Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Sweetbitter
22-vuotias Tess muuttaa New Yorkiin tietämättä mitä haluaa tehdä elämällään. Yhtäkkiä hän saa töitä tarjoilijana yhdestä kaupungin parhaista ravintoloista ja ihastuu totaalisesti kaaoottiseen, nopealiikkeiseen ravintola-alaan. Mutta keneen täällä voi luottaa? Kausi päättyy. On suuren työhönottokokeen aika, mutta Tess on uupunut yön tapahtumien jälkeen. Virheitä tehdään, ja Tess miettii, sopiiko työ hänelle. Näyttelijät: Ella Purnell, Caitlin FitzGerald, Tom Sturridge, Paul Sparks, Evan Jonigkeit, Katerina Tannenbaum, Daniyar, Jimmie Saito. Alkuperäinen nimi: It's Mine. Draamasarja, 2018. Kausi 1. Jakso 6/6.
Vida
Kaksi täysin erilaista Meksikon-amerikkalaista siskosta ovat kasvaneet erilleen itäisessä Los Angelesissa viettämiensä lapsuusvuosien jälkeen. Heidän on kohdattava menneisyys ja järkyttävä totuus äitinsä identiteetistä, kun he tapaavat jälleen vanhassa korttelissaan. Emma on edelleen kiihtynyt tavattuaan Cruzin ja yrittää lievittää stressiään. Onneksi Lyn ilmestyy paikalle tukemaan häntä. Mari ei suostu uhriksi. Näyttelijät: Melissa Barrela, Mishel Prada, Ser Anzoategui, Chelsea Rendon, Carlos Miranda, Maria Elena Laas. Draamasarja, 2018. Kausi 1. Jakso 5/6.
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan, joka on "Naisvankilan" päivitetty versio, kuudennella kaudella paennut vanki taistelee todistaakseen syyttömyytensä. Samaan aikaan toisen vangin poissaolo saa aikaan suuria ongelmia Willille ja Jakelle. Kausi alkaa. Franky on karkuteillä ja ottaa avuksi läheisen liittolaisen saavuttaakseen tavoitteensa.Vera yrittää todistaa Jaken sekaantuneen pakoon. Näyttelijät: Tammy MacIntosh, Nicole da Silva, Leah Purcell, Kate Atkinson, Sigrid Thornton. Alkuperäinen nimi: Clean Slate. Draamasarja, 2018. Kausi 6. Jakso 1/12.
Howards End
1900-luvun alun Englannissa tapaamme kaksi omapäistä sisarusta ja heidän elämänsä miehet. Saamme seurata Margaret ja Helen Schlegeliä heidän etsiessään rakkautta ja tarkoitusta muuttuvassa maailmassa. Väärinkäsitys, yllättävä vierailu ja varastettu sateenvarjo käynnistävät tapahtumasarjan, joka punoo yhteen Schlegelin, Wilcoxin ja Bastin perheet. Näyttelijät: Philippa Coulthard, Matthew Macfadyen, Hayley Atwell, Tracey Ullman. Draama, 2017. Kausi 1. Jakso 1/4.
Howards End
1900-luvun alun Englannissa tapaamme kaksi omapäistä sisarusta ja heidän elämänsä miehet. Saamme seurata Margaret ja Helen Schlegeliä heidän etsiessään rakkautta ja tarkoitusta muuttuvassa maailmassa. Rva Wilcox yllättää viimeisellä toiveella Howards Endin tilasta. Schlegelin perhettä uhkaa häätö talostaan. Sisaret puolustavat Jacky Bastin miestä. Näyttelijät: Philippa Coulthard, Matthew Macfadyen, Hayley Atwell, Tracey Ullman. Draama, 2017. Kausi 1. Jakso 2/4.
Howards End
1900-luvun alun Englannissa tapaamme kaksi omapäistä sisarusta ja heidän elämänsä miehet. Saamme seurata Margaret ja Helen Schlegeliä heidän etsiessään rakkautta ja tarkoitusta muuttuvassa maailmassa. Margaret saa odottamattoman ehdotuksen Henryltä. Heleniä järkyttää Bastien kohtalo. Perheet kohtaavat häissä, ja Henryn salaisuuksia paljastuu. Näyttelijät: Philippa Coulthard, Matthew Macfadyen, Hayley Atwell, Tracey Ullman. Draama, 2017. Kausi 1. Jakso 3/4.
Howards End
1900-luvun alun Englannissa tapaamme kaksi omapäistä sisarusta ja heidän elämänsä miehet. Saamme seurata Margaret ja Helen Schlegeliä heidän etsiessään rakkautta ja tarkoitusta muuttuvassa maailmassa. Margaret ei piittaa Henryn menneisyydestä. Helen lähtee äkkiä Euroopan-matkalle. Kolmen perheen yhteen punotut kohtalot ratkaistaan Howards Endissä. Näyttelijät: Philippa Coulthard, Matthew Macfadyen, Hayley Atwell, Tracey Ullman. Draama, 2017. Kausi 1. Jakso 4/4.
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Changretta löytää särön Shelbyn puolustuslinjasta, ja Arthuria painavat perinteet. Epäilykset petturista Peaky Blindersien sisäpiirissä heräävät. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: Blackbird. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 3/6.