UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 4.12.

20:00
The Xtra Factor
Putoaja, kilpailijat ja tuomarit kertovat mietteitään elokuvakuvateeman jälkeen. Rylanin iloksi haastattelussa on Craig David. Roman Kempin osiossa kuullaan, kuka kilpailija on twiitannut eniten kehuja itsestään. Julkkispaneelissa ohjelmaa ruotivat Denise Van Outen, Bobby Norris ja Myleene Klass. Musiikkiteemana kuullaan Louis'n inhokeita, ja musiikkivieraina esiintyvät Wilkinson ja Karen Harding. Esitetty UK:ssa 20.11. Brittiläinen realitysarja.
20:59
Pop'n'Roll
Osa 2. Anna Abreu & Jonna Tervomaa. Vieraina Anna Abreu & Jonna Tervomaa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:58
X Factor UK
SUORA SEMIFINAALIN TULOSLÄHETYS. Nyt eletään kutkuttavia ratkaisun hetkiä. Kannustetaan koko Suomen voimin Saara Aalto jatkoon ja X Factor UK:n finaaliin!
23:00
Myytinmurtajat
Asehommia. Elokuvan palkkatappaja paikallistaa ihmisen seinän takaa. Onko mahdollista löytää ja ampua ihminen seinän läpi? Tänään selvitetään erilaisten seinien luodinkestävyys. Entä voiko ammuksen laukaista pitämällä sitä tulessa sormilla? Mukana myös Breaking Badista tuttu Jonathan Banks.

Kello 24:00

00:00
Vampyyrien sukua (K16)
Uudelleensyntymä. Kausi 2, 1/22. Alkuperäisillä vampyyreillä, Mikaelsonin sisaruksilla, ei mene hyvin. New Orleans on ihmissusien vallassa, vampyyrien rivit ovat hajallaan, ja Hayley ja Klaus ovat joutuneet luopumaan tyttärestään. Pian koittaa kuitenkin vastaiskun aika. Guerrera-ihmissusien laumanjohtaja Francesca Guerrera uskoo valmistautuneensa iskuun tarpeeksi hyvin, erityisesti kun noitien taikasormukset heikentävät Klausia. Amerikkalainen vampyyrisarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Hävyttömät
Välien selvittelyä. Kausi 6, 11/12. Debbien vauva valvottaa koko perhettä. Frank tarjoutuu maksamaan Fionan häät. Rahojen puute ei tietenkään ole ongelma, ja Frank lähtee kaupungille hoitamaan asian kuntoon. Sean pelkää, että Fiona joutuu vielä kärsimään tästä ja päättää selvittää tilanteen Frankin kanssa. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).
02:05
Valehtelevat viettelijät
Kopiomurha. Kausi 6, 12/20. Ystävykset kokoontuvat Alin luo illalliselle. Vain Aria puuttuu, ja hänen nopea poistumisensa kaupungista herättää kysymyksiä. Etelä-Amerikan tragedia vaikuttaa Ezraan niin työasioissa kuin yksityiselämässäkin. Spencer ja Caleb sen sijaan muistelevat Eurooppaa kaiholla. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.