Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Shark Attack Files 3
Ohjelmassa tarkastellaan historian järkyttävimpiä haiden hyökkäyksiä. Luonnontieteilijät tutkivat, voivatko tietyt hait todellakin erota muista ja lähteä saalistamaan ihmisiä.
Monster Croc Invasion
Isokokoisten krokotiilien hyökkäykset ihmistä kohtaan ja jopa kuolemantapaukset ovat lisääntyneet Costa Ricassa. Liskoasiantuntija Paul Bedardin retkikunta etsii ratkaisua.
Sharks of the Shadowland
Uudessa-Seelannissa sukeltajat merkitsevät Sevengill-haita tutkiakseen niiden metsästystapoja ja käytöstä ja estääkseen niiden hyökkäykset.
Dodo Heroes
Estelle's Favourite Chimp. Simpanssien tuntija Estelle Raballand etsii kumppania Ponsolle eli "maailman yksinäisimmälle simpanssille". Mistä löytyy täydellinen puoliso?
North Woods Law
Antlers And Antics. Spahr ja Lounder jahtaavat pakenevaa mönkijää. Pelkeyn koira lähtee etsimään todisteita epäilyttävään hirvenkaatotapaukseen. MacCabe irrottaa kiinni sotkeutunutta harmaahaikaraa.
Weird Creatures With Nick Baker
Worm Lizard. Nick on Meksikon Baja-niemimaalla etsimässä vaikeasti tavoitettavaa matoliskoa, joka näyttää osittain käärmeeltä, osittain liskolta ja osittain kastemadolta.
Weird Creatures With Nick Baker
Axolotl. Lähes sukupuuttoon kuollut, luonnostaan vain kahdessa Keski-Meksikon järvessä tavattu salamanteri akselotli pystyy kasvattamaan uudestaan useimmat ruumiinosansa.
Weird Creatures With Nick Baker
Horseshoe Crab. Nick lähtee etsimään esihistoriallista molukkirapua ja selvittämään, miten tämä elävä fossiili on selvinnyt hengissä näin kauan - ja miksi se on nyt uhattuna.