UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Sunnuntai 29.11.

04:20
Uutisikkuna

Kello 6:00

07:45
Unna Junná
Niillas ja Penu löytävät jälkiä lumessa ja lähtevät seuraamaan niitä. Onneksi Mihkku auttaa heitä. Elokuvapajassa: Karhu ja tonttu. Animaatiopajassa: Safari. Äänitekstitys: suomi.
08:00
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:01
Nimipäiväonnittelu: 29.11
Onnea, Aimo!
08:03
Pikku perunat
Kampaajalle. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:07
Katinkontti
Murtomaatuskahiihto ei ole suomalaista kansallisurheilua, mutta eräs lintupeli on! Katti Matikainen palloilee Miesten Superpesiksen loppuottelussa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:19
Anniina Ballerina
Marcel Hiiroun pantomiimiesitys. Discotanssihullutus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:46
Babar ja Badun seikkailut
Jääleikkejä. Ruuti kehuskelee luistelutaidoillaan ja Badu ja Chiku innostuvat jäädyttämään luistelurataa. Epäonninen sattumus kuitenkin aiheuttaa suuren vaaran koko kaupunkiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
Galaxissa ratkeaa Finlandia 2.0 kisa. Yle Oppiminen ja Galaxi järjestivät räppikisan Sibeliuksen 150-vuotisjuhlan kunniaksi. Tehtävänä oli tehdä Suomiaiheinen räppi. Kilpailun tuomareina toimivat Rauhatäti ja Gracias. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:10
Karvinen (7)
Olet sitä mitä syöt. Karvinen palaa muistoissaan kertaan, jolloin hän söi koiranruokaa ja luuli muuttuneensa koiraksi. Mitä kissanruoka mahtaa tehdä ihmiselle? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:28
Galaxi: Säbämestari 2012
Osa 13/15. Parhaat ovat päässeet välieriin, voittaja menee finaaliin. Vastakkain ovat Steelers Hämeenlinnasta ja Muuramen Yritys Muuramesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:58
Rukan maailmancup : Yhdistettyä
Mäkiosuus HS142. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
11:00
Rukan maailmancup: Hiihtoa
Naisten 10 km perinteisellä hiihtotavalla. Selostus Tapio Suominen. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
11:55
Alamäkiluistelua
MM-sarjan ensimmäinen osakilpailu. Quebec, Kanada. Selostus Aaro Linnalaakso. HD

Kello 12:00

12:20
Rukan maailmancup: Hiihtoa
Miesten 15 km perinteisellä hiihtotavalla. Selostus Tapio Suominen. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
13:25
Jalkapallon Mestarien liiga: Makasiini
Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta. HD Äänitekstitys: suomi.
13:50
Rukan maailmancup : Yhdistettyä
Hiihto-osuus. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Ruka, Kuusamo. HD
14:40
Ampumahiihdon MC: Pariviesti
Ensimmäinen osakilpailu. Selostus Jussi Eskola. Östersund, Ruotsi. Refereras på svenska av Magnus Eklöv. HD
15:30
Kohti Rioa: Huipulla
Osa 7. Finaalijännitystä ilmassa. Tomi Tuuhan olympiapaikka ratkeaa. Satu Mäkelä-Nummelalla sekä Tuuli Petäjä-Sirénillä on edessään MM-kisat. Tuotantoyhtiö: Yellow Film & TV. HD
15:55
Painia: Arvo Haavisto -turnaus
Painin kansainvälinen Arvo Haavisto -turnaus. Selostus Pertti Tapola. Ilmajoki. HD
16:25
Ampumahiihdon MC: Sekaviesti
Ensimmäinen osakilpailu. Kilpailumatka 2 x 6 km + 2 x 7,5 km. Selostus Jussi Eskola. Östersund, Ruotsi. Refereras på svenska av Magnus Eklöv. HD
17:55
Taitoluistelun Grand Prix
Kuudes osakilpailu. Jäätanssin vapaatanssi ja loppunäytös. Selostus Anuliisa Uotila. Nagano, Japani. HD

Kello 18:00

19:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963. HD
19:10
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
4/8. Tyynellä valtamerellä Zay Harding seilaa Pääsiäissaarilta Tahitille, jossa oleskelivat myös monet tutkimusmatkailijat. Hän seuraa näiden matkareittiä ja päätyy Bounty-laivan kapinoitsijoiden saarelle Pitcairnille. HD Äänitekstitys: suomi.
20:10
Naurupalat (7)
Kanadalainen sketsisarja, 2014 HD Sallittu kaiken ikäisille.
20:20
Uusi Sherlock
Kausi 1, 3/3. Elämä pelissä. Sherlock on kyllästynyt, kunnes hänet imaistaan mukaan kissa ja hiiri -leikkiin, joka tarjoaa vaaroja korkein kertoimin. Onko Sherlockista voittajaksi? T: BBC. (U) Äänitekstitys: suomi. K12

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963. HD
22:05
Marja Hintikka Live
Nainen, pala lihaa. 7/10. Malli Ninja Sarasalo ja entinen aikuisviihdetähti Henry Saari puhuvat siitä, miten naisen kehosta on moneksi. Kuinka raskaus, synnytys ja imetys ovat heittäytymistä luonnon armoille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
SuomiLOVE
Hector, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Mokoma, Tuomo, Irina ja Apulanta. LOVEbandin kapellimestarina on Ako Kiiski ja solisteina Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen. Ohjelman juontavat Marja Hintikka ja Ilkka Villi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:55
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Vieraana startup-liikemies Sami "Hupparihörhö" Kuusela. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Borgiat, maan ja taivaan valtiaat (16)
8/10. Verikyyneleitä. Sankka pyhiinvaeltajien joukko saapuu kaupunkiin, mutta paavilla perheineen on muita murheita. Hengenmenetyskin saattaa olla joillekin vain ajan kysymys. Meren takaa sentään kantautuu hyvä uutinen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:15
FOLK-raati
(S) Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
04:08
Uutisikkuna