä. Jostain syystä Max ei kuitenkaan halua esitellä tyttöystävää perheelleen. Mitä tapahtuu, kun valheet alkavat paljastua? Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Maailman oudoimmat ravintolat
Pinnan alla. Bob Blumer tutustuu merenneitoihin meriteemaisessa ravintolassa. Sitten hän seuraa alastomien ruokailijoiden illanviettoa. Uskaltaako Bob itse riisua vaatteet? 1. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi.
09:10
Reissussa lasten kanssa
Toscanan auringon alla. Toscanan upeissa maisemissa viihtyy koko perhe, ja italialainen elämänmeno tempaa mukaansa. Perhekohteiksi sopivat niin Firenze, Pisan torni kuin Sienan museotkin, ja herkut ovat vertaansa vailla. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tällä kertaa matkaseurana on Antonio Flores. Laura heittäytyy Antonion kanssa täysin turisteiksi, minkä jälkeen saavutetaan zeniläinen mielenrauha modernin taiteen näyttelyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10:20
Sarahin sisustusvinkit
Nuorekas ruokailuhuone. Sarah ja kumppanit saavat tehtäväkseen piristää lapsiperheen vanhanaikaista ja pimeää ruokailuhuonetta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20') Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Lauran matkakuvia: Tukholma
Jesse Kaikuranta ja Laura vierailevat Tukholman kuuluisimmalla konserttiareenalla, nauttivat huimista näköaloista Globenin huipulla ja shoppailevat Södermalmilla. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (19')
13:50
Sarahin sisustusvinkit
Remontin uuvuttamat. Colen ja Josée ovat remontoineet taloaan jo viisi vuotta. Upeaa jälkeä on syntynyt, mutta remontti on jäänyt kesken makuuhuoneessa, kun pariskunta uupui mittavan projektin paineissa. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Sikke vie katsojat makujen maailmaan Toscanassa, Cretin kylässä. Tänään Sikke tekee italialaisia herkkuja, pastaa ja lihapullia tomaattikastikkeessa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
14:50
Deittikamera
Lipevä lemmenlurittelija. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Tämänkertaisessa jaksossa näemme yllättäviä valintoja. Kilpailijattaret saavat kuulla monenmoista imartelua, mutta mitkä sanat siivittävät voittoon asti? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18') Äänitekstitys: suomi.
15:15
Ruotsin karmein koti
Tyhjyyttä kumiseva talo. Eva kutsuu Simonin ja Tomasin apuun perheensä uuteen taloon, joka kumisee puolen vuoden asumisen jälkeen yhä tyhjyyttä. Evan mies Magnus on yli-innostunut sisustamisesta ja haluaa talosta tyylikkään, mutta Evasta Magnusin tyylikkyys ei tunnu kotoisalta. Simon ja Tomas yrittävät sisustaa talon kultaista keskitietä pitkin. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Koiralle koti
Edessä parempi tulevaisuus. Koirakylässä autetaan jalkapalloilija Michael Vickin tontilta pelastettua taistelukoiraa, vakavasti sairasta koiravanhusta ja aggressiiviseksi muuttunutta rottweileria. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (50') Äänitekstitys: suomi.
17:20
Frasier
Kaapista allikkoon. Martinin valkoinen valhe johtaa valheiden kierteeseen. Pian hän huomaa kuuluvansa seksuaaliseen vähemmistöön. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Hotellit haltuun
Vanha yrmy. Yrmeä vanha mies David pyörittää pikkuhotelliaan Englannin kauniilla järviseudulla. Paikalla olisi hyvät puitteet majoittaa lomailevia perheitä, mutta Davidin täytyisi ensin pystyä joustamaan tiukoista säännöistään ja opetella olemaan mukava isäntä. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Poliisit
Espoo. Hannun ja Samin yö alkaa taidenäyttelyvierailulla. Poliisille niskottelevat teinitytöt pistetään ruotuun, autotieltä löydetään ansalanka ja Samin tarkka nenä vainuaa kannabista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Poliisit
Kotimaisessa 56-osaisessa dokumentaarisessa sarjassa tutustutaan poliisin työhön. Jokaisessa jaksossa partion matkassa ollaan aina yhden yövuoron ajan. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
20:00
Tervetuloa kotiin
Lasten ja nuorten asumiskodissa pitkäjänteistä työtä tekevälle tuusulalaiselle Marjolle taide on henkireikä. Marjon tytär Milla haluaa yllättää äitinsä taidehuoneella, jolle perheen kodissa vihdoin on tilaa. 1. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Sekasortoa. Four Seasons Inn on koiraystävällinen majatalo, jossa eivät viihdy koirat eivätkä ihmiset. Työntekijöillä ei riitä motivaatiota tehdä töitä, koska palkkaakaan ei makseta. Omistaja Sandy piileskelee keittiössä asiakkailta ja ongelmilta. Gordon saakin muistuttaa Sandya, että tämä on majatalon pitäjä. Gordon tuo Rumpolen testaamaan uusia tiloja. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Toimintatorstai: Starship Troopers - Universumin sotilaat (K16)
(Starship Troopers/USA 1997). Vauhdikas tieteistoimintaseikkailu sijoittuu kylmään tulevaisuuteen, jossa koko ihmiskunnan tulevaisuus lepää maailman parhaista sotilaista kootun erikoisjoukon harteilla. Scifi-mestari Robert A. Heinleinin romaaniin perustuvan, terävällä satiirilla maustetun elokuvan ohjaaja Paul Verhoeven muistetaan mm. lajityypin valioista RoboCop ja Total Recall. Pääosissa: Casper Van Dien, Dina Meyer, Denise Richards, Jake Busey. Ohjaus: Paul Verhoeven. (124') Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:35
Petolliset enkelit
Ilmestys. Amanda, Heather, Carlene, Cricket ja Sharon lähtevät matkalle Meksikon Juáreziin. Kun naisjoukko siepataan ja asiat alkavat mennä pieleen, patoutuneet tunteet alkavat nousta pintaan ja kärjistyä. Pastori Tudor ja Zack tekevät parhaansa pelastaakseen naiset, ja Ripp Cockburnin visusti varjelema salaisuus paljastuu. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:35
Frasier
Kaapista allikkoon. Martinin valkoinen valhe johtaa valheiden kierteeseen. Pian hän huomaa kuuluvansa seksuaaliseen vähemmistöön. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Poliisit
Kotimaisessa 56-osaisessa dokumentaarisessa sarjassa tutustutaan poliisin työhön. Jokaisessa jaksossa partion matkassa ollaan aina yhden yövuoron ajan. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
02:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV