UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 7.12.

10:00
Lemmen viemää
Kuka juorusi?. Michaelilla on Luisalle huonoja ja hiukan parempia uutisia, ja hän väläyttää leikkauksenkin mahdollisuutta. Luisasta aidosti huolestunut David pitää leikkauksen riskejä liian suurina, mutta Beatrice on eri mieltä. Sebastian ihmettelee, miksi Luisa ei puhu hänelle. Beatrice yrittää kaikin keinoin saada Friedrichin mustasukkaiseksi, mutta näkeekö Friedrich moisten temppujen läpi? Entä kuka juorusi toimittajalle Charlotten ja Friedrichin aviokriisistä? Poppy on raivoissaan, koska Werner epäilee häntä syypääksi. Charlotte pohtii virastaan luopumista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, seksi).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Neuvottelija. Neuvottelija. Arkaluontoinen ympäristöprojekti saattaa MacGyverin hengenvaaraan - ja suurin uhkatekijä löytyy liiankin läheltä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, väkivalta).
15:00
Crazy Ex-Girlfriend
Joshin tyttöystävä on ihana. Kausi 1, 2/18. Kohdattuaan Joshin tyttöystävän Rebecca ei tiedä, kumpaan olisi enemmän ihastunut, Joshiin vai tämän tyttöystävään. Paulan mielestä tämä olisi hyvä tilaisuus poistaa vihollinen kuvioista. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Myytinmurtajat
Löysät housussa. Tällä kertaa myytinmurtajat tutkivat, lentääkö ihminen todella metritolkulla luodin osumasta, kuten Hollywood meille uskottelee. Lisäksi perehdytään kiinalaiseen vesikidutukseen ja yritetään löytää ääni, joka saa ihmisen sotkemaan housunsa. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
17:00
Sekoilevat idiootit
Pahat ja rumat. Kausi 1, 5/26. Tänään kyytiä saavat monenmoiset karvaturrit jättinallesta partaveikkoon. Lisäksi raivotaan liikenteessä ja tirkistellään salaa valvontakameroiden kuvia. Amerikkalainen humoristinen kotivideosarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Onnea ja epäonnea. Kausi 1, 22/24. Luvassa on maastopyöräkikkailua veden päällä, laskettelua ja sekoilua Wyomingissa sekä freestyle-laskua entisessä sotilastukikohdassa. Lisäksi ammattilaissurffaaja Matt Meola kertoo elämäntyylistään, ja Johan Jonssonin seikkailu Turkissa saa jatkoa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Kohti Ninja-finaalia. Kausi 4, 12/24. Päästäkseen osallistumaan Las Vegasin finaaliin maailman vaikeimmalle esteradalle Mount Midoriyamalle luoteisosan Ninja-kilpailijoiden on selviydyttävä alueellisesta kilpailusta viidentoista parhaan joukkoon. Radalla on yhdeksän osuutta, joita on vaihdettu edellisestä kisasta. Ketteryys, koordinaatio ja lihasvoima ovat todella koetuksella. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Mutsi
Sovittelua. Christy ilahtuu, kun Violet haluaa nähdä ja esittää illalliskutsunkin. Bonnie yrittää puolestaan hieroa sopua arkkivihollisensa Beverlyn kanssa. K7 (väkivalta).
19:30
Last Man on Earth
Jarrutusjälki. Kausi 2, 14/18. Mike paljastaa lempinimen, jonka antoi lapsena veljelleen. Porukka saa kuulla syyn veljesten viileille väleille, ja Carol närkästyy Philin käytöksestä. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta).
20:00
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 11. Jälleen kerran Simpsoneiden kauhutarinoita. Ensimmäiseksi Homer on tukehtua kuoliaaksi parsakaaliin ja taivaaseen pääsyn ehtona on hyvä teko. Toisessa tarinassa paljastetaan satuhahmojen pimeitä puolia. Kolmannessa delfiinit ottavat maailman haltuunsa Lisan vapautettua vankeudesta niiden johtajan. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Kaksi kaupunkia. Kun kaupungin suuntanumeroalue jaetaan kahtia, Homer ryhtyy johtamaan liikettä, joka ajaa myös kaupungin jakamista suuntanumerorajaa pitkin. - Vierasääni: The Who. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Ota rahat ja juokse
Pasi ja Sasja. Kausi 1, 5/10. Pasi ja Sasja ovat hurjapäitä ja etsiviemme mielestä 'kovia luita', mutta miten onnistuu pakomatka 10 000 euron salkun kanssa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Alone - yksin erämaassa
Myrsky nousee. Kausi 2, 6/14. Monet kilpailijoista taistelevat edelleen nälkää vastaan. Kaiken lisäksi lähestyvä myrsky vaikeuttaa selviytymistaistelua entisestään. Toiset parantelevat asumuksiaan talven ja myrskyjen varalle. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata.
23:00
Supernatural (K16)
Maa oli autio ja tyhjä. Kausi 11, 2/23. Dean vie Jennan ja Amara-vauvan turvaan Jennan isoäidin luo. Hänen tarkoituksenaan on mennä sen jälkeen Samin luo, mutta Amaran käytös pakottaa hänet palaamaan takaisin. Sam yrittää löytää parannuskeinoa olotilaansa. Castiel on enkelien kuulusteltavana. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Ninja Warrior
Kohti Ninja-finaalia. Kausi 4, 12/24. Päästäkseen osallistumaan Las Vegasin finaaliin maailman vaikeimmalle esteradalle Mount Midoriyamalle luoteisosan Ninja-kilpailijoiden on selviydyttävä alueellisesta kilpailusta viidentoista parhaan joukkoon. Radalla on yhdeksän osuutta, joita on vaihdettu edellisestä kisasta. Ketteryys, koordinaatio ja lihasvoima ovat todella koetuksella. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:05
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Matkailu avartaa. Kausi 1, 21/24. Luvassa on kovaa biletystä Wienissä, Jackson Holen hiihtokeskuksen esittely, surffaaja Kalani Davidin matka Indonesiaan, kiipeilijä Loïc Timmermansin tarina sekä hieman erikoisempi laskettelumatka Turkkiin. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Uusinta. K7 (ahdistus).
01:30
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 9/10. BOKSIn sohvalla vauhtihahmot Viivi Pumpanen ja lumilautailija Eero Ettala. Lakko&Herba rullaavat Eeron takaisin nuoruuteen Tony Hawk Pro Skater nelosella. Huippupelaaja Viivi pääsee testaamaan livenä suomalaista vauhtipeliä Trials Fusionia. Lumilautailija Eero Ettala on selättänyt maailman parhaat rinteet ja hurjimmat hyppyrit. Videopelien pelaaminen on tullut reissatessa tutuksi, mutta yksi klassikkopeli on ylitse muiden: Tony Hawk Pro Skater 4. Eero skabaa Lakkoa&Herbaa vastaan, vaipuu pelatessa nostalgiseen zoneen ja läppäveikkokin hiljenee. Viivi Pumpanen on tyyppi, jolta onnistuu kaikki. Muunmuassa Biisonimafiasta ja Voitolla yöhön -ohjelmasta tuttu vauhtikallo hyppää ensi syksynä myös POSSEn remmiin. Siksipä BOKSI haluaa tarjota Viiville myös pelimaailmassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ja testaa Viivin kykyjä kotimaisen pelifirman RedLynxin Trials Fusion -pelissä. Painetta lisätään luonnollisesti häviäjää odottavan ¿Rankaisuruletin¿ avulla. Viivi ja Eero pelaavat muiden vieraiden tapaan BOKSIn omaa Sansa The Cat -peliä ja saavat huippupisteensä Hall of BOKSIin. Suoraan lähetykseen pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi.
02:05
Almost Human (K16)
Kuuluuko?. Terroristit ovat ottaneet panttivankeja ja vallanneet tärkeän serverihuoneen. Ylikomisario Maldonado yrittää viivytellä suostumalla kaappaajien vaatimuksiin, jotta Kennex ja Dorian ehtivät apuun. Tappelun tuoksinnassa Dorianin tietokone vaurioituu ja se joudutaan korjaamaan epätavallisin keinoin. Kaksikko saa selville, että terroristien suunnitelma olikin hämätä poliiseja niin, että nämä eivät huomaisi palladium-ryöstöä. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:05
Salatut elämät
Osa 3101: Camilla on uskomaton viinipytty. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.