UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 6.3.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Ääriolosuhteissa ei sooloilemalla selviä. Vieraana löytöretkeilijä Pata Degerman.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraana Pata Degerman 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Unohtuiko ihminen soteväännössä? 6.55 Journalistipalkintohdokas Minna Gnus-Kalan 7.10 Feminismi - vain naisten asialla? Vieraina Laura Franck, Pentti Arajärvi ja Ozan Yazar 7.40 Naiset johtajina 7.50 Unicefin hyvän tahdon lähettiläs Iina Kuustonen 8.10 MTV Sport raadissa Mika Salo, Toni Vilander ja Kimmo Porttila 8.40 Päivän nimi: Vuoden pakolaisnainen Theresa Ngouth 8.50 Pukeutumisneuvoja esittelee kevään trendit 9.05 Studio55.fi: Supernaiset Vieno Kekkonen, Marjatta Leppänen ja Pirkko Mannola 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Markku Veijalaisen vieraina Supernaiset Pirkko Mannola, Vieno Kekkonen ja Marjatta Leppänen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Puolukka-valkosuklaa-porkkanakakku
09:45
Kauniit ja rohkeat
Neilikkatervehdys neiti Forresterille . Ridge puhuu Katielle Spencer-logosta ja lentäjänjakusta, ja että muisti heittää sen kaiken jatkuvasti hänen mieleensä. Hän kertoo myös, ettei hänen tilaamansa helikopteri ollut Abu Dhabissa odottamassa, joten kone oli jonkun toisen. Kenen? Bill Spencerin? Bill ja Brooke juovat kotona viiniä, ja Bill puhuu Las Vegasista ja naimisiinmenosta. Keskiaikainen juhla jatkuu, ja Oliver tirkistelee verhon takaa surullista Alya. Darla ilmestyy areenan seinälle ja kehottaa Alya nauttimaan turnajaisista. Oliver pukeutuu ritarinasuun, ratsastaa areenalle, heittää Alylle punaisen neilikan ja paljastaa kasvonsa. Aly pelkää pojan haavoittuvan oikeiden turnajaisnäyttelijöiden vierellä. Hän juoksee kuninkaan ja prinsessan luo kertomaan, ettei Oliver ole näyttelijä, vaan hänen poikaystävänsä. Kuningas keskeyttää näytöksen. Alylle ja Oliverille hurrataan. Ridge ja Katie ilmestyvät Brookelaan juuri kun Bill suoltaa testosteronihybriksessään juttua häistä, Ridgestä ja egostaan. Ridge ilmoittaa, että hän muistinsa on palannut. "Justin oli pilotti, putoamiseni ei ollut onnettomuus, ja sinä olit kaiken takana¿, hän sanoo. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:10
Emmerdale
Vainoharhaisia syytöksiä. Brenda joutuu tunnekuohun valtaan, kun Rodney yllättää hänet ilman peruukkia. Vanessa panee Rhonan selkä seinää vasten, mutta joutuukin itse hurjien syytösten kohteeksi. Val ja Eric yrittävät kaunistella majatalon arkea Nikhilille. Priya ja Rachel ovat taas toistensa kurkussa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Sukulaiset vasten tahtoaan. Priya ja Rachel selvittävät välejään pubin takahuoneessa. Laurel saa Sandyltä loistoidean hyökkääjän jäljittämiseen, mutta Marlonin mielestä suunnitelma on järjetön. Rhona ilmoittaa, ettei haluakaan lomalle Paddyn kanssa. Nikhil koettelee Valin ja Ericin hermoja majatalolla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Netin saalistajat. Netissä ja sosiaalisissa medioissa lapset ja nuoret saattavat helposti altistua saalistajille ja hyväksikäyttäjille. Mitä vanhempien tulisi tietää netin vaaroista ja kuinka heidän tulisi ohjeistaa lapsiaan? Lisäksi vieraana on harvinaisesta unihäiriöstä kärsivä nuori nainen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Tähdet, tähdet
Osa 1. 90-luku. Tähdet, tähdet -ohjelman ensimmäisessä jaksossa matkataan takaisin 90-luvulle. PVC-housut ja glitter kiiltävät, kun matka legendaaristen pop-biisien alkulähteelle alkaa. Jakson asiantuntijana toimii Aikakoneesta tuttu ysärikuningatar Sani. Sarjan juontaa Mikko Leppilampi ja vakiopanelisteina Maria Veitola ja Juhani Merimaa.
15:15
Mitä tänään syötäisiin?
Puolukka-valkosuklaa-porkkanakakku
15:20
Mike & Molly
Äidin poika. Carl saa oudon puhelun naiselta, joka väittää olevansa hänen äitinsä. Eikö äiti olekaan kuollut, kuten Carlin isoäiti on aina väittänyt? Selvittääkseen asiaa Carl, Samuel ja Mike lähtevät Memphisiin tapaamaan soittajaa. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
15:55
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:05
Mummomafia
9. jakso. Nelilapsisen kuopiolaisperheen vanhemmat Anna ja Tommi elävät samaa päivää yhä uudelleen. Työttömyys, väsymys ja jatkuva huoli rahasta rassaavat ja parisuhdekin pätkii. Uusi vaihde löytyy, kun kolme energistä mummoa singahtaa Savon sydämeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
92 päivää konserttiin. Kansallisteatteri on osallistunut talkootyöhön lahjoittamalla yhden Kirsikkapuisto-näytännön lipputulot hankkeelle. Järjestimme myös lastenteatteri hyväntekeväisyysgaalan, teatterin pääjohtaja Mika Myllyaho kertoo. ¿Tämä oli meiltä yhteisvastuullinen viesti, Uusi Lastensairaala on koko Suomen hanke¿ Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Kuka ulkoiluttaisi Bill Spenceriä?. Ridge väittää Billin järjestäneen helikopterionnettomuuden ja määränneen koneen puikkoihin Justinin. Bill sanoo, että Ridge käy nyt isoja psyykejuttuja läpi, ja kuvaan kuuluu, että ollaan varmoja pilotin ja takapirun henkilöllisyydestä. Mutta että kaikki on vain Ridgen omaa fantasiaa, koska se liittyy haluun saada Brooke irti uudesta miehestä. Ja sitä paitsi, jos Justin olisi ollut ohjaamassa konetta, kyllähän Brookekin olisi sen huomannut. "Etkö olisikin, Brooke? Istuithan siinä Forresterin vieressä." Ridge toistaa, ettei helikopteri ollut hänen tilaamansa. Bill sanoo, ettei myöskään hänen. "En yrittänyt tappaa sinua. Se oli onnettomuus. Sinuna hakisin ammattiapua." "Niin minäkin sinuna." "Mene lepäämään, mene kotiisi, Forrester." Samaan aikaan Justin keskustelee Alison-sihteerin kanssa ja muistelee Billin ohjetta: "Viilennä hänet. Jäähdytä hänet. Anna hänen vilvoitella. Cool him off!" Pieniä sanoja, isoja seurauksia. Alisonin lähdettyä Justin kaataa itselleen drinkin ja jää katsomaan iltavaloissaan loistavaa Los Angelesia. Häntä lähestyy hahmo. Huoneessa on joku! Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Puolukka-valkosuklaa-porkkanakakku

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Oman käden oikeutta. Dan ei pidä Brendan kaavailemaa yllätysseremoniaa hyvänä ideana. Laurel jatkaa sinnikästä salapoliisin työtään Marlonin varoituksista huolimatta. Nikhil kuulee, että Val ja Eric ovat vedättäneet häntä. Vanessa ei päästä Rhonaa silmistään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Yllätysten kilpajuoksu. Marlon saa tietää Laurelin uhkarohkeasta tempauksesta. Dan joutuu hankalaan välikäteen Bobin ja Brendan salaisten suunnitelmien kanssa. Gennien mieli ailahtelee majatalon suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2779. Laitelat fribaa tykimmin Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Luojan kiitos!
Osa 1.. UUSI SARJA ALKAA. Luojan kiitos! on uusi hulvaton koko perheen viihdeohjelma, jossa julkkikset heittäytyvät toinen toistaan kummallisimpiin, lavastettuihin tilanteisiin. Ensimmäisessä jaksossa nähdään kuinka Maria Sid operoi leikkaussalissa ja Jukka Rasila suistaa keksinnöillään yrityksensä vararikon partaalle. Näemme myös Joonas Saartamon näyttävän paluun rokkarina ja Santtu Karvosen lastenohjelmassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tuubi
Tuubi on hervoton nettivideoiden maailmaan perustuva game show, jonka uudet jaksot alkavat nyt. Tänään studiossa nähdään esimerkiksi kylpeviä eläimiä, viuhahtaja, räjähdys sekä miimikoitu vyötiäinen. Vieraaksi studioon saapuvat näyttelijät Tuomas Uusitalo ja Roope Salminen sekä stand up -koomikot Iikka Kivi ja Ismo Leikola. Tuubin kapteenit ovat tälläkin hetkellä ulapalla olevat Janne Kataja ja Sami Hedberg, tuomarina toimii Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Isän nimeen (K16)
Tositapahtumiin pohjautuva elokuva nuoresta irlantilaismiehestä, joka perheineen ja ystävineen tuomittiin syyttömänä elinkautiseen terroristiksi epäiltynä ja joka vankilasta käsin ryhtyi taisteluun vääryyden voittamiseksi. Ohjaaja: Jim Sheridan, Usa/Irlanti 1993. (128') Pääosissa: Daniel Day-Lewis, Pete Postlethwaite, Emma Thompson, John Lynch, Corin Redgrave, Beatie Edney. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 8.1 ∙ Rotten Tomatoes 94 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:05
Eurojackpot ja Jokeri
01:10
Cult (K16)
Rajanvetoa. Jeff tapaa naisen, jonka mies on kadonnut samalla tavoin kuin Nate. Hänkin on saanut perillisiltä arvoituksellisen CD-levyn, mutta tällä kertaa E.J. onnistuu saamaan koodista enemmän selville. Tutkiessaan tapausta Jeff joutuu päättämään, miten pitkälle on valmis menemään pelastaakseen veljensä. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Voittostudio