UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 30.10.

16:30
Suurin pudottaja
Valmentajat vaihtoon. Kilpailijat joutuvat luopumaan tutuista turvallisista treenausrutiineistaan viikoksi, kun joukkueiden valmentajat Bob ja Dolvett vaihtavat paikkoja. Osa kilpailijoista ottaa vaihdoksen yllättävän raskaasti. Haasteessa pelataan likaista peliä, kun pudottajat etsivät painoja mutaiselta aukiolta. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2703. Jirin jutut ovat huulesta temmattuja Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Herätysliikkeen helmoissa. Tänään vieraillaan Aarhusin kaupungissa, missä Trinny ja Susannah uudistavat herätysliikkeen parissa kasvaneen äidin ja hänen pappistyttärensä tyylin. Äiti on irrottautunut ahdistavista pukeutumisvaatimuksista menemällä toiseen äärilaitaan ja käyttää nyt niin räikeitä asuja, ettei häntä itseään edes huomaa kirkkaiden värien takaa. Trinny auttaa erosta toipuvaa Winnietä palauttamaan itseluottamuksensa ja kertoo samalla omasta kipeästä erostaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Paritalo parhaaseen loistoon. Jaana, Niina ja Tea-Mariia saavat tällä viikolla suunnitella uutta myynti-ilmettä Espoon Nöykkiössä sijaitsevaan paritaloasuntoon. Lähtökohdiltaan kohteen tilava pihamaa ja toiminnallisesti käytännölliset tilat tarjoavat asumiselle hyvät puitteet, mutta raikastusta ilmeeseen kaivattaisiin.
20:00
Suomen kaunein koti
Arkkitehdin piirustuslaudalta. Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen erilaiseen ja täysin uniikkiin arkkitehdin suunnittelemaan kotiin. Yksi kiertyy suuren pihatammen ympärille, toinen katsoo ylväänä Saimaan selkää ja kolmannesta löytyy lasinen kävelysilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 36. Jokin vinossa. . Sarjan päätösjakso! Yrjänä käy Saran kanssa neuvolassa, Esko ja Karkki juhlivat vallattomasti uutta vuotta ja Patrickin ja Tuulin elämässä tapahtuu isoja asioita.
21:30
NYC:n täydelliset naiset
Burleskit, banaalit ja paranoidiset . Naiset osallistuvat The Hamptons -seudulla pidettävään hyväntekeväisyysjuhlaan. Päiväohjelmassa on meren muovaamien reisilihasmiesten antamaa surffausopetusta, ja iltaohjelmaa varten märkäpuvut vaihdetaan Great Gatsby -elokuvan vintage-lookiin. Illan emännän, Miss Sonja Morganin, burleskiesitys alkaa! Naisten mukana pyörivä imagokonsultti Amanda heittää kommenttejaan. Heather ja Carole ovat vihaisia, sillä tämä on Sonjan hetki, ja vaikka hän ei ammattiesiintyjä olekaan, hetkeä pitää kunnioittaa. Sitäkin pitää kunnioittaa, että joku toipuu traumaattisesta avioerosta ja kääntää elämänsä taiteeksi. Seuraavana aamuna tavataan uima-altaalla. Atlantti kimaltelee, ja viinikin kimaltelee, ja Sonja flirttailee argentiinalaisen kanssa. Illalla tarjoillaan barbecuesyötävää LuAnnin talolla. Carole tuo avecinaan Willin, "henkivartijan", siltä varalta että Aviva kävisi vaaraksi. Aviva käy vaaraksi, kun haamukirjoittajakiista leimahtaa taas. LuAnn tuntee itsensä täysin johtamiskyvyttömäksi - omassa talossaan. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista. - Aiempien tuotantokausien LuAnn de Lesseps liittyy joukkoon ystävänä, ei varsinaisena ydinkaraktäärinä.
22:30
Nettirakkautta
Ensitreffit. SARJA PÄÄTTYY. Dawn O'Porter jatkaa 25 aloittelevan nettideittailijan seuraamista. Joillekin satelee treffikutsuja, kun taas toiset saavat tottua torjutuksi tulemiseen. Kokeneet nettideittailijat kertovat kauhutarinoita ensitreffeiltä ja neuvovat, miten kiusallisilta treffeiltä livahdetaan karkuun. Jaksossa tutustutaan myös Tinderin ja Grindrin kaltaisiin nettisovelluksiin, joiden kautta ihmisten tapaaminen on entistä helpompaa, sekä erityisesti pettäjille suunnattuihin sivustoihin. Entä miten suojaudutaan netissä vaanivilta häiriköiltä ja estetään yksityistietoja päätymästä vääriin käsiin? Kaksiosainen dokumentaarinen brittisarja, jossa etsitään rakkautta netistä toimittaja Dawn O'Porterin johdolla.
23:30
Iholla
Jakso 36. Jokin vinossa. . Sarjan päätösjakso! Yrjänä käy Saran kanssa neuvolassa, Esko ja Karkki juhlivat vallattomasti uutta vuotta ja Patrickin ja Tuulin elämässä tapahtuu isoja asioita.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Herätysliikkeen helmoissa. Tänään vieraillaan Aarhusin kaupungissa, missä Trinny ja Susannah uudistavat herätysliikkeen parissa kasvaneen äidin ja hänen pappistyttärensä tyylin. Äiti on irrottautunut ahdistavista pukeutumisvaatimuksista menemällä toiseen äärilaitaan ja käyttää nyt niin räikeitä asuja, ettei häntä itseään edes huomaa kirkkaiden värien takaa. Trinny auttaa erosta toipuvaa Winnietä palauttamaan itseluottamuksensa ja kertoo samalla omasta kipeästä erostaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA