Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
The Young Pope
Kiitetty draamasarja täynnä juonittelua kertoo nuoresta ja karismaattisesta amerikkalaisesta Lenny Belardosta (Jude Law), josta tulee paavi Pius XIII. Nuori mies, jonka oletetaan olleen homoseksuaali, tekee itsemurhan sen jälkeen, kun häneltä kielletään pappeus. Dussolier tuntee syyllisyyttä. Näyttelijät: Jude Law, Diane Keaton, James Cromwell, Silvio Orlando. Alkuperäinen nimi: Young pope, The 7. Draamasarja, 2016. Kausi 1. Jakso 7/10.
The Young Pope
Kiitetty draamasarja täynnä juonittelua kertoo nuoresta ja karismaattisesta amerikkalaisesta Lenny Belardosta (Jude Law), josta tulee paavi Pius XIII. Pius XIII lähtee yllättäen matkalle Afrikkaan. Hän tapaa arvostetun lähetyssaarnaajan Sisar Antonian, joka ei luota Lennyyn eikä hänen politiikkaansa. Näyttelijät: Jude Law, Diane Keaton, James Cromwell, Silvio Orlando. Alkuperäinen nimi: Young pope, The 8. Draamasarja, 2016. Kausi 1. Jakso 8/10.
The Trip to Spain
Steve on hiljattain täyttänyt 50 ja saanut roolin kokkina amerikkalaisessa tv-sarjassa. Hän aikoo ajella viikon ympäri Espanjaa ja arvostella ravintoloita mainostaakseen samalla sarjaa. Kuten tavallista, Steven ystävä Rob pääsee mukaan matkalle. Steve ja Rob syövät lounasta NÖLAssa Sigüenzassa ja ajavat sitten eteenpäin hotelliinsa upeaan Cuencan kaupunkiin. Steve soittaa agentilleen, ja Rob saa puhelun Mattilta, Steven entiseltä agentilta, joka nyt haluaa Robin palkkaavan hänet. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon. Alkuperäinen nimi: Nöla. Komediasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 4/6.
The Trip to Spain
Steve on hiljattain täyttänyt 50 ja saanut roolin kokkina amerikkalaisessa tv-sarjassa. Hän aikoo ajella viikon ympäri Espanjaa ja arvostella ravintoloita mainostaakseen samalla sarjaa. Kuten tavallista, Steven ystävä Rob pääsee mukaan matkalle. Steve ja Rob tapaavat Clairen ja Yolandan kuvauksia varten ja syövät heidän kanssaan lounasta Parador de Almagrossa La Manchassa. Päivä päättyy Parador de Granadassa Alhambran lähellä, missä Steve kutsuu Yolandan drinkille. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon. Alkuperäinen nimi: Parador de Almagro. Komediasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 5/6.
The Trip to Spain
Steve on hiljattain täyttänyt 50 ja saanut roolin kokkina amerikkalaisessa tv-sarjassa. Hän aikoo ajella viikon ympäri Espanjaa ja arvostella ravintoloita mainostaakseen samalla sarjaa. Kuten tavallista, Steven ystävä Rob pääsee mukaan matkalle. Kausi päättyy. Steve, Rob ja Claire ajavat Andalusiaan, missä he syövät lounasta El Refectoriumissa, ja ajavat sitten hotelliinsa Parador de Málaga Gibralfaroon. Ennen jäähyväisiä juodaan viimeinen drinkki terassilla, jolta avautuu näkymä Malagan satamaan. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon. Alkuperäinen nimi: El Refectorium. Komediasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 6/6.
Into the Badlands
Tulevaisuuden USA:ssa Badlandsin feodaaliyhteiskuntaa johtavat paikalliset paronit lojaalien sotureidensa avulla. Kolmannella kaudella Badlandsia näännyttää pitkittynyt sota Lesken ja paroni Chaun välillä. Sunny elää huomaamatonta elämää mutta joutuu takaisin epävakaalle alueelle, kun hänen poikansa sairastuu salaperäiseen tautiin. Sunny tekee yhteistyötä River Kingin kanssa varmistaakseen pääsyn Pilgrimin linnoitukseen. Leski joutuu kohtaamaan tyytymättömien joukkojen kapinan. Näyttelijät: Daniel Wu, Aramis Knight, Emily Beecham, Ally Ioannides. Alkuperäinen nimi: Dragonfly's Last Dance. Toimintasarja, 2018. Kausi 3. Jakso 7/16.
Into the Badlands
Tulevaisuuden USA:ssa Badlandsin feodaaliyhteiskuntaa johtavat paikalliset paronit lojaalien sotureidensa avulla. Kolmannella kaudella Badlandsia näännyttää pitkittynyt sota Lesken ja paroni Chaun välillä. Sunny elää huomaamatonta elämää mutta joutuu takaisin epävakaalle alueelle, kun hänen poikansa sairastuu salaperäiseen tautiin. Kausi päättyy. Sunny ja Bajie pääsevät Pilgrimin linnoitukseen mutta kohtaavat M.K.:n. Leski hakee apua Gaiukselta. Moon ja Lydia kokoavat joukkoja. Näyttelijät: Daniel Wu, Aramis Knight, Emily Beecham, Ally Ioannides. Alkuperäinen nimi: Leopard Catches Cloud. Toimintasarja, 2018. Kausi 3. Jakso 8/16.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Kausi alkaa. Pontus ja Ola aloittavat isyysloman, kun Anette ja Fanny palaavat töihin. Sol-Britt ja Janne ovat laajentaneet salongin toimintaa. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 1/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Ola ja Pontus suunnittelevat tuplaristiäisiä, mutta Anette ei halua koko kastetta. Lisäksi hänen on selvittävä sekä anopin että äidin vierailusta. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 2/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Kun Janne saa huonoja uutisia lääkäriltä, hän palkkaa Olan valmentajaksi. Anette pitää nenänvalkaisukuun ja Pontus tekee huonon vuokralaispäätöksen. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 3/10.
Close Up
Jakso 35/60. Alkuperäinen nimi: John Travolta. Jakso 35/60.
Close Up
Jakso 36/60. Alkuperäinen nimi: Tobey Maguire. Jakso 36/60.
Close Up
Jakso 37/60. Alkuperäinen nimi: Charlize Theron. Jakso 37/60.
Close Up
Jakso 38/60. Alkuperäinen nimi: Nicolas Cage. Jakso 38/60.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Tracey ja Lou kulkevat eri suuntiin ennen ensi-iltaa. Gordie joutuu taas Gwenin tutkaan auttaessaan teatterissa. Robbie tajuaa äitinsä terveydentilan. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Totally Hosed. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 9/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Kausi päättyy. Ensi-ilta on täynnä kriisejä ja ongelmia. Simon yrittää voittaa suurimman pelkonsa, ja Lilette salaa tärkeää tietoa Robbielta. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Opening Night. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 10/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Pontus tapaa ex-heilansa kaupassa ja Anette tulee mustasukkaiseksi. Ola ja Fanny kutsuvat grilliltä julkkiksen kylään. Janne löytää swinger-parin. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 9/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Kausi päättyy. Anette ja Fanny järjestävät Sol-Brittille epäonniset polttarit. Anette yrittää välttää häihin menemisen. Jannea alkaa jänistää. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 10/10.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Adam ja Kristina hakevat apua voidakseen puhua Maxin kanssa tämän Aspergerista. Sarah tapaa Mark Cyrin tarvitessaan apua uusimman projektinsa kanssa. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Qualities and Difficulties. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 18/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Zeekin ystävä kiinnostuu Sarahin näytelmästä. Adam ja Kristina tapaavat Maxin rehtorin. Jabbar on "Viikon tähti", mikä yhdistää Jasminen ja Crosbyn. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Taking the Leap. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 19/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Crosby tekee kaikkensa saadakseen Jasminen takaisin. Haddie menee koulun juhliin, Amber ja Julia saavat molemmat masentavia uutisia. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: New Plan. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 20/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Amber lopettaa työt ja alkaa joutua huonoille teille. Crosby jatkaa suhteensa pelastusyrityksiä. Kristina ja Adam kuulevat vahingossa puhelun. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Slipping Away. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 21/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Amber joutuu mukaan onnettomuuteen, ja koko Bravermanin perhe on huolissaan hänestä. Adamin ura saa uuden suunnan, ja Sarahin näytelmä on valmis. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Hard Times Come Again No More. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 22/22.
Close Up
Jakso 16/60. Alkuperäinen nimi: Hugh Grant. Jakso 16/60.
Close Up
Jakso 17/60. Alkuperäinen nimi: Harrison Ford. Jakso 17/60.
Close Up
Jakso 29/60. Alkuperäinen nimi: Sarah Jessica Parker. Jakso 29/60.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Pontus tapaa ex-heilansa kaupassa ja Anette tulee mustasukkaiseksi. Ola ja Fanny kutsuvat grilliltä julkkiksen kylään. Janne löytää swinger-parin. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 9/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Kausi päättyy. Anette ja Fanny järjestävät Sol-Brittille epäonniset polttarit. Anette yrittää välttää häihin menemisen. Jannea alkaa jänistää. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 10/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Tracey ja Lou kulkevat eri suuntiin ennen ensi-iltaa. Gordie joutuu taas Gwenin tutkaan auttaessaan teatterissa. Robbie tajuaa äitinsä terveydentilan. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Totally Hosed. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 9/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Kausi päättyy. Ensi-ilta on täynnä kriisejä ja ongelmia. Simon yrittää voittaa suurimman pelkonsa, ja Lilette salaa tärkeää tietoa Robbielta. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Opening Night. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 10/10.
Close Up
Jakso 24/60. Alkuperäinen nimi: Al Pacino. Jakso 24/60.
Close Up
Jakso 28/60. Alkuperäinen nimi: Robert De Niro. Jakso 28/60.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Adam ja Kristina hakevat apua voidakseen puhua Maxin kanssa tämän Aspergerista. Sarah tapaa Mark Cyrin tarvitessaan apua uusimman projektinsa kanssa. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Qualities and Difficulties. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 18/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Zeekin ystävä kiinnostuu Sarahin näytelmästä. Adam ja Kristina tapaavat Maxin rehtorin. Jabbar on "Viikon tähti", mikä yhdistää Jasminen ja Crosbyn. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Taking the Leap. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 19/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Crosby tekee kaikkensa saadakseen Jasminen takaisin. Haddie menee koulun juhliin, Amber ja Julia saavat molemmat masentavia uutisia. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: New Plan. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 20/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Amber lopettaa työt ja alkaa joutua huonoille teille. Crosby jatkaa suhteensa pelastusyrityksiä. Kristina ja Adam kuulevat vahingossa puhelun. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Slipping Away. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 21/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Amber joutuu mukaan onnettomuuteen, ja koko Bravermanin perhe on huolissaan hänestä. Adamin ura saa uuden suunnan, ja Sarahin näytelmä on valmis. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Hard Times Come Again No More. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 22/22.
Riviera
Nuoren taidekuraattori Georginan (Julia Stiles) rikas aviomies kuolee huvijahdin räjähdyksessä. Pian käy ilmi, että kuolema ei ollut onnettomuus ja että Georginan mielikuva miehensä elämästä oli todellisuutta viattomampi. Erikoisten salaisuuksien sekä rikosten vyyhtiin kietoutuu myös miehen ensimmäinen vaimo (Lena Olin) aikuisine lapsineen. Christos siepataan, kun hän yrittää lähteä kaupungista. Irina päättää puhua epäillyn kanssa, mutta Georgina valitsee vaarallisemman tien. Näyttelijät: Julia Stiles, Lena Olin, Iwan Rheon, Anthony LaPaglia. Alkuperäinen nimi: Oeil pour oeil. Trilleri, 2017. Kausi 1. Jakso 9/10.
Riviera
Nuoren taidekuraattori Georginan (Julia Stiles) rikas aviomies kuolee huvijahdin räjähdyksessä. Pian käy ilmi, että kuolema ei ollut onnettomuus ja että Georginan mielikuva miehensä elämästä oli todellisuutta viattomampi. Erikoisten salaisuuksien sekä rikosten vyyhtiin kietoutuu myös miehen ensimmäinen vaimo (Lena Olin) aikuisine lapsineen. Kausi päättyy. Järkyttynyt ja kostonhimoinen Georgina valmistautuu ratkaisevaan yhteenottoon vihollisen kanssa. Negrescu saapuu suojelemaan perhettä. Näyttelijät: Julia Stiles, Lena Olin, Iwan Rheon, Anthony LaPaglia. Alkuperäinen nimi: A la vue de tous. Trilleri, 2017. Kausi 1. Jakso 10/10.
Strike Back
Vauhdikas sarja brittien tiedustelupalvelun salaisesta yksiköstä, antiterrorismiryhmästä nimeltä Section 20. Ryhmä tekee paluun uuden tiimin voimin. Tunnettu vastustaja häiritsee paketin toimitusta Donovanille. Reynoldsin on tehtävä vaikea päätös. Novin saa apua odottamattomalta taholta. Näyttelijät: Daniel MacPherson, Warren Brown, Roxanne McKee, Alin Sumarwata. Toimintasarja, USA 2017. Kausi 5. Jakso 9/10.
Strike Back
Vauhdikas sarja brittien tiedustelupalvelun salaisesta yksiköstä, antiterrorismiryhmästä nimeltä Section 20. Ryhmä tekee paluun uuden tiimin voimin. Kausi päättyy. Panokset ovat korkeammat kuin koskaan. Osasto 20 lähtee syrjäiselle saarelle saadakseen käsiinä huippusalaisen tiedoston. Näyttelijät: Daniel MacPherson, Warren Brown, Roxanne McKee, Alin Sumarwata. Toimintasarja, USA 2017. Kausi 5. Jakso 10/10.
The Young Pope
Kiitetty draamasarja täynnä juonittelua kertoo nuoresta ja karismaattisesta amerikkalaisesta Lenny Belardosta (Jude Law), josta tulee paavi Pius XIII. Gutierrez matkustaa New Yorkiin löytääkseen todisteita. Näyttelijät: Jude Law, Diane Keaton, James Cromwell, Silvio Orlando. Alkuperäinen nimi: Young pope, The 9. Draamasarja, 2016. Kausi 1. Jakso 9/10.
The Young Pope
Kiitetty draamasarja täynnä juonittelua kertoo nuoresta ja karismaattisesta amerikkalaisesta Lenny Belardosta (Jude Law), josta tulee paavi Pius XIII. Lenny matkustaa Venetsiaan löytääkseen juurensa. Pius XIII tekee ensimmäisen julkisen esiintymisensä. Näyttelijät: Jude Law, Diane Keaton, James Cromwell, Silvio Orlando. Alkuperäinen nimi: Young pope, The 10. Draamasarja, 2016. Kausi 1. Jakso 10/10.
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Kausi alkaa. Tommy on erossa perheestään ja omistautuu liiketoiminnalle. Kun hän saa mystisen kirjeen, on selvää, että Shelby-klaani uhkaa tuhoutua. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: The Noose. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 1/6.