UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 2.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Onko Suomi turvassa maailmalla riehuvilta epidemioilta? Vieraana THL:n virologian yksikön johtaja Carita Savolainen-Kopra.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Onko Suomi turvassa maailmalla riehuvilta epidemioilta? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 3D-tulostus muuttaa maailmaa 6.50 Kurkistus kännyköiden historiaan 7.10 Eduskunnan istuntokausi alkaa, vieraana Eero Heinäluoma 7.40 Inttiaika hyötykäyttöön 7.50 Kyberajan varusmiehet 8.10 Minun kirjahyllyni: Elias Koskimies 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Kurkistus kännyköiden historiaan 9.05 Studio55.fi: Terveydenhuollon yksityistäminen ei ole ongelmatonta 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Terveydenhuollon ulkoistaminen yksityisille ei ole ongelmatonta. Vieraana Valtiokonttorin ylilääkäri Janne Leinonen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Oraalista onnea Ericin seurassa. Eric ja Donna keskustelevat suvun ihmissuhteista, tilaavat syömäpuikkoruokaa, juovat valkoviiniä ja muistelevat rakkaushistoriaansa. Eric on uskollinen kauluspaita-tyylilleen. Lounaspaidan väriksi hän on valinnut valkoisen, joka liilertää. Ridge tarjoaa Katielle tukea tämän käsitellessä Brooken ja Billin suhteen aiheuttamia traumoja. Ridge ei hänkään ole vielä päässyt ongelmiensa yli. Bill on Brookelassa selvittämässä omia ristiriitojaan. Brooke ei pidä siitä, että mies käy siellä yrittämässä häntä takaisin. "Haluan Ridgen, en sinua, Bill." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Jahkailu sikseen, osa 2/2. Debbien aie synnyttää ennenaikaisesti tyrmätään suoralta kädeltä, eikä Cameron osaa lievittää avovaimonsa ahdinkoa, kun Carl hönkii niskaan rahojen perässä. Laurel ja lapset muuttavat Marlonin luo. Priya lähtee treffeille Robbien kanssa, mutta ajatukset pyörivät Davidissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Armoton velkoja. Cameron esittää äskettäin myymänsä auton kadonneen ja kiikuttaa rahat salaa Carlille, mutta hyväksyykö Carl pikkusumman? Priya jatkaa Robbien hyödyntämistä tehdäkseen Davidin mustasukkaiseksi, mutta treffit menevät pahasti mönkään. Gabbyn mielialat ailahtelevat. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Intiimejä aiheita. Lääkärit ja heidän vieraansa juttelevat useista intiimeistä ja erikoisista aiheista. Pohdittavana on muun muassa ehkäisyyn ja seksuaaliterveyteen liittyviä asioita sekä se, onko istukan syömisellä terveysvaikutuksia. Mukana on myös koirien plastiikkakirurgi, joka kertoo koirille kastraation jälkeen asennettavista kivesimplanteista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Pomo piilossa
Unohtumattomat työntekijät. Koskettavassa jaksossa muistellaan mielenpainuvimpia työntekijöitä vuosien varrelta ja käydään katsomassa, minkälainen vaikutus ohjelmalla on ollut heidän elämäänsä. Mukana on alaisia, jotka tekivät pomoihin vaikutuksen tinkimättömällä ammattitaidollaan ja ihailtavalla asenteellaan. Ääneen pääsevät myös ne työntekijät, joiden törkeä käytös tyrmistytti pomoja. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Moderni perhe
Uusia alkuja. Ilmassa on muutoksen tuntua, kun Claire palaa työelämään 20 vuoden jälkeen. Mutta oliko sittenkään fiksu valinta pestautua Jayn firmaan? Phil ja Gloria saavat tähtihetkensä, kun he pääsevät avustajiksi televisiomainokseen. Jaksossa vierailee Weedsistä tuttu Justin Kirk! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Rapea ankkasalaatti. Jamie valmistaa kiinalaistyylistä lämmintä salaattia, joka sisältää rapeaksi paistettua ankkaa, munanuudeleita, jäävuorisalaattia ja hoi sin -kastiketta. Toisena ateriana tehdään pikaversio italialaisesta cacciatoresta eli metsästäjänpadasta, jonka pääraaka-aineena on tällä kertaa kana. Äänitekstitys: suomi.
15:45
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Burgeri Jamien tapaan. Tällä kerralla Jamie Oliver käyttää viisitoistaminuuttisensa marokkolaistyylisen kala-couscousin valmistamiseen. Lisäksi joka kodin suosikki, eli hampurilainen, saa uuden terveellisemmän olomuodon Jamien käsittelyssä. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Unelmakoti puoleen hintaan
Erityistarpeita. Yksinhuoltajaäiti Vickyllä on energinen nelivuotias poika ja CP-vammainen kuusivuotias tytär, jonka hoito on työlästä ahtaassa ja epäkäytännöllisessä talossa. Vicky ja hänen äitinsä ovat saaneet runsaasti lahjoituksia talon laajentamista varten, mutta tavoitteeseen on vielä matkaa. Vastanaineilla Garnereilla on toisenlainen ongelma romanttisen maalaismökkinsä kanssa: talon ja ison tontin välissä on kuja, joka on säilytettävä yleisenä kulkureittinä. Laajennus päätetään rakentaa sen yli. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Ridgen kädet Katien alleilla. Quinn ja Hope puhuvat Steffystä, Spencer-veljeksistä ja vähän kaikesta, mistä ennenkin. Quinnin ihaillessa Hopen Wyattilta saamaa kaulakorua Liam ilmestyy tahtomaan tytön keskusteluseurakseen. Hän sanoo, että Wyatt on kyllä komea ja lahjoittaa koruja, mutta jos poika on vähänkin viekkaan äitinsä kaltainen, niin kuin nyt on, kannattaa huolestua. Saadakseen Billin palaamaan Katien luo Brooke vetoaa tämän isänrakkauteen Will-poikaa kohtaan. Samaan aikaan toimistolla: Katie kertoo Ridgelle liukasta exäänsä ja petturisiskoaan koskevista tunteistaan. Ridge koskettelee Katien paljasta käsivartta ns. allien läheltä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Pieni tyttö, suuret valheet. Kiukuttelevan Gabbyn kapinahenki pahenee, kun hän tekaisee perättömiä syytöksiä. Cameron yrittää epätoivoisesti saada Chasin kiinni. Rachel saa avaimet uuteen kotiinsa, ja Jai haluaa olla enemmän osallisena raskausajan menemisissä ja tulemisissa. Priya tunnustaa Davidille, miksi alentui treffeille Robbien kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Neuvottomana neuvolassa. Laurel kertoo Ashleylle Gabbyn sepityksistä toivoen miehen saavan tyttärensä kielen kuriin, mutta Ashleyn lopullinen päätös nostattaa kyyneleet Laurelin silmiin. Rachel ja Jai käyvät neuvolassa, mutta Jai törmääkin vastaanotossa Nikhiliin ja Gennieen ja joutuu aiheuttamaan Rachelille uuden pettymyksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2662. Larille serkumpi ei ole herkumpi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Pomo piilossa
Pomppuja ja polttopalloa. Nuorin sarjassa esiintynyt toimitusjohtaja Jeff Platt on luotsannut isänsä perustamaa Sky Zone -trampoliinipuistoa äitinsä kuoleman jälkeen. Hän haluaa varmistaa, että asiat ovat mallillaan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja tutustuu uusien kohteiden toimintaan pelinvalvojan, mekaanikon, laitehuoltajan ja asiakaspalvelijan tehtäviin. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 11. Tuuli. Eero ei lannistu vaan jatkaa deittailua. Hän matkustaa Keski-Suomeen tavatakseen Tuulin. Tuuli on lämmin, lempeä ja suloinen nainen, jonka kesäinen puutarha on kuin kutsuva syli. Ella sen sijaan tapaa Tuomon rannalla. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Pukumiehet
Eturistiriita. Harvey ja Louis päätyvät tarkastelemaan saman kolikon kahta puolta, kun Louis tekee parhaansa, jotta Hessington Oil pysyttelisi yhä omilla jaloillaan ja välttyisi yritysvaltaukselta, ja Harvey puolestaan kieltää toimitusjohtaja Ava Hessingtonia puuttumasta asiaan murhajutun ollessa yhä vireillä. Louisin ainoa mahdollisuus on savustaa Ava ulos firmasta, mutta Harvey ja Mike taistelevat asiakkaansa puolesta, ja lopulta tilanne kärjistyy Jessican ja Edward Darbyn väliseksi valtataisteluksi. Donna ja Stephen sopivat pelisäännöistä. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 3. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Harryn laki
Karannut valamies . Harryn puoleen kääntyy valamies, joka on pulassa karattuaan valamiehistöstä kesken rankan oikeudenkäynnin. Phoebe puolestaan tarvitsee Adamin apua, kun railakkaasta realitysarjasta tuttu kohukaunotar haastetaan oikeuteen edesmenneen aviomiehensä perheen toimesta. Jaksossa vierailevat Gleestä ja Heroesista tuttu Jessalyn Gilsig, Viiden jutussa näytellyt Jennifer Aspen sekä 24-sarjasta tuttu Annie Wersching! Amerikkalaisessa draamasarjassa kuusikymppinen huippujuristi Harriet "Harry" Korn pyörittää omalaatuista oikeusaputoimistoa persoonallisten kollegoidensa avulla. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:35
Luuserit
Rotu(viha)nainen. Jim on vihdoin löytänyt unelmiensa daamin, jossa kuitenkin näyttäisi olevan yksi vika: hän on törkyturpainen rasisti. Walter saa potkut ja joutuu baaritappeluun. Steve luulee nähneensä arkkivihollisensa. Komediasarja Amerikkaan muuttaneesta räävittömästä aussikoomikosta, joka yrittää saada elämänsä kuosiin. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
01:05
Voittostudio