UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 23.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Teknavi
Markku Alénin käsittelyssä markkinoiden tehokkain sähköauto. Uusi Tesla Model S hämmentää suorituskyvyllään. Riston testissä Audin ensimmäinen pistokehybridi A3 e-tron. Sähköautoilun erikoisjakso. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Moderni perhe
Poikani Fulgencio. Jay ei innostu kuullessaan, että Glorian suvun perinteen mukaisesti heidän pitäisi nimetä poikansa Fulgencioksi. Lilyn sarkastisuus alkaa häiritä hänen isiään. Phil ihmettelee, miksi hänen lapsensa kääntyvät aina äitinsä puoleen ongelmiensa kanssa ja yrittää tarjota omia neuvojaan tilalle - huonolla menestyksellä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Top Chef
Uudelle kierrokselle. Kahdeksas tuotantokausi alkaa! Kaikkien aiempien kausien pudonneet finalistit on koottu ottamaan toisistaan mittaa tässä Top Chef All-Stars -kisassa, ja kaikilla on kova halu todistaa taitonsa. Kilpailijoiden harmiksi edellisten kierrosten epäonnistumiset kaivetaan taas esille ja tuomareiden lisäksi myös kanssakilpailijat pääsevät ruotimaan annoksien uusintaversioita. Anelu, uhittelu tai tietämättömäksi heittäytyminen ei auta, kun Tom Colicchio, Gail Simmons ja Anthony Bourdain tuomaroivat tehtäviä ankaralla kädellä. Kisaa käydään tällä kertaa New York Cityssä ja juontajana toimii tuttuun tapaan Padma Lakshmi. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
13:00
Mentalisti Noora Karma
Osa 10. Lastenklinikka. Noora käy hämmästyttämässä Lastenklinikan pieniä potilaita ja henkilökuntaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Mutsi
Ruutia ja luodinreikiä. Christy tapaa isänsä uudelleen ja kertoo tälle, kuka on. Isän ja tyttären suhde ei ala aivan ongelmattomasti. Bonnien on vaikea haudata entistä kumppaniaan kohtaan tuntemansa viha. Rakkaudentäyteisen Marjorien neuvot eivät ainakaan auta. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Mutsi
Filosofeja ja letkeitä letkuja. Christyä alkaa vokotella seksikäs ja älykäs palomies, joka kuitenkin käyttää alkoholia ja huumeita. Mitä tehdä? Vastustamattomana letkumiehenä vierailee monista tv-sarjoista tuttu komistus Nick Zano. K12 (päihteet).
15:00
Duudsonit tuli taloon
Jakso 3. Kiusatusta kingiksi. Rytkösten perheen 12-vuotiasta poikaa on koulukiusattu aiemmin rankasti ja nyt hän aloittaa yläasteen uudessa koulussa, jossa vanhat kiusaajat odottavat. Myös äiti on entinen kiusattu ja hänen itseluottamuksensa laahaa yhä maan tasalla. Mitä Duudsonit voivat keksiä, että äiti saisi itsevarmuutensa takaisin ja kiusauskierre saataisiin katkaistua? Tuotanto: Rabbit Films. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Miehen puolikkaat
Etsivä löytää. Walden katselee vanhaa videota nuoruuden haaveistaan ja masentuu. Alan ja Lyndsey yrittävät lohduttaa häntä ja patistavat hänet ulos. Baarista löytyykin tuttu naama. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Miehen puolikkaat
Välirikko. Walden hermostuu Alaniin, joka aiheuttaa tuhoja talossa. Alan tukeutuu ensin Lyndseyyn, mutta löytää lopulta apua yllättävältä taholta. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Duudsonit
Osa 7. Liian kuumaa kamaa. Duudsonit esiintyvät loppuunmyydyssä, monsteri-autojen tähdittämässä Monster Jam -tapahtumassa, ja tekevät live shownsa ohessa suuren autonkatkaisu-stuntin. Valmistautuessaan stunttiin Duudsonit näyttävät hulvattomia piilokamerainserttejä. Kuten HP:n naisellisen ja täysin laittoman auton parkkeerausjekun, tai maalaiseläinten salakuljettamisen viiden tähden hotelliin. K12 (ahdistus).
17:30
Rillit huurussa
Bussihousuhyödynnys. Leonard keksii loistoidean uudeksi älypuhelinsovellukseksi ja kuinka ollakaan, kunnianhimoinen Sheldon yrittää kaapata koko kehittelyprosessin johdettavakseen. Kestettyään aikansa Sheldonin diktatuuria Leonard päättää antaa tälle potkut - ja siitähän seuraa tietty monenmoista sabotaasia ja kiukuttelua... Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Rillit huurussa
Lemmenautouppouma. Nörttinelikko sekä Amy, Bernadette ja Penny suuntaavat viikonlopuksi tiedekonferenssiin. Matkaan tulee kuitenkin useitakin mutkia, kun Howard pahoittaa Bernadetten mielen, Sheldonin oudot reissutavat herättävät närää matkakumppaneissa ja hotellihuoneiden nukkumajärjestys menee täysin uusiksi. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Simpsonit
Exä syö pöydässäsi. Homer joutuu mukaan Margen ex-poikaystävän hämäräpuuhiin ja vastuuseen niistä. K7 (ahdistus, seksi).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Homerin riippuvuus. Margella on omalaatuinen menetelmä vieroittaa Homer oluesta. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Simpsonit
Karkulaiset. Uusien konnankoukkujensa ansiosta Bart joutuu ojennuslaitokseen, mistä hän pakenee pahana tyttönä tunnetun uuden ystävättärensä kanssa. - Vierasäänet: Sarah Michelle Gellar, Jane Kaczmarek, Charles Napier. K7 (ahdistus, seksi).
20:00
Simpsonit
Pelkoa ja inhoa alttarilla. Kun rehtori Skinnerin häät keskeytyvät alttarilla, Homer ja Marge ottavat tehtäväkseen saattaa parin uudestaan yhteen. - Vieras: Matt Groening. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Ottakaa kiinni jos saatte. Kun Homer ja Marge katoavat kyllästyneinä riiteleviin lapsiinsa, nämä ja isoisä miettivät päänsä puhki, mistä etsiä heitä, varsinkin kun on pelättävissä heidän joutuneen pyörremyrskyn uhreiksi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Sherlock Holmes
Vauhdikkaassa toimintaseikkailussa Robert Downey Jr. hyppää maailmankuulun salapoliisin rooliin, ja Jude Law on hänen luotettava kollegansa Watson. Holmes saa vastaansa pimeissä aatoksissaan pelottavan lordi Blackmoren. Yläluokkainen sarjamurhaaja uhkaa viedä mustan magiansa avulla satoja henkiä, Holmesin järjen sekä siinä sivussa tuhota Watsonin ja hänen kihlattunsa suhteen. Ohjaaja: Guy Ritchie, Britannia 2009. Pääosissa: Robert Downey Jr., Jude Law, Eddie Marsan, Hans Matheson, James Fox, Kelly Reilly, Mark Strong, Rachel McAdams. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 70 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
Tuulitunneli
Tuulitunnelin panelistit Niko Saarinen, Maisa Torppa, Marianne Kallio, Sahra Ali, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen ovat uutisten, ilmiöiden ja ihmisten kimpussa. Erotuomarina/juontajana Aki Linnanahde.

Kello 24:00

00:35
Madventures
Osa 5/10: Nippon. Vaellus pyhän teräksen alkulähteille ja sukellus auringon juuren runsaudensarveen - keskelle täydellisyyden ideaalia, mekaanista rakkautta sekä ultramodernin ja ikiaikaisen tradition yhteentörmäystä. - Uusinta. K12 (seksi, ahdistus).
01:15
Viidakon tähtöset
Joukkueet kokevat yllätyksen, joka vaikuttaa koko kilpailuun. Luvassa on myös kyyneleitä, kun toinen joukkue saa palkinnoksi soittaa kotiin. Tiikerien joukkuehenkeä koetellaan taas ja tuleva pudotusäänestys vaikuttaa tunnelmiin molemmissa leireissä. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).
02:05
Maailman kauheimmat naapurit
Kärhämää Devonissa. Valvontakamerat ovat pääosassa uuden tuotantokauden avausjaksossa. Devonissa kiista puun kaatamisesta käynnistää väkivaltaiseksi äityvän riidan. Hullissa metelöivä naapuri käyttäytyy uhkaavasti alakerran uutta vuokralaista kohtaan. Englantilainen realityohjelma. Uusinta.
03:00
Voittostudio