UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 27.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Meidän safkaa
Sadonkorjuun herkkuja. Syksy on tullut. Metsän aarteista tehdään italialainen herkkutattikastike maalaisleivän päälle. Hanna kokkaa porkkanainkiväärisosekeittoa ja jälkiruuaksi mummoltaan opittua puolukkasurvosta, joka tuo lapsuuden maut ja muistot mieleen.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Väriä ja näkyvyyttä. Norrköpingin nimi muistuttaa ostoksilla käymisestä. Trinny ja Susannah kohtaavat Annickan, joka pukeutuu maanviljelijän vaimona maanläheisiin väreihin, vaikka toimistotyössä hän satsasi tyyliin. Ylva ja David ovat olleet naimisissa 12 vuotta ja heillä on neljä lasta. He ovat päivityksen tarpeessa. Anneli on selvänäkijä, joka asuu yksin kissojensa kanssa. Susannah sanoo häntä ikääntyväksi keijukaiseksi ja palauttaa rokkimimmin takaisin elämään. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Uusi asenne, uusi tyyli. Kilojen karistua ja itseluottamuksen parannuttua on aika päivittää myös kilpailijoiden tyylit. Muodin huipulle -ohjelmasta tuttu stylisti Tim Gunn ja tähtien suosikkikampaaja Ken Paves ovat vastuussa kilpailijoiden muodonmuutoksista, jotka herättävät suuria tunteita sekä pudottajissa että heidän läheisissään. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Apua akneen. Vaikeasta aknesta kärsivä nainen saa kuulla, millaisin keinoin aknea ja sen jättämiä arpia nykyään voidaan hoitaa. Vieraana on myös nainen, joka kaipaa lääkäreiden apua kuusivuotiaan tyttärensä unihäiriöiden hoitoon. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Kiinteistöjen kuningas
Diiva miehekseen. Zoilalla ja Gagella on dynamiikkahaasteita. Kissakin on pipi. Yksikätinen eläinlääkäri auttaa. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Glee
Rakkautta vaan tarvitaan. Viidennen tuotantokauden avausjaksossa Uudet tuulet saa tehtäväkseen esittää Beatlesin kappaleita. Blaine suunnittelee Kurtille suuren yllätyksen. Rachel on yhä lähempänä roolia Funny Girl -musikaalissa, mutta tarvitsee Santanan apua. Sue on palannut McKinleyn kouluun, tällä kertaa rehtoriksi. Amerikkalainen musikaalikomedia. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Juustosota. Jamie ja Jimmy ryhtyvät juustosotaan Ranskan kanssa ja aikovat todistaa, että brittiläinen juusto pitää pintansa parhaitakin ranskalaisia juustoja vastaan. Jamien ja Jimmyn kuppilassa tarjoillaan erilaisia juustoherkkuja, ja erikoisvieraaksi saapuva Alan Carr saa ruokaritareilta tulisen haasteen.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Pohjoisen muotia. Vastoinkäymisiä kokenut Marjatta piristää itseään pukeutumalla värikkäästi. Vartalotyypiltään täysin erilaiset äiti ja tytär käyttävät toistensa vaatteita. 22-vuotias Elicia on lapsen saamisen jälkeen jämähtänyt käyttämään vain verkkareita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekokodista kompromissiin. Lucie ja Nat halusivat rakentaa ekologisen kodin perheelleen. Natin kuoltua Lucie päätti viedä projektin yksin päätökseen, mutta kompromisseja oli tehtävä. Nyt selviää, kannattivatko ne.
19:00
Suurin pudottaja
Kolmastoista punnitus. Muodonmuutoksen läpikäyneet kilpailijat viettävät laatuaikaa perheidensä ja läheistensä kanssa ja kertaavat heille kokemuksiaan kisasta. Punnituksessa on jälleen aika vakavoitua, kun edessä on tuplapudotus. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 8. Pia ja Jussi ovat vedenjakajapisteessä. Olli kohtaa yllätyksen. Kun parit tapaavat parisuhdeterapeutti Maaret Kallion, kyyneliltä ei vältytä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Tulossa Cinderella - Tuhkimon tarina

Kello 21:00

21:00
Australia
Lumoavilla maisemakuvilla höystetty romanttinen seikkailudraama sijoittuu 1930-luvun lopulle. Englantilainen lady Sarah Ashley ryhtyy huolehtimaan karjatilasta Australiassa. Selviytyäkseen edessä olevista haasteista ja vihamielisistä kilpailijoista lady Ashley tukeutuu karjanajaja Droverin apuun. Pari rakastuu karjanajon aikana hiekan pöllytessä ympärillä ja toisen maailmansodan kauhujen jo kiiriessä kintereillä. Elokuvan kertojana toimii nuori aboriginaalipoika Nullah, jonka kautta välittyy koskettava tarina monen puoliverisen lapsen kohtalosta joutua eroon perheistään. Maagisuutta kerrontaan luo Nullahin isoisä, aboriginaali King George. Ohjaus: Baz Luhrmann, Australia, USA 2008. Pääosissa: Nicole Kidman, Hugh Jackman, David Wenham, Bryan Brown, Ben Mendelsohn, Brandon Walters. K12

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 55 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:10
Kolme miestä ja tyttö
Polttarit. Hääkutsujen saapuessa Jess tajuaa, että Cecelle on pistettävä pystyyn kaikkien aikojen polttarit ja saatettava sinkkutyttö avioliiton aallokkoon niin härskillä tyylillä, että häveliäimpiä heikottaa. Yllätyspolttarien rivot jutut on kuitenkin siistittävä, kun hupiin liittyy myös sulhon täti. Cece puolestaan hermoilee, ettei ole nähnyt Shivrangia vailla rihman kiertämää, joten Nick ja Winston saavat kiperän tehtävän: napata Shivrang valepolttareihin ja ottaa kuva juhlakalun sukukalleuksista. Schmidt etsii päättäväisesti seuralaista häihin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (seksi).
00:40
Mutsi
Synnytyksiä ja kuolinvuoteita. Christy ja Bonnie ovat mukana auttamassa Violetin vauvan maailmaan. Samaan aikaan samassa sairaalassa Alvin makaa kuoleman kielissä. Ensimmäisen kauden päätösjakso. Sallittu kaiken ikäisille.
01:10
Rakkautta ensitreffeillä
Ensimmäinen kerta. Leimahtaako lempi, kun sydämensiirrosta toipunut Daniel pääsee vihdoin ensimmäisille oikeille treffeilleen? Tehtävä osoittautuu kuitenkin haastavaksi, sillä iskurepliikit ovat hakusessa. Luvassa on tuttuun tapaan naurunpyrähdyksiä ja kiukunpuuskia, kun brittisinkut etsivät rakkautta.
02:10
Pitch - kuningasidea
Glamourista tinkimättä. Ihonhoitoon erikoistunut Bliss haluaa lanseerata uuden ihokarvanpoistovoiteen. Yhtiö toivoo hienotunteista mainoskampanjaa, joka säilyttäisi tuotteiden hohdokkuuden. Mainostoimistot kilpailevat kampanjasta.
03:05
Yön AVA