UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 9.2.

15:45
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Huikea kampanja. Paikallinen radiojuontaja Rod Willis epäilee edelleen Jamien ruokavallankumousta. Hän lupaa muuttaa skeptistä asennettaan, jos Jamie onnistuu saamaan tuhat ihmistä keittiöönsä kokkauskurssille. Voittaako Jamie Rodin viimein puolelleen? Hänellä on viisi päivää alkaa järjestää huikea kampanja, jossa myös media on paikalla. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
17:00
Lemmen viemää
Kutsu tuolle puolen. Kun Nils hieman selvempänä hetkenään tajuaa, että hän on suudellut Juliaa eikä Sabrinaa, hän on vihdoin valmis vastaanottamaan apua. Michael järjestää hänet terapiaan, mutta viime hetkellä Nils karkaakin takaisin kotiin ja kuulee Sabrinan viettelevän kutsun rajan takaa. Andrélla menee suunnitelmat uusiksi, kun Friedrich ei annakaan hänelle vanhaa työpaikkaa takaisin. Sebastian haluaa Patrizian, mutta Niklaskin alkaa olla varma tulevasta vaimostaan. Natascha on raivoissaan muuttuneesta imagostaan ja haluaa eroon sopimuksestaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Talo vesitornin kupeessa. Andrew ja Deborah onnistuvat hankkimaan rakennusluvan viheralueeksi kaavoitetulle tontille, koska lupaavat muuntaa myös sillä sijaitsevan vanhan vesitornin asuinkäyttöön. Vesitornin kupeeseen rakennetaan lisäksi moderni uudisrakennus. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Suurin pudottaja
Havaiji kutsuu. Kuuden kärki matkustaa Havaijille. Paratiisissa on kuitenkin myös vaaransa, kuten haastetehtävä osoittaa. Muutkin kuin kilpailijat kohtaavat pelkonsa.
20:00
Suomen kaunein koti
Kompaktit kodit. Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen rivi- ja paritaloon Vantaalla, Oulussa ja Helsingissä. Koteihin on löydetty hienoja ratkaisuja kompaktissa koossa, niin kierrätyksen kuin omien kädentaitojen kautta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mallikoulu
Tytöt nousevat lavalle muotinäytöksessä yhdessä ammattimallien kanssa. Näytöstä johtava huippustylisti Teri Niitti antaa suoraa palautetta. Pudotuksen jälkeen mallikouluun jää enää viisi tyttöä.
22:00
Sinkkuelämää
Yksi ilman yhtä on yhtä kuin yksin. Kausi 5, 5/8. Carrien kirjanjulkistamistilaisuus kuhisee New Yorkin kuuluisuuksia. Mukana jaksossa mm. Candice Bergen (Vogue-päätoimittaja Enid Mead), Ron Livingston (Jack Berger), Francis Sternhagen (Bunny MacDougal) Willie Garson (Stanford Blatch), Sean Palmer (Marcus), Robert John Burke (Walker Lewis), Amy Sedaris (Courtney Masterson), Molly Shannon (Lily Martin) ja designer Isaac Mizrahi (itse). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
22:35
NYC:n täydelliset naiset
Brunssietiketti. Kausi 7, 3/24. Ramona ja Bethenny järjestävät brunssin Hamptonsissa samana päivänä. Välttääkseen erimielisyydet ja vanhojen jännitteiden purkautumisen LuAnn, Heather, Carole ja Kristen osallistuvat ensin Bethennyn brunssille ja menevät myöhässä Ramonan tilaisuuteen. Dorinda haluaa sataprosenttisen huomion miesystävältään, kun heillä on treffit. Bethenny taas on hankkinut yli neljän miljoonan dollarin remontoitavan asunnon, ja hän laittaa remppareiskat kuriin ja järjestykseen. Sinkkunaisten bileilta yltyy villiksi ja Ramona nauttii sinkkuudestaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Frendit
Rantamökissä. Phoebe saa vihiä vanhemmistaan ja kutsuu ystävänsä viikonlopuksi mökille. Rossin tyttöystävä Bonnie tulee mukaan, ja Rachel tekee mustasukkaisuuksissaan pienen kilun. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Frendit
Monica ja maneetti. Rachel kirjoittaa Rossille pitkän kirjeen. Kyyhkyläiset palaavat yhteen, mutta kirje kalvaa Rossin mieltä. Monica on Chandlerin ja Joeyn kanssa rannalla. Siellä tapahtuu jotain, mistä on syytä vaieta. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
00:35
Suurin pudottaja
Havaiji kutsuu. Kuuden kärki matkustaa Havaijille. Paratiisissa on kuitenkin myös vaaransa, kuten haastetehtävä osoittaa. Muutkin kuin kilpailijat kohtaavat pelkonsa.
01:35
Yön AVA