UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute
Blogiarkiston etusivulle

Alexei Eremenko Junior Jaroon

Antti Amppari, sunnuntai 14.3.2010 klo 17:08

En oikein tiedä miten pitäisi suhtautua perjantaina uutisoituun juttuun Alexei Eremenko Juniorin paluusta Veikkausliigaan. Veikkausliigan kannalta on tietysti positiivinen asia saada Eremenko ainakin yhdeksi kesäksi Suomen viheriöille. Eremenkon kannalta asia ei liene niin yksiselitteistä.

Peliaikaa ja vastuuta on varmasti luvassa roppakaupalla, mutta kieltämättä paluu Veikkausliigaan 26-vuotiaana ei kuulosta kovin hohdokkaalta. Eremenko on kuitenkin parhaimmillaan ollut venäläisen FK Saturnin kapteeni ja joukkueen paras maalintekijä. Nämä molemmat saavutukset mies ansaitsi heti ensimmäisellä kaudellaan Saturnissa vuonna 2006. Harmillisesti tuon kyseisen kauden jälkeen Eremenko ei saanut vakiinnuttua paikkaansa Saturnuksesta, eikä myöskään seuraavasta seurastaan, ukrainalaisesta Metalist Harkovastakaan. Puhumattakaan Suomen maajoukkueesta.

Kenties pieni kaupunki ja Jaron päävälmentajan Alexei Eremenko Seniorin valvova silmä saa Juniorin uran uuteen nousuun. Junior ei kuitenkaan ole ainakaan minun mielestäni tunnettu vaatimattomuudesta, joten saa nähdä millainen kulttuurishokki Pietarsaari on "ison maailman" jälkeen. Kuinka pitkään Juniorin hermot kestävät, jos peli ei lähde kulkemaan edes Veikkausliigassa? Olettaen, että tämän kaverin tavoitteet ovat aivan jossain muualla kuin Suomen liigassa.

Alexei Eremenko Junior Jaroon

Jaa: Facebook | Twitter

Kommentit: 1 kpl

  1. Toivotaan, että kokee samanlaisen uuden nousun urallaan kuin Hooiveldt Interissä. Kaikki on mahdollistaja, nuorihan pelaaja on edelleen. Lahjoja riittäisi, mutta työntekoon ei ole aina ollut halukkuutta. Aina näyttänyt enemmän sunnuntaifutarilta kuin ammattilaiselta. Ei ole varaa antaa tasoitusta fysiikassa, mikäli huipulle hamuaa.

    Blackheart, maanantai 15.3.2010 klo 21:34