UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 29.11.

06:00
Voittostudio
06:55
Ostoskanava Tvins.com
07:55
Chuggington
Kuuluisa Emery. Tv-ryhmä on tullut kuvaamaan Chuggingtonin elämää, mutta ei tunnu huomaavaan Emeryn lahjoja. Pääseekö Emery laisinkaan kameran eteen? Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Tuomas Veturi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Ystävien kylä
Kesäjuhlien kuhinaa. Ystävien kylässä järjestetään kesäjuhlat, mutta kadonneet muffinit ja ilotulitteet meinaavat pilata koko riemun. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Littlest Pet Shop
Sunil luonnon armoilla. Puistoon eksynyt Sunil saa vastaansa pesukarhujen heimon ja pelottavan käärmeen. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 26/27. Kotiinpaluu. Makro on vimmoissaan, koska Akuro on muuntunut takaisin Mimmiksi. Makro nostattaa ukkosen, joka salamoi koko Omenapuumetsässä ja muuntaa kaiken mustaksi! Kitty hoksaa, mitä heidän täytyy tehdä kukistaakseen Makro; he tarvitsevat Sateenkaaripisaran. Mutta joki, josta Sateenkaaripisarat tehdään, onkin muuntunut mustaksi! Emily keksii, että omenat eivät ole muuntuneet mustaksi, ja saa loistavan idean. Sallittu kaiken ikäisille.
09:25
Winx-klubi
Paluu Paratiisilahdelle. Kausi 7, 16/26. Winxien ja Spesialistien lomailu Paratiisilahdella muuttuu seikkailuksi, kun lahden luonto on vaarassa tuhoutua. Vauhdikas animaatiosarja nuorista Winx-keijutytöistä, jotka käyvät keijukoulu Alfeaa taikaulottuvuudessa ja käyttävät hyvää energiaansa noitien pahoja voimia vastaan. Eräänä päivänä keijueläin kaapataan yllättäen, ja Winxit joutuvat matkaamaan menneisyyteen selvittääkseen syyn tapahtuneelle. Mutta mitä tekemistä ilkeillä sisaruksilla Kalshara ja Brafiliuksella onkaan asian kanssa? Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi. Seitsemäs tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
09:55
Viidakon veijarit
Punakoiso . Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Loton ja Jokerin tulokset
10:15
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 12/14. Vaasa Boot Camp upeissa maisemissa jatkuu. Else Lautala saa Lassin ja Laurin sykkeet nousuun lenkkipolulla, ulkoilmatreenissä ja jopa kalastusreissulla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:45
Elixir Life
Kausi 1, 12/14. Heidi tahtoo kuntosalilla tankoon lisää rautaa. Anni Vuohijoki opettaa nostamisen tekniikkaa. Opit tulevat tarpeeseen varastojen tyhjennyksessä ja vähävaraisille perheille sopivaa kierrätystavaraa kannettaessa. Elixirin avustustavaran metsästäjät ovat liikkeellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:15
Grand Designs Australia
Arkkitehti haalarihommissa . Kausi 5, 3/10. 30 vuotta arkkitehtinä toiminut Ariane Prevost on päättänyt rakentaa uuden talon itselleen ja aviomiehelleen Neilille, vaikka edellisessäkin on ehditty asua vain vuoden verran. Pariskunta haluaa nyt pienemmän asunnon, koska kolme lasta ovat ehtineet varttua aikuisiksi. Vetovastuu on täysin erikoisiin suunnitelmiin ja improvisointiin luottavalla Arianella, joten onnistuuko kaikki kymmenessä kuukaudessa ja 500 000 dollarilla? Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Yökylässä Maria Veitola
Jukka Poika ja Teija Stormi. Kausi 1, 10/10. SiideriPissis ja Hihhulimies. Maria yökyläilee hittinikkari- ja reggaeartisti Jukka Pojan ja hänen avopuoliso Teija Stormin luona Itä- Helsingissä. Vierailulla Maria yrittää selvittää onko Jukka Pojan keikkaraiderissa nykyään shampanjaa ja mansikoita? Tarina Siideripissis-kappaleen taustalta selviää ja Teija kertoo kuinka rakastui itsestään niin erilaiseen "hihhulimieheen". Puhutaan rakkaudesta, rakastumisesta, oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumisesta ja aikaisemmista suhteista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Jack Pack: Forever
13:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Timo Pulkkinen ja Toni Vilander. Suora lähetys.
14:00
MTV Sport: F1 Varikkosuora
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Timo Pulkkinen ja Toni Vilander Suora lähetys.
14:30
MTV Sport: F1 Lähtösuora
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Timo Pulkkinen ja Toni Vilander Suora lähetys.
14:55
Formula 1: osakilpailu
Abu Dhabi. Selostaja Oskari Saari, asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen. Suora lähetys.
17:00
MTV Sport: F1 Jälkihöyryt
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Timo Pulkkinen. Suora lähetys.
17:25
Putous
Jo seitsemättä kautta sykkivä viihdeohjelma Putous tarjoaa hersyvää komiikkaa legendaaristen sketsien, Viikkokatsauksen, Tulikokeen ja Sketsihahmokilpailun kautta. Näyttelijät Riku Nieminen, Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Joonas Nordman, Jenni Kokander ja Ville Tiihonen pistävät itsensä likoon suorassa lähetyksessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Timo Pulkkinen ja Toni Vilander
19:30
Voitolla yöhön
Kausi 1, jakso 11/11. Sunnuntai-illan suosikkiohjelma Voitolla yöhön päättyy erikoisjaksoon hyvän asian puolesta. UNICEF Voitolla yöhön kutsuu suomalaiset mukaan auttamaan maailman hädänalaisia lapsia. Ohjelman päättävässä erikoisjaksossa vieraillaan Tsadissa Afrikassa ja Boliviassa Eteläisessä Amerikassa Viivi Pumpasen, illusionisti Noora Karman ja muiden suomalaisten UNICEFin kuukausilahjoittajien mukana Ohjelmassa kuullaan myös huippuartisteja kuten Cheek, Suvi Teräsniska ja Waltteri Torikka

Kello 21:00

21:00
Pomo piilossa
Ruohonjuuritasolla. Kausi 6, 2/13. Pittsburghin pormestari Bill Peduto jättää siistin toimistonsa ja tutustuu muun muassa roskakuskin ja metsänhoitajan töihin. Pormestarille selviää, ettei hänen harjoittamansa politiikka miellytä kaikkia kaupungin työntekijöitä. Eräs työntekijä haistaa palaneen käryä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Timo Pulkkinen ja Toni Vilander
22:45
Formula 1: Kausikooste 2015
Toimittajana Miiro Koivula. Selostajana Oskari Saari. Suora lähetys.
23:45
Rikoksista pahin
Menneisyyden ote. Menneisyyden ote. Sarjaraiskaaja löytyy murhattuna kotoaan. Eräs miehen uhreista tunnustaa murhan, mutta Amy haistaa palaneen käryä. Rusty kokee karvaan pettymyksen. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Rizzoli & Isles
Kuka on kukin?. Kausi 6, 6/18. Nainen tuupertuu kuolleena maahan keskellä alennusmyyntiruuhkaa. Miten tapauksen tutkinnassa päästään eteenpäin, kun ainoalla silminnäkijällä on vaikeuksia tunnistaa ihmisten kasvoja? Angela ryhtyy teippaamaan mattoja lattiaan Mauran luona, kun hänen vakuutushuijauksiin taipuvainen serkkunsa ilmoittaa tulevansa kylään. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Voittostudio