UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 2.12.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Ajatukset muualla. Friedrich ja Charlotte ovat pariterapian myötä kirjanneet tuntemuksiaan päiväkirjoihin. Merkintöjä toisilleen lukiessaan Friedrichin ajatukset kuitenkin harhailevat, ja hän pohtii, kenen kanssa Beatrice on treffeillä. Kun deittikumppani paljastuu Andréksi, Friedrich on aivan hämillään. Friedrich purkaa huonotuulisuutensa Charlotteen, mutta tämä antaa miehelleen lopulta anteeksi. Luisa ei oikein tiedä, mitä ajatella Davidin kosinnasta, ja hän tarvitsee aikaa harkintaan. David pelkää mokanneensa. Natascha yrittää säveltää laulun Pyhästä Aldasta yksin, mutta se ei oikein luonnistu. Michael puolestaan yrittää lepytellä vaimoaan lahjalla, jonka avulla tämä voisi toteuttaa luovuuttaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Kasvun paikka
Käy kuin tanssi. Tanya lähettää Scottit tanssitunnille. Illan tuleva nukutusrumba ahdistaa Alisonia jo etukäteen. Paul Newall löytää oman tapansa olla lastensa kanssa. Tanya juttelee Natashan kanssa äidin ja pojan suhteen vääristymistä.
10:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Hoitoa kaikille. Kaikki rakastavat Raymondia -sarjasta tuttu näyttelijä Patricia Heaton saapuu kertomaan Afrikassa tekemästään hyväntekeväisyystyöstä ja hieman omista joulunviettotavoistaankin. Rintasyövästä selvinnyt Linda tarvitsee leikkaushoitoa vatsan alueelle, josta on otettu kudosta uuden rinnan rakentamiseen vuosia sitten. Tällä kertaa Lääkärit pohtivat myös siemennesteen käyttöä kasvohoitona ja käsittelevät tapausta, jossa 24-vuotias nainen jäätyi kuoliaaksi kylpylän kylmähoitohuoneessa. Testissä on kolmen kuntosalin lupaukset saavutettavista tuloksista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Supernanny kiertueella
Hyvä kyttä, paha kyttä. Kausi 1, 10/10. Kaksilapsisen perheen lainvalvojavanhemmat eivät saa omaa piiriään kuriin kotona. Kuten äiti asian kiteyttää: 200 vankia on helpommin hallittavissa kuin kaksi kauhukakaraa. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa. Uusinta.
14:00
OC:n täydelliset naiset
Vedossa taas. Kausi 11, 8/21. Heather ja Tamra keskustelevat Kellyn ailahtelevasta käytöksestä, ja Kelly yrittää saada tukea ystävältään Meghanilta. Meghan ottaa seuraavan askeleen hedelmöityshoidoissaan, ja Shannon puolestaan juhlii perheensä ja ystäviensä kanssa. Vicki ja Kelly juhlivat keskenään ja lähestyvät toisiaan porukan hylkiöinä. Amerikkalainen realitysarja.
14:55
Makuja ja elämää
Makuja.
15:05
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 12/12. Jarno ja Anne. Jarno on suursyömäri, joka syö lähes kaiken löytämänsä. Anne haluaa pistää stopin ahmimiselle ja saada väsyneeseen puolisoonsa lisää virtaan. Haasteita tuottaa Jarnon kaipuu roskaruoan pariin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana, 7. viikko. Kausi 6, 63/67. Olohuoneet ja ruokailutilat valmistuivat, mutta mitä tuomarit ajattelivat kokonaisuuksista. Seuraavaksi kilpailijat aloittavat eteisen ja kodinhoitohuoneen rempan. Tuomarit muistuttavat että ensivaikutelma määrittelee sen kiinnostuuko ostaja asunnosta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
16:30
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana, 8. viikko. Kausi 6, 64/67. Kilpailijat saivat eteiset ja kodinhoitohuoneet valmiiksi ja tuomarit kertovat mielipiteitään tuloksista. Mukaan mahtui loistavia kokonaisuuksia ja sitten vähemmän onnistuineita huoneita. Seuraavaksi remppausvuorossa on parveke, sekä epäonnistunut huone aiemmilta viikoilta. Palkintona on loma kuuden tähden hotellissa Isolla Valliriutalla, joka lisää kilpailijoiden motivaatiota. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Davidin herkempi puoli. Sebastian toimii Alexandran ohjaajana tämän ensimmäisenä harjoittelupäivänä ravintolassa. Työpäivän päätteeksi kaksikko tyhjentää pullon viiniä ja päätyy samaan sänkyyn. Norman ei ilahdu kuultuaan ystävänsä ja kämppiksensä puuhasteluista. Charlotte on Wernerin kanssa sitä mieltä, että Friedrichin tulisi luopua toistaiseksi johtajan tehtävästä. Uhkaava vankilatuomio kun on haitaksi hotellin maineelle. Luisa toteaa, että suhde Davidin kanssa on parempi päättää. Hän tulee kuitenkin toisiin ajatuksiin, kun Beatrice kertoo Davidin lapsuuden traumoista. Andrén hankkimat radiomainokset eivät ole aivan toivotun laisia. Hän saa kuitenkin uuden idean panimon markkinointiin kuultuaan Pyhästä Aldagundista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Älä koske!. Kausi 4, 12/12. Luisin on lähes pakko ostaa Ryanin myymä huoneisto, joten hintakilpailu ei voisi olla juuri kovempaa. Samaan aikaan Fredrik tekee vaikutuksen erityisen tärkeään asiakkaaseen. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
19:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 6/10. Anne on epäkiitollisessa asemassa, sillä hänen ammattivaatetuksensa ei saa häntä näyttämään yhtään nuoremmalta, eikä edes ikäiseltään. Tämä junan konduktöörinä työskentelevä nuori nainen näyttää keski-ikäiseltä tädiltä ja sellaisena kaikki häntä myös pitävät. Anne on viimeksi kiinnittänyt huomiota omaan ulkonäköönsä mennessään naimisiin, mutta sen jälkeen itsestään huolehtiminen on jäänyt töiden ja perheen takia lähes kokonaan. Tyypillinen tarina, mille on nyt saatava päätös. Anne on rohkea ja päättäväinen nainen, joka saa yleensä tahtonsa läpi. Vaan mitä tapahtuukaan, kun hänen oma tahtonsa ei mene ollenkaan yksiin määrätietoisten stylistien kanssa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Huippukokki landella
Kape Aihinen. Kausi 1, 7/10. Miehet märkäpuvuissa. Huippukokit kohtaavat, kun Kape Aihinen kutsuu Tomi Björckin mökilleen. Grillissä valmistuu pilpil rapuja ja mureaa possua, joka saa ruokavieras Tami Tammisen hyväksynnän. Päivä huipentuu aalloilla. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Le Skylab
Le Skylab. Ranskalainen draamakomedia suurperheen lomasta 1970-luvun lopulla. Ranskalainen suku kokoontuu Bretagneen viettämään Amandine-isoäidin syntymäpäivää. Suuren ja äänekkään perheen sekoillessa ympärillä pikkuvanha kymmenvuotias Albertine siirtyy lapsuudesta teini-ikään ja opettelee rakastamisen alkeita. Kesäinen viikonloppu mullistaa Albertinen elämän ja jää hänen mieleensä ikuisiksi ajoiksi. Ohjaaja: Julie Delpy, Ranska 2011 (113'). Pääosissa: Lou Alvarez, Eric Elmosnino, Aure Atika, Julie Delpy. K12 (seksi, ahdistus).
23:20
Kasvun paikka
Käy kuin tanssi. Tanya lähettää Scottit tanssitunnille. Illan tuleva nukutusrumba ahdistaa Alisonia jo etukäteen. Paul Newall löytää oman tapansa olla lastensa kanssa. Tanya juttelee Natashan kanssa äidin ja pojan suhteen vääristymistä. Uusinta.

Kello 24:00

00:35
Beverly Hills, 90210
Puolesta ja vastaan. Kausi 2, 22/28. Andrea alkaa ajaa hanketta, joka toisi ilmaiset kondomit koulun terveysasemalle, mitä osa koulun oppilaista ja vanhemmista vastustaa kiivaasti. Jackiellä on hätkähdyttäviä uutisia tyttärelleen. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Yön AVA