UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 30.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Punainen thaicurry. Tänään Jamie tekee yhtä lempiruoistaan: punaista thaicurrya jasmiiniriisin ja kurkkusalaatin kera. Ensimmäisenä valmistuu kurkkusalaatti, jonka pelkkä kastike saa jo veden herahtamaan kielelle: tuoretta inkivääriä, limettiä, seesamiöljyä, soijaa, chiliä, korianteria... Mausteinen pääruoka valmistuu vaivattomasti ja jääpä Jamielle aikaa vielä hedelmäisen jälkiruoankin loihtimiseen. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:00
Suurin pudottaja
Yhdeksäs punnitus. Kotivisiiteiltä palanneilla pudottajilla on edessään hieman erilainen punnitus: jokainen, joka on onnistunut pudottamaan vähintään viisi prosenttia painostaan, on automaattisesti turvassa. Ovatko kaikki saavuttaneet tavoitteensa? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Autokauppoja ja musiikkilegendoja. Pelissä on isot rahat, kun Yossi Dinalle tarjotaan legendaarista autoa. Myytävänä on myös popin supertähdille kuuluneita asuja, joiden aitoutta asiakkaat yrittävät todistella mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Liikkeessä vierailee tänään Jamie Walters. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Muutos parempaan. Tässä jaksossa lääkäri Travis pureutuu siihen, miten tärkeää terveenä pysymiselle on syödä ja nukkua hyvin. Hän myös osoittaa, ettei tehokkaaseen treenaamiseen vaadita kovin ihmeellisiä välineitä vaan tehotreenin voi helposti tehdä muutamassa minuutissa omassa kodissaan. Studiovieraana on syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten First Descents -kuntoutusohjelman perustaja, kajakkimelonta-ammattilainen Brad Ludden. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Upeat skandikodit
Moottoripyörä olohuoneessa. Suurlähetystön naapurissa sijaitseva tanskalainen vanha herraskartano ja ateljee on myytävänä. Rakennusta on entisöity alkuperäistyyliin, mutta remontoitavaa riitää yllin kyllin. Kenkäsuunnittelija tulee katsomaan, olisiko villasta hänelle kodiksi ja työtilaksi. Remonttia taas ei tarvitse lainkaan maalaismaisemaan vanhan hevostallin viereen rakennettu monimuotoinen uudisrakennus, jossa riittää valoa ja avaruutta. Moderni talo on täynnä taidetta, ja se sisustettu hevosia omistavalle lapsiperheelle skandinaavisen pelkistetysti. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
14:10
Upeat skandikodit
Cap Ferrat ja Mougins. Kohteena on Etelä-Ranskan Mougins, kun tanskalaisasiakkaalle etsitään hänen toivomaansa ylellistä rustiikkista tyyliä. Esittelyssä on kuuden miljoonan euron valtava villa vierastaloineen, uima-allasalueineen ja tenniskenttineen upeista näkymistä puhumattakaan. Lisäksi kiinteistönvälittäjä Jan Fog veneilee Cap Ferrat¿n ympäri ja näyttää Ranskan kalleimman alueen. Pernille Sams lähtee Pohjois-Tanskaan tutustumaan muotisuunnittelija Karen Simonsenin kesähuvilaan. Talo on sisustettu kauniiseen skandityyliin omistajan maun mukaiseksi. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
14:40
NYC:n täydelliset naiset
Mutaista menoa metsässä ja Manhattanilla . Aviva kertoo Kristenille, että hänellä on kirjoittajatausta, koska lakiopintoihin sisältyi valtava määrä kirjoittamista, ja lisäksi hän on julkaissut esseen. Kristenin mielestä Avivan aggressiiviset väitteet Carolen haamukirjoittajasta ovat mustasukkaisuutta Carolen karriääriä kohtaan. Avivaa kuvataan Central Parkissa muistelmateoksensa kantta varten. Puisto on hänestä loistoympäristö, sillä hän haluaa olla tavallinen naapurintyttö. Ehkä kuitenkin säärekäs ja vaalea, onhan kirjan nimi "Leggy Blonde". Ramona ottaa viiniä kestääkseen ystäviensä kanssa tanssiaisiin lähtevän tyttärensä kauneuden sekä pelon tämän joutumisesta pahojen poikien piiriin. Tytöt lupaavat liikkua pakettina ja pitää toisistaan huolta. Carole järjestää vauvajaiset raskaana olevalle, miehettömälle ystävättärelleen. Kristen ja Heather osallistuvat miehineen Spartan Race -kisaan. Ovatko Kristenin mallinkasvot ja -vartalo vaarassa? Selviääkö hän naarmuitta primitiivisestä kilpailusta, jossa juostaan, kiipeillään, ylitetään esteitä, alitetaan piikkilankoja ja kontataan mudassa? Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Seuraavassa jaksossa mukaan tuleva LuAnn de Lesseps näkyy teaserissa.
15:40
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Sunnuntaipaisti. Jamie aikoo pyöräyttää "Sunday roastin" eli peribrittiläisen sunnuntaipäivällisen paahtopaisteineen, vihanneslisukkeineen ja Yorkshiren vanukkaineen vain puolessa tunnissa. Ei kun töpinäksi! Paisti valmistuu nopeammin hieman pienemmissä paloissa pannulla ja perunat kiehautetaan ennen paistamista. Perinteiset herkut saavat seuraa sipulisesta sienikastikkeesta ja sitruunaisesta vesikrassisalaatista. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Valmentajat vaihtoon. Kilpailijat joutuvat luopumaan tutuista turvallisista treenausrutiineistaan viikoksi, kun joukkueiden valmentajat Bob ja Dolvett vaihtavat paikkoja. Osa kilpailijoista ottaa vaihdoksen yllättävän raskaasti. Haasteessa pelataan likaista peliä, kun pudottajat etsivät painoja mutaiselta aukiolta. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2703. Jirin jutut ovat huulesta temmattuja Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Herätysliikkeen helmoissa. Tänään vieraillaan Aarhusin kaupungissa, missä Trinny ja Susannah uudistavat herätysliikkeen parissa kasvaneen äidin ja hänen pappistyttärensä tyylin. Äiti on irrottautunut ahdistavista pukeutumisvaatimuksista menemällä toiseen äärilaitaan ja käyttää nyt niin räikeitä asuja, ettei häntä itseään edes huomaa kirkkaiden värien takaa. Trinny auttaa erosta toipuvaa Winnietä palauttamaan itseluottamuksensa ja kertoo samalla omasta kipeästä erostaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Paritalo parhaaseen loistoon. Jaana, Niina ja Tea-Mariia saavat tällä viikolla suunnitella uutta myynti-ilmettä Espoon Nöykkiössä sijaitsevaan paritaloasuntoon. Lähtökohdiltaan kohteen tilava pihamaa ja toiminnallisesti käytännölliset tilat tarjoavat asumiselle hyvät puitteet, mutta raikastusta ilmeeseen kaivattaisiin.
20:00
Suomen kaunein koti
Arkkitehdin piirustuslaudalta. Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen erilaiseen ja täysin uniikkiin arkkitehdin suunnittelemaan kotiin. Yksi kiertyy suuren pihatammen ympärille, toinen katsoo ylväänä Saimaan selkää ja kolmannesta löytyy lasinen kävelysilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 36. Jokin vinossa. . Sarjan päätösjakso! Yrjänä käy Saran kanssa neuvolassa, Esko ja Karkki juhlivat vallattomasti uutta vuotta ja Patrickin ja Tuulin elämässä tapahtuu isoja asioita.
21:30
NYC:n täydelliset naiset
Burleskit, banaalit ja paranoidiset . Naiset osallistuvat The Hamptons -seudulla pidettävään hyväntekeväisyysjuhlaan. Päiväohjelmassa on meren muovaamien reisilihasmiesten antamaa surffausopetusta, ja iltaohjelmaa varten märkäpuvut vaihdetaan Great Gatsby -elokuvan vintage-lookiin. Illan emännän, Miss Sonja Morganin, burleskiesitys alkaa! Naisten mukana pyörivä imagokonsultti Amanda heittää kommenttejaan. Heather ja Carole ovat vihaisia, sillä tämä on Sonjan hetki, ja vaikka hän ei ammattiesiintyjä olekaan, hetkeä pitää kunnioittaa. Sitäkin pitää kunnioittaa, että joku toipuu traumaattisesta avioerosta ja kääntää elämänsä taiteeksi. Seuraavana aamuna tavataan uima-altaalla. Atlantti kimaltelee, ja viinikin kimaltelee, ja Sonja flirttailee argentiinalaisen kanssa. Illalla tarjoillaan barbecuesyötävää LuAnnin talolla. Carole tuo avecinaan Willin, "henkivartijan", siltä varalta että Aviva kävisi vaaraksi. Aviva käy vaaraksi, kun haamukirjoittajakiista leimahtaa taas. LuAnn tuntee itsensä täysin johtamiskyvyttömäksi - omassa talossaan. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Aiempien tuotantokausien LuAnn de Lesseps liittyy joukkoon ystävänä, ei varsinaisena ydinkaraktäärinä.
22:30
Nettirakkautta
Ensitreffit. SARJA PÄÄTTYY. Dawn O'Porter jatkaa 25 aloittelevan nettideittailijan seuraamista. Joillekin satelee treffikutsuja, kun taas toiset saavat tottua torjutuksi tulemiseen. Kokeneet nettideittailijat kertovat kauhutarinoita ensitreffeiltä ja neuvovat, miten kiusallisilta treffeiltä livahdetaan karkuun. Jaksossa tutustutaan myös Tinderin ja Grindrin kaltaisiin nettisovelluksiin, joiden kautta ihmisten tapaaminen on entistä helpompaa, sekä erityisesti pettäjille suunnattuihin sivustoihin. Entä miten suojaudutaan netissä vaanivilta häiriköiltä ja estetään yksityistietoja päätymästä vääriin käsiin? Kaksiosainen dokumentaarinen brittisarja, jossa etsitään rakkautta netistä toimittaja Dawn O'Porterin johdolla.
23:30
Iholla
Jakso 36. Jokin vinossa. . Sarjan päätösjakso! Yrjänä käy Saran kanssa neuvolassa, Esko ja Karkki juhlivat vallattomasti uutta vuotta ja Patrickin ja Tuulin elämässä tapahtuu isoja asioita.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Herätysliikkeen helmoissa. Tänään vieraillaan Aarhusin kaupungissa, missä Trinny ja Susannah uudistavat herätysliikkeen parissa kasvaneen äidin ja hänen pappistyttärensä tyylin. Äiti on irrottautunut ahdistavista pukeutumisvaatimuksista menemällä toiseen äärilaitaan ja käyttää nyt niin räikeitä asuja, ettei häntä itseään edes huomaa kirkkaiden värien takaa. Trinny auttaa erosta toipuvaa Winnietä palauttamaan itseluottamuksensa ja kertoo samalla omasta kipeästä erostaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA