UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Keskiviikko 30.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:45
Ostosruutu
10:15
Ostosruutu
10:45
Ostosruutu
11:15
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:45
Krokotiilimies
Kamelikriisi. Vierasperäiset villikamelit ovat asettuneet Australiaan jäädäkseen. Australia Zoossa koulutetaan kameleita, jotta vieraat pääsevät ratsastamaan niillä. Pelastuskeikalla käydään noutamassa kanalaan herkuttelemaan luikerrellut mattopyton. Dokumentti. 2. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:15
Apua avajaisiin
Siipiä ympäri maailman. David Adjeyn apua kaipaavat tällä kertaa Kevin ja Jan sekä heidän yhteinen Salty Dog -ravintolaprojektinsa. Janin panos ravintolaan on rahallinen, kun taas Kevinin osuuden on irrottava omasta selkänahasta. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
13:05
Leijonan luola Ruotsi
Teknisiä keksintöjä. Leijonan luolassa esitellään monta teknistä keksintöä. Leijonat asettavat sijoituksilleen omia ehtoja, mutta se ei miellytä kaikkia yrittäjiä. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44')
14:00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Sushi-ninja. Los Angelesin aasialaiskorttelissa Henkka & Niki hakevat oppia paikallisesta ravintolasta. Vastassa heillä on kruunattu Sushi-mestari Ken Yamada. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
14:30
Jyrki Sukulan makujen maa
Jyrki tutustuu nautatilan toimintaan Kokemäellä. Tänään valmistetaan naudan ylikypsää etuselkää, lihawokkia, kukkakaalijogurttia ja lihaliemessä haudutettuja juureksia. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
15:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Vaitelias mies. Kokki Alexander Nilson lähtee selvittämään, miksi ravintola Norrskensgårdenissa ei käy asiakkaita. Hän johdattaa ravintolan henkilökunnan maistamaan hirvenjuustoa, mutta kuinka heiltä sujuukaan pilkkiminen? Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
15:55
Ruotsin karmein koti
Kirpputorista kodiksi. Pernillalla on kirpputori, mutta tavarapaljous on vallannut myös ison osan perheen omakotitaloa. Koriste-esineitä on olohuoneessakin kaikkialla. Simon ja Tomas raivaavat huoneeseen tilaa myös muulle ja näyttävät, miten koriste-esineitä voi pitää esillä kauniilla tavalla. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
16:50
LA Ink
Uusi matka. Corey katuu lähtöään, ja Kat puntaroi tarkkaan, haluaako ottaa Coreyn takaisin. Kat vierailee talk show?ssa ja kaveri Rooftop tulee hänen luokseen asumaan. Craigin liikkeessä on tyttöjen välillä kitkaa. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17:45
Leijonan luola Ruotsi
Äänikirjoja ja ostoskeskuksia. Tänään kuulemme, miten äänikirjamarkkinat mullistetaan. Lisäksi saamme tutustua aivan uuteen ostoskeskusmalliin ja vaatemerkkiin. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (45')

Kello 18:00

18:40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
19:35
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat kutsun katsomaan pelleä. Artekin pöytä aiheuttaa Markulle päänvaivaa. Helsingissä Kirsin ostoslistalla ollut lasi vaihtuu emaliin. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
20:30
Panttilainaamo
Hevosenleikkiä. Asiakkaat tarjoavat myytäväksi muun muassa Don Quijoten painosta 1700-luvulta, kenraali Ulysses S. Grantin piippua sekä Secretariatin hevosenkenkää, jonka alkuperää on hankala selvittää dokumentaatiosta huolimatta. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.

Kello 21:00

21:00
Poliisit Norja
Vansjø. Partio hoitaa liikenneonnettomuutta, jonka toisella osapuolella ei ole puhtaat jauhot pussissa. Illan aikana poliisit käyvät myös rauhoittelemassa innokkaita juhlijoita ja selvittämässä surullista perheriitaa. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Poliisit Norja
Trondheim. Partiolla on mukanaan poliisikoirat, jotka pääsevät pari kertaa tositoimiin. Poliisit tutkivat myös epäilyttävää autovarkautta. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Kauden päätösjaksossa vieraana ex-hyvätjahuonot -panelisti Pirjo Heikkilä. Ensi viikosta lähtien uusintana kevään jaksoja. 3. tuotantokausi. (42')
23:00
Konttori
Michaelin hyvästit, osa 2. Michael on lentämässä työpäivän päätteeksi Coloradoon, mutta konttorin työntekijät luulevat lähdön olevan vasta seuraavana päivänä. Hän yrittää ehtiä hyvästellä kaikki ennen lentokentälle lähtöä. Andy ja Deangelo hierovat kauppoja. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Maaginen Criss Angel
Alligaattoripako. Criss yrittää kahlekuningastemppua, jota itse Houdinikaan ei halunnut kokeilla: hän roikkuu keskiaikaisessa kidutuslaitteessa, josta yrittää vapautua tiirikoimalla viisi lukkoa auki. Jännityksen lisäämiseksi alapuolella odottaa nälkäinen alligaattorilauma. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (38') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Trigger Happy TV
Tässä jaksossa erikoisia morsiamia, riitelyä chilipippureista, varoituksia auringonoton ja matkapuhelimien vaaroista, sukkamehusta tykkäävä keilahallin työntekijä ja tietenkin villejä eläimiä! Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
00:55
Trigger Happy TV
Piilokamerassa tänään mm. törkeä ballerina, äänekäs kirjastonhoitaja, omituinen pikaruokamyyjä, alakuloinen pingviini, ilmaisen rahan jakelija ja ruoan puolesta saarnaava pastori. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (20') K7 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Rantavahdit
Kummisetä. Rantavahdit kokevat iloisen yllätyksen, kun David Hasselhoff vierailee rannalla. Myös säännöistä piittaamattomat turistit ja eksynyt pikkutyttö pitävät rantavahdit valppaina. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22') K7 (ahdistus).
01:55
LA Ink
Uusi matka. Corey katuu lähtöään, ja Kat puntaroi tarkkaan, haluaako ottaa Coreyn takaisin. Kat vierailee talk show?ssa ja kaveri Rooftop tulee hänen luokseen asumaan. Craigin liikkeessä on tyttöjen välillä kitkaa. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV