UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 31.8.

19:00
Vintiöt Total Remix
Rane ja Keravan kollit. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Mutsi
Lintsareita ja luonnetodistajia. Uusi poikaystävä on saanut Christyn pään pyörälle, ja läheiset alkavat huolestua. Regina on tuomiolla ja haluaa Christyn todistavan puolestaan. K7 (seksi).
20:00
Simpsonit
Viimeinen tuomio. Homer vaikuttuu näkemästään elokuvasta ja alkaa uskoa, että maailmanloppu lähestyy. Hän yrittää turhaan saada muut vakuuttuneiksi ennustuksestaan, kunnes outo ennusmerkki saa kaupunkilaiset pelon valtaan. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Naapurin tytöt. Saadakseen lisätienestiä Ned vuokraa yhden huoneen talostaan kahdelle opiskelijatytölle. Tytöt ryhtyvät kuitenkin tuottamaan uudessa kodissaan arkaluontoista internet-palvelua, ja Ned päättää paeta häpeäänsä muuttamalla täysin uuteen ympäristöön. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Viikingit (K16)
Perusteltu petos. Kausi 4, 1/20. Ragnar on henkihieverissään, joten Aslaug haluaa tietää, voiko nainen hallita Kattegatia. Björn määrää Flokin vangittavaksi Athelstanin murhasta. Kalf ilmoittaa Hedebyssä, että hän ja Lagertha toimivat hallitsijoina, mikä ei miellytä Einaria. Pariisiin jääneellä Rollolla on omat ongelmansa. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Rysän päällä
Ruusuilla tanssimista. Kausi 15, jakso 17/22. Carly Dillonin elämä on ollut yhtä juhlaa, mutta nyt hänen tyttöystävänsä on alkanut käyttäytyä epäilyttävästi. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
23:00
Zoo (K16)
Pedon päivä. Kausi 2, 1/13. Mutaation vastainen hoito on yhä olemassa, ja ryhmä lähtee etsimään sitä. Jacksonin verikokeesta ilmenee jotain outoa. Mutaatio näyttää levinneen eläimistä ihmisiin. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Salatut elämät
Osa 3023: Sergei - rikos ja rangaistus. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Rami Malek, Tika Sumpter ja Parker Sawyers. Musiikkivieraana Diana Gordon. Esitetty USA:ssa 23.8.2016.
01:25
Voittostudio
Miljoonapotti.