UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Tiistai 1.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
09:00
Koru-TV
10:50
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 16/20. Klassikkokakkuja ja vene-evästä. Finaaliviikon alussa jäljellä on kuusi leipomoa. Kolme saa tehtäväkseen päivittää klassikkokakkuja. Toiset kolme taas keksivät jokipartiolle helposti mukana kulkevan suolaisen välipalan. Englantilainen sarja. (46')
11:55
Huipputatuoija haussa
Kausi 2. Jakso 13/13. Finaalilähetys. Finaalikaksikko, tuomarit, pudonneet kilpailijat ja asiakkaat kokoontuvat New Yorkiin suorana nauhoitettuun finaalilähetykseen, jossa toisen tuotantokauden voittaja selviää. Jaksossa haastatellaan pudonneita kilpailijoita ja tyytymättömiä asiakkaita. Lisäksi paljastetaan finalistien tekemät lopputyöt, kuten myös muutama yllätyskin. Amerikkalainen lifestylesarja.

Kello 12:00

12:55
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 1. Jakso 8/10. Tällä kertaa Jyrki suuntaa Siilinjärveläisille peruna- ja sipulitiloille. Jyrki kokkaaa sipulikeittoa ja röstiperunaa. Lisukkeeksi valmistetaan isäntäväen spelttileipää. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
13:25
Hell's Kitchen
Kausi 3. Jakso 4/11. Makuaistit testissä. Tämänkertaisessa haasteessa Gordon testaa kilpailijoiden makuhermoja, ja häviäjät joutuvat nauttimaan elämänsä kuvottavimman lounaan. Päivällisellä voittajajoukkue määräytyy asiakkaiden antamien arvosanojen perusteella, mutta annoksia lähetetään takaisin keittiöön huolestuttavaa tahtia. Amerikkalainen realitysarja. (39')
14:25
Top Chef
Kausi 3. Jakso 13/18. Luksusruokaa lennolle. Padmalla on yllätys: kisakaupunki vaihtuu. Sitä ennen kilpailijoiden on valmistettava lentokoneruokaa ykkösluokassa tarjottavaksi. Mukana tuomaroimassa on Anthony Bourdain. Amerikkalainen sarja. (44')
15:25
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 3/10. Radio Suomipopin aamuprinsessa Anni Hautala haastaa kuningaskokki Hans Välimäen italialaisten herkkujen maailmassa. Annia valmentaa Sikke Sumari. Voitonvarman haastajan apukokkeina vispaavat juontajat Jaajo Linnonmaa ja Sami Kuronen. Hansin on jälleen tultava toimeen omin käsin. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
16:25
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 2/7. Kohtalo sinetöity. 26-vuotias luotonvalvoja löytää uuden kotinsa ullakolta roinan keskeltä arvokkaalta vaikuttavan Yrjö V:n aikaisen käärön sinetteineen ja vaakunoineen. Hän vie sen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Ingrid ja Marcella ovat valmiita luopumaan perintökaulakoruistaan voidakseen toteuttaa omat unelmansa. Englantilainen realitysarja. (46')
17:30
Hell's Kitchen
Kausi 3. Jakso 5/11. Rampa ankka. Tehtävänä on suunnitella ja valmistaa ateriakokonaisuus juhlatilaisuuteen, mutta Melissa käyttäytyy kuin luolanainen. Amerikkalainen realitysarja. (40')

Kello 18:00

18:30
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 6/30. Prätkäostoksilla. Chumlee murjottaa, koska ei pääse Rickin ja Big Hossin kanssa moottoripyörien kokoontumisajoihin. Big Hoss haluaa yllättää ystävänsä ostamalla tälle syntymäpäivälahjaksi käytetyn Harley Davidsonin. Pyörälle on kuitenkin ensin neuvoteltava käypä hinta. Amerikkalainen realitysarja. (20')
19:00
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 7/30. Synttäriyllätys. Chum täyttää 30 vuotta, ja vaikuttaa siltä, että kaikki ovat unohtaneet merkkipäivän. Chum saa kuitenkin yllättyä. Amerikkalainen realitysarja. (20')
19:30
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 1. Jakso 3/8. Siperia, Jäämeren poropaimentolaiset. Arman paimentaa poroja Pohjois-Siperian syrjäisellä, talvisella tundralla, alkeellista elämää elävän Nenetsi-perheen kanssa. Kuinka Arman ja perhe selviävät jäätävän kylmyyden yli ilman sähköä, vettä ja lämpöä, kun pakkasasteet putoavat -50 asteeseen? Kotimainen dokumentaarinen sarja. (24') K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 1. Jakso 4/8. Filippiinit, kolmen jengin loukussa. Arman yrittää elää normaalia elämää slummissa Manilassa ja aloittaa työnteon vedenkantajana ja riksakuskina. Mutta tilanne kasvaa nopeasti vaaralliseksi, kun kolme keskenään taistelevaa rikollisjengiä kiinnostuu Armanista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (24') K12 (päihteet).
20:30
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 2. Jakso 23/26. Lihasvoimaa. Mike ja Scott lyövät vedon, jonka häviäjä joutuu nolaamaan itsensä. Asiakas tilaa chopperin edesmenneen äitinsä muistoksi, ja 70-luvun tyylinen pakettiauto saa Dannyn innostumaan. Amerikkalainen sarja.

Kello 21:00

21:00
Suomen Tulli
Kausi 3. Jakso 1/12. Lentotullin Suski ja Terhi osallistuvat Sataman tullitarkastajien Tonin ja Lindan kanssa valuutanvalvontaoperaatioon. Anita ja Kati tutkivat polttoaineita. Katajanokalla tehdään merkittävä huumelöytö. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')
22:00
JIM D: Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Kausi 3. Jakso 3/7. Kuolemansäde. Jesse Venturan tiimi kohtaa vaarallisen salaliiton tutkiessaan kuolemansädettä. He löytävät yhteyksiä Ronald Reaganin Tähtien sotaan, hulluihin tiedemiehiin, outoihin kuolemantapauksiin ja jopa WTC-iskuihin. Sisäpiiriläisen yllättävä kuolema saa epäilemään, pääsivätkö he liian lähelle. Amerikkalainen realitysarja. (42') K12 (ahdistus).
23:00
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Kausi 1. Jakso 7/14. Itkettävä tatuointi. Tyylikäs Shaun rakastaa muotia, ja on tatuoinut vaatekappaleen iholleen. Nuoren äidin vauva pelkää äidin tatuointia ja itkee aina sen nähdessään. Amerikkalainen realitysarja. (20')
23:30
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Kausi 1. Jakso 8/14. Toinen nainen. Tara ei voi sietää poikaystävänsä tatuointia, joka muistuttaa tämän entisestä tyttöystävästä. Kiltti tyttö Keisha otti opiskeluaikoinaan nolon tatuoinnin, jonka on nähnyt vain kaksi ihmistä. Amerikkalainen realitysarja. (20')

Kello 24:00

00:00
Entisöintipaja
Kausi 3. Jakso 5/18. Härkäpäisyyttä. Paja saa työn alle mekaanisen rodeohärän, jota Ron lupaa kokeilla valmiina. Vanha Pepsi-kylmäkaappi on mieluisa työ Rickille. Tyler kuolaa vanhan lavapakettiauton perään. Amerikkalainen lifestylesarja.
00:30
Entisöintipaja
Kausi 3. Jakso 6/18. Muutoksen tuulia. Pajan muutto aiheuttaa kaikille stressiä. Samalla Rickin ja kumppaneiden pitäisi entisöidä 40-luvun lastenrattaat sekä huvipuistoon tuleva kolikkotoiminen henkilövaaka. Amerikkalainen lifestylesarja.
01:00
Villit nettivideot (K16)
Kausi 5. Jakso 2/20. Kahelit kaahailijat. Netissä liikkuu monenlaista kaahailijaa mitä ihmeellisimmillä vekottimilla. Parhaimmat suoritukset ja pahimmat kahelit on koottu valmiina nautittavaksi annokseksi. Mukana mm. pusertunut pyöräilijä ja laihtunut Lamborghini. Englantilainen sarja. (23') K16 (ahdistus, väkivalta).
01:30
Eriskummalliset rikokset
Kausi 1. Jakso 5/8. Valepukuja ja viheltelyä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu eri nimillä ajokokeita suorittava valepukujen mestari ja viheltelyllä naapureitaan kiusaava mies. Englantilainen sarja. (27') K7 (ahdistus).
02:10
Eriskummalliset rikokset
Kausi 1. Jakso 6/8. Koodeja ja keräyslaatikoita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat Punaisen ristin keräyslaatikkoon jumittunut vaaterosvo ja museosta kadonnut Enigma-salauslaite. Englantilainen sarja. (28') Sallittu kaiken ikäisille.
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV