UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 19.4.

07:00
Nimipäiväonnittelu: 19.4.
Onnea Pilvi, Pälvi.
07:01
Touhukkaat: Tuhrupöpön jäljillä
Liity Touhukkaiden mukaan liikkumaan leikin ja sadun avulla! Tuhrupöpö on tuhrinut Desin ja Outin kirjat ja uhkaa nyt koko maailman kirjoja! Kaverukset koettavat löytää tuhrupöpön ja saada sen tuhrimaan jotain muuta. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Unelmajuttu
Taavi haluaisi matkustaa uudelleen Berliiniin, koska siellä on hienoja metroja. Taavin toinen unelma on oppia kunnolla uimaan. HD
07:30
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Postimies Pate ja kiinalainen lohikäärme. Koululla pidetään kiinalainen päivä. Mikael on suunitellut päivän kohokohdaksi kiinalaisen lohikäärmeen vierailun. Lohikäärme tuntuu heräävän eloon ja aiheuttaa hämmennystä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:45
Viidakkokirja
Kurki pulassa. Krokotiili nappaa haikaran lentosulat, eikä haikara pysty enää lentämään. Mowgli lupaa viedä hänet kävellen takaisin omille kotiseuduilleen. HD K7 (väkivalta).
07:56
Viidakkokirja
Putoava tähti. Mowgli pitää huolta pikkuisesta tiikerinpoikasesta, sillä aikaa kun sen äiti on kipeänä. Poikanen karkaa etsimään pudonnutta tähteä. HD K7 (ahdistus).
08:08
Galaxi
(S) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Unelmien koulukuva, Joraavat juurikkaat ja Galaxin Soundi. Katsottavissa Areenassa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa suunnitellaan Kokoomuksen tulevaisuutta, muistellaan Jyrki Kataisen uraa sekä esitellään tuoreimpia ja mielenkiintoisempia lakialoitteita. HD
10:05
Pisara
Hiljainen lauantai, Jeesus haudassa. "Käske siis vartioida hautaa tarkoin kolmanteen päivään asti, etteivät hänen opetuslapsensa pääse varastamaan häntä ja sanomaan ihmisille: Hän on noussut kuolleista." (Matt. 27)
10:10
Puoli seitsemän
Vieraana eläinoikeuksien asiantuntija Salla Tuomivaara. Tutustutaan pohjalaiseen pääsiäiskokkoperinteeseen ja laitetaan parvekepuutarhat kevätkuntoon. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
10:40
A-studio: Talk
Nato-kortti hihassa. Vieraina kansanedustajat Jussi Niinistö (ps.) ja Kimmo Sasi (kok.) sekä vapaa toimittaja Taneli Hämäläinen ja kansalaisaktivisti Tarja Koivumäki.

Kello 12:00

13:35
Moskovan valot ja varjot
6/11: Fjodor Shaljapin 1/2. Ensimmäisessä osassa puhutaan oopperalaulajan ja musiikkiteatterin uudistajan urasta ja myös yksityiselämän koukeroista. Toimittaja Markku Värtö. (U)
14:05
Euroviisaat
Sarja alkaa. Osa 1/4. Euroviisaat palaavat suurempina, kauniimpina ja viisaampina kuin koskaan. Viisuasiantuntijat Pernilla Karlsson, Geir Rönning ja Patric Sarin arvioivat ehdokkaita. Juontajina Eva Frantz ja Johan Lindroos.
15:05
Spotlight: Piilosokeri
Elintarvikkeissa on yllättävän paljon sokeria. Uudet tutkimukset varoittavat sokerin vahingoittavan maksaa. Toimittaja: Kjell Lindroos.
15:35
Euroopasta olisi puhuttava
8/8: Utopia. Millainen on Euroopan tulevaisuus? Asiantuntijat ennustavat sosiaalisen eriarvoisuuden kasvua, ekokatastrofeja ja sotia kymmenen vuoden kuluessa. HD
16:05
Erätulilla
6/20. Timo ja Miika testaavat Peltsin Lapin kestävyyttä Keimiöjärven kisoissa. Merenkurkussa samaan retkeen yhdistyy sekä kalastus että merikotkien kuvaaminen. Pienestä koiranpennusta kasvaa taitava hirvenhaukkuja. HD
16:35
Bettina
Vieraina uuden tosi-tv-ohjelman juontaja Tino Singh, psykologi Laura Stenroos, entinen Euroopan oikeusasiamies Jacob Söderman sekä Voice Kids -kisan voittaja Molly Rosenström.
17:15
Danny - viihdemaratonin loppusuora
Danny eli Ilkka Lipsanen juhli 50-vuotista uraansa pitkällä kiertueella. Mukana D'Voices, StepUp Ladies -tanssiryhmä sekä Popkorn-yhtye. Lisäksi konsertissa esiintyy Aikamiehet-kuoro. Taltioitu Helsingissä 2.11.2013. HD

Kello 18:00

18:30
Yle Nyheter TV-nytt
18:40
Lamastalgia
4/8: Tissibaareista tasa-arvolakiin - naiset ja lama. Sirpa Pietikäinen oli Kokoomuksen ympäristöministeri, joka kohtasi työssään väheksyntää ja sovinismia. Jenna, työtön laivasiivooja, päätyi seksialalle. (U)
19:30
Yle Uutiset
19:50
Urheiluruutu
20:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa paljastetaan poliitikkojen todelliset ajatukset, tutustutaan kuntauudistuksen uusiin tuuliin sekä muutetaan Nallen perässä Ruotsiin.
20:30
Uutisvuoto
Vieraina ovat UIT:n Sari Siikander ja Kaisa Mattila

Kello 21:00

21:00
Ihan sama
Seikkailusarja 2/6. Alin taju. Kasper ja Iida karkaavat kaupungista, Iidan taitojen avulla he selviävät matkastaan Majakkasaareen. O: Jarmo Lampela. HD K7 (ahdistus).
21:30
Tuhkimotarinoita
Oululaisen Katin keho petti hänet, ja Kati menetti poikansa raskausviikolla 23. Löytyykö Katin ja kehon yhteys tanssin avulla? Auttaako asiaa se, että tanssitreeneihin astelee Katin idoli Juha Tapio! Ohjaus Mape Morottaja (U)
22:20
Suomensukuiset 30 päivässä
6/10: Mordva ja Komi. Ville vierailee suomen tunnilla ja nationalistisessa koulussa, jossa lapsille opetetaan sotilastaitoja. Yöjunalla matkataan Komiin, jossa kuullaan koskettavia tarinoita Afganistanin sodasta. (U) HD
23:05
Yle Live: M1-studiossa Edu Kettunen
Pitkänlinjan omaleimainen laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen akustishenkisesti, taltioituna läheltä ja lämpimästi pienen studioyleisön edessä. Luvassa on uutta ja vanhaa, mutta aina takuuvarmaa Kettusta.(U) HD