UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Fem Lauantai 16.12.

08:22
Toinen maailma
Osa 16/24. Noidan talosta selvittyään Sara lupaa itselleen ja Annalle, ettei palaa toiseen maailmaan. Søren on kirjoittanut näytelmän uusiksi, ja Rikken ja Philipin täytyy keksiä jotain. Anna ja Janus odottavat tv:n näyttelijävalintoja. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K12 (ahdistus).
08:45
Tämä tästä
Stan Saanilan ja André Wickströmin vetämä uutisparodioita sisältävä huumoriohjelma. Monumental Produktion, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
09:00
Aika on meidän
10/10. Ninan ongelmilla on rajut seuraukset. Gustafin ja Peterin kamppailu ravintolan herruudesta saa rumia piirteitä. Maggan asettuu ehdolle ammattiyhdistyksen puheenjohtajaksi. Ruotsalainen draamasarja. Ensiesitys syksyllä 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K12 (ahdistus, päihteet).
10:00
Obs debatt
Kiisteltyä torjunta-ainetta glyfosaattia saa yhä käyttää. Aiheesta keskustelevat maanviljelijä Max Schulman, Tove Jern maa- ja metsätalousministeriöstä sekä europarlamentaarikko Heidi Hautala (vihr). Toimittaja: Bettina Sågbom. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Vem vet mest?
Rickard Olsson kysyy kilpailijoilta kiperiä kysymyksiä, jotka voivat koskea mitä tahansa Abbasta atomeihin. Kisassa vaaditaan hyvän yleissivistyksen lisäksi aimo annos strategista ajattelua. Ruotsalainen tietokilpailu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:00
Tanskalaisia menestystarinoita
2/6. Pilgrim-korut ovat olleet kansainvälinen menestys. Missä yrittäjä Annemette Markvad aloitti korujen myynnin, ja miten yhtiö on menestynyt vuosien varrella? HD Äänitekstitys: ruotsi.
11:29
Zorro the chronicles
7/26. Lunnaat. Seudulle ilmestyy laivanvarustaja, joka haluaa saada oman karjatilan. Kapteeni Monasteriolle tarjotaan apua Zorron vangitsemiseksi, mutta siitä seuraa ongelma poikineen. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta).
11:50
Hajbo-video : Puhutaan kiusaamisesta
Kadun sitä että kiusasin. Saga kiusasi luokallaan ollutta poikaa. Nykyään häntä kaduttaa, että hän käyttäytyi niin huonosti. Hajbo pyysi kiusatuiksi tulleita tai muita kiusanneita lapsia kertomaan, miltä kiusaaminen tuntuu. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:53
Hajbo Fakta: Keho ja vaivat
Päänsärky. Miksi päätä särkee? Moni voisi päästä päänsärystä eroon muutamilla nikseillä. Kehosta täytyy pitää huolta, ja sille pitää antaa sopivasti ravintoa ja lepoa. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Heidi Köngäs, vahvojen tarinoiden ohjaaja
Henkilökuva ohjaajasta ja kirjailijasta, jota kiehtovat historiassa ja ihmissuhteissa piiloon jääneet tarinat. Ohjelmassa seurataan myös uuden Nuoruustango -tv-elokuvan tekoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Salt
Teema tanssii: Maria Lloydin ohjaama tanssielokuva kertoo nuoren Vilde-tytön yrityksistä vapautua vanhempiensa tiukasta holhouksesta. T: Medieoperatørene, Norja (2014) (U) HD
12:41
Näin tehtiin tanssielokuva Salt
Teema tanssii: Ohjelmassa seurataan elokuvan kuvauksia puolalaisessa suolakaivoksessa ja ohjaaja Maria Lloyd kertoo, mistä sai ajatuksen ohjelmaansa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
12:55
Kansallisaarteen etsintä: Viivalla
Viivalla on tarina taiteilijasta Muumi-esineiden - aarteiden - takana. Dokumentti kertoo Muumi-mukien kuvittajan Tove Slotten työstä. Opiskelijatyö on osa Kansallisaarteen etsintä -kampanjaa. Ohjaus: Nelli Kallinen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:15
Milanon naisten paratiisi (12)
Uudet jaksot. Kausi 2, 1/20. Uusi alku. Pietroa polttelee rakkaus, mutta se ei ole miehen murheista ainoa. Tavaratalo hakee väkeä ja Vittorio haluaa mullistaa markkinoinnin. Lehtijutulla on ikäviä seurauksia. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
14:12
Milanon naisten paratiisi (12)
Kausi 2, 2/20. Ken on kaikkein kaunein? Liikkeessä järjestetään myyjättärien kauneusmittelö. Pietro vierailee Mandellin hautajaisissa, mikä synnyttää skismaa salakihlautuneen parin välille. Jacobi on ansassa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
15:10
Francon jälkeen - Alcántaran perhe
Osa 307. Metsästämässä. Häirikköä ei ole saatu kiinni ja San Genarossa asuu pelko. Antonio ja Carlos lähtevät metsästämään edistääkseen viinikauppaa. He hämmästyvät nähdessään, ketkä kaikki seurueeseen kuuluvat. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
16:20
Urheilu-Suomi
Osa 5/10: Bensaa suonissa. Valtteri Bottas, Tommi Mäkinen ja muut lentävät suomalaiset ovat kulkeneet voitosta voittoon. Mikä on saanut pienen vaiteliaan kansan ajamaan kuin hurjapäät? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Sinikeltaisia unelmia
6/6. Dokumenttisarjassa seurataan Ruotsin lahjakkaimpien nuorten jalkapalloilijoiden elämää suurten unelmien äärellä. Viimeisessä jaksossa tutustutaan Robert Mirosavicin uran kehittymiseen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubbenin joulukalenteri
Hosutontun pölyjenpyyhintä on johtaa katastrofiin, mutta oikeastaan on ehkä tärkeämpää ihailla revontulia kuin pölyttää kirjoja. Sorkkasaarelle tulee turistiryhmä Etelämantereelta. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:16
Muinoset keksivät joulun
16/24. Museoon tulee vieraita, jotka haluavat tavata kivikauden pariskunnan. Satuhippusen etsiminen vie lapset pimeään kellariin, mutta pääministeri poika seuraa heitä sinne. Mitä tapahtuu, jos hän löytää hippusen ensin? buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
18:30
På spåret
2/13. Kristian Luuk ja tuomari Fredrik Lindström johtavat Ruotsin suosituinta tietokilpailua. Tänään 1. luokassa istuvat Denise Rudberg ja Johan Olsson, ja resiinalla kulkevat Amie Bramme ja Gunnar Bolin. Musiikista vastaa Augustifamiljen-orkesteri, jonka vierailevana tähtenä esiintyy Dennis Lyxén. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:39
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
19:50
Erikoisia koteja
1/6. Koti 1950-luvun tyyliin. Emma Hamberg vierailee ihmisten luona, jotka ovat uskaltaneet kulkea rohkeasti omaa tietään kotiaan sisustaessaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:00
Lauluja Utopiasta - Agit Prop
Agit-Prop yhtye ja heidän laulujensa sanoma ovat yhä ajankohtaisia. Runsaasti ennen julkaisematonta kuvamateriaalia sisältävän dokumenttielokuvan ovat ohjanneet Jouko Aaltonen ja edesmennyt Peter von Bagh. T: Illume Oy HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Human
(Ranska 2015) Teema viettää kansainvälistä ihmisoikeuksien päivää esittämällä maailmankuulun valokuvaajan Yann Arthus-Bertrandin komean, puhuttelevan dokumenttielokuvan Human koko alkuperäisessä pituudessaan. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:11
Näin tehtiin Human
(L'Aventure Human, Ranska 2015) Yli kolmetuntinen Human on huikea elokuva ihmisyyden eri puolista. Tv-dokumentissa seurataan Yann Arthus-Bertrandin ohjaaman suurteoksen pitkää tekoprosessia. O: Stéphane Azouze. HD Äänitekstitys: suomi.
01:00
Uusi Kino: Vita brevis
Elokuvaruno hetkestä, jolloin miljoonat aikuiset päivänkorennot aloittavat lyhyen aikaa kestävän tanssinsa ja elämänsä Tiszajoella. O: Thierry Knauff, 2014. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.