C More Series
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Samaa sukua
Ensimmäinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Sarah puhuu Mr. Cyrin kanssa Amberista tilanteen kärjistyessä. Crosbyn on päätettävä seuratako uutta perhettään vai jäädäkö vanhan luo. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Lost and Found. Draamakomedia, 2009. Kausi 1. Jakso 13/13.
Strike Back
Vauhdikas sarja brittien tiedustelupalvelun salaisesta yksiköstä, antiterrorismiryhmästä nimeltä Section 20. Ryhmä tekee paluun uuden tiimin voimin. Osasto 20 etsii entistä CIA-kontaktia Rachel Sheridania pysyäkseen Lowryn perässä. Wyatt työstää Rachelin tytärtä. Jensens yrittää lähestyä Novinia. Näyttelijät: Daniel MacPherson, Warren Brown, Roxanne McKee, Alin Sumarwata. Toimintasarja, USA 2017. Kausi 5. Jakso 7/10.
The Trip
Brittiläinen minisarja, jossa puhelias koomikkopari Steve Coogan ja Rob Brydon matkustelee ympäri Pohjois-Englantia testaillen ravintoloita. Steve ja Rob majoittuvat runoilija Coleridgen entiseen kotiin Keswickissä. He käyvät Dove Cottagessa ja syövät lounasta Holbeck Ghyllissä. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon, Rebecca Johnson. Alkuperäinen nimi: Holbeck Ghyll. Komediasarja, 2010. Kausi 1. Jakso 3/6.
Riviera
Nuoren taidekuraattori Georginan (Julia Stiles) rikas aviomies kuolee huvijahdin räjähdyksessä. Pian käy ilmi, että kuolema ei ollut onnettomuus ja että Georginan mielikuva miehensä elämästä oli todellisuutta viattomampi. Erikoisten salaisuuksien sekä rikosten vyyhtiin kietoutuu myös miehen ensimmäinen vaimo (Lena Olin) aikuisine lapsineen. Räjähdyksestä selvinnyt mystinen nainen herää koomasta mutta pakenee sairaalasta ennen kuulustelua. Georgina kerää perheen yhteen saadakseen tietoja. Näyttelijät: Julia Stiles, Lena Olin, Iwan Rheon, Anthony LaPaglia. Alkuperäinen nimi: La chambre secrète. Trilleri, 2017. Kausi 1. Jakso 3/10.
Riviera
Nuoren taidekuraattori Georginan (Julia Stiles) rikas aviomies kuolee huvijahdin räjähdyksessä. Pian käy ilmi, että kuolema ei ollut onnettomuus ja että Georginan mielikuva miehensä elämästä oli todellisuutta viattomampi. Erikoisten salaisuuksien sekä rikosten vyyhtiin kietoutuu myös miehen ensimmäinen vaimo (Lena Olin) aikuisine lapsineen. Georgina onnistuu vihdoin pääsemään miehensä salaiseen huoneeseen ja häkeltyy sen sisällöstä. Christos saa yllättävää apua pelivelkojen lunastamiseen. Näyttelijät: Julia Stiles, Lena Olin, Iwan Rheon, Anthony LaPaglia. Alkuperäinen nimi: Tableaux de famille. Trilleri, 2017. Kausi 1. Jakso 4/10.
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Changretta löytää särön Shelbyn puolustuslinjasta, ja Arthuria painavat perinteet. Epäilykset petturista Peaky Blindersien sisäpiirissä heräävät. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: Blackbird. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 3/6.
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Tommy on vaarassa tulla vihollistensa huiputtamaksi kissa ja hiiri -jahdissa. Kun vanha ystävä palaa, Tommy yrittää hankkia muuta ajateltavaa. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: Dangerous. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 4/6.
Stig Wennerström - Spion i kallt krig
Kolmiosainen draamadokumentti Ruotsin suurimmasta vakoojaskandaalista. Saamme kuulla Stig Wennerströmin oman tarinan salaisilta kuulustelunauhoilta. Kylmän sodan aikana 50-luvulla Stig jatkaa vakoilua Moskovassa sekä idän että lännen piikkiin mutta joutuu lopulta valitsemaan puolensa, joka on itä. Näyttelijät: Peder Falk. Alkuperäinen nimi: Spion för öst och väst. Dokumenttisarja, 2017. Kausi 1. Jakso 2/3.
TURN: Washington's Spies
Neljännellä ja viimeisellä kaudella Abe saa syyn etsiä verta, mutta voittaakseen sodan hänen on unohdettava kostonhimonsa ja riskeerattava kaikki. Tapahtumat päättyvät ratkaisevaan marssiin kohti Yorktownia. Aben suunnitelmalla pelastaa Caleb on hengenvaaralliset seuraukset. Anna on vaikean päätöksen edessä. Arnold epäilee Peggyn salaavan häneltä jotain. Näyttelijät: Jamie Bell, Owain Yeoman, Ian Kahn. Alkuperäinen nimi: Blood for Blood. Trillerisarja, 2017. Kausi 4. Jakso 3/10.