UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Torstai 21.8.

16:45
Volga - venäläinen joki
Venäläisille suuri Volga on heidän pyhän maansa kansallisjoki, äiti ja venäläisen sielun symboli. Ohjaaja Marja Pensala. Tuotanto Alppiharjun Elokuva Oy 2009. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:45
Francon jälkeen - Alcantaran perhe
Osa 235. Pitkä yö (Larga noche de transistores y teléfonos). Alcantarat viettävät onnistuneen loman Venetsiassa, mutta paluu arkeen on dramaattinen. Vallankaappaus parlamentissa saa espanjalaiset pelon valtaan. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

19:00
Isä Matteon tutkimuksia (7): Isä Matteon tutkimuksia
(12) Poikani. Joku surmaa nuoren miehen, jonka pikkuveli haaveilee tanssijan urasta. Lian ex-poikaystävä Massimo palaa Spoletoon ja sotkee Tommasinkin juoneen, jolla aikoo voittaa Lian takaisin. Paolon kohtalo ratkeaa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Ruokaratsia
5/8. Surimi-tikut maistuvat ravulta, mutta mistä ne itse asiassa valmistetaan? Vastausta etsitään Ranskasta ja Thaimaasta. Ruokaratsaajat selvittävät myös brittiläisen viinituotannon salaisuuksia. Äänitekstitys: suomi.
20:25
Ruokaratsia
6/8. Tavallinen majoneesi on rasvapitoista. Ruokaratsian tutkivat toimittajat yllättyvät saadessaan selville, millä rasva korvataan kevytversiossa. Entä miten tuorepuristettua lähikaupan appelsiinimehu itse asiassa on? Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tiededokumentti: Elämää metsässä
3/4. Syksy. Metsä on täynnä hedelmiä ja pähkinöitä, ja Jimmy passittaa vieraansa keräämään lähistöltä lounastarpeet. Hän tapaa myös miehen, joka väittää osaavansa puhua pöllöjen kanssa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
21:50
Eränkävijäin kuningas
(Across the Wide Missouri/USA 1951) Värikäs seikkailuelokuva turkismetsästäjien ja intiaanien yhteiselämästä ja riidoista 1820-luvun vielä neitseellisillä Montanan erämailla. O: William A. Wellman. N: Clark Gable. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Seksiä auringon alla
3/4. Seksi, musiikki ja tanssi ovat tärkeä osa kuubalaista elämänmenoa. Miehet huomioivat kadulla kaikki naiset iästä ja koosta riippumatta, eikä parisuhde monien mielestä merkitse yksiavioisuutta. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:51
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto