UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 17.12.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin perhejoulu
Vaihtelua juhlaruokiin. Jamie tekee tänään päärynällä höystettyjä amerikkalaisia pannukakkuja Daisyn ja Poppyn toimiessa innokkaina apukokkeina. Makoisa brunssi syntyy yhteistyössä pian 90-vuotiaan Betty-mummin kanssa. Tarjolla on muun muassa sinappijauheella maustettua suolakinkkua, uppomunia ja vesikrassi-omenasalaattia. Jaksossa piipahtaa myös Jamien isä Trevor. Viisiosaisessa brittisarjassa julkkiskokki Jamie Oliver valmistaa jouluruokia perheensä kanssa ja jakelee vinkkejä ruoanlaittostressin selättämiseen. Osa 2/5.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Väriä ja näkyvyyttä. Norrköpingin nimi muistuttaa ostoksilla käymisestä. Trinny ja Susannah kohtaavat Annickan, joka pukeutuu maanviljelijän vaimona maanläheisiin väreihin, vaikka toimistotyössä hän satsasi tyyliin. Ylva ja David ovat olleet naimisissa 12 vuotta ja heillä on neljä lasta. He ovat päivityksen tarpeessa. Anneli on selvänäkijä, joka asuu yksin kissojensa kanssa. Susannah sanoo häntä ikääntyväksi keijukaiseksi ja palauttaa rokkimimmin takaisin elämään. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Vapun valtakunta
Vapun isä Markku Pimiä. Tietääkö isä kaiken? Tämän päivän vieras Vapun valtakunnassa on Vapun oma isä Markku Pimiä. Isä ja tytär lähtevät kalaan ja herkuttevat paistetulla kuhalla, fenkolisalaatilla ja avoimen portin ahvenilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Traagisia tapauksia. Lääkärit keskustelevat traagisista onnettomuuksista ja pohtivat, voiko niistä oppia jotain. Aiheina ovat muiden muassa Buckwild-realitysarjan nuoren tähden kuolema harvinaislaatuisessa onnettomuudessa sekä 14-vuotias tyttö, joka menehtyi impattuaan puhdistusaineita. Lisäksi koripallonpelaaja Kevin Ware kertoo, kuinka parani pelikentällä saamastaan vaikeasta murtumasta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Koftacurry ja frittata. Jamie Oliverin vartin keittössä syntyy tänään herkullisia koftia, jotka tarjoillaan sopivan mausteisessa currykastikkeessa. Toisena pikaherkkuna on italialainen frittata-munakas, jonka lisukkeena tarjoillaan keväisen raikas sellerisalaatti.
14:10
Muodin huipulle
Tehtävä 6: Tee kuvataiteen inspiroimaa avant-gardea!. Kilpailijoiden tehtävänä on tehdä kuvataiteen inspiroima avantgardistinen vaate. Aikaa on kaksi päivää, ja hankintoihin saa käyttää 300 dollaria. "Make it work!" Suunnittelijat maalaavat harlemilaisessa Harlem School of the Artsissa yhdessä taideopiskelijoiden kanssa taulun, jonka opiskelijat sitten myöhemmin tuovat Parsons-ompeluhuoneeseen inspiraatiota entisestään lisäämään. Tim yllättää erään suunnittelijan liimaamasta vaatteen rintaosan kangasta mallin ihoon. Seis! Michael Korsin mielestä kyseinen vaate on ilman liimaakin aivan Valiumia. Mitä Heidin kuorsaamisesta pitäisi päätellä? Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle. Vierailevat tuomarit: muotidesigner Kenneth Cole, muotitoimittaja Zanna Roberts Rassi (Nina Garcian sijainen). Vakituinen tuomari: Michael Kors. Juontaja-tuomari: Heidi Klum. Mentori: Tim Gunn.
15:00
Meidän häät
Julkkishäät. Kristian Meurman tapasi Mikaelan yhdeksän vuotta sitten. Hääjuhla on samalla Kristianin levynjulkistuskeikka. Miltä sulhanen näyttää kun hänet on groomattu juhlakuntoon?
15:50
Meidän häät
Aidosti nuorenparin häät. Tanja unelmoi vaaleanpunaisista prinsessahäistä, Samia kiinnostaa lähinnä hääauto. Tarvitaan Roman Schatz valmentamaan sulhasta romantiikan saralla. Uusinta.
16:40
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
17:00
Jamie Oliverin perhejoulu
Maailmanluokan potut. Tämänkertaisessa jaksossa Jamie kertoo parhaat niksit täydellisten lisukeperunoiden tekoon. Oikeiden mausteiden ja yrttien lisäksi tarvitaan myös jämäkkä ote perunasurvimesta. Jamien keittiössä vieraileva Gennaro valmistaa ylijääneistä uunijuureksista värikkäitä bruschetta-leipiä. Viisiosaisessa brittisarjassa julkkiskokki Jamie Oliver valmistaa jouluruokia perheensä kanssa ja jakelee vinkkejä ruoanlaittostressin selättämiseen. Osa 3/5.
17:30
Salatut elämät
Osa 2737. Tale hakkaa rattia Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Asvalttikuningatar. Tänään stailattavia etsitään Aarhusissa. Trinny ja Susannah ottavat stailattavakseen 43-vuotiaan Susanin, joka on entinen asvalttityöntekijä. Hän rakasti työtään, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi. Tyyliltään Susan on jäänyt teinivuosiin. 44-vuotias Ayile ei pukeudu tavalla, joka korostaisi hänen upeita muotojaan. 36-vuotiaalla Sachalla on puolestaan itsetunto-ongelmia. Hän ei pidä itseään ollenkaan viehättävänä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
18:50
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
19:05
Pientä pintaremonttia
Jakso 20. Viimeistelyä Vantaalla. Elsan koti Vantaalla olisi myytävänä, mutta sitä ennen asunto kaipaisi sisustussuunnittelijan asiantuntemusta muutoksen viimeistelyssä. Katja, Maarit ja Sebastian ottavat sisustusprojektin vastaan.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Kaarevakattoinen ekojätti. Suunnittelija Robert Gaukroger pääsee toteuttamaan lapsuuden haavettaan, kun hän alkaa rakentaa perheelleen omaa ekokotia Englannin kauniille järviseudulle. Innovatiivisessa suunnitelmassa tontilla ollut vanha talorumilus aiotaan sulauttaa osaksi uutta, jättimäistä rakennelmaa, jossa perheen lapset voisivat asua vielä aikuisina. Lisäksi Robert haluaa rakentaa taloon kaarevan viherkaton geodeettisin periaattein, mutta rahoitusongelmat ja ankarat sääolot panevat pahasti kapuloita rattaisiin. Onko suurisuuntainen suunnitelma lopulta liian iso pala purtavaksi? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Kello 21:00

21:00
Ruotsin maajussille morsian
Ensivaikutelmia. Fredrik, Per-Olov, Johanna ja Pär-Ola tapaavat puolisoehdokkaansa ensi kertaa ja pääsevät heidän kanssaan viiden minuutin pikatreffeille. Millaisia ensivaikutelmia syntyy puolin ja toisin? Hermostunut Fredrik kamppailee keksiäkseen jotain sanottavaa oudossa tilanteessa, kun taas Johannalla on jämpti kysymysliuska valmiina vaimoehdokkaita varten. Muiden maajussien vaiheita voi seurata osoitteessa www.tv4.se/bonde-söker-fru/artiklar (2011). Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
22:00
NYC:n täydelliset naiset
Montanan bitchit ja bossit. Leidien loma Montanan maisemissa jatkuu iloineen ja riitoineen. Yhtä naista nimitellään bitchiksi, toista bossiksi. Heatherin mitta täytyy, kun Kristen puuttuu jo kotiasioihinkin väittäen rouva Heather Thompsonin pomottavan myös aviomiestään. Käynti rodeonäytöksessä ja elämyksellinen glamping-ilta (glamorous camping) synnyttävät uusia jännitteitä, mutta Ramona muistaa muistuttaa, että viinillä on rentouttavia, tunnelmaa pehmentäviä voimia. Metsästä ilmestyvä karhukin haluaa viiniä! Viimeisenä lomailtana on vuorossa fyysisiä kilpailuja, muun muassa kirveenheitto. Ramona on melko hyvä, mutta atleettinen Heather vielä parempi. Grilli lämpenee, liha sen päällä, ja Sonja flirttailee kuumien kokkipoikien kanssa. Kristen ja Heather hierovat sovintoa. Heidän istuma-asentonsa rantakivillä tuo mieleen Kööpenhaminan pienen merenneidon. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.
23:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Asvalttikuningatar. Tänään stailattavia etsitään Aarhusissa. Trinny ja Susannah ottavat stailattavakseen 43-vuotiaan Susanin, joka on entinen asvalttityöntekijä. Hän rakasti työtään, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi. Tyyliltään Susan on jäänyt teinivuosiin. 44-vuotias Ayile ei pukeudu tavalla, joka korostaisi hänen upeita muotojaan. 36-vuotiaalla Sachalla on puolestaan itsetunto-ongelmia. Hän ei pidä itseään ollenkaan viehättävänä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
23:55
House
Riskinottoa. Suuren perheyrityksen johtaja on päättänyt siirtää liiketoiminnan Kiinaan, mutta pari päivää ennen virallista päätöstä hänelle tulee näköhäiriöitä. House päättää yrittää hyötyä tilanteesta saadakseen osastolleen rahoituksen. Tohtori Park valmistautuu kurinpitolautakunnan kuulemistilaisuuteen. Tohtori Adams kertoo hiukan itsestään. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Yön AVA