UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 29.9.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Älä mene, Luisa. Sebastian tajuaa, että vain Friedrich voi saada Luisan pyörtämään päätöksensä lähteä Fürstenhofista. Hän puhuu asiasta vastahakoiselle Friedrichille, joka lopulta tajuaa, että hän voi menettää ainoan tilaisuutensa tutustua tyttäreensä. Friedrich ehättää bussipysäkille, jossa Luisa on jo matkatavaroineen ja saa puhuttua tälle järkeä. Myös Beatrice ja David huokaisevat helpotuksesta. Seuraavana päivänä hotelliin ilmestyykin nainen, joka saa äidin ja pojan ainakin Luisan edessä raivon valtaan. Michael saa Samin kiinni Nataschan vakoilemisesta ja yrittää varoittaa Nataschaa. Norman saa jälleen tilaisuuden näyttää taitojaan, kun hotellilla vapautuu yllättäen pikkolon tehtävä. Hän yrittää myös kovasti tehdä vaikutusta Alfonsiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Tomaatit. Jamie poimii puutarhasta kasan erivärisiä tomaatteja ja tekee niistä muun muassa kirkasta ja kesäistä consomméa. Hän valmistaa myös superhelppoa tomaattisalaattia, joka muuntautuu pienellä tuunauksella salsaksi tai pastakastikkeeksi. Kaiken kruunaa leivinuunissa paistettu makkara-ragu. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
10:00
Hyvästi lemmikki!
Lisää kuulumisia. Luvassa on koiria, kissoja, marsuja ja papukaijoja, kun tapaamme edellisjaksoista tuttuja eläimiä uusissa kodeissaan. Miltä elämä maistuu uudessa ympäristössä ja uusien ihmisten luona?
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Seksitekstarien lyhyt oppimäärä. Lääkärit antavat oppitunnin seksitekstareiden laatimiseen ja esittelevät Instagramin uusimmat kauneustrendit. He myös kehottavat suhtautumaan kriittisesti julkkisten tuotemainontaan. Viisitoista vuotta selkäkivuista kärsinyt Blair hakee apua. John taas on julkaissut ylipainoisia paheksuvan ja syyttävän videon, jonka tarkoituksena on motivoida muita muuttamaan elämäntapojaan, kuten hän on itsekin tehnyt. Mutta tehoaako aggressiivinen tyyli toivotusti? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
LA Shrinks
Seksi paratkoon!. Kausi 1, 1/8.Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin? Yksi ohjeistaa äkillisesti tuplaantunutta lapsikatrastaan megafonin läpi, toinen yrittää saada vastentahtoista aviomiestä vauvamielelle ja kolmas jännittää homofobisen isänsä kohtaamista miehisten hääuutisten merkeissä. Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Avausjaksossa terapeuttien pakeille saavutaan lähinnä seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten tiimoilta. Mukaan mahtuu myös nainen, johon liikenneruuhkat vaikuttavat sangen erikoisesti. Amerikkalainen reality. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Vaimot vaihtoon UK
Kristillistä ja vapaata kasvatusta. Lisa Ward vannoo vapaan kasvatuksen nimiin ja käyttää värikästä kieltä kotioloissa. Agnes Sheriff puolestaan kasvattaa lapsiaan raamatun mukaan ja vaalii länsiafrikkalaisia perinteitään. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa laitetaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?
15:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 4/10. Parit muuttavat yhteen. Tiina ja Samuel aloittavat remontin, eikä konfliktilta vältytä. Heidi on sairaana, mutta aviomies hoivaa. Milla viettää syntymäpäiviä ja osa vieraista tapaa hänen uuden aviomiehensä ensimmäistä kertaa. Uusinta.
16:00
Remontilla rahoiksi
Silkkipainohaaste. Kausi 6, 14/67. Tällä viikolla remppaajien pitäisi saada valmiiksi sekä asunnon suurin makuuhone että sen yhteydessä oleva pukeutumishuone. Aikataulut paukkuvat, eikä tilanneta helpota yhtään se, että parit kutsutaan kesken töiden Shelleyn silkkipainohaasteeseen. Miten sujuu remppaajilta taide? Lopuksi talolle tulee myös yllätysvieraita. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Harmiton ihastusko?. David ja Beatrice saavat Luisan uskomaan Davidin ja Alinan epäonniseen rakkaustarinaan. Se koskettaa Luisaa ja sää hänet pitämään etäisyyttä Sebastianiin, kun tämä yrittää lähestyä häntä. Norman ei usko mokailunsa jälkeen mahdollisuuksiinsa pikkolona. Kun kuuluisan oopperalaulajan ilmoitetaan saapuvan hotelliin, hän päättää yrittää päästä parempaan valoon Alfonsin silmissä tekemällä taustatyötä. Michael ärsyyntyy, kun Natascha ei usko hänen varoituksiaan. Nähtyään Samin epämääräisen oloisena metsässä Anrdré kehottaa Michaelia vielä kerran puhumaan Nataschalle järkeä. Natascha on kuitenkin Samin luona ja estynyt vastaamaan puhelimeen... Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Upeat skandikodit
Kartanokaupat. Kausi 13, 5/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Hummel-miljardööri vaimoineen pyytää Jan Fogilta apua upean kartanonsa myynnissä. Pernille Sams esittelee maalaiskartanon innokkaalle automiehelle. Tanskalainen realitysarja.
18:30
Upeat skandikodit
Ajan patinaa. Kausi 13, 6/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams arvioi historiallisen villan meren rannassa. Jan Fog esittelee remontoidun loistoasunnon. Bettina Schriver etsii vuokra-asuntoa asiakkaalleen. Tanskalainen realitysarja.
19:00
Supernanny kiertueella
Neljällä neljää vastaan. Kausi 1, 1/10. Neljän pienen lapsen kasvattamiseen tarvitaan koko kylä - eikä sekään välttämättä riitä. Whisonantien monen sukupolven kodissa isoäidit ovat stressaantuneita, äiti siivoaa herkeämättä ja vilkkaat viikarit temmeltävät mielensä mukaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa.
20:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 3/12. Miina ja Jani. Avioliittovuosina pyöristynyt salasyöjä Miina lähtee taistelemaan liikakilojaan vastaan yhdessä miehensä Janin kanssa. Fitnessurheilijan vartalo ei löydy ilman kovaa työtä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
30 päivän ihmiskoe
Romuttavatko viralliset ravitsemussuositukset ihmisten terveyden? Tomi Kokko testaa ja syö 30 päivää täysin THL:n ravitsemussuositusten mukaisesti. Mitä Tomin terveydelle ja jaksamiselle käy?
22:10
NYC:n täydelliset naiset
Hauvojen häät. Kausi 8, 12/23. Ramona yrittää auttaa Sonjaa pääsemään takaisin Bethennyn suosioon, kun taas Bethenny kamppailee terveysongelmiensa kanssa. Jules esittelee uuden bisnesideansa Michaelille ja Carolen koira kutsutaan loisteliaisiin seurapiirihäihin. Amerikkalainen realitysarja.
23:10
Sinkkuelämää
Sykettä rungoissa. Kausi 1, 2/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
23:45
Supernanny kiertueella
Neljällä neljää vastaan. Kausi 1, 1/10. Neljän pienen lapsen kasvattamiseen tarvitaan koko kylä - eikä sekään välttämättä riitä. Whisonantien monen sukupolven kodissa isoäidit ovat stressaantuneita, äiti siivoaa herkeämättä ja vilkkaat viikarit temmeltävät mielensä mukaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa. Uusinta.

Kello 24:00

00:45
Rizzoli & Isles
Liian lähellä. Kausi 5, 16/18. Tienposkesta löydetään hengiltä hakattu mies. Onko kyseessä sattumanvarainen surma vai suunniteltu teko? Janen puheille ilmaantuu poliisi, joka uskoo jahdanneensa samaa surmaajaa jo pitkään. Tyylitajuinen huijari tekee ostoksia Mauran luottokortilla, ja Maura järjestää väijytyksen yhdessä Angelan kanssa. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Yön AVA