UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 13.10.

21:00
Ensitreffit alttarilla
Parisuhteeseen panostaminen. Kausi 2, 7/10. Mustasukkaisuus kalvaa yhtä pareista. Pastori Kari Kanala vierailee parien kodeissa tuoden mukanaan yllätyslahjan.
22:00
Sinkkuelämää
Mies, myytit ja Viagra. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (päihteet).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Kadonnut jouluilo. Kausi 9, 8/21. Shannon on täpinöissään perinteisistä joulujuhlistaan, jotka hän järjestää ystävilleen. Iloinen tunnelma vaihtuu aika nopeasti leidien keskeiseksi ilkeilyksi. Heather ei ymmärrä Tamran syytöksiä ollenkaan. Vicki taas on surkeana kauas muuttavan tyttären takia. Isäntäpari toivoo vieraiden saavan joulumieltä kotiin viemisiksi käsintehtyjen karkkiveistosten muodossa. Lääkäri kertoo järkyttäviä tutkimustuloksia Tamralle ja hänen pojalleen. Nyt paljastuu, mitä kadulta ostetut lääkkeet ovat saaneet aikaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Rimakauhua ja rakkautta
Rakkaus, uskollisuus ja hellyys. Koko sähäkkä seurue suuntaa matkansa Australiaan, sillä Sydneyssä on määrä pitää unelmahäät. Sinne saapuu myös eräs kuokkavieras, ja kohta myös itse tilaisuus on vaarassa peruuntua. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. Neljännen tuotantokauden päätösjakso. K12

Kello 24:00

00:35
Hybe
Muotoilua tunteella. Kausi 1, 3/10. Miten käytetyistä vaatteista tehdään bisnestä. Design-yrittäjä Joel Roos kertoo miltä tuntuu luopua omasta luomuksestaan. Kölnissä selviää miten merirosvot ja startup-yrittäjyys liittyvät toisiinsa.
01:30
Yön AVA