Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Sarah ja Adam puhuvat tilanteesta Haddien kanssa. Amber, Max ja Haddie törmäävät Alexiin. Jasmine saa avioneuvoja papiltaan. Drew tapaa isänsä Sethin. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Just Go Home. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 15/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Kristina ja Adam järjestävät synttärijuhlat Maxille. Crosby ja Jasmine kokevat ratkaisevan hetken suhteessaan. Julia ja Joel yrittävät lapsentekoa. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Amazing Andy and His Wonderful World of Bugs. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 16/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Crosby saa maksaa virheestään. Adamia ärsyttävät Alexin vierailut. Drew saa huonoja uutisia isältään. Kristinan ja Adamin on hoidettava Maxin ongelma. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Do Not Sleep With Your Autistic Nephew’s Therapist. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 17/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Adam ja Kristina hakevat apua voidakseen puhua Maxin kanssa tämän Aspergerista. Sarah tapaa Mark Cyrin tarvitessaan apua uusimman projektinsa kanssa. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Qualities and Difficulties. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 18/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Zeekin ystävä kiinnostuu Sarahin näytelmästä. Adam ja Kristina tapaavat Maxin rehtorin. Jabbar on "Viikon tähti", mikä yhdistää Jasminen ja Crosbyn. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Taking the Leap. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 19/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Crosby tekee kaikkensa saadakseen Jasminen takaisin. Haddie menee koulun juhliin, Amber ja Julia saavat molemmat masentavia uutisia. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: New Plan. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 20/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Amber lopettaa työt ja alkaa joutua huonoille teille. Crosby jatkaa suhteensa pelastusyrityksiä. Kristina ja Adam kuulevat vahingossa puhelun. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Slipping Away. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 21/22.
Samaa sukua
Toinen kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikästä Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Amber joutuu mukaan onnettomuuteen, ja koko Bravermanin perhe on huolissaan hänestä. Adamin ura saa uuden suunnan, ja Sarahin näytelmä on valmis. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Hard Times Come Again No More. Draamakomedia, 2010. Kausi 2. Jakso 22/22.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Kausi alkaa. Pontus ja Ola aloittavat isyysloman, kun Anette ja Fanny palaavat töihin. Sol-Britt ja Janne ovat laajentaneet salongin toimintaa. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 1/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Ola ja Pontus suunnittelevat tuplaristiäisiä, mutta Anette ei halua koko kastetta. Lisäksi hänen on selvittävä sekä anopin että äidin vierailusta. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 2/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Kun Janne saa huonoja uutisia lääkäriltä, hän palkkaa Olan valmentajaksi. Anette pitää nenänvalkaisukuun ja Pontus tekee huonon vuokralaispäätöksen. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 3/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Anette kyseenalaistaa ammatinvalintansa ja haluaa keskusteluterapeutiksi. Ola ryhtyy koepotilaaksi. Janne tarjoaa Pontukselle töitä hääkokkina. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 4/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Anette päättää sanoa aina totuuden kauppaselkkauksen jälkeen. Ola päättelee tekevänsä kuolemaa luettuaan oireista netissä ja lähtee terveyskeskukseen. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 5/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Sarja alkaa. Englanninopettaja Lou saa suuren haasteen ottaessaan koulun teatteriryhmän vastuulleen. Roolitus herättää kaikissa vahvoja tunteita. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Pilot. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 1/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Lou saa takaiskun budjetin kanssa, ja Gwen purkaa yksityisiä ongelmiaan harjoituksissa. Lilette kiinnostuu Robbiesta, jonka aika menee treeneissä. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Most of All to Dream. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 2/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Tracey kyseenalaistaa Loun show-visiot. Simon tuo yllättäviä uutisia. Lou alkaa epäillä valintojaan. Lilette yrittää peittää tunteet Robbieta kohtaan. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: What Flowers May Bloom. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 3/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Robbien maailmat törmäävät juhlissa, kun hänen joukkuetoverinsa riitaantuvat teatteriryhmän kanssa. Tracey tutkii vastentahtoisesti uutta suhdetta. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Victory Party. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 4/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Lou ja Gail yrittävät epätoivoisesti tavoittaa Gordyn. Show'n tärkeä osa kaipaa laajempaa tarkistusta, ja Tracey yrittää vastustaa itävää romanssia. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: We’ve All Got Our Junk. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 5/10.
Sweetbitter
22-vuotias Tess muuttaa New Yorkiin tietämättä mitä haluaa tehdä elämällään. Yhtäkkiä hän saa töitä tarjoilijana yhdestä kaupungin parhaista ravintoloista ja ihastuu totaalisesti kaaoottiseen, nopealiikkeiseen ravintola-alaan. Mutta keneen täällä voi luottaa? Kausi päättyy. On suuren työhönottokokeen aika, mutta Tess on uupunut yön tapahtumien jälkeen. Virheitä tehdään, ja Tess miettii, sopiiko työ hänelle. Näyttelijät: Ella Purnell, Caitlin FitzGerald, Tom Sturridge, Paul Sparks, Evan Jonigkeit, Katerina Tannenbaum, Daniyar, Jimmie Saito. Alkuperäinen nimi: It's Mine. Draamasarja, 2018. Kausi 1. Jakso 6/6.
Vida
Kaksi täysin erilaista Meksikon-amerikkalaista siskosta ovat kasvaneet erilleen itäisessä Los Angelesissa viettämiensä lapsuusvuosien jälkeen. Heidän on kohdattava menneisyys ja järkyttävä totuus äitinsä identiteetistä, kun he tapaavat jälleen vanhassa korttelissaan. Emma on edelleen kiihtynyt tavattuaan Cruzin ja yrittää lievittää stressiään. Onneksi Lyn ilmestyy paikalle tukemaan häntä. Mari ei suostu uhriksi. Näyttelijät: Melissa Barrela, Mishel Prada, Ser Anzoategui, Chelsea Rendon, Carlos Miranda, Maria Elena Laas. Draamasarja, 2018. Kausi 1. Jakso 5/6.
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan, joka on "Naisvankilan" päivitetty versio, kuudennella kaudella paennut vanki taistelee todistaakseen syyttömyytensä. Samaan aikaan toisen vangin poissaolo saa aikaan suuria ongelmia Willille ja Jakelle. Kausi alkaa. Franky on karkuteillä ja ottaa avuksi läheisen liittolaisen saavuttaakseen tavoitteensa.Vera yrittää todistaa Jaken sekaantuneen pakoon. Näyttelijät: Tammy MacIntosh, Nicole da Silva, Leah Purcell, Kate Atkinson, Sigrid Thornton. Alkuperäinen nimi: Clean Slate. Draamasarja, 2018. Kausi 6. Jakso 1/12.
Howards End
1900-luvun alun Englannissa tapaamme kaksi omapäistä sisarusta ja heidän elämänsä miehet. Saamme seurata Margaret ja Helen Schlegeliä heidän etsiessään rakkautta ja tarkoitusta muuttuvassa maailmassa. Väärinkäsitys, yllättävä vierailu ja varastettu sateenvarjo käynnistävät tapahtumasarjan, joka punoo yhteen Schlegelin, Wilcoxin ja Bastin perheet. Näyttelijät: Philippa Coulthard, Matthew Macfadyen, Hayley Atwell, Tracey Ullman. Draama, 2017. Kausi 1. Jakso 1/4.
Howards End
1900-luvun alun Englannissa tapaamme kaksi omapäistä sisarusta ja heidän elämänsä miehet. Saamme seurata Margaret ja Helen Schlegeliä heidän etsiessään rakkautta ja tarkoitusta muuttuvassa maailmassa. Rva Wilcox yllättää viimeisellä toiveella Howards Endin tilasta. Schlegelin perhettä uhkaa häätö talostaan. Sisaret puolustavat Jacky Bastin miestä. Näyttelijät: Philippa Coulthard, Matthew Macfadyen, Hayley Atwell, Tracey Ullman. Draama, 2017. Kausi 1. Jakso 2/4.
Howards End
1900-luvun alun Englannissa tapaamme kaksi omapäistä sisarusta ja heidän elämänsä miehet. Saamme seurata Margaret ja Helen Schlegeliä heidän etsiessään rakkautta ja tarkoitusta muuttuvassa maailmassa. Margaret saa odottamattoman ehdotuksen Henryltä. Heleniä järkyttää Bastien kohtalo. Perheet kohtaavat häissä, ja Henryn salaisuuksia paljastuu. Näyttelijät: Philippa Coulthard, Matthew Macfadyen, Hayley Atwell, Tracey Ullman. Draama, 2017. Kausi 1. Jakso 3/4.
Howards End
1900-luvun alun Englannissa tapaamme kaksi omapäistä sisarusta ja heidän elämänsä miehet. Saamme seurata Margaret ja Helen Schlegeliä heidän etsiessään rakkautta ja tarkoitusta muuttuvassa maailmassa. Margaret ei piittaa Henryn menneisyydestä. Helen lähtee äkkiä Euroopan-matkalle. Kolmen perheen yhteen punotut kohtalot ratkaistaan Howards Endissä. Näyttelijät: Philippa Coulthard, Matthew Macfadyen, Hayley Atwell, Tracey Ullman. Draama, 2017. Kausi 1. Jakso 4/4.
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Changretta löytää särön Shelbyn puolustuslinjasta, ja Arthuria painavat perinteet. Epäilykset petturista Peaky Blindersien sisäpiirissä heräävät. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: Blackbird. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 3/6.