UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 16.4.

15:45
Lääkärit
Lisää ikää. Lääkärit keskustelevat tavoista parantaa elämänlaatuaan ja lisätä vuosia elinikäänsä. Tuovatko kylmät suihkut, hyvä hammashygienia ja lähimmäisen auttaminen ylimääräisiä elinvuosia? Uutuuskirja paljastaa 17 pitkän iän salaisuutta, ja niistä parhaat kerrotaan katsojille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
16:35
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:55
Salatut elämät
Osa 2621. Isabella pullistaa purjeensa ja suuntaa ulapalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
17:25
Eastenders
Kihlakriisi. Aukiolla juoruillaan, että Patrick on aikeissa kosia Liziä. Mutta haaveileeko huhun kumpikaan osapuoli todellisuudessa kihloista? Janine keksii oivan tavan satuttaa Staceyn tunteita. Peggy ja Glenda eivät mahdu saman katon alle. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Frendit
Loukatut. Chandler ei usko Joeyn uuden roolin tekevän tästä tähteä. Phoebe ei kestä Rossia lähellään. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Frendit
Las Vegas ja kaikki on sekas, osa 1/2. Matka Vegasiin tuottaa enimmäkseen harmittavia takaiskuja. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Brad stailaa
Työn hedelmiä. Brad stailaa kanadalaisen näyttelijän Shay Mitchellin upouudella toimistollaan. Juhlien suunnittelu saa Garyn paniikkiin ja Stevenin tarttumaan pulloon. Brad ja Gary matkustavat New Yorkiin osallistumaan Trevor-projektin juhlaan, ja Brad saa nähdä työnsä hedelmiä lehtien toimituksissa.
20:00
Suurin pudottaja
Jää sulaa. Maanantain pienen haasteen voittajat pääsevät soittamaan kotiin eikä kyyneleiltä vältytä. Isossa haasteessa taistellaan viimeiseen jääpalaan asti.
20:30
Moderni perhe
Vuosi vaihtuu. Vuodenvaihteen kunniaksi Jay vie Glorian, Clairen, Philin, Mitchin ja Camin Palm Springsiin perintekkääseen hotelliin. Majapaikka oli muinoin loisteliaassa kunnossa, mutta on sittemmin hieman ränsistynyt. Onneksi edes seura on hyvää! Vai onko? Jaksossa vierailee Tähtien sota -elokuvista tuttu Billy Dee Williams. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Mukavuudet kunniaan. Ridleyt ostivat seitsemän vuotta sitten Cheshirestä 1700-luvun talon. Nyt on aika laajentaa ja modernisoida sitä vanhaa kunnioittaen. Pritchardien 1960-luvun talo Bracknellissa on hädin tuskin asumiskelpoinen, ja vauvan synnyttyä on korkea aika toteuttaa laajamittainen remontti. Talon isäntä haluaa uuteen kotiin valtavan ison autotallin, mutta Sarah Beenyn mielestä suunnitelma on järjetön. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
22:00
Suurin pudottaja
Jää sulaa. Maanantain pienen haasteen voittajat pääsevät soittamaan kotiin eikä kyyneleiltä vältytä. Isossa haasteessa taistellaan viimeiseen jääpalaan asti.
22:30
Mexican (K16)
Herkullisessa jännityskomediassa pariskunta seikkailee Meksikon pahamaineisilla seuduilla metsästäessään vanhaa asetta, jonka yllä roikkuu salaperäinen kirous. Ohjaaja: Gore Verbinski, USA 2001. (118') Pääosissa: Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini, J. K. Simmons, Bob Balaban. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K16

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 56 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:50
Yön AVA