UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Tiistai 28.4.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Piha kuntoon
Kausi 3. Jakso 4/8. Murattia, murattia. Martinin ja Jenin piha on kuin viidakko, kun muratti on saanut levitä vuosikymmenien ajan. Ylimääräisiä ongelmia pihankunnostajille aiheuttavat lyijymaali, laitteiden rikkoutuminen ja eräs kutsumaton vieras. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09:30
Eden
Kausi 8. Jakso 10/10. Tehtaan taukopuutarha. Minna ja Tommy saavat haastavan tehtävän suunnitella taukopuutarha tehtaan pihamaalle. Alueen täytyy mahdollistaa sekä tuotteiden testaamisen että rentouttavien taukojen pitämisen. Kotimainen puutarhaohjelma. (21')
10:00
Hotellit haltuun
Kausi 8. Jakso 5/8. Pariterapiaa. Hotelli Grimscote Manor tarjoaa vastinetta rahalle enemmän kuin tarpeeksi. Hinnat ovat kautta linjan liian matalat, ja perfektionistiksi tunnustautuva emäntä tuhlaa aikaansa turhiin yksityiskohtiin. Paikan pyörittäminen tappiolla rassaa myös omistajien välejä, ja hotellipoliisin onkin pelastettava hotellin lisäksi myös heidän parisuhteensa. Englantilainen realitysarja.
11:00
Lauran matkakuvia: Tukholma
Kausi 1. Jakso 8/10. Tänään Tukholma-päivän ohjelmassa on taidetta ja huippumuotia. Vierailukohteena on mm. Valokuvataiteen museo. Lauran matkaseurana on muotisuunnittelija Hanna Sarén. Kotimainen lifestyleohjelma. (20')
11:30
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 5. Jakso 12/13. Koti muusikolle. Muusikko Nicole haluaa muuttaa esikaupungista lähemmäs keskikaupungin keikkapaikkoja. Charlie-koira asettaa tulevalle asunnolle omat vaatimuksensa. Amerikkalainen lifestylesarja.

Kello 12:00

12:00
Yhteinen taloprojekti
Kausi 4. Jakso 12/13. Kellari koreaksi. Matt ja Kate turvautuvat äärimmäisiin keinoihin saadakseen rahat riittämään vielä kahden huoneen remontointiin. Hätäratkaisulla syntyy lämminhenkinen kellaritila. (21')
12:30
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 2. Jakso 5/10. Rosien parisuhdeleiri. Susan tuntee olevansa turvonnut eikä ollenkaan seksikäs, mutta Marcel on koko ajan kimpussa. Jennifer taas tuntee olonsa hyväksi, muttei anna miehelleen suunvuoroa. Pariskunnat lähtevät parisuhdeleirille oppimaan toistensa huomioimista. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 1/8. Päätöksiä pelkäävä sulhanen. Bryan ei osaa tehdä päätöksiä, ja jättää ne sattuman tai golfjumalien varaan. Nyt hänen pitäisi järjestää unelmahäät perinteitä vaalivalle LT:lle. Onnistuuko mies tehtävässään, vai päättyvätkö säästötalkoot kyyneliin? Amerikkalainen realitysarja. (42')
14:30
Unelmamökki
Kausi 1. Jakso 9/12. Nyt alkaa olla kaikki lähes valmista. Enää pientä listojen laittoa sisällä ja verhot mitataan. Ranta valmistuu rappusten myötä. Maalaus ja pihatyöt täytyy tehdä, mutta onneksi päivät alkavat olla taas valoisia. Sisustushankintoja tehdään mm. lampaantaljoilla ja sängyt valitaan. Taas alkaa deadline painamaan.... Unelmamökin seuraava jakso huomenna klo 20.30. Kotimainen lifestyleohjelma.
15:00
Huikeat kakut
Kausi 2. Jakso 2/10. Huipulle asti. Jaksossa tutustutaan kolmen eteläkalifornialaisen leipomon huikeisiin kakkuihin. Tekeillä on pilvenpiirtäjäkakku hyväntekeväisyystapahtumaan, koirakakku sulhaskakuksi sekä satumainen hääkakku syksyn väreissä. Englantilainen lifestyleohjelma. (44')
16:00
Piha kuntoon
Kausi 3. Jakso 5/8. Vaaleanpunainen unelma. Asiakas ilmoittaa haluavansa vaaleanpunaisen talon, jota korostetaan violetilla värillä. Mikään muu ei käy. Hänen miehensä taas innostuu pergoloista niin, että haluaa niitä monta. Työtä on valtavasti, ja Alan ja Amy epäilevät, että tällä kertaa erikoiset valinnat pikemminkin laskisivat talon arvoa. Kumpi antaa periksi, omistajapariskunta vai kunnostajat? Amerikkalainen lifestyleohjelma.
16:30
Eden
Kausi 9. Jakso 1/10. Tänään vieraillaan Mato Valtosen luona. Haasteena on muuttaa laaja sorapiha viihtyisäksi hyötypuutarhaksi. Mato toivoo myös nurmikenttää, mutta haluaa robotin sitä hoitamaan... Kotimainen puutarhaohjelma. (21')
17:00
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Kausi 1. Jakso 5/8. Välit poikki. Joan ja Melissa eivät ole puheväleissä terapiakatastrofinsa vuoksi. Niinpä Joan palaa hetkeksi New Yorkiin esittelemään asuntoaan Kathie Lee Giffordille, ja käy myös David Lettermanin show?n vieraana 20 vuoden tauon jälkeen. Se palauttaa muistot mieleen. Amerikkalainen sarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 19/40. Emmi. Puhelias tuottajaneito Emmi pitää vapaa-ajallaan ruokablogia. Jälkiruoka ei jätä ketään kylmäksi. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
18:30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 20/40. Sylvester. Viikon grande finale on sanavalmiin sisustusmyyjä Sylvesterin käsialaa. Luvassa on munuaisenkatkuinen slaavilainen ilta. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 9/31. Outo merirosvo. Yksi morsiamista on hankkinut häihinsä merirosvon, kun taas toisella on pöytänaisia. Eräs morsian haluaa kaiken olevan isompaa ja yksi heistä luottaa lattarimusiikin voimaan. Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Supermarjo ja tytöt 2
Kausi 2. Jakso 9/10. Niittyviidan perhe matkaa kesäretkelle Tuuriin. Marjo yhdistää matkalla työn ja huvin: kun Ari ja lapset seikkailevat labyrintissä, Marjo pitää lenkkipalaverin Vesa Keskisen kanssa. Illanistujaisten lomassa järjestetään koe-esiintyminen Lamourettes-ryhmään pyrkivän Hennin kanssa. Kotimainen realitysarja. (40')

Kello 21:00

21:00
Tulikärpäsiä puutarhassa
(Fireflies in the Garden/USA 2008). Eturivin Hollywood-tähdillä roolitettu koskettava, monitasoinen draama Taylorin perheestä, jonka pinta näyttää kadehdittavan kiiltävältä. Pinnan alla piilee kuitenkin salaisuuksia, jotka yllättävä tragedia pakottaa pintaan. Elokuvan ohjaaja Dennis Lee palkittiin opiskelija-Oscarilla lyhytelokuvastaan Jesus Henry Christ. Pääosissa: Ryan Reynolds, Julia Roberts, Willem Dafoe, Emily Watson, Carrie Anne Moss, Hayden Panettiere. Ohjaus: Dennis Lee. (95') K12

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 20 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Good Wife
Kausi 6. Jakso 11/22. Viimeinen oljenkorsi. Kalinda turvautuu kyseenalaisiin keinoihin pitääkseen Caryn poissa vankilasta. Alicia valmistautuu tärkeään väittelyyn Frank Pradyn kanssa, mutta Caryn tilanne haittaa hänen keskittymistään. Amerikkalainen draamasarja. (41') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 2. Jakso 6/8. Näissä häissä on ohjelmassa karmaisevaa mystiikkaa ja merirosvousta, kun Noora Karma ja Nipa Neumann pääsevät päättämään häiden järjestelyistä. Mitä mieltä on hääpari, joka unelmoi täysin perinteisistä häistä? Kotimainen realitysarja. (41')
01:05
Asiaa seksistä
Kausi 5. Jakso 1/6. Suuren seksikyselyn satoa. Britanniassa toteutetun suuren seksikyselyn tulosten purkaminen alkaa. Teini-ikäisten valistaminen jatkuu tuttuun tapaan koulukiertueella, ja lisäksi nuoret pääsevät laboratorioon perehtymään sukupuolitauteja aiheuttaviin bakteereihin. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Käenpesä
Kausi 4. Jakso 17/20. Hiljainen vauva, paras vauva, mutta entä jos oma ei olekaan sellainen? Liiallinen veljellisyys kostautuu Petelle. Kotimainen draama. (42') K7 (väkivalta).
03:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV