Olet sivun alussa

Ampparit-tunnus muuttuu Alma-tunnukseksi

Ampparit-uutispalveluun kirjaudutaan jatkossa Alma-tunnuksella. Jo luotu Ampparit-profiili säilyy ennallaan, eli vanhat käyttäjäasetukset ja suodatukset toimivat edelleen, mutta kirjautuminen tapahtuu jatkossa Alma-tunnuksella.

Jotta voit jatkaa oman profiilisi käyttöä, sinun tulee yhdistää Ampparit-tunnuksesi Alma-tunnukseen. Käytännössä tämä vaatii sitä, että luot Alma-tunnuksen itsellesi ja sen jälkeen yhdistät sen Ampparit-profiiliisi. Saat lisäohjeita tähän kirjautumissivulta.

Alma-tunnus ei toimi toistaiseksi Amppareiden applikaatioissa vaan on käytössä ainoastaan selainversiossa.

Alma-tunnus on Alma Median palveluiden yhteinen käyttäjätunnus. Luomalla tunnuksen käytät helpommin Alman eri palveluita yhdellä kirjautumisella.

Saat käyttöön tilaamiesi medioiden laajan uutistarjonnan talouden, politiikan ja vapaa-ajan aiheista, sekä voit käyttää helposti monipuolisia asumisen, autoilun ja työnhaun palveluita.

Pääset helposti yhdellä tunnuksella Alman palveluihin, sovelluksiin, keskustelupalstoille sekä tilaamiisi medioihin. Voit sujuvasti siirtyä Alman verkkopalvelusta toiseen ja saat enemmän juuri sinulle kohdennettua sisältöä.

Tunnuksen käyttäminen on turvallista ja helppoa.

Lue lisää Alma-tunnuksesta täältä:
https://www.almamedia.fi/alma-tunnus/