UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 30.4.

07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Hunajapupuset
16. Makea suklaa. Kun Sophia on päättänyt, mitä hän valmistaa kondiittorikilpailussa, hän alkaa harjoitella suklaan tekemistä. Mutta suklaan mausta tuntuu aina puuttuvan jotakin. Sophian pohtiessa mitä suklaasta puuttuu, kaksi arvoituksellista pupua ilmestyy hänen eteensä... Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Vikke Viikinki
Hupsankeikkaa. Kausi 1, 63/78. Ylvi ja Ylva juonivat jotakin Viken syntymäpäiville, mutta kaikki ei mene suunnitelman mukaan. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Muumilaakson tarinoita
Ninni on näkymätön. Kausi 1, 7/26. Tuu-tikki tuo Muumiperheen luokse tytön, joka on muuttunut näkymättömäksi. Tuu-tikki toivoo, että Muumiperheen luona Ninni uskaltaisi taas tulla näkyväksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Nuori Robin Hood
Lubinin hevonen. Robin ystävineen puolustaa poikaa, jonka hevosen sheriffi aikoo takavarikoida. Kymmenvuotiaan Robin Hoodin elämä on yhtä seikkailua! Uudessa tietokoneanimaatiosarjassa tutustutaan nuoreen Sherwoodin Robin Hoodiin ja hänen ystäviinsä, jotka osaavat pitää hauskaa ja joilta ei puutu energiaa, rohkeutta eikä huumorintajua. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Winx-klubi
Kammolan kirous. Winxit lähtevät Kammolaan etsimään hopeista keihästä ja saavat vastaansa hurjat ihmissudet. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Invizimals
Uusi salaperäinen seikkailusarja invizimaleista. Invizimals-hahmot seikkailevat Juniorin lisäksi myös pelikonsoleissa. Suomeksi puhuttu. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Elixir Life
7/10. Aiheina mm. savolainen vesi-fitness, turkulainen ruokajuoksu sekä kotona tehtävä rantakuntojumppa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Sara La Fountain Australiassa
Darwin. Saran ruoka- ja seikkailumatka Australiassa alkaa Pohjoisterritoriossa sijaitsevasta Darwinin kaupungista, josta löytyy niin aasialaisia vaikutteita kuin krokotiilejakin. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Makujen viikonloppu
Nanna Rintala: Vapun paras perunasalaatti raaka-makkaroiden kera, Marcos Gois: Maukas kalaleipä Vappulounaalle
11:30
Illallinen äidille
Joel Harkimo. Kausi 1, 5/10. Joel Harkimo kutsuu Leena-äitinsä illalliselle, jonka hän valmistaa Kari Aihisen kanssa. Pöydän ääressä selviää, miten Joel tienasi taskurahansa ja syökö hän vieläkään salaattia. Mikä oli Joelin noloin lapsuusmuisto? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Laurin talot
4/10. Elastisen ja Aleksi Valavuoren talot nousevat huimaa vauhtia, kun tonteille saapuvat seinäelementit. Jarpin talo puolestaan rakentuu tehtaalla, joten rakennushommien sijaan hän päättää tutustua naapureihin Duudsonien HP:n avustuksella. Laurin ajatukset pyörivät talojen älyominaisuuksissa ja hän päättää selvittää, mitä kaikkea kotien älyrintamalla tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa. Lauri vierailee mm. roboteilla toimivalla jätteenkäsittelylaitoksella ja tapaa Jufo Peltomaan. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Formula 1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Ossi Oikarinen ja Niko Kari. Varikolla Mervi Kallio.
14:00
MM-kiekko-opas 2017
14:05
Top Gear
Lisää parhaita paloja. Jaksossa nähdään 20. ja 21. tuotantokauden parhaita paloja. Jeremy ja James testaavat, mikä on paras vetoauto asuntovaunulle. Richard koeajaa uutta Alfa Romeota ja joutuu kisaamaan sillä Jeremyä vastaan, jolla on allaan vesikelpoinen mönkijä. Lisäksi Jeremy kokeilee, miltä uusi Ferrari F12 tuntuu ruuhkattomilla maalaisteillä. Englantilainen auto-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:10
Piilokamera
Äänitekstitys: suomi.
15:25
MM-kiekko-opas 2017
15:30
Teknavi
Kausi 13, 7/8. Kauden seitsemännessä jaksossa päästään legendaarisen B-ryhmän ralliohjuksen kyytiin, kun Markku Alén palaa Lancia Delta S4:n rattiin. Risto Virtasen testissä on Seat-malliston tehoykkönen, uusi 300-hevosvoimainen Leon Cupra. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen kokeilussa on multikopterimarkkinoiden kuumin uutuus DJI Mavic Pro. Jaksossa selvitetään myös, minkälainen kuski on ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 8/12. Surkeimmat kuskit ovat siirtyneet Ukkohallan hangilta Etelä-Suomen kuiville asfalteille. Luvassa on legendaarinen keinulautatehtävä yllättävällä lisämausteella. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Stadi vs Lande
Kausi 1, 9/10. Stadilaiset ja landet kisailevat toisiaan vastaan maamme herruudesta. Tietävätkö pääkaupungin asukkaat missä Suomessa syödään lapskoussia? Entä onko landeilla aavistustakaan siitä kenen patsas sijaitsee Rautatientorilla? Juontajina Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Bumtsibum
7/12. Kilpailemassa Evelina, Ilta, Kasmir ja Elias Gould. Juontaja Kalle Lindroth, kapteenit Heikki Puhakainen & Lasse Piirainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Tulosruutu
19:21
F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Ossi Oikarinen ja Niko Kari. Varikolla Mervi Kallio.
19:30
Ketonen & Myllyrinne
Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:00
Pop'n'Roll
Benjamin Peltonen ja Redrama. Kausi 2, 3/8. Vieraina Benjamin Peltonen ja Redrama. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Gåsmamman - Naarasleijona (K16)
Pelko. Kausi 1, 3/8. Sonja yrittää selvittää, kuka Majuri on, mutta hän ei pääse Fredrikin tietokoneelle. Stein etsii kadonnutta kokaiinilastia. Niklas haluaa, että Sonja hoitaa firman asioita sen aikaa, kun hän itse on vankilassa. Ruotsalainen jännityssarja perheen äidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa. Äänitekstitys: suomi. K16
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
Tulosruutu
22:30
Formula 1: osakilpailu
Selostus: Niki Juusela. Asiantuntijat: Ossi Oikarinen ja Niko Kari.
23:30
Isänmaan puolesta
Amerikka ensin. Kausi 6, 12/12. Pöly tuskin ehtii laskeutua Queensin "lipputalon" räjähdyksen jälkeen, kun Carriea ja Quinniä viedään taas. Kaksikolle selviää, mikä talolta poistuneen joukon kohde on onkaan, ja he rientävät Manhattanille, missä tulevan presidentin hotellilla on tilanne päällä. Salaliitto Keanen pään menoksi uhkaa huipentua räjähtävällä tavalla. Maan tulevaisuus on Carrien ja kumppanien käsissä. Amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun jännittävästä maailmasta. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Midnight Sun (K16)
Myrsky horisontissa. Kausi 1, 2/8. Burlinin kuoltua Anders määrätään johtamaan esitutkintaa. Pohjolan avaruuskeskuksen historiasta löytyy mielenkiintoisia yhteyksiä Ranskaan. Jenny Ann kiinnostuu kaupungin siirron motiiveista. Ruotsalaisessa jännityssarjassa selvitetään ranskalaismiehen raakaa murhaa syrjäisessä Kiirunassa. Uusinta. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
01:45
NCIS: New Orleans
Vaarallisilla vesillä. Kausi 3, 10/19. Kun rannikkovartiosto pysäyttää huvipurren tunnetulla huumeiden salakuljetusreitillä, NCIS ja FBI pääsevät jälleen Javier Garcian jäljille. Pridelle tutkimuksesta tulee henkilökohtainen, kun selviää, että aluksella polttareitaan juhlinut läheinen ystävä Eliza West on Garcian kihlattu. Tammy ja Isler käyvät valtataistelua. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:40
Ensimmäisen asteen murha
Pääpiru. Kausi 2, 12/12. Molk yrittää saada Alyssan paljastamaan tietonsa, jotta liiton johtajan jäljille päästäisiin. Hildy ja Terry järkyttyvät, kun paljastuu kuka murhien takana on. Fatty B luotsaa Potreroa uuteen suuntaan. Dustin Makerin oikeudenkäynnissä annetaan tuomio. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
03:35
Bosch
Yhdistävä tekijä. Kausi 1, 7/10. Bosch saa selville ratkaisevan vihjeen Waitsista, joka puolestaan hautoo tappavaa suunnitelmaansa. Bosch ja Brasher ovat eri mieltä siitä, kuinka Brasherin loukkaantumiseen johtanut välikohtaus oikein tapahtui. Bosch saa uuden liittolaisen ex-vaimostaan Eleanorista, joka ei malta pysytellä erossa rikosjutusta. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).