UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute
Blogiarkiston etusivulle

Kauden 2009-2010 SM-liigan mestari? Osa 2

Antti Amppari, torstai 29.4.2010 klo 20:45

Viime syksynä tällä samaisella palstalla osa Amppareiden käyttäjistä ja bloggaajat laittoivat omat veikkaukset SM-liigan suhteen. Kaikille on viimeistään jo nyt tullut selväksi, että mestaruus matkasi eilen Aurajoen rannalle. Vaikka karvaalta se maistuukin, niin siitä huolimatta onnittelut turkulaisille! Vain kolme hävittyä ottelua playoffeissa ja sarjan katkaisuotteluiden tulokset (TPS 6-1 JYP ja HPK 2-6 TPS) ei jätä selittelyille sijaa.

Omassa veikkauksessani runkosarjan kärkisijat menivät ihan kohtuullisesti kohdilleen, lukuun ottamatta tietysti pahasti flopannutta Jokereita. Mestariksi kaavailemani Kalpa jäi lopulta neljänneksi. Runkosarjan piste- ja maalikuningas ehdotukseni menivät harakoille, mutta pudotuspelien vastaavat veikkaukset osuivat jo hieman tarkemmin kohdilleen. Mitä tässä sitten voi omasta "suorituksesta" sanoa? Erityisen tarkasti ei veikkaukset menneet kohdilleen, mutta ei tässä nyt tarvitse häpeilläkään.

Lohtua voi tietysti hakea siitä, että erityisen tarkkaa tietoa ei tällä kertaa ollut muillakaan veikkaajilla. Käyttäjien osalta eniten ennustettiin Kalpan ja Jokereiden mestaruutta. Kaksi muuta Ampparia, Aaro ja Ami veikkasivat myös Jokereita. Vaan yksi oikea vastaus kuitenkin löytyi. Nimimerkki "ohitus" laittoi ykköseksi TPS:n.

HUNAJAISTA vappua! :)

Poika saapui Turkuun keskiyöllä

Jaa: Facebook | Twitter

Kommentit: 4 kpl

 1. itsehän laitoin TPS:n ykköseksi tähän paperille. jännä että se ei sitten löydy tuolta listalta..

  kyllä hyvät pelaajahankinnat ovat A & B ja sillä listalla Jokerit oli mielestäni ykkönen. onneksi nyt on aikaa hengähtää ja aikaa alkaa rakentamaan uutta palapeliä kesän aikana.

  Virmanen, perjantai 30.4.2010 klo 20:14
 2. Virmanen, sä saat potkut.

  Hjallis, tiistai 4.5.2010 klo 11:34
 3. no voi vi#%&u...

  miten tämän 30 000 palan palapelin kanssa joka vähän vaiheessa toimistolla?!?

  Virmanen, keskiviikko 5.5.2010 klo 08:58
 4. Ei mennyt ihan putkeen... :(

  rand, sunnuntai 9.5.2010 klo 20:30