UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 27.11.

16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Hyvästi lemmikki!
Koti kilpahevoselle. Rockyn omistaja toivoo löytävänsä rakkaalle hevoselleen uuden kodin, joka mahdollistaisi kilpauran jatkumisen. Tarjolla on erilaisia ja eri tavalla sopivia kotivaihtoehtoja.
17:30
Salatut elämät
Osa 2723. Jiri saa tuhtia evasta Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Piristystä avioparin arkeen. Tänään stailattavia etsitään Aalborgissa. Maja ja Michael ovat aviopari, jonka pelkäksi ystävyydeksi haalistunut suhde kaipaa hieman piristystä. Oman talon rakennustyömaa vie pariskunnan kaiken yhteisen ajan, mutta stailaus saa heidät näkemään toisensa uusin silmin. 37-vuotias Christina on selvinnyt rintasyövästä ja joutuu nyt totuttelemaan vartalonsa muutoksiin. Uusi tyyli auttaa uuden elämän aloittamisessa rankan vuoden jälkeen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 9. Uusia tuulia tyyliin. Eeva, Tomi ja Riia saapuvat Vihdin Otalammelle pohtimaan miten kaksikerroksisen omakotitalon tyylin saisi lähemmäs nykypäivän vaatimuksia.
20:00
Suomen kaunein koti
Sukutalojen tarinat. Miltä tuntuu asua samassa talossa koko ikänsä? Millainen tunnelma on pihassa, jota saman suvun askeleet ovat kuluttaneet satojen vuosien ajan? Hanna, Milla ja Aleksi tutustuvat kolmeen komeaan sukutaloon, jotka kertovat kukin oman tarinansa. Yleisöäänestys Suomen kauneimmasta kodista alkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Erilaiset perheet
Säntit. Suomalaisen Roosan loma Balilla johti suuriin elämänmuutoksiin. Ihastumisesta surffauksenopettaja Feriin syntyi nopeilla käänteillä yhteinen lapsi Felix ja isä Feri muutti Balilta keskelle talvipakkasia. Feri odottaa oleskelulupaa ja opettelee elämää suomalaisessa yhteiskunnassa. Samalla mieltä kaihertaa kuitenkin kaipuu Tyynenmeren aalloille. Pariskunnalla on edessään isoja päätöksiä yhteisen elämän, kotimaan ja mahdollisen avioliiton suhteen, joka olisi Ferin muslimiperheelle tärkeä asia.
22:00
NYC:n täydelliset naiset
Sielunmessu gaykoiralle. Sonja Morganin suuresti rakastaman villakoira Milloun muistotilaisuus pidetään ulkona East Riverin rannalla 72. kadun lähellä. Läsnä ovat kaikki Sonjan lähipiiriläiset, myös Harry. Naisten pukukoodina on mullanmusta asu hattuineen. Aviva on ainoa, joka poikkeaa siitä. Miksi hän on valinnut lookin, joka tekee kantajastaan tuhkanharmaan vanhuksen? Millou-vainaan tuhka sirotellaan jokeen, tosin suurin osa uurnan sisällöstä lentää jalkakäytävälle. Rauha Millou Morganin (1992 - 2014) muistolle! Joku kertoo lukeneensa koirien nettisivustolta, että Millou olisi ollut gay. Sonja itse on antanut haastattelun, jossa hän kertoo rakkaan puudelinsa feminiinisyydestä. Kristen saa töitä liikuntavideon jumppaajana. Materiaali nauhoitetaan hänen kotonaan, ja aviomies Josh ilmestyy heittämään shovinistisia kommenttejaan. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.
23:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Piristystä avioparin arkeen. Tänään stailattavia etsitään Aalborgissa. Maja ja Michael ovat aviopari, jonka pelkäksi ystävyydeksi haalistunut suhde kaipaa hieman piristystä. Oman talon rakennustyömaa vie pariskunnan kaiken yhteisen ajan, mutta stailaus saa heidät näkemään toisensa uusin silmin. 37-vuotias Christina on selvinnyt rintasyövästä ja joutuu nyt totuttelemaan vartalonsa muutoksiin. Uusi tyyli auttaa uuden elämän aloittamisessa rankan vuoden jälkeen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
23:55
House
Jäässä. Etelänavalla työskentelevä nainen saa apua oireisiinsa Princeton-Plainsboron sairaalan kautta. House hoitaa häntä videoyhteyden avulla. Hän myös työntää nenänsä Wilsonin yksityisasioihin. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen sairaaladraama, jossa teräväkielinen tohtori House tiimeineen ratkoo mitä kummallisimpia sairaustapauksia. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

01:00
Yön AVA