UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 4.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Liekki sammuu. Vaikeat ajat lähentävät Charlottea ja Friedrichiä mutta ajavat Paulinea ja Leonardia etäälle toisistaan. Munuaisen luovutusleikkaus pelottaa Martinia, vaikka hän ei sitä myönnäkään. Leikkauspäivänä sisar Helene pelästyy. Onko kynttilän sammuminen kappelissa enne? Coco ja Pauline päättävät yhteistuumin antaa tietonsa poliisille, mutta Patrizia osaa varautua kaikkeen. Hänen tavoitteensa saada Leonard takaisin etenee jälleen askeleen. Natascha suihkumyssy päässään on sellainen näky, joka sokaisee Jonaksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Catfish
Tanssijalta toiselle. Eroottinen tanssija Trina on tavannut elämänsä rakkauden netissä: Lee sanoo olevansa samalla alalla kuin Trina, ja miehen kuvat puhuvat puolestaan. Vuodenkin jälkeen Lee kuitenkin välttelee tapaamista, ja kun Nev perehtyy miehen verkkojalanjälkeen, käy pian ilmi, ettei Trinan kaukorakkaus ole sama komistus kuin kuvissa. Saadaanko todellinen Lee houkuteltua pois varjoista, ja voiko Trina antaa valheet anteeksi? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
15:00
Face
Upea kampaus ei asusteita kaipaa. On aika vaihtaa tyyliä, kun tyttöjen kampaukset leikataan uuteen kuosiin. Yhden mallikokelaan muodonmuutos saa kuitenkin kipakan Naomin tyrmistymään. Uusista hiusmalleista otetaan puolestaan kaikki irti kampajassa, jossa tytöt esittelevät suortuviaan - vailla rihmankiertämää. Menestynein tiimi on turvassa, mutta häviäjät ovat vaarassa pudota kisasta. Eräs tytöistä päästelee suustaan sammakoita herättäen pöyristystä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
16:00
Ylläs - huipulla tuulee
Jakso 9. Monotanssit. . Monotanssit. Kauppias Sampo yrittää värvätä vaimonsa Mintun esitanssijaksi kanssaan monotansseihin. Vapaalaskuseura Läskien ja Nahkojen kolmen tunturin -retki alkaa. Yöväenliikkeen osakaskuvioihin liittyy uusia tuttuja naamoja.
17:00
Walker, Teksasista
Jumalan nimeen. Alex alkaa omin päin tutkia oudon saarnaajan johtamaa uskonlahkoa, mutta Walker ja Trivette joutuvat tulemaan apuun, kun häntä ei näy tärkeässä oikeudenkäynnissä. Amerikkalainen poliisisarja, jossa karatetähti Chuck Norris on Texas Ranger, kivenkova lainvalvoja lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
David Hasselhoff Show Ruotsi
Ruotsalainen TV. Kausi 1, 10/10. The Hoffin ruotsalaisen talk show'n päätösjakson teemana on televisio. Punaiselle sohvalle saapuvat miljonääriäiti Maria Montazami, näyttelijä-ohjaaja Måns Herngren, toimittaja-juontaja Robert Aschberg sekä juontaja-kirjailija Agneta Sjödin. Luvassa on myös yllätyksiä ja taikaa. Miten käy Baywatchin ruotsalaisversio Snow-Watchille? Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Munuainen. Homer aiheuttaa isälleen munuaisongelman, mutta lupaa pelastaa tilanteen lahjoittamalla omansa. K7
19:30
Villi ja vapaa
Kolmas pyörä. Danny rohkaisee Justinia kertomaan Nickille tunteistaan. Nickillä on kuitenkin mielessä eräs toinen henkilö. Dannyn on yritettävä selvittää tilanne parhaansa mukaan. Shelly suuttuu Detroitia pilkkaavalle Leslielle, eikä suostu leppymään aivan vähästä. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Silmänkääntötemppuapproksimaatio. Sheldon ajautuu hulluuden partaalle yrittäessään keksiä, kuinka Howardin esittelemä taidokas korttitemppu oikein tehdään. Mitä monimutkaisimmat kokeetkaan eivät tunnu paljastavan Howardin salaisuutta. Leonardin ja Pennyn läheiset välit häiritsevät Priyaa. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kaikki Lisasta. Hassun 4000. jakson kunniaksi hänen ohjelmaansa palkataan lapsiavustaja. Lisasta tulee koko kansan hauskuuttaja, joka niittää mainetta. Jaksossa vierailee koomikko Drew Carey. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Hot Shots! - kaikkien elokuvien äiti
Hei me lennetään! -elokuvien tekijöiden mainio sotaelokuvaparodia nuoresta pilottiurhosta (Charlie Sheen), joka kärsii lentäjä-isänsä 20 vuoden takaisista töppäilyistä. Ohjaaja: Jim Abrahams, USA 1991.Pääosissa: Charlie Sheen, Cary Elwes, Valeria Golino, Lloyd Bridges. K12

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 83 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:40
Nettideittailun käsikirja
Parantaja ja pilamaakari. Grant ja J. Keith seikkailevat nettideittailun ihmemaassa. 33-vuotias Grant on urheilullinen ortopedi, joka etsii täydellistä naista vaimokseen. 42-vuotias J. Keith on koomikko, joka rakastaa kissoja. Ujokin mies uskaltaa lähestyä naisia netissä, mutta joskus todellisuus yllättää. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan nettideittailua miesten näkökulmasta.
23:40
Eurojackpot ja Jokeri
23:45
Arrow (K16)
Al Sah-him. Kausi 3, 21/23. Oliver aloittaa valmennuksensa Nanda Parbatissa. Salamurhaajien liiga ottaa tähtäimeensä Nyssan, joka on yhä Starling Cityssä. Laurel taivuttelee muut puolustamaan ystäväänsä. Millä puolella Oliver on? Takaumissa Oliver ja Yamashirot luovivat iskun jälkimainingeissa. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Mutsi
Urakriisi. Christy tajuaa olleensa tarjoilija liian pitkään, mutta mitä muuta voi tehdä? Yllättävä kohtaaminen AA:ssa tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jotain muuta. Bonnie ja Alvin etsivät kadotettua nuoruuttaan. Sallittu kaiken ikäisille.
01:10
Sleepy Hollow
Tappava taideteos . Kausi 2, 13/18. Katrina ja Ichabod lähtevät viettämään yhteistä iltaa paikallisen historiaseuran tiloihin, mutta illanvietto keskeytyy murhan takia. Murhatapaukseen liittyvät sekä Katrinan ystävä menneeltä ajalta, Yhdysvaltain toisen presidentin John Adamsin Abigal-vaimo, että samalla aikakaudella eläneen taitelijan omakuva. Frank Irving ilmestyy poliisiasemalle, mutta Abbie ja muut eivät ole varmoja siitä, onko Frank ystävä vai vihollinen. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:15
Voittostudio