UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 22.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Ripaus romantiikkaa. Käsittämättömän upea maalaistalo lisärakennuksineen kiinnostaa muotisuunnittelijaa. Hän haluaa romanttisen ja ylellisen talon yrityksensä ja perheensä käyttöön. Osuvatko vaatimukset kohdalleen tässä kartanomaisessa miljöössä, joka huokuu laatua ja historian havinaa? Loma-asunnon etsintä Mallorcan Port d'Andratxissa jatkuu. Kiinteistönvälittäjä raottaa myyntistrategiaansa ja esittelee asiakkailleen edellistä kohdetta romanttisemman talon. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Mustien telttojen maa. Uusi sarja alkaa! Suorapuheiset tyylikuningattaret Trinny ja Susannah auttavat tanskalaisia sisariaan löytämään sisäisen ja ulkoisen kauneutensa. Kööpenhaminan kaduilla räväkkä tehokaksikko on hukkua mustiin telttatakkeihin ja suttuisiin poninhäntiin, joten apua todella tarvitaan! Muutosta ei kuitenkaan saada aikaan ilman pontevaa patistelua ja muutamia kyyneleitä. Tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Herätysliikkeen helmoissa. Tänään vieraillaan Aarhusin kaupungissa, missä Trinny ja Susannah uudistavat herätysliikkeen parissa kasvaneen äidin ja hänen pappistyttärensä tyylin. Äiti on irrottautunut ahdistavista pukeutumisvaatimuksista menemällä toiseen äärilaitaan ja käyttää nyt niin räikeitä asuja, ettei häntä itseään edes huomaa kirkkaiden värien takaa. Trinny auttaa erosta toipuvaa Winnietä palauttamaan itseluottamuksensa ja kertoo samalla omasta kipeästä erostaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 12:00

12:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Toppatakista korsettiin. Aalborgissa tapaamme fysioterapeutit ja hyvät ystävykset Ibenin ja Nannan, jotka käyttävät rentoja työvaatteitaan myös vapaa-aikana. Trinnyn ja Susannahin apua todella tarvitaan, sillä neitokaiset eivät uskalla luopua mustista puuvillapaidoistaan ilman pontevaa rohkaisua. Lisäksi Trinny opettaa syövästä toipuneen Main hyväksymään muuttuneen ulkonäkönsä ja korostamaan parhaita puoliaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
13:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Epätoivoinen ristiinpukeutuja. Helsingørissä tapaamme 183-senttisen Marian, jonka kengänkoko on 44. Hän on kaunis nainen, mutta pukeutuu miesten vaatteisiin ja kenkiin. Trinny on itsekin pitkä ja haluaa auttaa Mariaa löytämään naisellisuutensa. Ohjelman päätteeksi hänestä kuoriutuukin upea kaunotar, jolla on myös itsetunto kohdallaan. Susannah puolestaan opettaa pelkkään mustaan pukeutuvaa Metteä monipuolistamaan vaatevarastoaan, ja tekee uhkeasta Fannysta hehkeän seksipommin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Savinen arkeologi. Koldingin kadulta löytyy savinen ja vaatepaljouden alle piiloutunut arkeologi, jonka sukupuolesta ei ole täyttä varmuutta. Villapaitojen ja verkkareiden uumenista kuoriutuu kuitenkin upea ja kurvikas nainen, joka ei ole uskoa uutta peilikuvaansa todeksi. Tapaamme myös Hellen, joka on kärsinyt synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, eikä voi edes kuvitella näyttävänsä seksikkäältä. Susannahin avulla hän saa nähdä itsestään aivan uuden puolen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
14:55
Jamie Oliverin Amerikan herkut
Georgia. Georgiassa Jamie tutustuu soul foodiin, joka juontaa juurensa orjuuteen ja on edelleen suosittua Amerikan afrikkalaisvähemmistön keskuudessa. Jamie opettelee grillaamaan lihaa perinteisellä orjien menetelmällä, jossa porsaan ruho kypsyy hitaasti kuopan päällä olevalla hiilloksella. Lisäksi hän osallistuu BBQ-mestaruuskilpailuihin ja loihtii surf & turf -aterian. Rasismi ja köyhyys puhuttavat Jamieta. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.
15:55
Mitä tänään syötäisiin?
16:00
Hyvästi lemmikki!
Kuulumisia. Tämänkertaisessa jaksossa tapaamme neljän edellisjakson eläimiä ja näemme, miltä elämä on maistunu uusissa oloissa. Löytyikö kääpiövuohille, papukaijalle, koiralle ja hevoselle rakastava koti vai onko sopeutumisessa ollut ongelmia?
17:00
Unelmien koti
Naisten valtakunta. Sarahin ja Marin perheellä on kiire päästä sukulaisten nurkista omaan kotiin. Jonathan ei pääse helpolla, sillä remonttiaikataulu on tiukka ja purkutöiden yhteydessä paljastuu piileviä vaaroja ja lisää kunnostettavia kohtia.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Hyvästit budjetille. Shawn ja Samira ovat ostamassa ensimmäistä yhteistä asuntoa. Kumpikaan ei ole valmis tinkimään toiveistaan, vaikka hankinta- ja remonttikustannukset nousevat nousemistaan. Drewin ja Jonathanin ei auta muu kuin toimia asiakkaiden mielen mukaisesti alkuperäisestä budjetista välittämättä.
19:00
Grand Designs Australia
Retrokoti Mondrianin väreissä . Anne ja Michael Potterin talo Sydneyn Five Dockissa puretaan uuden kotitalon tieltä. Tontin sijainti lahdenpoukaman ja puiston lähellä on viisihenkiselle perheelle ihanteellinen. Raha-asioita ammatikseen käsittelevä Michael keskittyy ekonomiaan, ja sisustussuunnittelijavaimo saa täyden tuen taloprojektin vetäjänä. Kuusikymmenluku on vallannut Annen vaatteita myöden. Uudesta kodistakin tulee 1960-lukumaisen avara ja valoisa. Seiniä värittää taiteilija Piet Mondrianin värimaailma: punaista, sinistä, valkoista, keltaista ja mustaa. Vihreääkin on, vaikka se ei Mondrianin palettiin kuulunutkaan. Jokainen senttimetri on käytetty veneentarkasti hyväksi, ja merihenkisen ulkonäkön viimeistelee julkisivun kaareva kaide. Uusi koti merkitsee perheelle syntymää, ikään kuin tytärtä, sillä heillä on jo kolme poikaa. Ulkonäkö-triviaa: Tom Petty on nuori arkkitehti, jota moni ei ensinäkemältä usko rakennusmiesten työnjohtajaksi. Missähän syy? Australialainen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja: arkkitehti Peter Maddison
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Anne ja Heidi. Internetissä tavanneet Anne ja Heidi rakastuivat välittömästi tavatessaan. Suurperhettä Annen kanssa pyörittävä Heidi ei tiedäkään kuinka taianomainen ¿tavallinen viikonloppu mökillä¿ voi olla. Anne on järjestänyt puolisolleen tunnelmallisen kosinnan maaseudun rauhassa.

Kello 21:00

21:00
Kreikkalainen romanssi
Kreikkalais-amerikkalainen matkaopas Georgia (Nia Vardalos) on totaalisen kyllästynyt eripuraisen turistiryhmänsä luotsaamiseen läpi helteisen Kreikan. Ryhmäläiset ovat kuin pikkulapsia, joita kiinnostaa enemmän jäätelö kuin muinaiset kulttuuriaarteet. Mutta tragikoomisen alun jälkeen tapahtuu ihmeitä: Georgia rakastuu kreikkalaiseen bussikuskiinsa. Ohjaaja: Donald Petrie, USA 2009, 91'. Pääosissa: Nia Vardalos, Richard Dreyfuss, Rachel Dratch. K12

Arviot: IMDb 5.9 ∙ Rotten Tomatoes 9 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Moderni perhe
Karkauspäivän perässä. Philillä on suuret suunnitelmat karkauspäiväksi. Valitettavasti perheen naisväelle sattuu huono päivä, ja Phil on pian pulassa tasapainottoman kolmikon kanssa. Mitch taas joutuu pinnistelemään massiivisia syntymäpäiväjuhlia odottavan Camin kanssa. Jay puolestaan yrittää saada selville, milloin Gloria tarkoittaa mitä sanoo ja milloin taas ei. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:20
Moderni perhe
Klovniopiston miehet. Cam tapaa pelleprofessorinsa hautajaisissa vanhan esiintymisparinsa ja päättää tehdä tämän kanssa vielä yhden keikan. Phil on saamassa uransa isoimman toimeksiannon, mutta häikäilemätön kollega on tehdä suunnitelmat tyhjiksi. Jay epäilee Mannyn uuden ystävän tarkoitusperiä, koska poika on cool ja Manny on mikä on. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:55
House
Pelejä. Cuddy painostaa Housea valitsemaan tiiminsä. House virittää pelin: se lääkärikandidaateista, joka ratkaisee huumeidenkäyttäjän diagnoosin, saa paikan teräväkielisen tohtorin tiimissä. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen sairaaladraama, jossa teräväkielinen tohtori House tiimeineen ratkoo mitä kummallisimpia sairaustapauksia. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

01:00
Yön AVA