UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 11.12.

04:20
Ensitreffit alttarilla USA
Luottamuspula. Jamien ja Dougin lupaava lähentyminen tyssää äkillisesti, kun Doug jää kiinni valheesta. Monet'n ja Vaughnin yhteiselo vaikuttaa vaihteeksi seesteiseltä, kunnes keskustelu ajautuu taas väärille raiteille. Jasonin on yhä vaikea avata sydäntään Cortneylle. Tällä kertaa parit turvautuvat tohtori Josephin apuun. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.
05:10
Yön AVA

Kello 6:00

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Painivat veljekset. Clara pääsee Adrianin kyydissä työmatkalle, mutta mutavyöry katkaisee kaksikon matkan. He hakeutuvat mökin suojaan yöksi, mikä ei herätä varauksetonta innostusta Williamissa ja Desiréessä. Kun Clara näkee veljesten painivan, hän pelkää Williamin saaneen mustasukkaisuuskohtauksen. Oskar päättää unohtaa menneet, mutta sattumalta Desirée ja David pääsevät hänen jäljilleen. Melli tuo kotiin karvaisen kaverin. André on aluksi lemmikkiä vastaan, mutta lähtee kuitenkin Mellin kanssa koiralenkille. Koira tekee metsästä merkittävän löydön. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Muodin huipulle
Tähtien loistetta. Kausi 13, 6/16. Tällä kertaa kilpailijoiden tehtävänä on suunnitella Heidi Klumille asu Emmy-gaalaan. Vierailevana tuomarina on alppihiihtäjä Lindsey Vonn. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
10:30
Unelmarempat
Laatikosta lukaaliksi. Kausi 2, 11/13. Perheenlisäystä odottava pariskunta etsii ensimmäistä yhteistä kotia. Joannan tehtävä on sisustaa talo, jonka aikakauden tyyli on hänelle aivan vieras. Chip täyttää 40, ja häntä odottavat isot yllätysjuhlat. Amerikkalainen remontointiohjelma.
11:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Turskaa ja kyyneleitä. Kausi 13, 16/52. Käsipalloa ammattilaistasolla pelannut Alexandra on hyvin kilpailuhenkinen ja vihaa häviämistä. Hänen kunnianhimoinen menunsa sisältää kampasimpukkaa artisokkapyreen kera, halstrattua turskanselkää samppanjavaahdon kera sekä itse tehtyä jäätelöä ananaksen ja toscakuorrutteen kera. Mutta kuinka loppujen lopuksi käy, ja kuka kilpailijoista kuittaa voittopotin itselleen? Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Rankat duunit
Pilssin pesu ja Hesy. kausi 1, 7/8. Pilssirotat Tuija ja Viivi ahtautuvat laivan konehuoneeseen pesemään öljyn ja lian pois. Eläinten parissa jatketaan myös toisessa osiossa, jossa tytöt menevät töihin Helsingin eläinsuojeluyhdistykseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Jamien superruokaa
Munia ja vuohenjuustoa. Kausi 1, 1/6. Jamie käy Costa Ricassa ja Kreikassa selvittämässä paikallisten superruokia. Aamupalalla tarjotaan marjataskuja, lounaaksi on kurpitsadalia ja paistettua munaa ja päivälliseksi pihviä fetan ja yrttisen riisitabboulehin kera sekä pikkupääkampelaa oliivikastikkeen, kesäkurpitsan ja uusien perunoiden kanssa. Nesteytyksestä pitää huolen vesimeloni-basilikavesi. Englantilainen ruokaohjelma.
15:00
Mökkireissu
KATHRINA - Purjeet ylös. Kausi 1, 4/10. Räppänä jää parkkiin, kun reissulaiset nostavat LEOn purjelaivan ankkurit. Kansipoikina häärivät Tuure Kilpeläinen ja Jussi69. Ilta pimenee musiikista ja savusaunasta nauttien. Aamiaiseksi tarjolla on muutama mastoon nousu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Lemmen viemää
Mitä tapahtui Philippille?. Metsästä löytyy ruumis, jonka arvellaan olevan Philipp von Kehling. Uutinen saa Davidin surulliseksi ja Oskarin hermostumaan. Adrianilla on uusi idea asiakkaiden houkuttelemiseksi, ja hän tekee sopimuksen Wernerin kanssa. Beatrice kyllästyy lopullisesti teeskentelemään eroa Friedrichistä. Tämä pilaa heidän suunnitelmansa, mutta ei hätää: Beatricella on jo uusi juoni punottuna. Hän saa juonellaan aikaan enemmän vahinkoa kuin oli tarkoittanutkaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
16:55
New Yorkin luksuslukaalit
Jännitys katossa. Kausi 4, 9/12. Realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä. Luis yrittää löytää välittäjän, mutta etsintä päättyy yllättävällä tavalla. Grynderit pitävät Fredrikin tiukoilla kattohuoneiston suhteen. Ryanin ja Olivian vedonlyönti ratkeaa. Amerikkalainen realitysarja.
17:55
Unelmarempat
Kolmen sukupolven talo. Kausi 2, 12/13. Työkseen avaruusteknologiaa testaava Angela haluaa muuttaa yhdessä äitinsä Yanettin ja poikansa Julianin kanssa Texasin Lorenaan. Etsinnässä on talo, jossa yhdistyisi maalaiselämä ja moderni tyyli. Amerikkalainen remontointiohjelma.

Kello 18:00

18:55
Sinkkuelämää
Teeskentelyn koruton kierre. Kausi 2, 4/18. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
19:30
Leilan ihana joulu
Sahramiherkkuja. 1/6. Leila Lindholm aloittaa jouluvalmistelut laittamalla herkkuja, joihin tulee sahramia väriä ja makua antamaan. Hän valmistaa sahramikorppuja ja -vohveleita ja uuniviikunoiden kanssa tarjottavan zabaglione-vaahdon. Lisäksi hän askartelee ystävänsä kanssa kukkakoristeita ja joulukranssin. Ruotsalainen ruokaohjelma.
20:00
Moderni perhe
Roolileikkejä. Kausi 8, 19/22. Dunphyt vetävät naamiaisasut ylleen Frankin häihin, joissa teemana on 20-luku. Jay oppii sanomaan ei, ja Cam pitää puolensa siskoaan Pamia vastaan. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta).
20:30
Moderni perhe
Tasa-arvoa. Kausi 8, 20/22. Gloria, Claire, Haley, Alex, Lily, Luke ja Manny tukevat sukupuolten välistä tasa-arvoa kukin omalla tavallaan. Cam on mustasukkainen, koska Pam pyytää mieluummin Mitchellin apua vauvan hoidossa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Kauneuden hinta
Kausi 1, jakso 10/10. Mirella kokee, että hänen rinnat ovat kuin mummon roikkuvat tissit. Iidalla on hörökorva, jonka vuoksi häntä on kiusattu. Senja on toivoo korjausta vatsaansa, jossa on raskausarpia ja löysää ihoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Sikarinautintoja Manhattanilla. Kausi 1, 1/12. Ironisen älykäs komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. Sarah Jessica Parker näyttelee toimittajaa, joka pitää lehdessä Sex and the City -palstaa. Mehukasta perusmateriaalia hänen kolumneilleen antavat sekä omat että värikkään ystäväpiirin kokemukset parinetsinnässä. K12 (seksi).
22:35
New Jerseyn täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 3/3. Kausi 4, 23/24. Naisten jälleentapaaminen jatkuu Andy Cohenin johdolla. Joe Giudice kertoo ajokorttihuijauksestaan. Myös muut aviomiehet liittyvät keskusteluun, ja Joet puivat riitaisaa suhdettaan. Lisäksi puheenaiheena on surullisenkuuluisa muotinäytös, ja ääneen pääsee myös Kim D, joka kertoo mikä Teresan osuus tapahtumiin oli. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
23:30
Tähdet, tähdet
Finaali. Kausi 4, 10/10. Sunnuntain suorassa lähetyksessä ratkeaa kuka kruunataan tähtien tähdeksi! Vierailevana tuomarina nähdään itseoikeutetusti viime vuoden voittaja Pete Parkkonen, joka myös esiintyy ohjelmassa.

Kello 24:00

01:00
Vapaaksi veloista
Yksinäiset yöt. Kausi 1, 1/11. Floridalaispariskunnan riitojen täyttämä arki ja taloudellinen vastuuttomuus ajavat heitä kohti vararikkoa ja kodittomuutta. Amerikkalaisessa realitysarjassa perheet, jotka ovat ajautuneet taloudellisiin vaikeuksiin, saavat mahdollisuuden päästä jaloilleen talousguru Victor Antonion avulla.
01:50
Supernanny kiertueella
Neljällä neljää vastaan. Kausi 1, 1/10. Neljän pienen lapsen kasvattamiseen tarvitaan koko kylä - eikä sekään välttämättä riitä. Whisonantien monen sukupolven kodissa isoäidit ovat stressaantuneita, äiti siivoaa herkeämättä ja vilkkaat viikarit temmeltävät mielensä mukaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa. Uusinta.
02:45
Emmerdale
Osui ja upposi. David hankkii kaupalle valvontakamerat. Ross käy väkivaltaiseksi Adamia kohtaan. Sam järjestää Lydialle töitä Kartanolta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
03:15
Emmerdale
Porttikieltoja kaikille. Paddy hämmästyy Rhonan ja Piercen erosta. Moira helpottuu kuullessaan Victorian löytäneen Johnin kellon. Kerry haluaa Danin kertovan poliisille totuuden. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
03:45
Muodin huipulle
Täydellinen muodonmuutos. Kausi 13, 11/16. Suunnittelijat lähtevät New Yorkin kaduille etsimään muusaa, joka suostuisi muuttamaan tyyliään radikaalisti. Tuomarivieraiksi saapuvat malli Asha Leo ja True Detective -sarjasta tuttu Michelle Monaghan. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
04:35
Sinkkuelämää
Sikarinautintoja Manhattanilla. Kausi 1, 1/12. Ironisen älykäs komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. Sarah Jessica Parker näyttelee toimittajaa, joka pitää lehdessä Sex and the City -palstaa. Mehukasta perusmateriaalia hänen kolumneilleen antavat sekä omat että värikkään ystäväpiirin kokemukset parinetsinnässä. K12 (seksi).