UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 28.7.

09:30
Arena eSports
E-urheilusta olympialaji?. Nähdäänkö e-urheilu tulevaisuudessa olympialaisissa? Aika näyttää, mutta ainakin tulevissa Aasian kisoissa kilpapelaaminen on edustettuna. Esittelyssä StarCraft 2:n kolme pelattavaa rotua. Paladins Masters 2017 -turnauksen välierät. Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:05
Scorpion 2. kausi
Psykopaatti-Syl. Kausi 2, 3/25. Vankilassa istuva jengijohtaja lähettää kätyreilleen salakirjoituksella raapustettuja tappokäskyjä ja Scorpionin täytyy selvittää, kuka on seuraava uhri. Koodi on kuitenkin niin vaikea, että edes nerot eivät pysty ratkaisimaan sitä ilman vankien käyttämää opasta. Vankilanjohtaja ei luota alaisiinsa, joten yhden neroistamme täytyy soluttautua vaarallisten vankien sekaan ja etsiä se. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Valehtelevat viettelijät
Nukkekoti. Kausi 5, 25/25. Kauden päätösjaksossa tytöt kaapataan A:n taloon, jossa odottavat tutut kasvot. Ovatko tytöt pelinappuloita vai laativatko he uudet säännöt peliin? Caleb, Toby ja Ezra saavat tukea etsintöihin. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Siipirikko. Mac tutustuu epätoivoiseen nuoreen tyttöön, joka ei näytä olevan turvassa sen enempää kotona kuin kadullakaan. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Extant 2. kausi
Kaksoiskappale. Kausi 2, 12/13. Molly ja kumppanit päättävät iskeä Taylorin kimppuun, mutta operaatio on äärimmäisen vaarallinen ja siihen tarvitaan Fiona Stantonin apua. Taylorilla ja humanikoilla on sillä välin omat suunnitelmansa. Charlie on vaipunut epätoivoon Julien kohtalon takia. JD:n ex-vaimo Dorothy törmää Terraan. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä Michael Keaton ja tennislegenda John McEnroe. Esitetty Yhdysvalloissa 30.6.2017.

Kello 18:00

18:00
Exiä rannalla
Kausi 1, 2/8. Ensimmäiset valloitukset on talossa hoidettu, mutta uudet tulokkaat sekoittavat pakkaa. Sinkkuhuvilalla on rauta kuumana useampaankin suuntaan ja tunteet myllertävät. Luvassa on myös ensimmäiset kilarit, jotka eivät ota loppuakseen. Tilannetta ei myöskään helpota se, että merestä nousee taas seuraava EX. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Ninja Warrior
Venice Beachin finaali, osa 1/2. Kausi 5, 9/22. Kaupunkikohtaiseen finaaliin selvinneet 30 urheilijaa ottavat mittaa toisistaan Venice Beachin haastavalla radalla Kaliforniassa. Ketkä kovista kilpailijoista selvittävät tiensä Vegasin finaaleihin? Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
20:30
Simpsonit
Rekkaseikkailu. Kausi 10, 17/23. Homerin vatsa osoittautuu pohjattomaksi hänen otellessaan rekkakuskia vastaan pihvinsyöntikilpailussa. Kun vastustaja on syönyt itsensä tajuttomaksi, Homer ottaa vastuun hänen ajokistaan ajattelematta mihin joutuu. K7

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Salaisuus pinnan alla (K16)
Salaisuus pinnan alla. Harrison Fordin ja Michelle Pfeifferin tähdittämä hyytävä kauhutrilleri kertoo onnettomuuden kohdanneesta tiedemiehen vaimosta, jolle aaveet alkavat kummitella. Vähitellen vaimon (tähtinäyttelijätär Pfeiffer) tasapaino alkaa järkkyä, kun ahdistavat näyt piinaavat häntä. Mutta miksi haamut kiusaavat juuri häntä? Naapurissakin tuntuisi tapahtuvan kummia. Ohjaus: George Zemeckis, USA 2000 (125'). Pääosissa: Harrison Ford, Michelle Pfeiffer, Diana Scarwid, Joe Morton. K16
23:40
Grimm 5. kausi
Naamion taakka. Kausi 5, 13/22. Ammattipainija haluaa muuttaa uransa suuntaa ja hankkii naamion, joka saattaa antaa käyttäjälleen yliluonnolliset voimat. Naamion väärinkäytöllä voi olla ikävät seuraamukset. Nick, Hank, Monroe ja Rosalee yrittävät puuttua tapahtumien kulkuun. Yhdysvaltalainen fantasiasarja yliluonnollisia kykyjä omaavasta poliisin rikostutkija Nick Burkhardtista. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Viikingit 4. kausi (K16)
Armo. Kausi 4, 3/20. Kalf avautuu Lagerthalle. Erlendur haluaa murhata Björnin, joka käy omaa taistoaan erämaassa karhun kanssa. Gisla vaatii avioeroa Rollosta, mikä ei sovi kreivi Odon suunnitelmiin. Ragnar tekee päätöksensä Flokin suhteen. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (väkivalta).
01:50
Eloonjääneet (K16)
Maan uudet asukkaat, osa 2/2. Kausi 1, 13/13. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään, onko selviytyjien mahdollista pärjätä hyökkääviä Maan asukkaita vastaan aseidensa ja keksintöjensä avulla. Samoin selviää, onnistuuko epätoivoinen suunnitelma, jolla edes osa Arkin asukkaista saataisiin pelastettua. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:45
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä Michael Keaton ja tennislegenda John McEnroe. Esitetty Yhdysvalloissa 30.6.2017.
03:40
Lemmen viemää
Tyttöjen ilta Zürichissä. Adrian peruu matkan Zürichiin saatuaan selville Desiréen todelliset tarkoitusperät. Desirée houkutteleekin Claran mukaansa minilomalle. Beatricen lapset eivät aio pitää äidistään huolta, eikä ajatus kiehdo Friedrichiäkään. Hän tulee kuitenkin toisiin aatoksiin, mutta Beatrice ei suhtaudu Friedrichiin edelleenkään myötämielisesti. Tina innostuu kuvaamaan uutta kokkausvideota ilman Davidin avustusta. Oskar aloittaa Burger Bräun panimomestarina. Kellarissa hänen mieleensä palaa kuitenkin muistoja vuosien takaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).