UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute
Blogiarkiston etusivulle

Euroviisuhuuma myös virtuaalisesti nettiin

Ami Amppari, perjantai 4.5.2007 klo 11:31

Euroviisuilla on muutamia aika mielenkiintoisia sivuvaikutuksia. Suomessa kun niihin on pitkään suhtauduttu lähes kirjaimellisesti hartaudella ja kirkkaamman kruunun toivon täytteisellä kärsimyksellä, niin nyt saamme keskuuteemme hieman toisenlaiset Euroviisut. Hesarin Nyt-liite kertoi tänään kisoihin kiinteästi liittyvästä gay-kulttuurista, korkea teknologiaa rakennellaan kiivaasti ja ylipäätään ilmassa on kansallisen projektin makua. Jälkipeleissä luvassa lienee joko estotonta itsensä kehumista tai vaihtoehtoisesti tuhkan ripottelua kauhakuormaajalla. Suomalaisen ehdottoman luonteenlaadun tuntien ehkä jopa kumpaakin. Täällä järjestetyissä urheilukisoissahan olemme perinteisesti lohduttaneet itseämme huonon urheilullisen menestyksen jälkeen loistavasti sujuneilla järjestelyillä. Ehkäpä muistelemme vielä näitä Euroviisuja vielä samanlaisella hartaudella kuin Helsingin olympialaisia 1952.

Euroviisut ylipäätään ovat omassa rekisterissäni siinä joukossa asioita, jotka ovat turhia, älyttömiä, järjenvastaisia, mutta kuitenkin jollain kummallisella tavalla äärettömän viehättäviä. Kellekään eivät Euroviisut pahaa tee ja niissä kansakunnat ja kulttuurit kohtaavat iloisesti. Niistä vähemmän iloisista kohtaamisista kun ei ikinä ole ihmiskunnan keskuudessa pulaa...

Euroviisuhuuma myös virtuaalisesti nettiin

Jaa: Facebook | Twitter

Kommentit: 9 kpl

 1. Voi ristus, kaikkiallekko se gay-huuma pitää tunkea. No onneksi ei vielä jääkiekkoon. Toisaalta kyllä euroviisuihin sen voikin puolestani tunkea, kunhan se ei tunkeudu muualle. :)

  stereo, perjantai 4.5.2007 klo 12:04
 2. Jääkiekko se vasta gay-huumaa onkin. Isot miehet lämpimissä tunnelmissa toisiaan halailemassa. :)

  dolby, perjantai 4.5.2007 klo 22:45
 3. jääkiekossa on sentään varusteet suojana, mutta entä koripallo tai jalkapallo? siellä sitä pyllylle toisia vasta läpsitään

  palloilija, lauantai 5.5.2007 klo 09:29
 4. Onko siinä gay-huumassa jotain erityisen pahaa? Junttei ootte kenties?

  pyhyhyy!!!, sunnuntai 6.5.2007 klo 18:56
 5. Onko siinä junttina olemisessa jotain erityisen pahaa? Kaikkien kaveri ei tarvitse olla eikä kaikesta tarvitse tykätä. Ylisuvaitsevainen oot kenties?

  Juntti, sunnuntai 6.5.2007 klo 19:11
 6. Heheee juntti iskit naulan kantaan, suvaitsevaisuudessa tiettyyn pisteeseen ei mitään väärää, mutta gay-ihannointi / tuputus kaikkialla mediassa alkaa oksettaa.

  stereo, sunnuntai 6.5.2007 klo 22:56
 7. Se, että on avoimesti oma itsensä ja iloisesti ylpeä siitä, on ainakin minusta hyvä piirre ihmisessä. Tuputus on sitten sitä, että jollain tavoin odotetaan, neuvotaan tai käsketään toisia olemaan samanlainen kuin itse on. Tällainen käytös on tietysti ihmiselle suorastaan tyypillistä, oli sitten kysymys minkälaisesta ihmisestä tahansa. Jos joku on toisenlainen kuin minä ja pitää eri asioita hyvinä, tärkeinä tai hienoina kuin minä, niin ei se minulta ole mitään pois.
  Kukin kun on oma itsensä, mutta myös antaa muille tilaa olla mitä ovat, niin siitä kai tolkullinen tapa lähestyä tätä asiaa syntyy.

  Ami Amppari, maanantai 7.5.2007 klo 08:28
 8. No mites paini? :) Se vasta onkin ISOJEN POIKIEN hommaa.. hehe..

  Houdini, tiistai 8.5.2007 klo 14:09
 9. jännää, miten kommentit lähtevät elämään ihan omaa elämäänsä, koska amin jutun perusteella ei tulisi mieleenkään kirjoittaa homoihin liittyvää kommenttia... hehheh.

  maikki, tiistai 8.5.2007 klo 15:39