UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 24.2.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Rahaongelmia. Friedrich ilmoittaa poliisille Davidin kaappauksesta sillä välin, kun Beatrice ja David yrittävät erimielisinä pohtia, mitä he tekevät Ericin ja rahojen suhteen. Beatrice vie Davidin ensihätää piiloon alppimökkiin odottamaan pakoa kauas pois, mutta David ei malta pysyä siellä. Poppy yrittää saada kokoon rahoja currywurst-myyntikojun ostamiseksi, mutta Luisakaan ei sattuneesta syystä voi auttaa ystäväänsä. André saa kuitenkin idean. Nils ei tosin ole ilahtunut asiasta kuullessaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (väkivalta, ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Bakteerikammomies. America's Got Talent -tuomari Howie Mandel kertoo pakkoneuroosistaan, johon liittyy esimerkiksi bakteerikammo, ja ohjelmassa selvitetään, miten likaisia kädet oikein ovat. Sacheen kaipaa apua vaikean purentaelimistön toimintahäiriön kanssa. Muita aiheita: ällöttävät ravintolakokemukset, suuveden käyttö tippuria vastaan, apukeino valkosipulin hajuun ja kätevä kuntoiluvinkki. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kokki kaukomailla. Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Bensaa suonissa. Pihaviikko on kilpailun kiireisin, joten Scotty tarjoaa joukkueille ansaitun virkistystauon. Joukko suuntaa kurvailemaan kilpa-autoradalle, jossa voi myös voittaa tavoiteltua remonttirahaa. Danien takapihalla salamoi, ja Dalen ja Sophien onni kääntyy. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Supersankarien siivellä. Kausi 1, 12/13. Kokelaiden tehtävä on loihtia näyttävät asut Marvelin supersankarihahmojen pohjalta. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
14:00
Kaikkien aikojen kosinta
Anssi ja Kata. Riihimäkeläiset Anssi ja Kata ovat neljäntoista yhteisen vuoden jälkeen kuin vastarakastuneita. Pitkä yhteinen taival tuo Anssille paineita kosinnan suhteen ja Kata saadaankin yllätettyä täydellisesti.
15:00
Villi ja vapaa
Liike. Justin haluaa piristystä seksielämään Nickin viikonloppuvierailun aikana. Danny neuvoo uuden liikkeen, mutta haluaa ottaa siitä kaiken kunnian. Pyyteetön auttaminen tuntuu olevan hänelle vieras käsite. Toiset saavat tietää, että Burski on itkenyt viimeksi 5-vuotiaana. He ottavat haasteen vastaan ja yrittävät saada Burskin itkemään. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Villi ja vapaa
Juliuksen vaikutus. Leslie allekirjoittaa vihdoin eropaperit. Ex-mies Julius on kuitenkin yhä Dannyn ystävä. Voiko ystävyyden onnistua pitämään Leslieltä salassa? Shelly näkee unta, jossa Danny vie hänen tyttönsä. Hän päättää vaatia anteeksipyyntöä koston uhalla. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. K7 (väkivalta).
16:00
Lemmen viemää
Äidin epätoivo. Beatrice on kauhuissaan, kun David makaa elottomana hänen edessään. Hän kätkee lunnasrahat ja palaa hotellille Meyserin kuulusteltavaksi. Beatrice syyttelee Luisaa tapahtuneesta, ja niin tekee Luisa itsekin. Rahansa menettänyt Luisa haluaa muuttaa takaisin Sonnbichlereille. Beatricen kova kuori alkaa murtua, ja hän pyytää Michaelilta unilääkkeitä. Werner ja Sebastian pitävät koko sieppausta niin epäilyttävänä, että he päättävät ottaa ohjat omiin käsiinsä. Normanille selviää, mistä löytörahat olivat peräisin. Michael harkitsee pormestarinvaalista luopumista, mutta Natascha on toista mieltä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Tyttäristään onnelliset. Kausi 5, 3/23. Syntymäpäiväänsä viettävä Lisa Rinna kutsuu ystävät illalliselle Lisa Vanderpumpin Pump-ravintolaan, ja aviomies Harry Hamlinkin ehtii viime tipassa paikalle punainen Cartierin rasia mukanaan. Teini-ikäiset tyttäret pitävät Lisa R.:n kuitenkin maan pinnalla. Yolandan huippumallitytär tulee pikavierailulle kotiin ja nuorempi on muuttamassa kotoa. Kimin tytär on menossa naimisiin, ja Kylen nuorimmaisella, pienellä Portia-tyttärellä on vahva tahto saada haluamansa. Tunteita ja tuoksuja ¿sarjassa näytellyt Eileen Davidson liittyy mukaan.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Seksivalistusta. Kausi 6, 6/16. Bruce joutuu antamaan Khloén avustuksella Kendallille ja Kylielle seksivalistusta. Kimillä diagnosoidaan psoriasis, ja hän pelkää uransa tyssäävän siihen. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:30
Kardashianit
Pidätysvaikeuksia. Kausi 6, 7/16. Bruce kyllästyy Kendallin ja Kylien huonoon käytökseen ja päättää opettaa tytöille, mikä elämässä on tärkeää. Krisillä on vaikeuksia hallita rakkoaan, ja tytöt patistavat häntä menemään lääkäriin. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
19:00
Kokkisota
Mmiisas ja Lakko. 6/10. Serko Rantasen ja Teemu Laurellin pareiksi saapuvat tänään Youtube-tähdet Mmiisas ja Lakko. Tubetus tulee kyllä tutuksi, mutta saako Mmiisaksen tuomasta popcornista oikeasti järkevää ruokaa? Entä millainen ateria on onnellista loppua lupaava Phuketin ihme? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 2/10. Kuopiolaiset Henna ja Henri ovat olleet kymmenen vuotta yhdessä ja yllättävät häävieraansa paljastamalla vasta kirkossa, että avioliitto onkin solmittu maistraatissa jo vajaa vuosi sitten. Maistraattivihkiminen on pidetty salassa sukulaisilta ja ystäviltä, koska alun perin avioliitosta ei pitänyt tehdä mitään numeroa. Hääpari nauttii nikkaroinnista ja askartelusta, joten rustiikkiseen somistukseen on nähty paljon vaivaa ja kaikki on itse tehtyä.

Kello 21:00

21:00
Camilla Läckberg: Kadonnut ystävä
Camilla Läckberg: Kadonnut ystävä. Dekkarikirjailija Erica Falck suunnittelee kirjaa, joka perustuu tositapahtumaan hänen omasta lapsuudestaan. Kun Erica oli 13-vuotias, hänen hyvä ystävänsä ja luokkatoverinsa Peter nousi bussiin ja katosi. Tapauksen tonkiminen näyttää herättävän nukkuvan pedon. Erican ainoa yhteys Peteriin on tämän veli Ivan, joka kuitenkin murhataan Erican otettua häneen yhteyttä. Erica ottaa tehtäväkseen selvittää paitsi Peterin katoamisen, myös Ivanin murhan. Tunnelma tiivistyy kun Peterin ja Ivanin arvoituksellinen sisko Tina ilmestyy luokkakokoukseen, ja Erica alkaa päästä lähemmäs totuutta Peterin katoamisesta. Toinen osa tuoretta ruotsalaista rikoselokuvien sarjaa, joka perustuu Camilla Läckbergin suosittuihin dekkareihin. Ohjaus: Richard Holm, Ruotsi 2013 (90'). Pääosissa: Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter, Lennart Jähkel, Måns Nathanaelson. K12 (väkivalta).

Arviot: IMDb 5.5
Lue lisää: IMDbLeffatykki
23:00
AVA goes kaamos
23:05
Kardashianit
Kuuba kutsuu, osa 1/2. Kausi 12, 12/21. Sisarukset suuntaavat Kuubaan, jossa he tutustuvat Havannaan vanhojen autojen kyydissä, vierailevat rommitehtaalla ja käyvät Ernest Hemingwayn talossa. Kesken matkan Khloé saa ikävän puhelun, joka koskee Lamaria. Kylie haluaa piristää Krisiä, jonka on vaikea olla erossa lapsistaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:05
Ladies of London
Tanskanmaalla tapahtuu. Kausi 2, 8/10. Annabelle jakaa catwalkin Naomi Campbellin kanssa. Caroline Fleming kutsuu leidit kotimaahansa Tanskaan. Annabellen laukomiset kiristävät tunnelmaa. Amerikkalainen realitysarja.
01:05
Kosto
Väijytys. Kausi 4, 7/23. Emily jatkaa isäänsä liittyviä tutkimuksia, Nolanin avustuksella tietenkin. Jack valistaa Davidille, että oli virhe syyttää Nolania suorassa televisiolähetyksessä. David päättää kysellä Amandan läheisiltä tarkemmin tämän elämän vaiheista - ja aloittaa Emilystä. Charlotte on kertonut Danielille totuuksia ennen lähtöään, ja Daniel varoittaa sekä äitiään että Emilyä jättämään itsensä draaman ulkopuolelle. Louise on luikerrellut Margaux'n suosioon, mutta Margaux saa pian huomata, ettei Louise ole niin harmiton kuin miltä hän vaikuttaa. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. K7 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Salaisuuksia ja valheita
Poliisi. Kausi 1, 7/10. Fenton pyytää Beniä auttamaan Cornellin taustojen tutkimisessa. Käy ilmi, että moni muukin on saanut kokea Cornellin periksiantamattomuuden. Ben päättää hävittää taskulampun. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä? K12 (ahdistus).
03:05
Yön AVA