UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 7.3.

07:22
Nimipäiväonnittelu: 7.3.
Onnea, Tarja, Taru ja Taika!
07:24
Pikku Kakkosen posti
Vedenalainen maailma. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:30
Hertan maailma : Hertta sirkuksessa
Fiksut muksut tietää, että sirkus on hienoa viihdettä. Tuotanto: Alpakkamedia Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Milli ja Molli
10/26. Tilkkutäkki. Suttu-Heidi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Yökyöpelit
Osa 7: Ällinpuutetta hollilla. Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Salaperäinen Nakertaja ahmi Agenttiauton ja Päätäi Väätäinen painaa kiellettyä nappia. Epäiltyjä tutkailee erikoislaitteillaan Agenttinero Naru. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:06
Jack (7)
Jackosaurus. Jack muokkaa museon dinosauruksesta liikkuvan lemmikin Jackille, mutta dino ei tottele ohjausta. Lapset keksivät pysäyttää sen samalla tavalla, mikä aikoinaan tuhosi dinosaurukset. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Minä, kissa
Juuso löytyi hyvin pienenä pentuna metsästä. Nyt se on komea ja leikkisä kissa, omistajansa Laurin silmäterä. Juuson kanssa pääsemme näkemään, miten kissankin hampaita pitäisi pestä.
08:22
Tero hoitaa (7)
Taistelu tilasta. Teron bändi täytyy harjoitella koulun esiintymistä varten. Treenitilaa käyttää kuitenkin jo eräs henkilö, jota ei saa ulos millään. Sallittu kaiken ikäisille.
08:33
Peter Pan
Keijujen salaisuus. Kun Helinä on vaarassa, lasten täytyy selvittää, mistä Mikä-mikä-maan keijut ovat tulleet. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta
10:12
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta
10:19
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:26
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:33
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:40
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta
10:47
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta
10:54
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:01
Yle Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
11:05
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
11:35
Puoli seitsemän
Vieraana rock-muusikko A.W. Yrjänä. Millaisia riimejä syntyy kun lava on avoinna runoudelle. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 12:00

12:05
Dok: Puma alastomimmillaan
Satu on 35-vuotias pornotähti artistinimeltään Puma Marianna Moore. Satu kokee elämäntehtäväkseen puhua avoimesti seksistä ja seksuaaliterveydestä. Toimittaja Katrina Grönholm-Kulmala. HD
12:35
A-studio: Talk
Asuntovelallisen kimpussa. Vieraina asuntoministeri Pia Viitanen (sd), ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka, Veronmaksajain keskusliiton tj. Teemu Lehtinen ja kansanedustaja Elina Lepomäki (kok).
13:30
Tiilenpäät
Pienin askelin eteenpäin. Nälkälakkoillut vanki saa vieraita lähetystöstä. Aki pääsi avovankilaan rakennustöihin, ja myös Latea odottaa siirto. Vartija Markku Pöyhönen sai Riihimäestä tarpeekseen ja vaihtoi maisemaa. 7/8. (U)
14:00
Tiilenpäät
Vuosi kiven sisässä. Poimintoja tarinoista ja tapahtumista Riihimäen vankilasta kuluneen vuoden ajalta. Sarja päättyy. (U)
15:40
Obs debatt
Pitäisikö kouluruotsin olla vapaaehtoista? Keskustelemassa Christina Gestrin (r.), Paula Lehtomäki (kesk.), kirjailija Juha Itkonen ja kokoomusnuorten pj. Susanna Koski. Osallistu Twitterissä #yledebatt
16:15
Elävä arkisto: Tapio Rautavaara 100 vuotta
Viihdyttäjä Tapio Rautavaaran olemuksessa ja äänessä oli ulkoilmaelämän karheaa maskuliinisuutta, reissumiestä ja työläisromantiikkaa. Satavuotisjuhlan kunniaksi esitämme Peter von Baghin muotokuvan Tapsa vuodelta 1980.
16:20
Tapsa
(1980) Viiltoja reissumies Tapio Rautavaaran elämästä. Henkilödokumentti on kuvattu juuri ennen Rautavaaran tapaturmaista kuolemaa. Ohjaus Peter von Bagh. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:35
Pasila 2.5 - The Spin-Off
22/40. Persona non grata. Rokote-kriitikko Jani Kaakinen yritetään murhata. Syyllisen kiinnisaamista haastavammaksi poliiseille osoittautuu Kaakisen ärsyttävän persoonan sietäminen. HD K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Puoli seitsemän
Mitä tapahtuu, kun Ps:n studioon saapuu yllätysvieras, joka on täysi yllätys myös ohjelman toiselle juontajalle? Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
Kaukasia 30 päivässä
Osa 9/10. Azerbaidzhan. Ville Haapasalo matkustaa Kaukasian rikkaimpaan maahan. Hän tutustuu öljyrikkauksilla rakennetun pääkaupungin lisäksi myös venäläisten kolhoosiin. HD
19:30
Yle Uutiset
19:50
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijoiden tunteita kuumentavat Venäjän nykytila, naisten velvollisuudet ja sudet. HD
20:30
Uutisvuoto
Vieraiksi saapuvat näyttelijä Kristiina Halttu sekä juontaja ja yrittäjä Anne Kukkohovi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Efter Nio
Krista Siegfrids ei osaa laiskotella, kirjailija Mathias Rosenlund osaa. Kenneth Nars laittaa mikroruokaa ja Kasper Strömman väittelee ohjelmajuontajien kanssa. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.
22:00
Bluesia Pieksämäen asemalla
Aki Kaurismäen lyhytelokuva Juice Leskisen kappaleesta Bluesia Pieksämäen asemalla. Konserttitallenne on vuodelta 1988, lyhytelokuva valmistui vuonna 2012. HD
22:20
Kiran keittiössä
1/8. Kira vierailee osterien kasvattamossa ja tutustuu luonnonmukaiseen osterinviljelyyn. Hänen osterimenussaan on grillattuja ostereita, ostereita vinegretin kanssa ja perinteistä po'boy-leipää. Shine Finland Oy. HD