UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Sunnuntai 23.4.

10:00
Elävä arkisto: Visailua
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:02
Thilia Thalia Thallallaa
(1982)Teattereiden välinen tietoleikkiohjelma, jossa tässä jaksossa kilpailevat Helsingin ja Savonlinnan kaupunginteatterit. Kilpailijoina Marjatta Raita & Jukka-Pekka Palo sekä Eija-Irmeli Lahti & Antti Korhonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Thilia thalia thallallaa
(1985) Teattereiden välinen tietoleikkiohjelma, jossa tässä jaksossa kilpailevat Heidi Herala & Seppo Maijala Lahden Kaupunginteatterista sekä Olli Ikonen & Seppo Pääkkönen Suomen Kansallisteatterista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Leif Ove Andsnes ja Bergenin filharmonikot
Leif Ove Andsnes on tunnettu ja kiitetty norjalaispianisti. Hän kertoo musiikin lomassa Bergenin filharmonisen orkesterin tarinan. Orkesteri täytti 250 vuotta ja on yksi maailman vanhimmista yhä toimivista orkestereista. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Bergenin filharmoninen orkesteri juhlii
Bergenin filharmoninen orkesteri vietti 250-vuotisjuhlaansa vuonna 2015. Taltiointi orkesterin upeasta juhlakonsertista. HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Prisma Studio
Paljon rasvaa vai paljon hiilihydraatteja - kumpi on pahempi? Puoli kiloa päivässä ei riitäkään, nyt kasviksia pitäisi syödä vajaa kilo päivässä. Ruokaväärennökset tulevat - tutkijat juoksevat kilpaa väärentäjien kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Tiededokumentti: Erityisherkät
Erityisherkät huomioivat enemmän ja tuntevat syvemmin. Joka viides ihminen on erityisherkkä, mutta tätä ujoudeksi luultua piirrettä on alettu ymmärtää vasta nyt. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
For No Good Reason
Gonzotaiteilija Ralph Steadman on työskennellyt mm. Hunter S. Thompsonin ja William S. Burroughs'n kanssa. Charlie Paulin dokumentissa Johnny Depp tapaa Steadmanin, joka haluaa parantaa maailmaa piirroksillaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Muhammad Ali - suurin ja kaunein
(Muhammad Ali The Greatest, Ranska 1974) Suuren valokuvaajan William Kleinin ihmeenomainen muotokuva huimasta nyrkkeilijästä, kansalaisoikeustaistelijasta ja superjulkkiksesta. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Afrikan kuningatar
(The African Queen/Britannia 1951) Romanttisessa seikkailuelokuvassa jokikippari ja vanhapiika päätyvät samaan purtiloon ja ottavat mittaa toisistaan ja saksalaisista. O: John Huston. N: Humphrey Bogart, Katharine Hepburn. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:45
Valitut sanat: Levengood & Liksom
Helsinki Lit: Monikulttuurisuus ja ulkopuolisuus ovat hyvä tausta kirjailijalle. Maailmankansalaiset Mark Levengood ja Rosa Liksom kertovat tarinoita ja keskustelevat niiden merkityksestä työlleen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:15
Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen
10/10. Rap-artisti Paperi T ja kirjailija, dokumentaristi Elina Hirvonen sekä kirjailijat Anu Kaaja ja Niina Repo puhuvat tulevaisuuskuvitelmista 100 vuotta sitten ja nyt. yle.fi/kirjojensuomi (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Rockin klassikkolevyt: Deep Purple / Made in Japan
Dokumentin aiheena on Deep Purplen tuplalivealbumi vuodelta 1972. Japanin-kiertueella yhtye esiintyi klassisessa kokoonpanossaan: Ian Gillan, Ritchie Blackmore, Jon Lord, Roger Glover ja Ian Paice. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
22:00
Yle Live: Iggy Pop Albert Hallissa
Iggy Popin 70-vuotisjuhlien kunniaksi nähdään artistin Lontoon-keikka toukokuulta 2016. Se oli osa Post Depression -kiertuetta ja valittiin Britanniassa vuoden 2016 parhaaksi konserttitaltioksi. HD Äänitekstitys: suomi.
23:20
Last Day in the Office
Katso, äiti! Ilman päätä! Dokumentissa seurataan rautalankamusiikin oman tien kulkijoiden Laika and the Cosmonautsin jäähyväiskiertuetta Amerikassa vuonna 2008. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Teematieto