UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 23.1.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Kipuja. Arwed jättää jäähyväiset Fürstenhofille. Beatrice puolestaan palaa, muttei saa erityisen lämmintä vastaanottoa Friedrichiltä eikä varsinkaan Charlottelta. Sebastianille Julia-siskolta tullut kutsu Lissaboniin tuntuu osuvan juuri oikeaan aikaan. Luisa esittää urheaa Sebastianin edessä, vaikka kivut ovat kovat. André hakee vatsavaivoihinsa apua Michaelilta. Michaelin epäily kipujen syystä osuu oikeaan. Norman selviää kuin koira veräjästä, kun Werner ei huomaa naarmua autossa. Alexandra uskoo, että Normankin haluaa vain rentoa hauskanpitoa, kunnes sattuu kuulemaan Andrén ja Normanin keskustelun. Nils puuttuu asiaan, ja lopulta kolmiodraaman aiheuttama mustasukkaisuus kiehahtaa yli. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (väkivalta, ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Kodin aikapommit. Kodinkunnostuksen asiantuntija Eric Stromer tulee kertomaan kodin palovaaroista, ja lisäksi kokeillaan voiko kauneusnaamioita käyttää rintoihin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Täydellinen kesä
Kalasoppa. Kausi 2, 6/10. Evan mielestä hänen ja Per Ivarin pitäisi hankkia uusia mökkiystäviä, jotta he eivät olisi aina vain kahdestaan. Hän kutsuu mökkinaapurit Trondin ja Astridin syömään Per Ivarin alusta lähtien itse tekemää kalakeittoa. Vieraiden kanssa ei kuitenkaan meinaa oikein löytyä yhteisiä puheenaiheita. Ankin isä ilmestyy Terjen mökille, ja Anki epäilee tämän olevan Terjen rahojen perässä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana. Shelley pui Danien vilpin jälkiseurauksia ja paljastaa muiden kilpailijoiden todelliset mielipiteet pariskunnan tempauksesta. Samalla valotetaan Danien omaa näkemystä ikävästä tapahtumasta. Tuomarit pohtivat, mihin suuntaan kilpailu kääntyy puolenvälin rajapyykin jälkeen. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:30
Upeat skandikodit
Luontoa ja loistoa. Kausi 10, 6/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams arvioi taiteilijakaimansa kodin, johon kuuluu upea ranta, sauna ja uimalaituri. Jesper Holm vierailee silmälasigurun upeassa huvilassa. Jan Fog esittelee sushi-kuningattarelle palatsimaisen villan. Tanskalainen realitysarja.
13:00
Vajasta lukaaliksi
Valkokankaan vallassa. Kausi 1, 2/6. Teksasissa muusikko Joey haaveilee omasta musiikkistudiostaan. Kalifornialainen Ana kunnostaa vajastaan elokuvateatterin, jonne voi paeta rumpaliaviomiestä. Amerikkalainen realitysarja.
14:00
Vaimot vaihtoon UK
Ulkoruokintaa ja ulkoiluvaatteita. Boheemi Sue ja siisteysintoilija Bev vaihtavat paikkoja. Maalaisvaimolle ei tunnu olevan sijaa siistissä kodissa, eikä kaupunkilaisvaimolla ole sopivia vaatteita.
15:00
Kardashianit muodin pyörteissä
Paluu ratsaille. Kausi 1, 7/10. Lapsena viimeksi ratsastanut Khloé aloittaa harrastuksen uudelleen, ja Kourtney ja Scott lyövät vetoa siitä, kuinka kauan naisen innostus kestää. Vedon seurauksena myös Scott päätyy hevosen selkään. Kris tekee salaa tarjouksen asunnosta, josta myös Kim on kiinnostunut. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien seurapiirisiskosten Kourtneyn ja Khloén kesästä New Yorkin Long Islandilla.
16:00
Lemmen viemää
Illallinen kahdelle. André ehtii viime hetkellä Normanin ja Nilsin väliin, mutta saavatko isä ja poika enää välejään korjattua? Natascha aloittaa Andrén parantamisen, mutta potilas on hieman skeptinen. Beatrice panee tuulemaan heti palattuaan. Hän yrittää lämmitellä suhdettaan Friedrichiin ja neuvoo poikaansakin näkemään vaivaa avioliittonsa eteen. Lisäksi Beatrice haluaa entistäkin suuremman roolin Luisan yrityksen ja omaisuuden hoidossa. David järjestää romanttisen illallisen yllätykseksi Luisalle. Vielä enemmän yllättyy Sebastian, joka joutuu pariskunnan tarjoilijaksi. Ilta on Sebastianille liikaa, ja hän päättää lähteä Lissaboniin. Hyvästien jättäminen ei ole helppoa Sebastianille ja Luisalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
17:00
Ladies of London
Potkupukuilua. Kausi 2, 3/10. Caroline Stanbury opastaa Julieta työasioissa. Tyttöporukka juhlistaa vuoden vaihtumista ökyhotellissa. Caroline Stanbury saa Julietin ja Julien menettämään malttinsa. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Cristela
Konfirmaatio. Kausi 1, 16/22. Henry valitsee Cristelan rippikummikseen. Cristelan vain on vaikea päästä konfirmaatioon, koska Culpepper painostaa häntä tulemaan lehdistötilaisuudeen, jossa pitäisi osoittaa, ettei Cristelan pomo ole rasisti. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Cristela
Viisitoista ja risat. Kausi 1, 17/22. Juanita Carnales on kutsunut koko perheen lapsenlapsensa quinceanera-juhlaan. Natalia on päättänyt, että hänen perheensä saa kaiken huomion, joten Cristela saa kutsua Joshin seuralaisekseen. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Fitness-kuningatar Jillian
Laajennushaaveita. Kausi 1, 3/8. Jillian satsaa aikaa ja rahaa uuteen suojattiin, kun taas hänen liikekumppaninsa satsaa energiaansa laajentaakseen liiketoimintaa kuntoilun ulkopuolelle. Jillianin poika joutuu leikkaukseen. Yhdysvaltalainen realitysarja fitnessguru Jillian Michaelsin elämästä uran, perheen ja aktiiviurheilun haasteiden ristiaallokossa.
20:00
Muodin huipulle Allstars
Parihaaste. Kausi 4, 7/13. Kilpailijat saavat tehtäväkseen suunnitella asut kahdelle sinkulle, jotka ovat menossa keskenään treffeille. Kaksinkertaisen työmäärän vuoksi myös suunnittelijat työskentelevät pareittain. Kuinka yhteistyö onnistuu kilpailun kovetessa? Vierailevana tuomarina toimii näyttelijä Laverne Cox.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Lunta tupaan, osa 2/2. Kausi 12, 8/21. Lomailu jatkuu Vailissa, jossa sisarukset pohtivat, miten suhtautua Robin yllättävään kihlautumiseen. Lomaan mahtuu laskettelun lisäksi myös moottorikelkkaretki ja keilailua. Scott haluaa näyttää Kourtneylle olevansa sanansa mittainen mies. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
New York City - napojen napa. Kausi 4, 18/18. Ironinen ja älykäs komediasarja kuumasta sinkkuelämästä Manhattanilla. Sarah Jessica Parker on toimittaja, joka kirjoittaa lehteen viikkokolumnia "Sex and the City". Omakohtaiset kokemukset ja ystäväpiirin hulvattomat kommellukset parin etsinnässä pitävät huolta siitä, että kirjoitusaiheista ei ole pulaa. K12 (seksi).
22:35
New Jerseyn täydelliset naiset
Korkkareista lenkkareihin. Kausi 3, 16/21. Naiset vaihtavat korkokengät lenkkikenkiin, kun he osallistuvat hyväntekeväisyysjuoksuun. Teresa näyttää kilpailullisen puolensa. Melissa esittää kappaleensa ensi kertaa vaativalle hobokenilaisyleisölle. Teresa järjestää tyttärelleen Milanialle syntymäpäivät, mutta Gian yllätyslahja jättää naiset sanattomiksi. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
23:35
Happyish
Toiselta planeetalta. Kausi 1, 4/10. Thom ja Lee odottavat emäalusta, joka veisi heidät takaisin omalle planeetalleen. Julius lyö kiusaajaansa kirjalla. Ruotsalaiset haluavat luopua mainoskampanjoista kokonaan. Amerikkalainen draamakomedia. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Kasvun paikka
Yhteishenkeä. Kausi 4, 18/20. Daniellsin perhe tuo taloon vipinää ja vilskettä. Laverne ja Elizabeth yllättyvät siitä, kuinka hyvin perheenjäsenet puhaltavat yhteen hiileen, mutta Cameron saa kehujen lisäksi myös rakentavaa palautetta kurinpidostaan. Taloon saapuvat vielä Miranda ja kaksivuotias Khalis, joilla illat ovat yhtä temppuilua.
01:25
Yön AVA