Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Lemmen viemää
Töitä tarjolla. Werner tarjoaa Viktorille töitä tallilla. Viktor ei tiedä, miten suhtautua tarjoukseen, eikä Christophkaan aluksi pidä Wernerin ideaa hyvänä. Alicia saa jälleen toimia jääräpäisen Christophin pehmittäjänä. Alfons puolestaan saa uusia alaisia kahden pikkoloharjoittelijan muodossa. Sairaalaan päässeet Tina ja pikku Tom voivat hyvin, samoin kuin Beatrice ja Frederik, jotka kotiutuvat sairaalasta. Ella kertoo Beckylle totuuden Marcelin kypärästä, mikä saa Beckyn kyseenalaistamaan heidän ystävyytensä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
Jamie Oliverin helpot herkut
Persikoita ja paellaa. Jamien kämppä on saanut uuden ilmeen, joten Jamie päättää palkita työmiehet hyvällä ruoalla. Tarjolla on persikka-kinkkusalaattia, paellaa ja omenapiiraita. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
Remontilla rahoiksi
Nollapeli. Kausi 8. 32/57. Joukkueet alkavat rakentaa suuria makuuhuoneita ja vaatehuoneita. Ostajaehdokkaiden ja naapurien tuomaroinnissa nähdään armotonta taktikointia, ja naapurisopu alkaa olla mennyttä. Josh päättää aloittaa urakan, joka on Keithin ja Danin mielestä mahdoton. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
Grand Designs - unelma-asunnot
Kodikas puukoti. Kausi 13, 9/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Kevin McCloud vierailee jälleen Rebeccan ja Gregoryn unelmatalolla. Vuosi sitten pariskunta päätti rakentaa 42 neliömetrin mökistä unelma-asuntonsa pikkuruisella budjetilla. Rakennusvaihe oli täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Englantilainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla Australia
Tuplahäät, osa 2/2. Kausi 4, 10/53. Sulhaset toipuvat kaksosyllätyksestä, ja hääjuhla on valmis jatkumaan. Toinen pari löytää heti yhteyden, mutta toinen kaksosista ei ole yhtä tyytyväinen uuteen puolisoonsa. Andrew pohtii, miksi Lauren jätti hänet. Australialainen realitysarja.
Aku ja 7 ihmettä
Puumala. Kausi 2, 8/8. Akun tämänkertainen kierros päättyy Saimaan rannalle Puumalaan. Paikallisten ystäviensä kanssa Aku palaa maailmanmatkojensa kohokohtiin ja ennennäkemättömiin hetkiin. Jaksossa selviää mm. miten Akulta taittuu perinteinen thaitanssi, miten muumihullua kansaa japanilaiset itseasiassa ovatkaan, ja miten Las Vegasissa varaudutaan zombien hyökkäyksiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Sinkkuelämää
Erikoisia nuo Manhattanin miehet!. Kausi 2, 3/18. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
Sinkkuelämää
Teeskentelyn koruton kierre. Kausi 2, 4/18. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
Remontilla rahoiksi
Nollapeli. Kausi 8. 32/57. Joukkueet alkavat rakentaa suuria makuuhuoneita ja vaatehuoneita. Ostajaehdokkaiden ja naapurien tuomaroinnissa nähdään armotonta taktikointia, ja naapurisopu alkaa olla mennyttä. Josh päättää aloittaa urakan, joka on Keithin ja Danin mielestä mahdoton. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.
Ensitreffit alttarilla Australia
Tuplahäät, osa 2/2. Kausi 4, 10/53. Sulhaset toipuvat kaksosyllätyksestä, ja hääjuhla on valmis jatkumaan. Toinen pari löytää heti yhteyden, mutta toinen kaksosista ei ole yhtä tyytyväinen uuteen puolisoonsa. Andrew pohtii, miksi Lauren jätti hänet. Australialainen realitysarja. Uusinta.
Nurse Jackie
Yhtä juhlaa. Kausi 3, 11/12. Eddie epäilee, että Kevin tietää vaimonsa salasuhteesta. Zoey järjestää juhlat ja Coop suunnittelee omaa merkkipäiväänsä. Kelly tekee Jackielle paljastuksen. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus, päihteet).
Nurse Jackie
Suoraa puhetta. Kausi 3, 12/12. Jackie yrittää vältellä aviomiestään sekä virtsanäytettä vaativaa Gloriaa, mutta Kevin on päättänyt puhua suunsa puhtaaksi. Kappelissa odotellaan Coopin häitä. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus).
Amerikan Anita
Miljoonakatsojien edessä Miamissa. Kausi 1, 7/8. Anita esittelee bikinimallistoaan miljoonien katsojien edessä latinomaailman suurimmissa life style -ohjelmissa. Anita saa myös peräänsä oudon ihailijan, joka on hyvin periksiantamaton. Michaelille on syntymäpäiviensä kunniaksi järjestetty sokkotreffit paikallisen näyttelijän kanssa. Uusinta.
Todella upeeta
Uusi paras kaveri. Kausi 2, 4/6. Eddien vanhat ystävät Bettina ja Max tulevat kylään. Vierailu sotkee Patsyn ja Eddien elämän pahanpäiväisesti. Brittiläinen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.