UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 25.1.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Lentopelko . - 6. tuotantokausi. K7
11:30
Simpsonit
Homer, valittu . - 6. tuotantokausi. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Kolmas lapsi . - 6. tuotantokausi. K7
12:30
Simpsonit
Bartin komeetta . - 6. tuotantokausi. K7
13:00
Simpsonit
Pelle-Homer . - 6. tuotantokausi. K7
13:30
Rillit huurussa
Koukussa kotihoitoon. Sheldon joutuu parisuhdesopimuksen velvoittamana hoitamaan sairastunutta Amyä, joka nauttii hoidosta enemmän kuin lääkäri määrää. Bernadette ja hänen äitinsä pakottavat Howardin ja tämän appiukon lähtemään kahdestaan kalaretkelle. Amerikkalaisessa komediasarjassa fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Rillit huurussa
Pelit pukilla. Pojat pitävät peli-illan, mutta Leonardin lisäämä jouluteema herättää Sheldonin joulupukkikaunan. Tytöt puolestaan lähtevät hurvittelemaan ja yrittävät järkätä mukaan tulleelle Rajille naisseuraa. Amerikkalaisessa komediasarjassa fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:25
Rillit huurussa
Munasalaattiyhtäläisyys. Alex ehdottaa Leonardille päivällispalaveria kvanttivaahtoluennosta. Penny saa tietää, ja tuloksena on pieni kolmiodraama. Sheldonin suorapuheisuus aiheuttaa ongelmia kaikille, yhdessä ja erikseen. Henkilöstöpäällikönkin luona käydään. Lopulta neuvokas Penny varmistaa Leonardin kiintymyksen hankkimalla rillit. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
15:00
Pomo piilossa
Kukkoilua ja kokkailua. Buffets Inc. -yhtiön toimitusjohtaja Anthony Wedo on päättänyt uudistaa buffetravintolaketjuja omistavan firman, joka on tehnyt parikin konkurssia. Hän haluaa nähdä, että työntekijät ovat omaksuneet voitontahtoisen asenteen. Pomo polttaa kuitenkin päreensä heti kättelyssä, kun hän kohtaa tympeän tiskaajan. Lisäksi pomo tutustuu grillikokin, kassatyöntekijän ja tarjoilijan tehtäviin. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.
15:55
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:05
Glee
Joutsenlaulu. Uudet tuulet putosi jatkosta showkuorokisoissa, kun itseään näännyttänyt Marley pyörtyi lavalla. Kuoron kausi näyttää olevan ohi, ja Sue saa viimein nautinnokseen häätää kuoron harjoitusluokastaan. Rachelin mielessä pyörii NYADAn lukukaudenpäätöskonsertti, jonne vain harvat ja valitut kutsutaan esiintymään ja kilpailemaan keskenään. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (seksi).
17:00
Valehtelevat viettelijät
Poissa silmistä. Spencer on viimein valmis kertomaan salaisuutensa, mutta Emily ei usko kuulemaansa. Hanna auttaa äitiään onnettomuuden peittelyssä. Ezra palaa kaupunkiin mukanaan yllätys. Amerikkalainen draamasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:55
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:05
Duudsonit tuli taloon
4. Rokkikoulu tyttöbändille, Hyvinkää. Tyttöbändi Sarcalla on edessä uransa tärkein keikka, mutta kunnon rock-asenne puuttuu. Duudsonit laittavat Sarcan monipuoliseen extreme-rokkikouluun, jotta tytöt lumoaisivat yleisönsä. Toimiiko Duudsonien koulutusmetodit, joissa opetellaan klassisia rokkikliseitä hotellihuoneen hajottamisesta flirttaukseen? Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Viidakon tähtöset
Jakso 3. Timanttien joukkueessa on käynnissä todellinen sotatila ja tähtösten kynnet tulevat esiin. Kisat käyvät yhä kovemmiksi, kun neitoset alkavat haaveilla mukavuuksista ja suihkusta.
19:52
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
20:00
Myytinmurtajat
Luotihöpinöitä. Pojat ovat taas pyssyjen kimpussa. Ampuma-asekliseitä testataan jälleen. Adam ja Jamie kokeilevat, säilyykö kivääri ampumakuntoisena, vaikka sen piippua taivutetaan niin kuin sarjakuvissa. Tiimi taas jatkaa sarjaansa ¿Mikä on luodinkestävää?¿ Entä laukeaako ase avaruudessa? Sehän selviää, kun vain rakennetaan luodinkestävä tyhjiökammio. Helppoa kuin heinänteko.

Kello 21:00

21:00
Salaliittoteoria
Loistavien näyttelijöiden vauhdittamassa toimintajännärissä salaliittoteorioitaan internettiin tehtaileva taksikuski osuu viimeinkin oikeaan, ja tilanteiden hallinta karkaa välittömästi käsistä. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1997. (130'). Pääosissa: Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart, Cylk Cozart, Steve Kahan, Terry Alexander. K12

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
NCIS: New Orleans
Valesotilaat. Joulupyhien alla löytyy pistimellä tapettu mies, joka oli tunnettu valesotilaiden jahtaaja. Tutkimusten edetessä huomio kiinnittyy Afganistanissa palveluksessa olleen ja siellä pommi-iskussa menehtyneen miehen takkiin. Takki oli kuitenkin silminnäkijän mukaan miehen päällä räjähdystilanteessa, ja lopulta NCIS-ryhmä lähtee paikan päälle Afganistaniin ottamaan asioista selvää. Brody ihmettelee, kun yleensä juhlia rakastava Chris ei olekaan kiinnostunut joulusta. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Vampyyrien sukua (K16)
Isien synnit. Sekä Elijah että Klaus näkevät hirveitä painajaisia pelkäämästään isästä. Löytyykö asialle järjellinen selitys, vai onko syytä huolestua? Monique-noita yrittää miellyttää esiäitejä, ja Hayley saa kärsiä. Kieranin hautajaisissa Cami ja Marcel etsivät kadonnutta avainta. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Killer Karaoke
Paukkutrikoot. Tällä kertaa urheita laulajia kuorrutetaan koiranruoalla ja majoneesilla, laulatetaan paukkuvissa trikoissa ja kylvetetään alligaattorialtaassa. Kuka pysyy parhaiten nuotissa ja lähtee kotimatkalle voittajana? Amerikkalainen viihdesarja.
02:04
Voittostudio