Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Changretta löytää särön Shelbyn puolustuslinjasta, ja Arthuria painavat perinteet. Epäilykset petturista Peaky Blindersien sisäpiirissä heräävät. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: Blackbird. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 3/6.
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Tommy on vaarassa tulla vihollistensa huiputtamaksi kissa ja hiiri -jahdissa. Kun vanha ystävä palaa, Tommy yrittää hankkia muuta ajateltavaa. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: Dangerous. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 4/6.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Fanny löytää vanhan päiväkirjan ja saa ikäkriisin, koska ennen oli hauskempaa. Hän lähtee Olan, Sol-Brittin ja Jannen kanssa tanssikurssille. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 7/10.
Close Up
Jakso 23/60. Alkuperäinen nimi: Michelle Pfeiffer. Jakso 23/60.
Close Up
Jakso 1/60. Alkuperäinen nimi: Kirsten Dunst. Jakso 1/60.
Close Up
Jakso 3/60. Alkuperäinen nimi: Julia Roberts. Jakso 3/60.
Close Up
Jakso 22/60. Alkuperäinen nimi: Jennifer Aniston. Jakso 22/60.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Sarah täyttää pyöreät 40 vuotta, ja saa tukea Mark Cyriltä. Työtön ja stressaantunut Adam miettii bisnestä Crosbyn kanssa. Julia on turhautunut. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: I Don’t Want To Do This Without You. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 1/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Kristina on huolissaan Maxin uudesta koulusta. Sarahin ja Markin suhde tiivistyy, Haddien ja Alexin kulkee toiseen suuntaan. Adoptio stressaa Juliaa. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Hey, If You’re Not Using That Baby…. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 2/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Amber nauttii uudesta vapaudestaan, ja Sarah yrittää pysyä mukana hänen elämässään. Crosbylla on sekavia tunteita Jasminen treffeistä. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Step Right Up. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 3/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Zeek saa roolin mainosfilmissä. Sarah ja Mark vievät suhteensa uudelle tasolle. Drewn ensitreffit Amyn kanssa eivät suju suunnitellusti. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Clear Skies From Here On Out. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 4/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Kristina ja Julia saavat yllätykset, jotka muuttavat kaiken. Sarahin suhdetta Markiin uhkaa hänen exänsä. Amber alkaa ymmärtää, miten Max ajattelee. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Nora. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 5/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Kristina väsyy superäitiyteen. Crosby ja Adam yrittävät saada studioonsa ensimmäisen asiakkaan. Mark ei pidä Sethin sekaantumisesta Sarahin elämään. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Tales From The Luncheonette. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 6/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Kristina haluaa viettää illan perheen kanssa, mutta kaikki ei suju odotetusti. Crosby pelkää, että Jasminen uusi miesystävä vie hänen paikkansa isänä. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Forced Family Fun. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 7/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Sarah tarjoaa Sethille majapaikan kuntoutuksen jälkeen, ja Amber ymmärtää, mitä hän on saanut kestää. Crosby kärsii Jabbarin uuden isähahmon takia. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: In-Between. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 8/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Sydney saa opetuksen voitosta ja tappiosta. Adam ja Crosby juhlivat uutta asiakasta. Kristina on huolissaan Maxin uusista ystävistä koulussa. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Sore Loser. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 9/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Sopimaton hetki töissä uhkaa Adamin ja Kristinan avioliittoa. Julian ja Joelin adoptiosuunnitelmat saavat kolhun. Drew tekee college-suunnitelmia. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Mr. Honesty. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 10/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Kristinan ja Adamin aikataulut alkavat olla mahdottomia. Crosby ja Jasmine kamppailevat mutkikkaan suhteensa kanssa. Sarah ja Mark miettivät tulevaa. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Missing. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 11/18.
Samaa sukua
Kolmas kausi draamakomediasarjassa, jossa saamme seurata värikkään Bravermanin perhettä perhe-elämän ylä- ja alamäissä. Ilahduttaakseen äitiään Zeek vie koko perheen autoretkelle, jolla karavaani törmää monenlaisiin ongelmiin. Näyttelijät: Peter Krause, Lauren Graham, Monica Potter, Dax Shepard, Erika Christensen. Alkuperäinen nimi: Road Trip. Draamakomedia, 2011. Kausi 3. Jakso 12/18.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Paikallislehti kruunaa vuoden värmlantilaisen ja kaikki yrittävät näyttää parhaat puolensa. Sol-Britt yrittää sopeutua joukkoon ja aloittaa blogin. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 6/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Fanny löytää vanhan päiväkirjan ja saa ikäkriisin, koska ennen oli hauskempaa. Hän lähtee Olan, Sol-Brittin ja Jannen kanssa tanssikurssille. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 7/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Anette määrää Pontukselle vauvatoiminnan aloittamisen, ja miehet vievät vauvat toimintaleffaan. Fannyn kaveri Bea tulee kylään ranskalaisen kanssa. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 8/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Pontus tapaa ex-heilansa kaupassa ja Anette tulee mustasukkaiseksi. Ola ja Fanny kutsuvat grilliltä julkkiksen kylään. Janne löytää swinger-parin. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 9/10.
Ack Värmland
Pienellä Molkomin paikkakunnalla Värmlandissa asuvat Anette, hänen tyttärensä Fanny ja molempien vetelyspoikaystävät. Toisella kaudella on Olan ja Pontuksen vuoro olla isyyslomalla, mutta Anetten ja Fannyn on vaikeaa luopua kontrollista. Kausi päättyy. Anette ja Fanny järjestävät Sol-Brittille epäonniset polttarit. Anette yrittää välttää häihin menemisen. Jannea alkaa jänistää. Näyttelijät: Mia Skäringer, Björn Starrin, Ida Hallquist, Johan Östling. Komediasarja, 2017. Kausi 2. Jakso 10/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Lilette ja Robbie kokevat harjoituksissa paineita. Simon yrittää päästä lähemmäs Anabellea. Traceyn vanhat arvet aukeavat, kun hän auttaa oppilastaan. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Bring me Stanton. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 6/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Simonin tunteet vaikuttavat hänen suoritukseensa näyttämöllä. Maashous saa suuria uutisia. Gwenin perheriita johtaa villiin iltaan ulkona. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: This Will God Willing Get Better. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 7/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Loun tuotantoa markkinoidaan epävirallisella ja provosoivalla videolla, joka saa suurta huomiota koulun ympäristössä. Robbiella on luottamuskriisi. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: The Petition. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 8/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Tracey ja Lou kulkevat eri suuntiin ennen ensi-iltaa. Gordie joutuu taas Gwenin tutkaan auttaessaan teatterissa. Robbie tajuaa äitinsä terveydentilan. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Totally Hosed. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 9/10.
Rise
Työlleen omistautunut opettaja Lou ravistelee epävarmuutensa pois ja ottaa vastaan haasteen koulun innottoman teatteriryhmän luotsaamisesta. Tulos ei ihmetytä ainoastaan koulua ja oppilaita vaan myös koko yhteisöä. Kausi päättyy. Ensi-ilta on täynnä kriisejä ja ongelmia. Simon yrittää voittaa suurimman pelkonsa, ja Lilette salaa tärkeää tietoa Robbielta. Näyttelijät: Josh Radnor, Amy Forsyth, Auli'i Cravalho, Damon J. Gillespie. Alkuperäinen nimi: Opening Night. Draamasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 10/10.
Mr. Mercedes
Hullu sarjamurhaaja pääsee pakoon varastettuaan Mersun ja ajettuaan sillä ihmisjoukkoon. Kaksi vuotta myöhemmin eläkkeelle jäänyt murhatutkija Bill Hodges alkaa taas tutkia tapausta saatuaan kasan kammottavia viestejä. Kissa-hiiri-leikki Hodgesin ja Bradyn välillä eskaloituu. Hodges käy tunteikkaan keskustelun Janeyn äidin kanssa, ja Deborahin juominen uhkaa johtaa onnettomuuteen. Näyttelijät: Brendan Gleeson, Harry Treadaway, Kelly Lynch, Jharrel Jerome, Mary-Louise Parker, Holland Taylor, Breeda Wool, Justine Lupe, Scott Lawrence, Robert Stanton. Trillerisarja, 2017. Kausi 1. Jakso 5/10.
Wrong Man
Amerikkalainen rikossarja, jonka takana on palkittu dokumenttielokuvaaja Joe Berlinger. Asiantuntijat tutkivat kolmea erilaista oikeustapausta, joissa tuomitut väittävät olevansa syyttömiä. Tutkimuksiin kuuluu sekä uusien todisteiden jahtaamista että kriittisiä haastatteluja. Eläkkeelle jäänyt päätutkija kuvailee, miten Salasista tuli epäilty. Kertomus herättää kysymyksiä, ja tiimi järkyttyy ilmiantajan versiosta. Alkuperäinen nimi: Evaristo Salas: The Informant. Dokumenttisarja, 2018. Kausi 1. Jakso 2/6.
The Trip
Brittiläinen minisarja, jossa puhelias koomikkopari Steve Coogan ja Rob Brydon matkustelee ympäri Pohjois-Englantia testaillen ravintoloita. Sarja alkaa. Steven ja Robin tehtävä on arvostella The Inn at Whitewell -ravintola, mutta filmitähti-imitaatiot vievät enemmän aikaa kuin ruokapuheet. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon, Rebecca Johnson. Alkuperäinen nimi: The Inn at Whitewell. Komediasarja, 2010. Kausi 1. Jakso 1/6.
The Trip
Brittiläinen minisarja, jossa puhelias koomikkopari Steve Coogan ja Rob Brydon matkustelee ympäri Pohjois-Englantia testaillen ravintoloita. Steve ja Rob nauttivat maistelumenyyn L'Enclume-ravintolassa. Imitoitavana on mm. Liam Neeson, ja loppuillasta Steve soittaa Mischalle Las Vegasiin. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon, Rebecca Johnson. Alkuperäinen nimi: L'Enclume. Komediasarja, 2010. Kausi 1. Jakso 2/6.
The Trip
Brittiläinen minisarja, jossa puhelias koomikkopari Steve Coogan ja Rob Brydon matkustelee ympäri Pohjois-Englantia testaillen ravintoloita. Steve ja Rob majoittuvat runoilija Coleridgen entiseen kotiin Keswickissä. He käyvät Dove Cottagessa ja syövät lounasta Holbeck Ghyllissä. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon, Rebecca Johnson. Alkuperäinen nimi: Holbeck Ghyll. Komediasarja, 2010. Kausi 1. Jakso 3/6.
The Trip
Brittiläinen minisarja, jossa puhelias koomikkopari Steve Coogan ja Rob Brydon matkustelee ympäri Pohjois-Englantia testaillen ravintoloita. Steve ja Rob ajavat Hipping Halliin, missä odottavat Steven assistentti Emma ja valokuvaaja Yolanda. Steve on mielestään tavannut Yolandan ennenkin. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon, Rebecca Johnson. Alkuperäinen nimi: Hipping Hall. Komediasarja, 2010. Kausi 1. Jakso 4/6.
The Trip
Brittiläinen minisarja, jossa puhelias koomikkopari Steve Coogan ja Rob Brydon matkustelee ympäri Pohjois-Englantia testaillen ravintoloita. Steve ja Rob käyvät maailmankuuluilla kalkkikivimuodostelmilla Malhamissa, ja Steve kiipeilee tylsän geologin kanssa. Ateria syödään Yorke Armsissa. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon, Rebecca Johnson. Alkuperäinen nimi: The Yorke Arms. Komediasarja, 2010. Kausi 1. Jakso 5/6.
The Trip
Brittiläinen minisarja, jossa puhelias koomikkopari Steve Coogan ja Rob Brydon matkustelee ympäri Pohjois-Englantia testaillen ravintoloita. Kausi päättyy. Steve ja Rob käyvät Bolton Abbeyssa ja syövät aamiaista The Angel at Hettonissa. Paluumatkalla Lontooseen he käyvät Steven vanhemmilla. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon, Rebecca Johnson. Alkuperäinen nimi: The Angel at Hetton. Komediasarja, 2010. Kausi 1. Jakso 6/6.
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Tommy valmistautuu Peaky Blindersien ja Changrettan veriseen välienselvittelyyn. Samaan aikaan tehdään sopimus, jolla voi olla tuhoisat seuraukset. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: The Duel. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 5/6.
Peaky Blinders
Ylistetyn gangsteridraaman neljännellä kaudella Shelby-klaanin on tehtävä yhteistyötä tähän astisista suurinta ja monimutkaisinta uhkaa vastaan. On joulukuu 1925, ja Tommy Shelby on hankkinut rikkomatonta legitimiteettiä, kun salaperäinen kirje muuttaa kaiken. Kausi päättyy. Vaarat väijyvät varjoissa, ja Tommy tajuaa, keneen voi todella luottaa, kun odottamaton petos uhkaa tuhota Shelby-klaanin lopullisesti. Näyttelijät: Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Aidan Gillen, Adrien Brody. Alkuperäinen nimi: The Company. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 6/6.