UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 24.11.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.11.
Onnea, Lempi, Lemmikki ja Sivi!
06:52
Pikku perunat
Vaatteet. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:56
Kaapon ja Laten pähkinät
Mitä on kadun alla? Kaapo Manninen ja Late-kettu pohtivat vastauksia lasten lähettämiin kysymyksiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:01
Hermanni Hiiri
Ei saa leikata. Hermannin tukka on selvästi leikkaamisen tarpeessa, mutta hän tahtoo pitää tupsunsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:14
Sanni Sateenkaari
Palveluksessanne. Sateenkaarelan ravintolassa on niin kova ruuhka, ettei kukaan saa ruokaansa ajoissa. Sanni saapuu auttamaan Sokon kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Pikku Kakkosen posti
Taikakello. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:32
Töötti ja Pulteri
Töötin ja Pulterin telttaretki. Myrsky on vienyt tiet mennessään, joten ystävykset päättävät retkeillä kotikonnuilla. / Töötti Alpeilla. Saksassa Töötti huomaa, että matkanteko voi olla yhtä hauskaa kuin päämäärä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Karhunpaini
Viimeiset treenit. Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:00
Anton Siilinen ratkaisee
Salaperäinen kutina. Niilo ilmestyy kouluun kärsien järkyttävästä kutinasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
08:18
Late Lammas: Sammalperän pätkät
Vekkuli vedätys. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Syrhämä
Silkkiliitäjän siipi. Kaukomaiden lapset Dora, Julia ja Laura saapuvat Syrhämään. Seppä pyytää heitä etsimään silkkiliitäjän siiven. Sen avulla Seppä voi takoa luotteen, joka murtaa Silmittömän Sääsken valtaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Maailman kaunein työpaikka. Kapteeni Lars Roar Storås miehistöineen kuljettaa turisteja Hellesyltin ja Geirangerin välillä. Lauttareitti on Norjan suosituimpia, ja päivän aikana ehtii tapahtua kaikenlaista. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Kausi 19, 1/64. Krapulapäivä. Juhlimisen jälkeinen työpäivä on Jasminelle tuskaa. Zosialla on potilas, joka muistuttaa Arthurista. Raf pohtii olisiko syytä laittaa paukkuja elämiseen työnteon sijaan. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 21.11.2017. Vieraina: Chris Hardwick, Camila Mendes, Rag'n'Bone Man. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Kansallisaarteen etsintä: Yli Hilseen
Vuonna 1977 perustettu Hilse-lehti nousi punk-aatteen ilmiöksi. Hilse oli aarre, joka kuvasi vilpittömästi aikansa nuorten elämää. Opiskelijatyö on osa Kansallisaarteen etsintä -kampanjaa. Ohjaus: Ida Karoskoski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ali Show: Jenny Lehtinen
Ali Jahangiri saa vieraakseen Jenny Lehtisen, naisen Vaakakapinan ja Jenny ja läskimyytinmurtajat -projektin takaa. Lehtinen on työskennellyt radiossa yli kymmenen vuotta, ja hän on tuttu myös tv:n puolelta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Tyttöjen erämaaseikkailu
5/6. Sudet tulevat lähelle, ja sään jumalat raivoavat. Tytöt uhraavat korkeammille voimille, ennen kuin lähtevät ylittämään voimakasta koskea Alattionjoella. Viisi norjalaistyttöä lähtee uhmaamaan luonnonvoimia. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:10
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
6/8. Jopa maailman isoin tiikeri ottaa ensiaskeleensa pikkupentuna, joka saattaa olla avun tarpeessa. Linnunpoika on jumissa kuoressaan ja tarvitsee eläinsairaalan apua, kuten myös eräs turhankin utelias käärme. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:10
Hiihtolajien MC: Sprinttihiihdot
Naisten ja miesten sprinttihiihdot. Selostus Jussi Eskola. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
15:20
Hiihtolajien MC: Yhdistetyn mäki
Yhdistetyn mäkiosuus HS 142. Selostus Mikko Hannula. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
16:30
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
7/12. Maria haluaa sisustaa toimistonsa kierrätysmateriaaleilla, ja Gitte saa hyvän tarjouksen. Purkutyömaalla etsitään hienoja valurautaikkunoita. Tanskalaisessa kierrätyssarjassa vanhat tavarat saavat uuden elämän. HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Muista laulaa, Simo, Pikku Pörriäinen, Franklin ja ystävät, Niksi-Nella sekä Maltti ja Valtti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Hiihtolajien MC: Yhdistetyn 5 km
Yhdistetyn hiihto-osuus 5 km. Selostus Mikko Hannula. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
18:40
Koripallon MM 2019 karsinta: BUL - FIN
Koripallon miesten MM-karsintaottelu Bulgaria - Suomi. Selostus Antti-Jussi Sipilä. Bulgaria. HD

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Tusina tavaraa Suomesta- ohjelma vie Sohvaperunat ruotsinlaivalle ja muistelemaan omia risteilykokemuksiaan. Uutuusohjelma Mökkireissu tuo kotisohville kesän talven keskelle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Hiihtolajien MC: Mäkihypyn karsinta
Kooste mäkihypyn karsintakilpailusta HS 142. Selostus Mikko Hannula. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Mikael Oivo. HD
23:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 22.11.2017. Musiikki: Reggie Wattsin vetämä house band. Vieraina: Krysten Ritter, Josh Hutcherson. HD Äänitekstitys: suomi.
23:40
Syke
Kausi 2. 2/10: Opaskoira. Raitiovaunun alle jäänyt mies kiidätetään isoon leikkaukseen, mutta kukaan ei tiedä hänen henkilöllisyyttään. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna