UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 30.10.

18:00
Kurjat kuppilat USA
Denverin parasta pizzaa. Pantaleone's kertoo tarjoavansa Denverin parasta pizzaa. Omistaja ja kokki Pete kuitenkin elää menneisyydessä eikä suostu muuttumaan edes perheensä vuoksi. Gordon Ramsay yrittää avata Peten silmät ja pelastaa ravintolan.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Se oikea. Charlien ystävättären poika suunnittelee häitä. Morsian sattuu olemaan Charlien vanha tuttu - ja erittäin kaunis nuori nainen. Alania kismittää veljensä menestys naisten parissa. Sarja jää tauolle. K7
20:00
Rillit huurussa
Robottimanipulaatio. Neljännen tuotantokauden avausjaksossa Sheldonille koittaa tärkeä päivä: hän lähtee elämänsä ensimmäisille oikeille treffeille. Onnekas deitti on neurobiologi Amy, joka huiman älykkyytensä sekä kuivakan huumorinsa puolesta vaikuttaa olevan täydellinen kumppani Sheldonille. Vastahakoinen Penny joutuu toimimaan kaksikon kuskina. Howard puolestaan keksii uutta käyttöä kehittelemälleen robottikädelle. Amyn roolissa nähdään Kullannupusta tuttu Mayim Bialik! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Puku miehen tiellä pitää. Itsetuhoinen Moe saa uutta potkua elämäänsä hienosta puvusta. Vanha viina ja pari pääomasijoittajaa pukkaavat hänet menestykseen. Bart saa vastuulleen isoisän hoitamisen. Äänivieraana mm. Tony Bennett. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Arrow (K16)
Sara. Ryhmä on yhä järkyttynyt viime jakson tapahtumista mutta keskittyy jäljittämään kaupunkiin ilmestynyttä synkkää jousimiestä, joka tunnetaan koodinimellä Komodo. Laurel kääntyy synkälle tielle kostonhimossaan. Oliver on huolissaan, koska ei ole kuullut Theasta. Ray Palmer liehittelee yhä Felicityä. Takaumissa Tommy Merlin saapuu yllättäen Hongkongiin etsimään parasta ystäväänsä. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Eloonjääneet
Tarpeellisia taitoja. Maahan lähetetyt nuoret joutuvat osoittamaan taitonsa joutuessaan pelastustehtäviin. Samalla Clarken äidille annetaan yhdeksän päivää aikaa todistaa, että Maassa voi elää, tai Arkin populaatiota joudutaan harventamaan. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Supernatural (K16)
Metsästäjän alku. Castiel haluaa ryhtyä metsästäjäksi ja hän auttaa veljeksiä tutkimaan outoja murhia eräässä pikkukaupungissa. Mutta mitä tekemistä vanhoilla piirretyillä on jutun kanssa? Sam muistelee yhä normaalia elämäänsä. Amerikkalainen kauhusarja demoneita metsästävistä veljeksistä. 8. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Simpsonit
Ei aivan sopimaton tarjous. Marge ottaa yhteyttä nuoruutensa poikaystävään, joka on kehittänyt melkoisen omaisuuden. Mies tekee tarjouksen, jonka tuoton Marge haluaa käyttää parisuhteensa hyväksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Voittostudio