UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Maanantai 20.4.

16:00
Makumuisti
Aasialaisen ruoan kauppa-auto kiertää Suomea, kuljettaa mukanaan kaukaista kulttuuria, yhdistää eri paikkakunnilla asuvia ihmisiä ja vahvistaa maahanmuuttajien identiteettiä. O: Ulla Turunen, Ilkka Ruuhijärvi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Välimeri lautasella
Kausi 2, 4/4. Sardinia. Yotam Ottolenghi grillaa hummeria, joka on saarella yleinen herkku. Torilla juustot ja lihat ovat lähiruokaa. Lampaan kanssa maistuu viikunoilla ja rucolalla höystetty salaatti. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Sairaan kaunis elämä
Kausi 2, 10/15. Sairaalassa on tavallisen ankea kemoterapiapäivä. Mutta kun osastolle tuodaan tylyn näköinen mies käsiraudoissa, alkaa tapahtua. Homma menee aivan hulinaksi. Entäs nyt, ryhmä Rämä? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
18:44
Sairaan kaunis elämä
Kausi 2, 11/15. Tony ilahtuu ikihyviksi nähdessään tutut kasvot. Lleósta tulee täysi-ikäinen, ja sitä on syytä juhlia. Yksi nuorista saa loistouutisen ja voi jo katsoa tulevaisuuteen. Kaikkia ei onni potki yhtä lailla. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:30
Tanskalaisarkkitehtien koteja ulkomailla
Julien De Smedt. Belgialainen Julien de Smedt on jättänyt jälkensä tanskalaiseen arkkitehtuuriin. Hänellä on kolme kotia maailmalla. Millainen on hänen Brysselin kotinsa? Äänitekstitys: suomi.
20:00
Arkistojen salat: Tapaus Lindbergh
3.4.1936 muutama toimittaja todisti Bruno Hauptmannin teloittamista sähkötuolissa lentäjäsankari Charles Lindberghin pojan kidnappauksesta ja murhasta. Miten "vuosisadan oikeustapaus" vaikutti median roolin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Kirjaohjelma: Jonas Gardell
Jonas Gardellin riipaiseva trilogia homoseksuaalien elämästä 1980-luvun Ruotsissa on ilmestynyt myös norjaksi. Raamattukin on betselleri, mutta miten sitä on parasta lukea? Toril Brekke etsii Italiasta uusia aiheita. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ruoka-Suomi
Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:45
Läimäys (16)
7/8. Aisha. Aisha on aina ponnistellut perheensä hyväksi. Nyt hänellä on herännyt epäilyjä avioliittonsa suhteen. Lisäksi läimäytys pakottaa hänet valitsemaan puolensa, ollako lojaali miehelleen vai ystävälleen? Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
22:37
Läimäys (16)
8/8. Richie. Richie on Connien paras kaveri koulussa. Hämmennys omista tunteistaan sekä stressi Connien salaisuudesta saa Richien laukomaan totuuksia, joiden seuraukset ovat kauaskantoiset. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
23:35
Uusi Kino: Puolueet
1/2. Lyhytelokuvia elämän arkisista tapahtumista lähtökohtinaan suomalaiset puolueet. "Kunnanjohtaja" O: Zaida Bergroth. "Metsänpoika", O: Juha Lehtola. "ÅÄÖ", O: Peter Lindholm. "Taivas", O: Juha Lehtola. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
Uusi Kino: Puolueet
2/2. Lyhytelokuvia elämän arkisista tapahtumista lähtökohtinaan suomalaiset puolueet. "Omenapora", O: Paavo Westerberg. "Eteenpäin", O: Juhani Lintula. " Perintölakana", O: Matti Ijäs. "Matka", O: Saara Saarela. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Teematieto
04:00
Teematieto