UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 26.3.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Vaaranpaikkoja. Kausi 1, 11/24. Kutkuttavaa jännitystä ja tutisevia polvia tarjoilevat "lentävät ranskalaiset", alamäkeen kaahaava maastopyöräilijä, lähes pystysuoraa rinnettä laskettelevat hurjapäät sekä jyrkillä merenrantakallioilla ilman turvavaljaita kiipeilevät uskalikot. Henkilökuvassa surffaaja Chris Ward. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Nauravia kulkureita. Kausi 1, 12/24. Luvassa on kiipeilyterapiaa Utahissa, surffausta Fidzi-saarten sinisissä vesissä, näyttäviä lumilautailutemppuja Levillä, parodiaa laskemisbisneksestä sekä kulkurikiipeilijän tarina. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Treffaa mun vanhemmat
Kausi 1, 4/10. Illan jaksossa treffiseuraa etsii Jani. Lontooseen työn perässä muuttanut Jani tunnetaan myös entisenä Mr Gay Finland -kilpailun tuottajana ja ravintoloitsijana. Hän pitää älykkäistä, nokkelista ja miellyttävän näköisistä miehistä. Atleettisuus on lisäksi iso plussa. Uusinta.

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Naurun takana. Kausi 11, 22/22. Tutustukaa todellisiin Simpsoneihin sarjan takana! Springfieldin asukkaat kertovat, kuinka kuuluisuus on vaikuttanut perheeseen ja repinyt sen hajalle. K12
12:30
Simpsonit
Apua taivaalta. Kausi 8, 13/25. Apua taivaalta. Marge rasittuu niin, että tukkakin lähtee. Perhe tarvitsee siis apulaisen. K7
13:00
Simpsonit
Homerin fobia. Kausi 8, 15/25. Homerin fobia. Homer ei siedä ympärillään mitään poikkeavaa. K7
13:30
Simpsonit
Mallivanki vapaalla. Kausi 8, 16/25. Mallivanki vapaalla. Springfieldin kuuluisin vanki Bob on siistinyt tapojaan ja Bartin kauhuksi hänet kokeeksi vapautetaan. K7
14:00
Gladiaattorit
Koko perheen kilpailuohjelmassa riittää rytinää ja räimettä, kun timantinkovat ammattigladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan seitsemässä eri lajissa. Juontajina tuttuun tapaan Minna Aaltonen ja JP Jalo. Tuotanto: Harlin/Selin Productions.
15:00
Gladiaattorit
Koko perheen kilpailuohjelmassa riittää rytinää ja räimettä, kun timantinkovat ammattigladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan seitsemässä eri lajissa. Juontajina tuttuun tapaan Minna Aaltonen ja JP Jalo. Tuotanto: Harlin/Selin Productions.
16:00
Donald Trumpin Julkkisdiili
Laiva on lastattu. Kausi 14, jakso 8/14. Juontajana Donald Trump. Kapteeni Sig on elementissään, kun joukkueet saavat tehtäväkseen järjestää kaupunkiristeilyn. Miesten ja naisten käsitykset viihteestä joutuvat kuitenkin törmäyskurssille. Kenya järjestää kyseenalaisen ohjelmanumeron. Voittaako Seksikkäin saalis Ison Omenan Onnelan? Amerikkalainen realitysarja.
17:00
60 päivää kiven sisässä
Rankkaa arkea. Kausi 2, 4/14. Vankilaelämä alkaa raastaa Monalisaa. Ashleigh toipuu rankasta ensimmäisestä yöstään. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.

Kello 18:00

18:00
Riisutut
Kausi 1, 3/8. Alkushokista on selvitty ja riisutut totuttelevat uuteen arkeensa, jossa he saavat päivittäin vain yhden esineen takaisin elämäänsä. Mutta mikä on esine, joka kiristää kämppisten, Laineen ja Endian, välit riitaan asti? Haasteista huolimatta riisuttujen arki kolkuttaa ovella. Henrika päätyy ystävineen yöhön vajavaisesta vaatetuksestaan huolimatta.
19:00
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 4/12. Tänään selviää minkälaisia hinaajia ja hinattavia kuskeistamme kuoriutuu. Vauhtitehtävässä reaktiokyky, auton hallinta ja nopeat hoksottimet ovat valttia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Myytinmurtajat
Tyhjiöspesiaali. Kausi 10, 6/10. Tavaroiden räjäyttely on Adamin ja Jamien lempipuuhaa, mutta tällä kertaa he omistavat koko jakson räjähdyksen vastakohdalle, eli imploosiolle. Jaksossa käsitellään myyttiä, jossa valtava säiliövaunu painuu kasaan kuin ohut peltipurkki alipaineen voimalla. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: The Descendants
The Descendants. Oscar-palkittu draamakomedia vaikeuksien koettelemasta havaijilaisperheestä. Keski-ikäinen Matt King jää kahden tyttärensä yksinhuoltajaksi vaimon jouduttua veneonnettomuuteen. Vaimon maatessa koomassa Matt saa kuulla, että tällä oli suhde toiseen mieheen. Dramaattisten käänteiden jälkeen Matt löytää uuden suunnan elämälleen ja luotsaa vastoinkäymisiä kokeneen perheensä kohti tulevaa. Ohjaaja: Alexander Payne, USA 2011 (115'). Pääosissa: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller. K7
23:25
Treffaa mun vanhemmat
Kausi 1, 4/10. Illan jaksossa treffiseuraa etsii Jani. Lontooseen työn perässä muuttanut Jani tunnetaan myös entisenä Mr Gay Finland -kilpailun tuottajana ja ravintoloitsijana. Hän pitää älykkäistä, nokkelista ja miellyttävän näköisistä miehistä. Atleettisuus on lisäksi iso plussa. Uusinta.

Kello 24:00

00:25
Teknavi
Kausi 13, 2/8. Kauden toisessa jaksossa rallilegenda Markku Alénin vauhtikäsittelyssä on Ferrarin pirteä perheauto, 680-hevosvoimainen GTC4 Lusso. Risto Virtasen testissä on nelivetoinen Mazda 6 Sport Wagon. Pauli Reinikainen selvittää, miksi autot rynnivät elektroniikkamessuille ja testaa, miten itse ajavalla autolla pärjää Las Vegasin ruuhkissa. 13. tuotantokausi. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:55
Teknavi
Kausi 12, 2/8. Kauden toisessa jaksossa Riso Virtasen testissä on Alfa Romeon odotettu uutuusmalli Giulia, ja rallilegenda Markku Alén selvittää uuden Honda NSX:n suorituskyvyn Estorillin radalla Portugalissa. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä ovat suosiotaan kasvattavat bluetooth-kaiuttimet. Vieraskuskin paikalle istahtaa muusikko Anssi Kela. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:25
Vampyyrien sukua (K16)
Kaunis ruumis. Kausi 2, 17/22. Klaus joutuu unohtamaan epäluottamuksensa Freyaa kohtaan pelastaakseen Rebekahin hengen. Hayley ja Elijah kuulevat lisää Eva Sinclairin menneisyydestä ja yllättäen myös Hayleyn tulevaisuudesta. Marcel pelkää menettävänsä Rebekahin ja pyytää Vincentiltä apua Evan kukistamisessa. Eva ei kuitenkaan taivu taistelutta. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:25
Maailman kauheimmat naapurit
Kausi 5, 12/22. Yksinhuoltaja äiti muuttaa pienen poikansa kanssa uuteen asuntoon ja saa naapurikseen musiikkia täysillä huudattavan DJ:n. Toisessa perheessä naapureiden massiiviset rakennustyöt häiritsevät, ja eräs perheenisä puolestaan saa väkivaltaiset naapurit kimppuunsa. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.