UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 21.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 21.4.
Onnea, Anssi ja Anselmi.
06:52
Jussin matkat
Olé olé! Jussi ja Venkuli matkaavat Espanjaan, jossa Oili tanssii flamencoa. Jussi tarttuu kitaraan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Maapallottelua
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on korento! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:08
Lulu kilpikonna
Muistinmenetys. Nokkela lainaa Lulun uutta hienoa kelloa ja kadottaa sen. Selvitäkseen kiipelistä Nokkela teeskentelee menettäneensä muistinsa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Nuottiavain
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:30
Jääkarhu Otto
Avuliaat keijut. Oton uudessa kotipaikassa oltiin hyvin avuliaita toisia kohtaan. Otto ja Unto tahtoivat myös auttaa muita, eikä autettavien auta muuta kuin nauraa näille avuliaille keijuille. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Neppajymykerho
Vilja askartelee kukkia Sirkun ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:45
Saara ja Sorsa
Saara saa flunssan. Saara on kovasti vilustunut. On parasta lähteä käymään lääkärissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Ryhmä Hau
Märkää menoa. Kapteeni Turpon vene on karahtanut kiville. Riku johdattaa Ryhmä Haun pelastustöihin. Syystohinaa. Taimi-emännän omenasato uhkaa jäädä lumen alle. Ryhmä Hau tarttuu rivakasti toimeen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Babar ja Badun seikkailut
Avain: Badu ja Babar löytävät kevätsiivouksessa oudon arkun. Paljon melua Laaksosta: Lapset haluavat mennä leikkimään Laukan Laaksoon, mutta Laukka ei pidä melusta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Raimo (7)
Manalan enkelit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Norjalainen Ytre Hvalerin kansallispuisto Oslovuonossa esittelee komeiden saaristomaisemien ja uhanalaisen meriluonnon lisäksi myös merenpohjan ainutlaatuisia koralliriuttoja. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Luontoretkellä: Rakas sisko
Ronja Ryövärintytär tulee väistämättä mieleen Hansenin kaksostyttöjä katsellessa. Tytöt ovat nuoria mutta silti kokeneita metsästäjiä, ja nyt he lähtevät pienriistan pyyntiin. HD Äänitekstitys: suomi.
10:00
Rannalla tuoksuu savukala
5/8. Nokkakala. Gordonin tavoitteena on saada koukkuunsa nokkakala, mutta kolea sää ei paljon lupaile. Joutuuko Jan valmistamaan kasvispurilaisia, ellei nokkakala nappaa? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
2/7. Lotta valmistautuu metsästäjäntutkintoon, ja Leif opastaa kokelasta ampumaan vanhalla haulikolla, joka on yhtä pitkä kuin Lotta. Kuinka Lotta Lundgren ja Leif GW Persson onnistuvat tehtävässään? HD Äänitekstitys: suomi.
10:45
Meille tulee koiranpentu
Maria ja Simon ovat viimein saaneet Balou-pennun kotiinsa, mutta yhteiselossa on vielä oppimista. Kampaaja Mia on odottanut jo vuosia pentua, koska sille on suunniteltu erikoistehtävä. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Koukussa paheeseen
2/6. Mitä tapahtuu, kun peruspaheisiin koukussa olevat Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat testattavaksi? He itse uskovat voivansa muuttaa pahat tapansa, mutta toisena päivänä on jo havaittavissa luopumisen tuskaa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Teiniäidit
Kausi 3, 3/8. Jussi yllättää Lauran. Emilia yrittää selvitä arjen rutiineista. Elinan asumisjärjestelyt muuttuvat yllättäen. Nean oppisopimuskoulutus ja yksinhuoltajuus vaativat aikatauluttamista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:13
Teiniäidit
Kausi 3, 4/8. Emilian aamupahoinvointi voimistuu. Elinan suhde äitiin on koetuksella. Jussi pohtii armeijaan lähtöä ja eroa Sofiasta. Nean elämässä koirilla on suuri merkitys. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Älä kokeile tätä kotona
2/7. Per Olav Alvestad rakentaa kylpyammeen, jossa voi peseytyä pystyasennossa. Yhdessä Rune Nilsonin kanssa hän kokeilee myös, kuinka viinaa voi tislata kuivausrummussa. Entä mitä hevonen tekee keittiössä? HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Ja he elivät onnellisina ...
6/8. Jessican ja Markin tarina tuntuu etenevän onnellisten tähtien alla. Libanonilaisen Davidin odotettiin ottavan puolison kotimaastaan, mutta hän valitsikin Annen, joka kokee avioituneensa koko suvun kanssa. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:45
Satuhäät
Ella Lehtinen ja Roscoe Peters tapasivat sulhasen kotimaassa Australiassa. Kun Ella palasi takaisin Suomeen, oli tuliaisena Roscoe. Pari vihittiin Helsingin maistraatissa ja myöhemmin hääjuhlat vietettiin Thaimaassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:35
Moone Boy (7)
Kausi 2, 4/6. Raha on tiukilla Moonen perheessä, joten kaikki kynnelle kykenevät joutuvat menemään töihin. Martin hankkii töitä golfklubilla. Liam kohtaa vanhan kilpakumppanin ja aikoo maksaa tälle potut pottuina. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Latela
Kausi 2, 1/9. YleX tilaa Lateloilta avolava-auton Justin Bieberin etkoille. Pojilla on vaivaiset 21 päivää aikaa rakentaa tyylikäs pick-up. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 486: Miehen työ. Lauri yrittää kaikin keinoin parannella välejään Kujalaan. Jani kohtaa Vilman kertoakseen tälle ikävän totuuden. Asko saa vahvistuksen epäilyilleen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Wernerin ja Waltterin kanssa Kim ja Kai, Hertan maailma, Q Putti 5, Puput, Mohvelit, Ennin Intia sekä Franklin ja ystävät. Wernerillä ja Waltterilla on muovailuvahaleipomo. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Syy ja seuraus. Joseph palaa töihin ja löytää harmikseen Jacin omalta osastoltaan. Sam on kyllästynyt siihen, että kaikki kohtelevat häntä silkkihansikkain. Kyla yrittää sinnitellä ilman Stuartin tukea. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Latela
Kausi 2, 2/9. Karu totuus paljastuu, kun urakkaan lähtemistä katuvat Latelat alkavat purkaa ostamaansa autonraatoa. Ruostekasa ei innosta, ja korjaus alkaa nihkeästi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 487: Auttavia käsiä. Niklas ja Haavistot saavat Tomilta apua kaivoshankkeen vastustamisessa. Roni saa isältään apua Annin suhteen, mutta sössii treffinsä. Krista saa Emmiltä potkua bisneksiinsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Moone Boy (7)
Kausi 2, 5/6. Perhepiirissä kuhisee: Fidelma on menossa naimisiin, mutta ensin pidetään kunnon polttarit sekä morsiamelle että sulhaselle. Pääsevätkö Moonen perheen uudet naapuritkin ilonpidosta osallisiksi? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Hakkaraisen humala ja Sasin suru - vaalien voittajat ja häviäjät. Romanian korruptiotaistelua johtaa "Uusi Dracula". HD
21:35
Jalkapallon Mestarien liiga
Puolivälierien toinen osaottelu Bayern München - Porto. Jos ottelussa pelataan jatkoaika, siirtyvät myöhäisillan ohjelmat eteenpäin. Selostus Niki Juusela. Refereras på svenska av Antti Koivukangas. HD
23:50
Latela
Karu totuus paljastuu, kun urakkaan lähtemistä katuvat Latelat alkavat purkaa ostamaansa autonraatoa. (U) - Jos liiagan ottelussa pelataan jatkoaika, ohjelma alkaa vastaavasti myöhemmin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Jalkapallon Mestarien liiga
Kooste puolivälierien toisista osaotteluista. HD
00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna