UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 3.7.

10:05
Lemmen viemää
Petturin palkka. Nils vaatii Sabrinaa korjaamaan Chrisin päiväkirjan myynnillä aiheuttamansa vahingot. Sabrina hoitaa asian antamalla osan rahoista Tinalle. Pauline haluaa uskoa Tinan syyttömyyteen, mutta se on vaikeaa, kun hän näkee Tinan rahatukko kourassaan. Goranin kanssa riidellyt Coco viettää yön Michaelin luona. Goran pyytää anteeksi käytöstään, ja Michael selvittelee mahdollisuuksiaan Cocon kanssa. Charlotte palauttaa Werneriltä saamansa kaulakorun ja varoittaa Nataschaa Wernerin pelimiehen tempuista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 2. Helsinki haastaa Kuopion kun keittiöön astelee Top Chefistä tuttu Anssi Kantelinen ja hänen haastajanaan helsinkiläinen Ali Toppinen. Pystyykö uusi tulokas yllättämään Top Chef finalistin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Amerikan ykkösperhe
Kriisistä toiseen. Presidentti Dale Gilchrist selvittelee virkatehtäviensä lomassa lapsikatraansa asioita vaihtelevalla menestyksellä. Vanhin poika Skip aiheuttaa hämminkiä yliopistonsa kampuksella ja joutuu palaamaan kotiin Valkoiseen taloon. Tytär Rebecca kinastelee äitipuolensa kanssa, kunnes kummankin huomion vievät kaksi nuorinta lasta, jotka ovat joutuneet koulussa tappeluun. Kaiken keskellä Valkoiseen taloon tulee vieraita Latinalaisesta Amerikasta, joiden kanssa pitäisi neuvotella kauppasopimuksesta. K7 (väkivalta).
15:30
Isän tyttö
Äitejä ja tyttäriä. Kolmannen tuotantokauden päätösjaksossa on aika juhlistaa äitienpäivää. Koko perhe yllättyy, kun mumman kauan sitten kuolleeksi luultu ikivanha äiti löytyykin elossa. Virginialla puolestaan on vaikeuksia sopeutua siihen, että Sabrina on ottanut äidin paikan Hopen elämässä. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. K7 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Ylläs - huipulla tuulee
Osa 12. Häät. Kausi huipentuu kauppias Sampon häihin. Taksikuski Katin unelma karaoketaksista ottaa askeleen eteenpäin. Sesongin jälkeen on vihdoin aikaa levätä. - Sarjan päätösjakso.
17:00
Lemmen viemää
Sulhanen ja kaksi morsianta. Kihlaparin häävalmistelut kangertelevat, koska Charlotten ja Friedrichin toiveet eivät kohtaa. Charlotten hääunelma muuttuu unessa painajaiseksi, jossa on kaksi morsianta. Viimeinen niitti on, kun Natascha ja Charlotte huomaavat toisillaan korut, joita miehet ovat kierrättäneet heillä molemmilla. Ystävät syyttävät Tinaa päiväkirjan myymisestä ja sen julkaisusta. Sabrina tajuaa, että hänen on tehtävä jotain, ja hän yrittää turhaan estää toimittajaa kirjoittamasta enempää. Leonardin mielestä vauvan paikka ei ole enää sairaalassa ja hän haluaa Milan Fürstenhofiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
David Hasselhoff Show Ruotsi
Ruotsalaisjulkkikset Jenkeissä. Kausi 1, 2/10. Tällä kertaa David Hasselhoffin sohvalle istahtaa kolme tunnettua ruotsalaista, jotka asuvat tai ovat asuneet ja luoneet uraa rapakon takana. He ovat laulaja-lauluntekijä Laila Bagge Wahlgren, näyttelijä Britt Ekland sekä Ace of Base -bändistä tuttu muusikko Ulf "Buddha" Ekberg. Beat the Hoff -osiossa kisataan siitä, kuka kokoaa nopeimmin Ikea-pöydän. Musiikkivieraana nähdään komediapoppoo De vet du. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia. Uusinta.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.
20:30
Simpsonit
Katsaus tulevaan. Tulevaisuuteen sijoittuvassa jaksossa nähdään yksi versio siitä, kuinka Simpsoneiden perheelle saattaa käydä. Onko kloonaaminen hyvä ratkaisu, kun epäterveelliset ruokailutottumukset vievät Homerilta hengen? Miten Bart pärjää eronneena kahden lapsen isänä, entä millaiseksi on muotoutunut Lisan ja Milhousen suhde? Vierailevana äänenä Amy Poehler. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
The Sitter
Amerikkalaisessa komediaelokuvassa lusmuiluun taipuvainen opiskelijanuori ottaa äitinsä painostamana vastaan keikan lapsenvahtina. Mikä voisikaan mennä pieleen, kun laiskajaakko vahtii hemmoteltuja kakaroita? Ohjaus: David Gordon Green, Yhdysvallat 2011. Pääosissa Jonah Hill, Max Records, Ari Graynor, J.B. Smoove ja Sam Rockwell. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 21 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:40
Rysän päällä
Joogaava jokapaikanhöylä. Kausi 14, 19/22. Joogayrittäjä Daniel Cowen haluaa selvittää, millaisiin syrjähyppyihin hänen tyttöystävä-kollegansa on venynyt. Cynthia Colen miesystävä aiheuttaa kauhunhetkiä jäädessään kiinni rysän päältä. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
23:40
Eurojackpot ja Jokeri
23:45
Arrow (K16)
Vastarinta. Kausi 3, 12/23. Oliverin liittolaiset yrittävät yhä selviytyä ilman johtajaansa ja vastustaa Danny Brickwelliä. Malcolm Merlyn tekee ryhmälle yllättävän avuntarjouksen saatuaan uutta tietoa vaimonsa surmasta. Oliver haaveilee tahollaan kotimatkasta. Takaumat kertovat tällä kertaa Merlynin vaiheista 21 vuotta sitten. Jaksossa vierailee monista elokuvistakin tuttu brittinäyttelijä Vinnie Jones. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Mutsi
Vuokrarästejä. 2. tuotantokausi alkaa! Christy näkee painajaisia repsahduksista. Mieltä painavat myös vuokrarästit, joiden takia pitäisi äkkiä keksiä jotain. Auttaisi uhkapeli? Vai uusi suojatti (Jaime Pressly) vieroitusohjelmasta? Sallittu kaiken ikäisille.
01:10
Luuserit
Yllätysvauva. Kun ovelle ilmaantuu viimeisillään raskaana oleva nainen, on selvää, että joko Jimistä, Stevestä tai Billystä tulee pian isä. Alkujärkytyksen hälvettyä ajatus jälkikasvusta ei olekaan hullumpi... Komediasarja Amerikkaan muuttaneesta räävittömästä aussikoomikosta, joka yrittää saada elämänsä kuosiin. Ensimmäisen tuotantokauden päätösjakso. K7 (väkivalta, seksi).
01:40
Sleepy Hollow (K16)
Kuulkaa kutsuni. Kausi 2, 4/18. Pieni tyttö katoaa metsään, ja Crane epäilee syyllisen olevan hänelle ennestään tuttu legendojen hahmo. Hän ja Abbie joutuvat käyttämään kaikkia taitojaan löytääkseen tytön ennen kuin se on liian myöhäistä. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:35
Voittostudio