UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 1.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Kodinkohentajat
Turvallinen tiennäyttäjä. Kirjaston vartija ja vapaaehtoistyöntekijä Hector Pinkney on ohjannut lapsia ja nuoria oikealle tielle jo 30 vuotta. Koti kaipaa kunnostusta, mutta ihmisten auttaminen on Hectorille tärkeämpää. Taloa ja puutarhaa saapuu remontoimaan monta kiitollista ihmistä. Pyyteetön, suurisydäminen mies yllättyy saamaastaan vastapalveluksesta.
10:30
Löytäjät
Lastenhuone. Kolmivuotias Viivi tarvitsee huoneeseensa uudet kalusteet. Juontajien kisassa Uolevi aikoo voittaa Hansun sisustuksellaan, joka tyrmää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Jamie Oliverin keittiössä
Avajaiset. Jamien uuden ravintolan avajaisia vietetään kuusi viikkoa aiottua myöhemmin. Myös budjetti on rutkasti ylitetty, eikä osa kokeista kestänyt mukana avajaisiin asti. Alku Fifteen-ravintolalle ei siis ole lupaava. Kuinka kokkien käy, kun tosi on kyseessä? He pääsevät näyttämään kyntensä myös loisteliaalla lounaalla, jossa vieraina on ministereitä. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.

Kello 12:00

12:00
Hyvästi lemmikki!
Koti kääpiövuohille. Oman terveytensä kanssa kamppaileva Samantha etsii uutta kotia kahdelle huolellista hoitoa vaativalle vuohelleen. Osoittautuuko yksikään kotivaihtoehdoista sopivaksi Billylle ja Tillylle? Omistajiksi on tarjolla kokenut lammaspaimen, lasten pieneläinpuiston omistaja sekä eläinrakas mies, jolla on erikoinen ammatti.
12:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:10
Vaimot vaihtoon USA
Adams / Hess. Matelijanäyttelyitä pitävä lepsu äiti ja tiukan kurin nimeen vannova äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä mellastetaan mitä erilaisimpien eläinten ja sotkun keskellä, toisessa käytetään kaikki aika kurinalaiseen uurastukseen. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
14:10
Vaimot vaihtoon USA
Beauvais / Clayton. Parakkitalossa asuva köyhä äiti ja suuriin unelmiin kannustava varakas äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä venytetään penniä soppajonossa ja valmistetaan pesuaineetkin itse, toisessa toistellaan voimalauseita, joiden avulla unelmista tehdään totta. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
15:05
Vaimot vaihtoon USA
Cyboran / Owen-Ladino. Vapaata kasvatusta kannattava lämmin äiti ja vanhoillinen, etäinen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä pukeudutaan supersankarivaatteisiin ja hassutellaan, toisessa eletään kurinalaista ja innotonta maalaiselämää. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
16:00
Ruotsin maajussille morsian
Vielä kolmin, kohta kaksin. Fredrikin isä saapuu tilalle katsastamaan kaksi jäljellä olevaa morsianehdokasta. Johanna viettää Malinin kanssa romanttisen eväshetken, mutta luvassa on myös kahdenkeskinen kohtaaminen Marian kanssa. Per-Olov vie daamit sienimetsälle. Helene jää mietteliäänä hevostilalle, kun Pär-Ola ja Louise lähtevät intiimeille treffeille. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
17:00
Ruotsin maajussille morsian
Morsianehdokkaista parhaat. Tänään selviää, kumpi on vienyt Johannan sydämen: Malin vai Maria? Ilmassa tuntuu olevan ehtaa rakkautta, kun ratkaisun hetki koittaa. Per-Olov kokee viimeisen valinnan vaikeaksi, mutta saa selvyyttä tunteisiinsa muutaman kyyneleen jälkeen. Myös lammasfarmari Fredrik ja hevosmies Pär-Ola valitsevat kahdesta morsianehdokkaasta mieleisimmän. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Meidän häät
Cityglam-häät. Latvialaissyntyinen Tatjana ja nigerialainen, entinen jalkapalloammattilainen Isaac haluavat tyylikkäät juhlat kansainväliselle vierasjoukolleen. Parin häät vietetään hotelli Kämpissä. Uusinta.
19:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Sara ja Jere. Sara on muuttunut kolmessa vuodessa yli kolmenkymmenen lisäkilon myötä niin ulkoisesti kuin sisäisestkin. Entinen sutjakka ilopilleri on muuttunut mustasukkaiseksi vaimoksi, joka ei mielellään poistu kotoa eikä päästä Jereäkään lähtemään Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Solsidan
Kitkaa ja kränää. Fredde ja Mickan yrittävät lopettaa ainaisen riitelyn ja paikata suhdettaan lähtemällä romanttiselle viikonloppureissulle. Annalla on vaikeuksia sopeutua äitiryhmänsä menoon, ja Alexin mukava isä-tytärviikonloppu romuttuu Oven satuttua paikalle. K7 (seksi).
20:30
Tervetuloa Ruotsiin!
Suhteet katkolla. Yllättävä perhetapahtuma estää Brucen ja Emman suunnitelmat muuttaa takaisin Yhdysvaltoihin. Bruce opettaa Bengtiä flirttailemaan. Emma antaa ystävälleen luvan yöpyä pariskunnan sohvalla, ja Bruce järkyttyy kun saa selville, että kyseessä on Emman entinen poikaystävä. Vieraileva tähti: Malin Åkerman (Watchmen). Amerikkalais-ruotsalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Rakkautta ennen auringonlaskua
Richard Linklaterin ohjaaman elokuvatrilogian toinen teos, itsenäinen jatko-osa vuonna 1995 valmistuneelle Rakkautta ennen aamua -elokuvalle. Wienissä ensimmäistä kertaa tavanneet Jesse (Ethan Hawke) ja Celine (Julie Delpy) kohtaavat sattumalta uudestaan 9 vuotta myöhemmin Pariisissa, missä Jesse on markkinoimassa kirjaansa. Heillä on hetki yhteistä aikaa, suuria tunteita ja polttava kysymys: tarttuako tällä kertaa rakkauteen vai ei? Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 8.1 ∙ Rotten Tomatoes 95 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:35
Take This Waltz
Sympaattisessa draamassa Margot (Michelle Williams) ja Lou (Seth Rogen) ovat kolmissakymmenissä oleva lapseton aviopari, jonka arki on vaivatonta ja ennalta arvattavaa. Mikään ei näyttäisi tarjoavan vihjettä tulevasta; sitten komea toimittaja Daniel istahtaa lentokoneessa Margotin viereen ja huomaa tämän levottomuuden. Vähitellen kaikki se, mikä hänen ja Loun elämässä on tuntunut miellyttävän varmalta, alkaakin nyt tuntua lattealta ja rajoittavalta. Ohjaaja: Sarah Polley, USA 2011. (116´). Pääosissa: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman, Jennifer Podemski. K12 (seksi).

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 77 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:35
Kallista kipua
Kuuletko hääkellojen kumun? Osa 1. Onnekas Hank selviää räjähdyksestä miltei vaurioitta - tai niin hän luulee, kunnes huimaus ja näköhäiriöt horjuttavat hänen arkeaan. Arjesta ei kuitenkaan ole tietoakaan, kun Evanin polttarit häämöttävät. Juhlasuunnitelmat saavat käänteen, joka muistuttaa Evania hänen menneistä virheistään, kun nokka suunnataankin kohti Las Vegasia. Kasinojen kaupunkiin päätyvät myös Paige ja Divya, joiden lento Aspeniin peruuntuu, ja Paige leikkii Amorin apulaista tähdäten nuolensa Divyaan ja Las Vegasissa oleilevaan Rafaan. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
01:30
Yön AVA