UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 27.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Jake ja Mikä-Mikä-Maan merirosvot
Kausi 2. Jakso 27. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Opettavaisessa ja hauskassa Disney-sarjassa lapsia viihdyttävät Kapteeni Koukun tapaiset klassiset hahmot sekä innokkaan ja rohkean Jakean johtama neuvokkaiden pikkumerirosvojen joukko. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Kim Possible
Kausi 4. Jakso 36. Donon polku. Ron epäilee, että hänen pikkusiskossaan Hannassa on jokin vialla. Ronin täytyy tulla apuun, kun Apinanyrkin johtolangat johdattavat hänet suoraan Hannan luokse. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') K7 (ahdistus, väkivalta).
07:50
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (2') Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (6') Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Vaaleanpunainen pantteri
Vaaleanpunaiset banaanit. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Shake It Up
Kausi 1. Jakso 19. Robotteja ja vävyehdokkaita. Dinan syntymäpäivät lähestyvät, mutta äidillä ja tyttärellä on erimielisyyksiä juhlien järjestämisestä. Rocky ja CeCe päättävät auttaa sankaritarta, ja Ty opastaa tahollaan Deucea naisten hurmaamisessa. Flynn ja Henry puolestaan löytävät mielenkiintoisen lelun. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:35
PII-PAA Poliisit
Kausi 1. Jakso 4/20. Uiminen vieraassa vedessä. Lapset ovat menossa uimaan rannalle, jota he eivät tunne. Poliisit saapuvat paikalle ja neuvovat lapsia turvallisen rannan valinnassa. Kotimainen lastenohjelma. (3')
08:40
PII-PAA Poliisit
Kausi 1. Jakso 5/20. Avotulen teko. Lapset sytyttävät nuotion puistoon. Ohi ajava poliisipartio huomaa tilanteen ja jututtaa lapsia avotulen vaarallisuudesta. Kotimainen lastenohjelma. (3')
08:45
Eläinten pelastajat
Kausi 6. Jakso 6/10. Sinipingviini hädässä. Miniatyyrihevosella on ikävä, hoitamaton avohaava. Sinipingviini on menettänyt siipensä. Pentueen ruminkin koira haluaisi saada kodin, mutta kukaan ei halua sitä. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:15
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 4. Jakso 7/12. Savulohta ja purilaisia. Gordon kokeilee lohenkalastusta Skotlannissa ja rakentaa oman savustimen. Palomiehet oppivat terveellisen ruoan salat. Reseptihaasteessa mukana Meatloaf. Englantilainen lifestyleohjelma. (48') Äänitekstitys: suomi.
10:20
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 10/13. Ankkaa aidoimmillaan. Lynn tutustuu New Yorkin osavaltiossa luomuankkojen kasvatukseen ja saa sellaisen työtehtävän, jota ei yrityksistä huolimatta pysty tekemään. Myös ankkamakkaran teko meinaa mennä pipariksi. Onneksi keittiössä sujuu paremmin, kun Lynn valmistaa tapaamilleen ihmisille ankka-aterian. Kanadalainen lifestyleohjelma. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 96/100. Rentoa meininkiä. Chelsean ja Bayleen hurmaamisesta kilvoittelevat spontaani Kyle, charmikas ranskalainen Sam, rentoa elämänasennetta uhkuva Phil ja liian kiltiksi itseään kuvaileva James. Kuka tekee tyttöihin suurimman vaikutuksen? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 11/13. Rutkasti riisireseptejä. Lynn tutustuu Mississippijoen suistossa riisinviljelyyn. Hän ei pääse tahdostaan huolimatta ajamaan leikkuupuimurilla, vaan joutuu tekemään ikävämpiä töitä. Lynn pääsee kuitenkin myös maistelemaan jos jonkinlaisia riisiruokia, joista hän saa inspiraatiota aterialleen. Kanadalainen lifestyleohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:50
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 4. Jakso 8/12. Sikaa kärsästä saparoon. Tom Parker Bowles ystävineen syö siasta ihan kaiken. Gordon tarjoilee asiakkailleen lohta nuudeleilla, ankanrintaa madeirakastikkeella ja jogurttijälkiruokaa ja käy Essexissä tipujahdissa. Reseptihaasteessa nähdään Edith Bowman. Englantilainen lifestyleohjelma. (48') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Huippumalli haussa
Kausi 20. Jakso 10/16. Tytöt ja pojat flirttailevat. Kertausjaksossa muistellaan kauden tähänastisia tapahtumia ja päästään myös näkemään aiemmin julkaisematonta materiaalia. Amerikkalainen viihdeohjelma. (41') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Laiva
Kausi 1. Jakso 30/40. Dj Vesku villitsee yleisöä Bohemian Rhapsody -tulkinnallaan. Anja ja Veijo viettävät rakkautensa vuosipäivää, muistellen kuinka toinen tanssi jalat alta ja toinen vei sydämen. Vauhtirouvat haluavat rokata ja fanittavat karaokekilpailuun osallistuvaa Reijoa. Kotimainen realityohjelma. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
17:20
Frasier
Kausi 6. Jakso 10/24. Hyvää joulua, rouva Moskowitz. Juutalainen äiti järjestää tyttärelleen treffit Frasierin kanssa. Kun äiti ja tytär tulevan vierailulle jouluaattona, Frasier, Niles ja Martin joutuvat esittämään juutalaisia. Kelsey Grammerin ohjaamassa jaksossa vierailee Amy Brenneman. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Kaisa ja luksuskodit
Kausi 1. Jakso 8/10. Tänään tutustumme Kaisan johdolla Kuopiossa kolmeen erilaiseen luksuskotiin. Kallaveden rannalla Savolanniemessä sijaitsee valoisa ja avara omakotitalo, Saaristokaupungissa Aamunsäteeksi ristitty tulitikkutalo sekä Sotkanniemessä valtavalle rantatontille rakennettu amerikkalaistyylinen kartano. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Risteyksessä
Kausi 1. Jakso 7/10. Anssi Kelan tarina. "Jussin" musiikkiura on juuttunut junnaamaan paikoilleen, ja hän saa enemmän iloa rakkaasta karting-harrastuksestaan. Kun Jussi ajaa ulos radalta, hän päätyy sairaalaan ja ehtii vuodepotilaana miettiä monet asiat uusiksi. Jaksossa on mukana myös Anssi Kela. Kotimainen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Suomen kaunein mökki
Kausi 2. Jakso 5/8. Laura Ruohola tutustuu taas kolmeen mökkiin. Lauttasaaressa Laura huomaa, ettei sähköttömyys ja mökin pieni koko ole este viihtyvyydelle. Kuopiossa tutustumme kunnostettuun mummonmökkiin joka on osittain sisustettu muistoesineillä. Taivassalossa vanhan kanalan pääty on ajan kanssa ja rakkaudella muuntunut toimivaksi mökiksi. Miten mökkejä kommentoivat mökkiasiantuntijat Mikko Vesanen ja Heli Thorén? (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:58
Keno
Kausi 2015. Jakso 147/274. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')

Kello 21:00

21:00
Greyn anatomia
Kausi 11. Jakso 21/25. Elämän hauras lanka. Matkallaan lentokentälle Derek näkee kolarin ja ryhtyy auttamaan loukkaantuneita. Paikalle ei voi hälyttää apua, sillä syrjäisellä metsätaipaleella kännykän signaalikaan ei toimi. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 7. Jakso 8/11. Vieraana tänään Ali Jahangiri. (43')
23:00
Poliisit - kotihälytys
Kausi 3. Jakso 6/16. Vantaa. Mikko ja Janne Vantaalla selvittävät kaksoismurhaa. Lisäksi he pääsevät murtokeikkoja tehtailevan rikollisliigan jäljille. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Myllyrinne company
Kausi 1. Jakso 8/9. Osa 8: Rakkaus. Jorma löytää maaliin, mutta kenen värikartalle? Lopulta internet näyttää voimansa, ja se ei ole paljon se. Päättyykö matka hiustenhalkomiseen vai vinoon permikseen? Ehkä sittenkin meissä on jotakin suurempaa kuin ensi katsomalla uskoisi. Kaiken se kestää, mutta tämä voi olla jo liikaa. Kotimainen komediasarja. (23') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Castle
Kausi 5. Jakso 3/24. Varastoidut salaisuudet. Uhri on piirtänyt vereen viestin, jonka perusteella Castle ja Beckett ryhtyvät tutkimaan vuokravaraston salaisuuksia. Castle saa kuulla, että hänen äitinsä tietää enemmän kuin on antanut ymmärtää. Amerikkalainen etsiväsarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:30
Frasier
Kausi 6. Jakso 10/24. Hyvää joulua, rouva Moskowitz. Juutalainen äiti järjestää tyttärelleen treffit Frasierin kanssa. Kun äiti ja tytär tulevan vierailulle jouluaattona, Frasier, Niles ja Martin joutuvat esittämään juutalaisia. Kelsey Grammerin ohjaamassa jaksossa vierailee Amy Brenneman. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:00
Neljän tähden illallinen
Kausi 4. Jakso 39/56. Laulaja Mari Palo loihtii illallisen, ja siitä nauttimaan saapuvat imitaattori Jukka Laaksonen sekä laulajat Kurre Westerlund ja Marita Taavitsainen. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:30
Neljän tähden illallinen
Kausi 4. Jakso 40/56. Laulaja Marita Taavitsaisen illallispöytään istahtavat imitaattori Jukka Laaksonen sekä laulajat Kurre Westerlund ja Mari Palo. Kotimainen viihdeohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
03:00
Laiva
Kausi 1. Jakso 30/40. Dj Vesku villitsee yleisöä Bohemian Rhapsody -tulkinnallaan. Anja ja Veijo viettävät rakkautensa vuosipäivää, muistellen kuinka toinen tanssi jalat alta ja toinen vei sydämen. Vauhtirouvat haluavat rokata ja fanittavat karaokekilpailuun osallistuvaa Reijoa. Kotimainen realityohjelma. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
03:30
Tummien vesien tulkit
K7 (ahdistus).
04:20
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV