UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 25.5.

21:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Loistetta lavalle. Kausi 1, 5/13. Kokelaiden täytyy suunnitella näyttelijä-laulaja Zendayalle näyttävä esiintymisasu. Se vaikuttaa olevan helpommin sanottu kuin tehty. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
22:00
Sinkkuelämää
Evoluutio. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Suoraan sydämeen. Kausi 6, 14/24. Yolanda emännöi päivälliskutsuja ensimmäisen kerran kahteen vuoteen. Kuten hänellä ja Davidillä on tapana, mukaan kutsutaan aina joku yllätysvieras musiikkimaailmasta. Tällä kertaa yllätys osuu suoraan kaikkien sydämiin ja Kyle pitää häntä merkkinä edesmenneeltä äidiltään. Erika saa huomata, että hänen pitää varoa puheitaan Kathrynin kanssa, sillä tämä on selvästi pettänyt hänen luottamuksensa ja Lisa Vanderpumpkaan ei ole hänen oikea ystävänsä. Kim on ollut vieroitushoidossa ja nyt Kyle tapaa sisarensa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Ekstramatskua. Kausi 3, 14/14. Kahdeksan kuukauden aikana kertyy paljon kuvamateriaalia, joten nyt on aika nähdä pätkiä, jotka eivät päätyneet syystä tai toisesta kauden aiempiin jaksoihin. Luvassa on muun muassa outoja ostajaehdokkaita, pukeutumis- ja rahankäyttövinkkejä, ruotsalaisia Lucia-perinteitä, hyväntekeväisyyttä, viinien maistelua sekä eroottisia origameja. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 24:00

00:35
Vaimot vaihtoon UK
Luksusta ja raakaa arkea. Tällä kertaa perheitä vaihtavat ylelliseen ja helppoon elämään tottunut Torre ja seitsemän lapsen äiti Sam. Luvassa on valtava kulttuurishokki.
01:35
Yön AVA