UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 25.10.

16:00
Remontilla rahoiksi
Lehmänkaupat. Kausi 6, 32/67. Scotty panee arvostelukuviot kerralla uusiksi ja määrää remppaajat pisteyttämään toistensa huoneet. Kaksi parhaiten onnistunutta joukkuetta alkavat oitis pedata voittoaan ja tekevät sopimuksen. Pidetäänkö sopimus vai rikotaanko lupaukset saman tien. Tuloksen selviyttyä kisa jatkuu yhtä hetkisenä kuin ennenkin ja jatkuva työpaine käy kaikkien hermoille. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Lavastettu syrjähyppy. Luisa saa Sebastianin ja Alinan rysän päältä kiinni ja järkyttyy syvästi. Jotta syrjähypyn lavastus olisi täydellinen, myös David esittää raivostuvansa ja jättävänsä Alinan. Sebastian alkaa epäillä, että hänet on huumattu. Hän marssii Michaelin vastaanotolle verikokeisiin saadakseen todisteet petoksesta, mutta Alinalla, Davidilla ja Beatricella on uudet metkut mielessään. Poppy saa hoidettavakseen asiakkaan vauvan ja on onnensa kukkuloilla. Werner joutuu tuuraamaan vaimoaan lapsenvahtina, eikä ole asiasta aivan yhtä innoissaan. Tina aloittaa harjoittelun keittiössä, ja André ottaa häneltä heti luulot pois. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Junaradan vieressä. Arkkitehtipariskunta Jeremy Till ja Sarah Wigglesworth rakennuttavat oman talonsa Lontoon trendikkääseen Islingtoniin. Talon sijaitsee junaradan vieressä ja sen tekemiseen käytetään heinäpaaleja ja hiekkasäkkejä. Varsinainen asuinkerros on nostettu ylös pylväiden päälle ja torni junabongausta varten on vielä ylempänä. Kevin McCloud palaa katsomaan, onko talo vastannut odotuksia. Itse hän on myöhemmin nostanut tämän talon kymmenen kaikkien aikojen parhaimman brittikodin joukkoon. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
19:00
Muodin huipulle
Joka säässä. Kausi 13, 9/16. Kilpailijat saavat tehtäväkseen suunnitella asuja, joiden on kestettävä erilaisia sääolosuhteita, etenkin sadetta. Catwalk muuntuu näytöksen ajaksi sateiseksi kujaksi. Tuomarivieraaksi saapuu Masters of Sex -sarjan Caitlin Fitzgerald. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
20:01
Maajussille morsian
Kausi 9, 7/12. Farmiviikko alkaa! Puolisoehdokkaat saapuvat tiloille tutustumaan maajussien arkeen. Kuka ottaa heti paikan omakseen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 8/10. Parit tapaavat rakkaustutkija Jason Lepojärven, jolla on heille yllätys. Milla vie miehensä tapaamaan isäänsä ensimmäistä kertaa, ja isä yllättää tuoreen vävyn erikoisella lahjalla. Mikon ajankäyttö rassaa uutta puolisoa.
22:00
Sinkkuelämää
Teeskentelyn koruton kierre. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Jälleennäkeminen, osa 2/3. Kausi 8, 22/23. Naiset jatkavat kuluneen kauden puintia Andy Cohenin johdolla. Bethenny herkistyy puhuessaan sairaudestaan ja avioerostaan. Jules avautuu syömishäiriöstään ja avioliitto-ongelmistaan ja ajautuu kiivaaseen keskusteluun Bethennyn kanssa. Tunteet kuumenevat, kun puheenaiheeksi nousee Tom. Amerikkalainen realitysarja.
23:35
Rakkautta ensitreffeillä
Vitsejä ja valkaisuaineita. Huumoriveikko Ross tekee paluun ravintolaan ja tapaa taas kerran niin kauniin naisen, ettei tiedä miten päin olisi. Vitsejä kuitenkin löytyy entiseen malliin. Rachel ja Alan puhuvat treffeillään valkaisuaineista.

Kello 24:00

00:35
Beverly Hills, 90210
Hakoteillä Palm Springsissä. Kausi 1, 16/23. On juhlaviikonloppu ja porukka päättää lähteä Palm Springsiin. Brenda ja Dylan suunnittelevat yhteisiä hetkiä, mutta Brenda unohtaa hotellin nimen, eikä löydä lompakkoaankaan. David haluaa kuulua joukkoon ja vie remmin isovanhempiensa kotiin, koska mummi ja vaari ovat risteilyllä. Brandon selvittää, mitä piikittelevä Curtis salailee. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K7 (ahdistus, seksi).
01:35
Yön AVA