Olet sivun alussa

Uutislähteeksi Amppareihin?

Ampparit on palvelu, joka kokoaa uutistarjonnan yhteen paikkaan ja tarjoaa käyttäjälle kiinnostavaa uutissisältöä eri medioista. Mukana olevien uutislähteiden linkit avautuvat aina alkuperäisen lähteen omalle sivustolle. Medioiden kannattaa siis olla mukana Amppareissa – ohjaamme sivustolle liikennettä ja kauttamme tavoitat uusia käyttäjiä.

Haluatko mukaan uutislähteeksi Amppareihin?

Ennen hakemuksen täyttämistä tarkista, että sivusto täyttää sisällölle, otsikoille ja syötteelle asetetut vaatimukset.

Hae Amppareiden uutislähteeksi alla olevalla lomakkeella. Ampparit käy hakemukset tarkasti läpi niiden saapumisjärjestyksessä. Huomaathan, että prosessi voi kestää, eli annathaan Amppareille riittävästi aikaa seurata lähteeksi pyrkivien toimintaa.

Hakemalla Amppareiden lähteeksi hyväksyt, että Ampparit lukee uutislähteen RSS-syötteen sisältöä ja ohjaa liikennettä uutislähteen sivustolle lukemaan alkuperäisen sisällön.

Miten hakemukset käsitellään?

Amppareilla on julkaisuneuvosto, jonka tehtävänä on käsitellä uutislähteeksi pyrkivien julkaisijoiden hakemukset. Julkaisuneuvosto päättää uusista ja poistettavista lähteistä sekä tekee päätöksiä sisältöjen näkyvyyksistä Ampparit-palvelussa. Neuvosto arvioi ensisijaisesti julkaisijan sisällön toimivuutta Ampparit-uutispalvelun käyttäjän kannalta ja suhteessa palvelun nykyiseen uutistarjontaan.

Hakemuksia käsitellään kuusi kertaa vuodessa. Amppareiden julkaisuneuvoston päätöksestä ei voi valittaa, mutta hylätyn lähteen on mahdollista hakea Amppareiden lähteeksi uudelleen. Päätöksestä informoidaan hakemuksen jättänyttä tahoa. Päätöksiä tai niiden perusteita ei käsitellä julkisesti. Keskeneräisiä prosesseja ei kommentoida. Ampparit ei myöskään käy julkisia keskusteluita lähteeksi pääsemisestä tai sen kriteereistä.

Ampparit palvelun käyttäjien omat lähteet

Ampparit-uutispalvelussa on mahdollista luoda profiili, jonka avulla käyttäjä voi seurata muun sisällön lisäksi myös itse valitsemiaan lähteitä. Omat syötteet -toiminnon avulla käyttäjä voi lisätä seurantaan lähteitä, jotka eivät muuten nouse Amppareiden listoille.

Hae lähteeksi Amppareihin

Maksullinen sisältö
Kaupallinen sisältö