UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 3.9.

16:00
Tiededokumentti: Ahdistuksen aikakausi
Ahdistuneisuushäiriöt ovat nykyään yleisimpiä psyykkisiä sairauksia, mutta kuinka uudesta ilmiöstä on kyse? Aineellisia arvoja korostava kulttuurimme jäytää joka tapauksessa hermojamme ja lääkefirmoille siitä on etua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:51
Historia: Hitler - pahan lähettiläs
(12) 2/2. Sodan uhka. Hitler on valittu Saksan valtakunnankansleriksi, ja demokratia sai tehdä tilaan kansallissosialistien diktatuurille. Samaan aikaan ilmassa alkoi olla enteitä suuresta välienselvittelystä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
17:46
Francon jälkeen - Alcantaran perhe (7)
Osa 242. Vanhoja muistoja (Los Mayos del 46). Mercedes ja Antonio päättävät öljykohun jälkeen jättää Madridin ja muuttaa maaseudulle, Sagrillasiin. Sieltä löytyy rasia täynnä muistoja, ja ainekset eripuraan ovat valmiit! Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

19:00
Hulluuteni on rakkauteni - Nijinski
Fiktiivinen tanssielokuva koreografista, joka on pakkomielteisesti ihastunut legendaariseen koreografi-tanssijaan Vaclav Nijinskiin. N: Kari Heiskanen. Koreografia ja tanssi: Jorma Elo. O: Joe Davidow. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
20:00
Valkoiset orjat
Historiadokumentti Osmanien valtakuntaan orjiksi vietyjen eurooppalaisten kohtaloista. Osa 3/3: Kirjailija Cervantes jäi nuorena sotilaana vangiksi ja oli 5 vuotta orjana. Vapauduttuaan hän joutui inkvisition eteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:40
Kootut askeleet: Alpo Aaltokoski
Esittelyssä suomalaiset eturivin nykytanssikoreografit. Taiteilijahaastatteluissa pääosassa ovat tekijät ja teokset. Tuotanto Grape prodcutions Oy. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Simon Reeve Intian valtamerellä
6/6. Indonesia, Bali ja Australia. Eksoottisten lemmikkieläinten laiton kauppa kukoistaa Jakartassa. Australian rannikolla pohditaan, miten haavoittuvaista merenpohjaa voitaisiin paremmin suojella. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
22:00
Hunaja
(Bal, Turkki 2010) Yusufin tarina 3/3. Pieni Yusuf ja hänen perheensä elävät luonnon antimista. Hunajankerääjä-isän katoaminen muuttaa kaiken. O: Semih Kaplanoglu. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 88 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:43
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto