UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute
Blogiarkiston etusivulle

Alexei Eremenko saa kunnon roolin

Antti Amppari, lauantai 28.3.2009 klo 11:07

Alexei Eremenko Jr. tuntuu olevan kaveri jolle sattuu ja tapahtuu, varsinkin alkoholia nauttineena. Kuten sanotaan, viina on viisasten juoma. Miesten A-maajoukkueeseen hän palaa vuoden "pannan" jälkeen. Hyvä niin.

Suomen materiaali ei todellakaan ole niin kova, että olisi varaa jättää Eremenkoa kokeilematta. Hän on mielestäni mukava piristysruiske maajoukkueeseen. Varsinkin, kun Suomella ei liikaa rakentavia pelaajia ole. Eremenko pystyy antamaan Suomelle luovuutta ja yllätyksellisyyttä, sekä hyviä vapaapotkuja. Perinteisesti tätä on tarjonnut Jari Litmanen. Onko se sitten Litmasen hyvyyttä vai Suomen heikkoutta, että mies pyörii vielä mukana?

Kuka lopulta ottaa Suomen "kymppipaikan" haltuun, kun Litmanen viimein lopettaa? Tuskin Eremenkoa voi mieltää pitkäaikaiseksi ratkaisuksi. Kenties Suomi luopuu koko "kymppipaikasta", ellei sitten huippulupaus Lauri Dalla Valle omaksu tuota roolia.

Toivottavasti tänä iltana Suomen puolustuksessa juoksee Niklas Moisander. Kaveri on pelannut huikeata kautta Hollannissa. Mielestäni Moisander ansaitsisi vasemman puolustajan paikan ennemmin kuin vaikka Toni Kallio.

Alexei Eremenko saa kunnon roolin

Jaa: Facebook | Twitter

Kommentit: 11 kpl

 1. Toni Kallioo vietiin,kun markan munkkii.Tuli vaihosta säätää ja Fulham hävis kaks muna.Peliaika ihan liian kortilla omassa joukkueessa.Alexei Eremenko Jr jos pistäis pari säkkii niin loppus p:n jauhaminen koko miehen ympäriltä.Veikkaus :Suomi hoitaa 2-1.

  Hoitakaa homma, lauantai 28.3.2009 klo 11:54
 2. hetkinen hetkinen...

  siis jos nyt puhutaan siitä Jari Litmasesta joka tunnetaan Kuninkaana ja ihmetellään miksi on vielä mukana niin pitää hieman pysähtyä miettimään.eikä tarvitse kauaa miettiä :]

  syy siihen miksi Litmasen "pyörii" vielä mukana on hänen
  peliäly/silmä, rauhallisuus pallon kanssa, yhden kosketuksen peli sekä ehkä myös.....kokemus :]
  pyörii sana, on siis hieman väärä valinta tähän henkilöön.

  eremenkosta jos puhutaan niin vaatisin hieman enemmän tasaisuutta ja välillä jonkinlaista egon laskua. toivottavasti tauko on tehnyt hyvää. muutaman vuoden sisällä olemme saamassa moisanderin lisäksi hyviä "junnuja", mm. pukki, maanoja ja dalle valle. unohtaa ei saa roman eremenkoa joka on pelannut upeasti jo mm. uefa-cupissa. väykän poissa olo harmillista.

  suomi voittaa 2-0

  TAUNO, lauantai 28.3.2009 klo 11:57
 3. En kyllä näe mitään syytä miksei Ere Jr. voisi olla pitempiaikainen ratkaisu..? Ei hän nyt ehkä ihan Kuninkaan tasoa ole, mutta helposti Suomen joukkueen kärkipäätä kuitenkin.

  Ihme höpinää...

  Ere, lauantai 28.3.2009 klo 12:50
 4. egon laskua Yks sana Craig Bellamy Eiköhän se riitä.

  Hoitakaa homma, lauantai 28.3.2009 klo 12:58
 5. korjaus: egonlasku sekä poissaolo. kiitos "Hoitakaa homma"

  [b]½ pisteen kysymys:

  kuka syötti tintin maalin?

  TAUNO, lauantai 28.3.2009 klo 17:53
 6. Ja homma hoidettu!!!Kiitos!!!Kosovon härkä ihan liekeissä!!!

  Hoitakaa homma, lauantai 28.3.2009 klo 18:55
 7. jahas, veikkaus hävisi taas rahansa tännepäin ;]

  Kuningas10 osoitti miksi...


  TAUNO, lauantai 28.3.2009 klo 19:12
 8. Jos kymppinumero jaetaan yhden syötön perusteella, ei tarvitse ihmetellä Suomen ”menestystä” Euroopan kentillä! Hyvä pelaajahan Litmanen on ollut, varsinkin Ajaxin paidassa, mutta hänen keskeinen rooli maajoukkueessa on jo pidemmän ajan jarruttanut joukkueen todellista uudelleenrakentamista. Tämä valmennusjohdon konservatiivisuus koskee toki muitakin pelaajia. Onneksi Suomi on vielä mukana tässä sarjassa, mutta sitten kun seinä nousee pystyyn, kannattaisi heti aloittaa uuden joukkueen rakentamista – nimenomaan vielä tässä sarjassa. Kommenteista näkee, että blogin kirjoittaja kosketti arkaa, miltei pyhää aihetta. Ikoni on ikoni, mutta onko sen tabusointi edes ikonin eduksi?
  Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitäni, saksalainen Borussia Dortmundin fani.

  BVB, lauantai 28.3.2009 klo 19:57
 9. Borussia Dortmundin fani? Onko niitä surullisiakin tapauksia täällä asti?

  Vielä kun joku ilmoittaa fanittavansa ´Kircheniläisiä niin siinä vaiheessa voi mennä kallon kutistajalle (:

  Onnea Dortmundille ensikaudelle...(tai sitä seuraavalle) (;

  t. Uli Hoeness

  FCB, lauantai 28.3.2009 klo 21:12
 10. Eipä se Littikään ikuisesti pelaa.Ja kun kaverin loukkantumisherkkyys on mitä on,niin ei jaksa kauheasti tuuletella yhtä hyvää peliä/syöttöä.Suomen materiaalin leveys on niin pieni,että jos haluamme edes unelmoida pääsystä kisoihin,niin kaikki parhaat tarvitaan ja sillä sipuli.Saksa tuntuu olevan omissa svääreissään ja Venäjä tiedetään viime EM-kisojen perusteella kivenkovana jenginä.

  Hoitakaa homma, maanantai 30.3.2009 klo 12:53
 11. FCB (Uli Hoeness), tänään oli hieno kierros bundesliigassa, muistithan katsoa matsin? :)

  Grafite, lauantai 4.4.2009 klo 19:53