UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute
Blogiarkiston etusivulle

Tamperelaisbloggaaja sai yli kaksi vuotta linnaa

Ami Amppari, perjantai 30.5.2008 klo 17:09

Seppo Lehto sai kylvämästään verkkotörystä kaksi vuotta ja neljä kuukautta ehdotonta vankeutta. Olo on muuten flunssan takia kurja, mutta tämä uutinen on hyvä. Siis niin hyvä, että olokin parani.

Jos joku ei Seppo Lehtoa tunne tai tiedä, tehkää itsellenne palvelus,
älkääkä edes tutustuko hänen sairaaseen tuotantoonsa.

JIIIIHAAAA!!!!!!

Tamperelaisbloggaaja sai yli kaksi vuotta linnaa

Jaa: Facebook | Twitter

Kommentit: 17 kpl

 1. Olisiko ammatinvaihto paikallaan? Jos Seppo L olisi sarjaraiskaaja hän olisi selvinnyt luultavasti 4 kk:n ehdollisella.

  Arska, perjantai 30.5.2008 klo 18:19
 2. Arskan kommentti sai ensin nauramaan oikein kunnolla ja sitten hätkähtämään, että niin ikävä kyllä on.. :(

  Repesin, perjantai 30.5.2008 klo 19:11
 3. Oikea tuomio. Sananvapauden varjolla ei voi tehdä mitä tahansa.

  Oikeus, perjantai 30.5.2008 klo 23:08
 4. Se, että Lehto sai jonkun tuomion oli ihan täysin odotettavissa, mutta tuo tuomion rankkuus on kyllä ihan täysin käsittämätöntä. Se ei ole missään suhteessa Lehdon aiheuttamaan vahinkoon (tai mihinkään muihin tuomioihin).

  zache, lauantai 31.5.2008 klo 00:02
 5. Siihen että tuli tuomio ja kova sellainen saattoi vaikuttaa se, että herjattujen joukossa oli kolme Tampereen käräjäoikeuden syyttäjää ja yksi tuomari.

  Kvarkkipiispa, lauantai 31.5.2008 klo 10:26
 6. Kova tuomio vain siksi, että Seppo on maahanmuuttokriittinen.

  asiantuntija, lauantai 31.5.2008 klo 11:39
 7. uskomattoman kova tuomio nettikirjoittelusta! varmaan tosi paljon roskaa on kirjoitettu että yleensä ehdoton tuomio annettiin mutta että yli kaksi vuotta..!

  bloggari, lauantai 31.5.2008 klo 15:06
 8. "tuomion rankkuus... ei ole missään suhteessa Lehdon aiheuttamaan vahinkoon."
  Ja mitähän sinä tiedät SL:n aiheuttamasta vahingosta? Oletko itse ikinä joutunut vastaavanlaisen julkisen höykytyksen kohteeksi ja joutunut sairaslomalle sen vuoksi?

  Jos tietentahtoen mustamaalataan lukuisia viattomia ihmisiä ja kerta kerran jälkeen jatketaan samaa paskanheittoa, niin kyllä rangaistuksen on oltava tuntuva. Muista, että kyse ei ole yksittäiseen ihmiseen kohdistuneesta teosta, eikä yhdestä kerrasta. Loppujen lopuksi SL pääsi helpolla verrattuna siihen, että kaikista teoista oltaisiin annettu erillinen rangaistus.

  Vanha vainolainen linnaan, lauantai 31.5.2008 klo 17:47
 9. Pedofiilit saa ehdollista, oman mielipiteensä julkaisija linnaa!
  Hyvä Suomi! Kukkahattutätien paratiisi!

  Tympääntynyt, sunnuntai 1.6.2008 klo 14:42
 10. Hieman kovalta tuo rangaistus tuntuu.. Parempi olisi antaa vaikka 10-vuotta netinkäyttökieltoa ja yksi vuosi vankeutta. Ei taida olla ikävä kyllä mahdollista tuo netinkäyttökielto.

  Vili, maanantai 2.6.2008 klo 12:13
 11. Eipä voi sanoa ku voi hyvä helevetti että suomi on annaalista.

  Mutiainen, maanantai 2.6.2008 klo 13:56
 12. Kova on kyllä, kaveri ei pitänyt maahanmuuttajista ja kirjoitti siitä nettiin? wow, itse en pidä ananaksesta, nypin ne jopa pitsasta pois jos moisen joudun syömään, mutta ei enempää siitä ennekuin joku soittaa gestapon paikalle :D
  Olikos näitä uuden maailman pahuuksia jossain vielä luettavissa, kiinostaisi nähdä mikä voi ylittää esim. raiskauksen tuomion kovuudessa, lienee todella hurjaa tavaraa; pomminteko-ohjeesta aina maailman valloitukseen tjs.

  Hyvältä näyttää, jatkakaa ihmeessä, geeez

  optio, maanantai 2.6.2008 klo 15:11
 13. Kertovatko nämä kommentit jotain Amppareiden lukijakunnasta, vai onko kyseessä vain päivystävien fasistien massapostitus?

  MHI, tiistai 3.6.2008 klo 00:51
 14. Fasisteja vai ehkäpä sittenkin sananvapaudesta huolestuneita?
  Nykyään rasismi- tai lapsiporno-kortti vedetään esiin helposti ja sehän oikeuttaa kukkahattutädit panemaan kaikki linnaan loppuiäkseen oli syyllinen tai ei. Ehkä teloituksen palauttaminen käyttöön olisi helpoin konsti.

  Tympääntynyt, tiistai 3.6.2008 klo 04:54
 15. Ja mitähän sinä tiedät SL:n aiheuttamasta vahingosta? Oletko itse ikinä joutunut vastaavanlaisen julkisen höykytyksen kohteeksi ja joutunut sairaslomalle sen vuoksi?
  En, mutta olen kyllä nähnyt Seppo Lehdon kirjoittamia kirjoituksia. Jos joku niiden takia joutuu sairaslomalle vitutuksen vuoksi, niin en oikein voi sille mitään. Oikeustajuni ei kuitenkaan veny siihen, että vitutuksesta annettaisiin pitkiä vankeustuomioita.

  Jos tietentahtoen mustamaalataan lukuisia viattomia ihmisiä ja kerta kerran jälkeen jatketaan samaa paskanheittoa, niin kyllä rangaistuksen on oltava tuntuva.

  Varmaan pystyt perustelemaan miksi sen rangaistuksen tulee olla tuntuva?

  Seppo Lehto ei ollut yhteiskunnan kannalta eikä yksilöiden kannalta mitenkään vaarallinen, ainoastaan saakelin rasittava, niin IMHO lopputuloksen kannalta ihan yhtä tehokasta olisi ollut tuomita Lehto yhdyskuntapalveluun jonnekin korpeen mistä ei löydy nopeaa nettiä.

  zache, tiistai 3.6.2008 klo 08:27
 16. Seppo Lehdon nettioksennuksilla ei ollut mitään tekemistä sananvapauden kanssa. Tuomio tuli useista törkeistä kunnianloukkauksista. Ei siis siitä, että Lehto on maahanmuuttovastainen. Mitä jos vaikka edes lukisitte itse uutisen ennen kuin ryhdytte kommentoimaan asiaa?

  Kvarkkipiispa, tiistai 3.6.2008 klo 09:12
 17. Huomio - Tuomioni on kovempi kuin lehdissä ja monissa blogeissa lukee - http://sananvapaudesta.blogspot.com on nimenomaan kyse

  Seppo Lehdon oikea oikeusmurha tuomio Tampereen käräjäoikeudesta on liki 3 vuotta eli 2 vuotta 4 kk + tuo aiempi 3kk ehdollinen ns. “kunnianloukkauksesta” häntä vuosina 2004 – 2005 laittomilla uhkauksilla jahdannutta kohtaan
  http://lahestymiskieltotuomio.blogspot.com kertoo tarkemmin kuka ja mitä tapahtui

  - Katsokaa faktoja: http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com

  Ei ole saatu edes syytettä laittomia uhkailuja suorittaneelle päällekarkaajalle, mutta uhrille kunnianloukkauksesta 3 kk ehdollista ( myös nettikirjoituksesta ) siinä se

  Seppo Lehto Tampere
  Muhammed pilakuvataiteilija Suomi Finland

  Oikaisuja vähättelyihin ja vää, tiistai 3.6.2008 klo 22:36