UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 30.6.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Neljä paistia. Jamie kokkaa Borough Marketin myyjille italialaiseen tapaan erilaisia paisteja: yrttiseoksilla maustettua porsaan lapaa, naudankylkeä, kanaa ja ankkaa. Paistien lisukkeena tarjotaan peruna-sipulikakkua ja jälkiruoaksi sitruunavanukasta. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Unelmakoti Thamesilla. Bill ja Angie Jenkinsillä on upea tontti Thames-joen varrella, mutta vanha talo muistuttaa vajaa. He rakentavat sen tilalle unelmiensa talon, joka saa kovapintaisimmankin huokailemaan ihastuksesta: isoista ikkunoista avautuu näkymä suoraan joelle.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Makuukamarien mestarit. Raskas remonttiviikko saadaan päätökseen ja tuomarit arvostelevat joukkueiden makuuhuoneet ja pikkuvessat. Dan päättää piristää toivonsa menettänyttä tyttöystäväänsä romanttisella illallisella. Veljekset jatkavat tutulla tyylillään viimeisille sekunneille asti, eikä mikään ole varmaa ennen Scottyn viimeistä vihellystä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:00
Lääkärit
Lakkaamaton itku. Dorys joutuu kuivaamaan silmiään kymmeniä kertoja päivässä jatkuvasti valuvien kyynelten vuoksi. Syyksi paljastuvat tulehdukset, jotka täytyy saada hoidettua. Lisäksi tavataan Tevante Clark, joka onnistui pudottamaan painoaan yli sata kiloa ilman leikkauksia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Yksi askel eteen, toinen taakse. Jamien urakka ylipainoisten ihmisten kansoittamassa Huntingtonissa etenee hankalasti: huippukokki yrittää puolustella taannoisia sanojaan radiojuontajalle, muttei saa sympatiaa puolelleen. Hänellä on vielä paljon tehtävää ruokavallankumouksessaan. Jamie näyttää koululaisille, kuinka kananuggetit valmistetaan, mutta lapset eivät ole mukaan jauhetuista luun paloista ja nahasta moksiskaan. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
15:00
Kiinteistöjen kuningas
Kunnes kuolema erottaa. Kuudennen kauden päätösjakso. Jeff on epäillyt läheistensä uskollisuutta ja aikeita. Surullinen tapahtuma tuo kaikki takaisin yhteen. Myös hymyjä nähdään, koska Gramercy on vihdoin koti. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa. Amerikkalainen kiinteistöreality.
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Esimakua kuudennesta kaudesta.
17:00
Remontilla rahoiksi
Verenmakuinen spinningmaraton. Shelley vie joukkueet tuulipuistoon nikkaroimaan haastetehtävää varten. Ainoa asia, mikä pareilta puuttuu, on työkalujen tarvitsema sähkö. Shelleyllä on ratkaisu valmiina, ja kilpailijat pääsevät polkemaan todellista ekosähköä fillareiden selässä. Tehtävä on yllättävän raskas, eikä verenvuodatukseltakaan vältytä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:30
Upeat skandikodit
Pala Englantia Köpiksessä. Lähes sataviisikymmentä vuotta ikää ja melkein neljäsataa neliötä tilaa englantilaisessa monikerroksisessa rivitalohuoneistossa Kööpenhaminan sydämessä. Olisiko siinä sopivat puitteet Lontoosta paluumuuttavalle pikkulapsiperheelle? Pernille Sams käy arvioimassa miljoonaluokan hevostilan, jossa riittää niin rakennuksia, hehtaareja kuin hevosiakin. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Pikatreffit linnassa. Kausi 8, 3/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Neljä farmaria tapaa kymmenen valitsemaansa kumppaniehdokasta Sundbyholmin linnassa. Viiden minuutin pikatreffeillä karsitaan jyvät akanoista. Löytyykö rakkaus ensi silmäyksellä?
18:55
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Tänään talo vuodelta 2004. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Ruissalo, Luksusta Ruissaloon. Iisa Strand ja Tea-Mariia Pyykönen saapuvat aina aurinkoiseen Turun Ruissaloon, jossa Jarkko on jo aloittanut mökin remontoimisen myyntikuntoon. Mökin suurin ongelma on yhteneväisen tyylin puute, mikä suunnittelijoiden tulisi ratkaista ennen myyntiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Mallikoulu
Mallikoulu käynnistyy toden teolla ja heti alkuun tytöt kokevat muodonmuutoksen. Tytöistä otetaan ensimmäiset kuvat ja he esittäytyvät stylisti Teri Niitille tärkeässä asiakastapaamisessa. Jakson lopussa yksi tytöistä joutuu jättämään Mallikoulun.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 8. Valtteri. Ella herää väärässä paikassa ja yrittää unohtaa tapahtuneen, onneksi tässä auttaa persoonallisia viestejä netissä lähettelevä nuori runoilija Valtteri. Kun onnellinen sattuma kuljettaa Valtterin samoihin juhliin Ellan kanssa, Ella päättää kokeilla pitävätkö puheet nuorten miesten ja keski-ikäisten naisten intohimoisista suhteista paikkaansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Moderni perhe
Pelin henki. Kausi 1, 14/24. Claire tapaa vanhan ystävän (Minnie Driver) ja joutuu kohtaamaan omat kateudentunteensa menestyvää sinkkunaista kohtaan. Jay ja Cam ottavat mittaa toisistaan pelikentällä ja pukuhuoneessa. Mitch antaa juridista apua Glorialle, jonka ajotaidoissa olisi parantamisen varaa. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Frendit
Palavat muistot. Ystävänpäivä lähestyy ja aiheuttaa paineita partnerin löytämiseen. Chandler ei pääse irti Janicesta ja Ross taas ei haluaisi päästää irti Carolista. Tytöt päättävät järjestää puhdistautumisrituaalin ja päästä eroon huonojen poikaystävien kirouksesta polttamalla ex-poikaystävien antamia tavaroita. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Kimin tupaantuliaiset. Kausi 5, 1/12. Kim on muuttanut uuteen kotiin, ja Kris haluaa järjestää tupaantuliaiset. Kim itse ei ole lainkaan innostunut ajatuksesta. Kourtney harkitsee muuttavansa pois sisarensa Khloén luota, sillä Scott ei saa vierailla edes talon pihamaalla. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
23:30
Kardashianit
Sokkotreffit. Kausi 5, 2/12. Kris päättää järjestää Kimille sokkotreffit kivan armenialaisurheilijan kanssa. Khloé tuskastuu perheeseensä, sillä kaikki tuntuvat kinuavan häneltä lippuja NBA:n pudotuspeleihin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

Kello 24:00

00:00
Pukumiehet
Valinta. Hardmanin paluu kuohuttaa tunteita juristien ollessa epävarmoja asemistaan firmaan palaavan pomon alaisina. Jessica määrää Harveyn mielistelemään Paul Porteria ja auttamaan tätä konkurssijutussa voittaakseen miehen puolelleen. Itsepäinen Harvey pitää kuitenkin sinnikkäästi kiinni omista piintyneistä tavoistaan suututtaen lopulta sekä Porterin että Jessican. Mike kertoo Rachelille erostaan, ja pari kokeilee kepillä jäätä uskaltautuen treffeille, mutta epärehellisyys tutkinnosta painaa Miken harteilla. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Rakkautta ensitreffeillä
Bournemouthin pelimiehet. Uusi kausi, uudet kujeet. Pelimiehet Ross ja Ben saapuvat intoa uhkuen sinkkuravintolaan, mutta treffiseuralaiset eivät päästä kaveruksia helpolla. Tapaamme myös änkytyksestä kärsivän Paulin, jolla on ollut vaikeuksia löytää naisystävää.
02:00
Yön AVA