UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 23.9.

19:00
Prinssi George 1 vuotta
Williamin ja Katen ensimmäinen lapsi, Englannin prinssi George, täyttää vuoden 22. heinäkuuta 2014. Tuore brittidokumentti muistelee kuninkaallista vauvahuumaa, kertoo pikkuprinssin ensimmäisestä vuodesta ja luo katsauksen tulevaisuuteen. William ja Kate ovat jo uudistaneet monarkiaa viettämällä lapsen kanssa mahdollisimman normaalia elämää myös Buckinghamin palatsin ulkopuolella, Katen vanhempien luona. William totesi keväällä 2014, että yksi lapsi saa riittää tällä erää - mutta milloin on toisen lapsen aika?
20:00
Erilaiset äidit
Osa 6. Perhe Güneysel-Tuominen. Vuosien ajan lapsettomuudesta kärsineet Melinda ja Teemu odottavat viimein esikoistaan. Miten pitkään jatkunut lapsettomuus on vaikuttanut parisuhteeseen ja Melindan äidiksi valmistautumiseen?

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 14. Minä aikuinen, sinä lapsi. Yrjänä purkaa merkityksellisen matkansa tunnelmia, Jukka on huolissaan vastuuntuntoisesta lapsestaan ja Eskon perheessä kaikilla on edessä uusia, jännittäviä tilanteita.
21:30
Kaikkien aikojen kosinta
SARJA ALKAA Ilmajoelta kotoisin olevat Aki & Susanna ovat tunteneet toisensa jo ala-asteelta saakka ja vuosien saatossa he ovat todenneet olevansa toistensa sielunkumppaneita. Neljän vuoden seurustelun jälkeen Aki haluaa toteuttaa ikimuistoisen ja näyttävän kosinnan täydessä elokuvateatterissa. Miten Susanna reagoi kun Akin tekemä traileri ilmestyy kankaalle? Tunteellinen kosinta päättyy kyyneliin ja tunnereaktiolta ei välty kosijakaan.
22:30
Rakkautta ensitreffeillä
Lirkuttelua ja möläyttelyä. SARJA ALKAA! Sarjan avausjaksossa sinkut kokoontuvat ravintolaan sokkotreffeille. Onko luvassa romantiikkaa vai riitelyä, kun toisilleen tuntemattomat ihmiset istutetaan saman pöydän ääreen? Näemme muun muassa naistennaurattaja Terryn, joka yrittää liehitellä nuorta seuralaistaan sekä itsevarman ex-sotilaan, jonka mielestä ensitreffeillä kannattaa puhua kakasta ja pedofiileistä.
23:30
Iholla
Jakso 14. Minä aikuinen, sinä lapsi. Yrjänä purkaa merkityksellisen matkansa tunnelmia, Jukka on huolissaan vastuuntuntoisesta lapsestaan ja Eskon perheessä kaikilla on edessä uusia, jännittäviä tilanteita.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Isä ja tytär. Koldingissa stailaajaparivaljakko törmää brittiläiseen yksinhuoltajaisään, joka pukeutuu ainoastaan työvaatteisiinsa. Isän mukana muodonmuutokseen pääsee myös 16-vuotias tytär Stephanie, joka piilottelee vartaloaan säkkimäisiin vaatteisiin ja pitää takkia suojanaan myös sisätiloissa. Trinny löytää kaupungilta myös Majan, jonka sosiaalinen elämä rajoittuu internetin pelifoorumeille, ja pukeutuminen on jämähtänyt kouluaikojen tasolle. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA