UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 31.1.

19:00
Ruotsin maajussille morsian
Ratsaille ja ravustamaan. Per-Olov vie daamit rapupyydyksiä kokemaan, kun taas Fredrik panee morsianehdokkaat kunnostamaan kanalaa. Johanna testaa, uskaltavatko kaikki nousta hevosen selkään - Anette ainakin suhtautuu varauksella ratsastamiseen. Pär-Olalla on vaikeuksia päättää, kenet lähettää kotiin tällä kierroksella. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 4. Uunituoreet avioparit muuttavat yhteen. Neuvoja uuteen elämänvaiheeseen haetaan psykologi Kari Kiianmaan vastaanotolta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kahden viikon iskuaika
Koskaan ei ole liian myöhäistä tunnustaa rakkauttaan. Romanttisessa komediassa nuori naisjuristi työskentelee upporikkaan kiinteistöalan sijoittajan palveluksessa. Parin välillä on selvästi jotain, mutta työskentely hemmotellun yritysjohtajan kanssa alkaa käydä mahdottomaksi. Vaaditaankin paljon aikaa ja isoja käänteitä, ennen kuin pari uskaltaa lopulta myöntää tunteensa. Ohjaaja: Marc Lawrence USA 2002. Pääosissa: Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein, Heather Burns. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 42 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Kolme miestä ja tyttö
Pukki. Joulunaika on yhtä huisketta ja hulinaa, kun Jessillä ja kumppaneilla on monet pikkujoulut, joihin hoppuilla yhdessä illassa. Bileiden tuoksinassa Jess törmää Samiin, joka pamauttaa haluavansa palata yhteen, mutta Jess ei tiedä, uskaltaako hypätä kelkkaan ja pistää sydäntään taas alttiiksi. Nick hämmentyy Angien ylitsepursuavasta seksuaalisuudesta. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (seksi).
23:30
Mutsi
Hattaraa ja kalapirtelöä. Christy ja Bonnie päättävät auttaa kaikin tavoin Marjorieta, joka on saanut huonoja uutisia. Violetin hermot eivät tahdo kestää raskausaikaa. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Pariterapiaa radioaalloilla
Nettipettäminen. Mitkä ovat parisuhteen pelisäännöt sosiaalisen median suhteen, ja miten seksikielteinen kotikasvatus vaikuttaa aikuisiän suhteisiin? Entä ketkä todennäköisimmin pettävät? Vastaus voi olla hieman yllättävä... Amerikkalaisessa puheohjelmassa seksuaaliterapeutti Laura Berman neuvoo radio-ohjelmaansa soittavia ihmisiä heidän seksiin liittyvissä kysymyksissään.
00:55
Farm Kings
Maatilan prinsessat. Veljekset joutuvat aitaamaan tilukset, sillä pari sonnia on karannut naapuritilan puolelle. Kingit järjestävät tapahtuman, johon saapuu kymmenittäin hemaisevia missejä. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 10/13.
01:45
Yön AVA