UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 19.1.

09:30
Salatut elämät
Osa 3116: Ullan suihku kirvelee. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:00
Lemmen viemää
Yhteinen yö. Alfonsin sairastuttua Tina pyytää Nilsiä parikseen dartsturnauksen finaaliin. Norman provosoi isäänsä, joka ryhtyykin kilpaan tosissaan. Kilpailu synnyttää särön Nilsin ja Normanin välille. Nilsin aikaillessa anteeksipyyntönsä kanssa Norman hurmaa Alexandran mutta vain hetkeksi. Mustasukkainen Friedrich maksaa bulvaanille, joka tarjoutuu pelastamaan Arwedin ravintolan. Kun Friedrichin touhut selviävät Charlottelle, tämä on vaikean päätöksen edessä: pilatako Arwedin ilo kertomalla totuus? David pyytää näennäisesti Sebastianilta anteeksi ja kertoo teostaan Luisalle. Luisa ei kuitenkaan voi unohtaa Davidin tekoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Aivopesty ystävä. Afrikkalaisen presidentin valtiovierailu sotkee Macin ja Jackin mukaan poliittiseen murhasuunnitelmaan. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Muodin huipulle
Jälkipuintitapaaminen. Kausi 12, 15/15. Finaalin jälkeen kaikki suunnittelijat kokoontuvat yhteen vielä kerran muistelemaan menneitä Tim Gunnin johdolla. Voittaja on helppo hymyillä, ja kaudella toteutetut luomukset saavat kaikilta kiitosta. Riitaa ja draamaa riitti kuitenkin kauden aikana, ja osalla on edelleen jotain hampaankolossa, eräällä jopa yhtä tuomaria kohtaan. Nyt on tilaisuus tuulettaa, ja meno studiossa meneekin välillä villiksi. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
16:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 9/10. Maltti on valttia. Nikkareiden hermoja koetellaan, kun huoneisiin tarkoitettujen lipastojen kokoaminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Luvassa on myös verhojen silittämistä, peilin asentamista sekä aivan uusi haaste! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Ninja Warrior
Finaali, osa 3/5. Kausi 5, 19/22. Ykköstasoa pääsevät kokeilemaan vielä viimeiset 25 kivenkovaa kilpailijaa. Mukana ovat mm. maailmankuulu vuorikiipeilijä Isaac Caldiero, karjafarmari Lance Pekus sekä pisimmälle Mount Midoriyamalla ikinä edennyt amerikkalainen Brent Steffensen. Amerikkalainen urheilukilpailu.

Kello 18:00

18:35
Sekoilevat idiootit
Tankotanssin taiturit. Kausi 1, 23/26. Tänään kieputaan tangolla sulokkaasti mutta epäonnisin seurauksin. Lisäksi senioreja jotka eivät muista ikäänsä sekä teltta ihmislinkona. Amerikkalainen humoristinen kotivideosarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
19:00
Poikamiesboksi
Kuin isä ja poika. Kausi 2, 11/13. Baseball-fanaatikko Oscar saa toteuttaa haaveensa, kun hän pääsee heittämään avaussyötön Metsien peliin. Tilannetta kuitenkin mutkistaa sankarimme etäinen isä (Garry Marshall), jonka Felix on kutsunut seuraamaan peliä. Miten isän ja pojan kireät välit kehittyvät? Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Rillit huurussa
Sitoutumispäättäväisyys. Kausi 8, 24/24. Eletään muutosten aikaa. Saako Stuart jäädä asumaan Howardin äidin taloon? Menevätkö Penny ja Leonard koskaan naimisiin? Aikooko Sheldon ikinä edetä sohvapussailua pidemmälle? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksannen tuotantokauden päätösjakso. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Vedenpaisumus stadionilla. Homerin tanssitaidot saavat maailmanlaajuista huomiota, ja pian hänet palkataankin ideoimaan NFL:n finaaliottelun väliaikashow. Homerilta loppuvat kuitenkin ideat kesken, joten hän pyytää naapuriaan Nediä avuksi. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Kielletyt leikit. Bart uhmaa vanhempiaan ja menee kiellettyyn rap-konserttiin. Rangaistuksen pelko saa hänet keksimään mielikuvituksekkaan suunnitelman, joka riistäytyy kuitenkin pahasti hänen käsistään. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Kauhukeittiö
Sapuskaa sotilaille. Kausi 10, 3/20. Joukkueiden on kokattava periamerikkalaisia ruokia uunituoreille USA:n kansalaisille. Illallisvieraiksi saapuu merijalkaväen sotilaita, joille kilpailijat kokkaavat vaihtelevalla menestyksellä Wellingtonin pihvejä ja turskaa. Tällä kertaa toinen joukkueista suoriutuu illallisesta selvästi toista paremmin. Amerikkalainen ruokarealitysarja.
22:00
Empire
Perhehuolia. Kausi 2, 9/18. Cookie etsii sisartaan Carolia Philadelphiasta, vaikka muitakin kiireitä olisi. Lucious palkitsee Andren ja hieroo sopua Hakeemin kanssa. Jamal alkaa tehdä uutta levyä, jolla on mukana myös Skye Summers (Alicia Keys). Anika juonii saadakseen Hakeemin takaisin. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
112
Uusi vuosi pitää kaikki viranomaiset kiireisenä. Kuopiossa poliisi valvoo juhlijoita läpi yön ja pelastuslaitoksen matkaan hypätään Pohjois-­Savon lisäksi myös Varsinais-­Suomen alueella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Veli, missä lienet?. Kausi 8, 1/16. Stefan etsii kuumeisesti Damonia ja Enzoa, jotka katosivat salaperäisesti monta kuukautta sitten. Caroline ja Alaric pelkäävät perheensä olevan vaarassa. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Ninja Warrior
Finaali, osa 3/5. Kausi 5, 19/22. Ykköstasoa pääsevät kokeilemaan vielä viimeiset 25 kivenkovaa kilpailijaa. Mukana ovat mm. maailmankuulu vuorikiipeilijä Isaac Caldiero, karjafarmari Lance Pekus sekä pisimmälle Mount Midoriyamalla ikinä edennyt amerikkalainen Brent Steffensen. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:30
Supernatural
Pahat pojat. Kausi 9, 7/23. Deanin pari kuukautta kestänyt poikakotimenneisyys paljastuu Samille, kun kyseisessä poikakodissa sattuu outo kuolemantapaus, jota Winchesterin veljekset joutuvat tutkimaan. Samalla Dean joutuu myös kohtaamaan menneisyyden muistot. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja kertoo Winchesterin veljeksistä, jotka kohtaavat matkallaan yliluonnollisia asioita. K12 (ahdistus, väkivalta).