Olet sivun alussa

Usein kysytyt kysymykset

Miksi uutisotsikko ei nouse Amppareihin?

Tarkista löytyykö juttu hakumme kautta. Samasta aiheesta kertovat jutut niputetaan siitä ensimmäisenä kirjoittaneen lähteen alle. Mikäli juttu ei löydy, lähetä meille palautetta kertoen mitkä jutut puuttuvat. Huomioithan, että alle kolmen sanan tai 25 merkkiä lyhyempiä otsikoita ei julkaista.

Tieto puuttuvista jutuista helpottaa ja nopeuttaa asian selvittämistä. Kaikkien kysymysten suhteen meille voi kirjoittaa lomakkeen kautta.

Minulla on kehitysidea Amppareihin, mihin voin sen kertoa?

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita. Voit kertoa meille ideasi palautelomakkeen kautta.

Minulla on palautetta Amppareissa nähdystä uutisotsikosta, mihin voin sen kertoa?

Ampparit ei itse kirjoita uutisia ollenkaan, vaan keräämme sivullemme otsikoita monista eri uutismedioista. Jos haluat antaa palautetta johonkin tiettyyn uutiseen, lähetäthän sen suoraan artikkelin julkaisseelle medialle.

Haluaisin ehdottaa Amppareiden uutisvirtaan uutta lähdettä, miten toimin?

Tutkimme mahdollisuudet uusien lähteiden liittämiseen tapamme mukaan. Katso täältä, kuinka uusien lähteiden kanssa toimitaan.

Amppareissa on tekninen ongelma, mitä teen?

Lähetä meille palautetta ongelmasta palautelomakkeen kautta. Kerro viasta mahdollisimman tarkasti ja raportoithan myös, millä laitteella Amppareita käytät.

Uutiset nousevat Amppareihin viiveellä, mikä avuksi?

Uutiset eivät nouse Amppareihin aivan heti, kun ne on julkaistu, vaan uutisvirrassa voi olla viivettä teknisistä syistä. Kannattaa olla kärsivällinen ja tarkistaa asia vähän ajan päästä uudelleen. Mikäli uutinen ei jostain syystä nouse ollenkaan uutisvirtaan tai viive kasvaa erityisen pitkäksi, voit olla yhteydessä meihin palautelomakkeen kautta.

Haluaisin julkaista tiedotteen Amppareissa, miten se onnistuu?

Amppareilla ei ole mahdollisuutta julkaista tiedotteita. Mikäli joku lähdemedioistamme tekee aiheesta jutun, se päätyy uutisotsikkona myös Amppareiden uutisvirtaan. Tämän hetkiset lähteet voit käydä katsomassa täältä.