UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Maanantai 31.8.

17:00
24 h Jerusalem tunneittain
5/24. Dokumenttisarja Jerusalemin vuorokaudesta, sen asukkaista ja heidän elämästään. Seuraamme tämän maagisen kaupungin elämää 24 tunnin ajan, tunnin kerrallaan. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yrjö VI ja kuninkaan puhe
Yrjö VI kammosi änkytyksensä takia julkisia tilaisuuksia, mutta silti hänen oli puhuttava kansalleen, niin rauhan kuin sodan aikoina. Mitä apua hän puhevikaansa sai ja miltä hänen taltioidut puheensa kuulostavat? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Ranskalainen kylä
Kausi 5, 5/12. Pidätys. Suzanne ja Marcel ajautuvat eri leireihin. Sarah ja lapset valmistelevat juhlia ja Ezéchiel lähtöä. Danielin apua tarvitaan vastarintaliikkeen piilossa. Marguerite ja Lucienne pitävät yhtä. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Historiallisia puutarhoja
Osa 1/4. Knuthenborg. Knuthenborgin puisto on kaikkien taiteen sääntöjen mukainen romanttinen puisto. Mutta kuusimetsä on ajan mittaan levinnyt ja asia korjataan nyt. Tanskan televisio. Äänitekstitys: suomi.
20:30
The Trip - Matkamiehet Brydon ja Coogan (12)
(The Trip) 1/6. Brittikoomikot Steve Coogan ja Rob Brydon reissaavat ympäri Pohjois-Englantia arvioimassa sikäläisiä ravintoloita. Niistä on kirjoitettava kritiikki, mutta tapahtuu matkalla toki muutakin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ontto kruunu: Henrik V (K16)
4/4. Prinssi Harrysta kasvaa oikeamielinen kuningas, joka haastetaan hyökkäämään Ranskaan. Agincourtin taistelussa vihollinen on ylivoimainen, mutta Englanti ei tunne pelkoa. Kannattaako sotaretki? N: John Hurt. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 8.5
Lue lisää: IMDb
23:15
Uusi Kino: Viis varpaista
Kari Pieskän animaatio lastenkasvatuksesta, joka joskus on puuroa, pukemista ja hampaiden harjaamista. T: Turun Ammattikorkeakoulu Oy/Taideakatemia/Animaatio, 2013. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:22
Uusi Kino: Osumia ja huteja
Kai Lappalaisen kamarianimaatio valtiaasta ja alamaisista, joita hallitsija tarvitsee vaikka kohtelee heitä töykeästi. Eräänä päivänä tilanne muuttuu. T: Filmiteollisuus Fine, 2013. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Return To Homs
Syyrian sisällissodan keskellä tavalliset nuoret yrittävät pitää kiinni unelmistaan maailmassa, jossa luodit eivät ole kumia ja kuolemanvaara on todellista. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

01:05
Teematieto
04:00
Teematieto