AVA
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
OC:n täydelliset naiset
Tunteet kuumina. Kausi 4, 5/15. Vicki vie perheensä ja ystäviä Havasulle veneilemään, mutta hymy hyytyy, kun Jeana tuo paikalle Frankien, Vickin entisen vuokralaisen. Lynnen tyttäret käyvät kilpailua keskenään ja 18-vuotispäiväänsä kiihkeästi odottava Raquel suuttuu pikkusiskon saamasta huomiosta. Tamra kauhistuu poikansa Ryanin uusimmasta tatuoinnista. Amerikkalainen tosi-tv-sarja luksuselämää viettävistä kalifornialaisnaisista.
Siskot
Kausi 1, jakso 1/10. Uuden Siskot-sarjan avausjaksossa tutustutaan toisiaan väkevästi rakastavaan Nanna Karalahden, Pirken ja Karoliinan siskokolmikkoon. Näitä sporttisia, näyttäviä naisia yhdistää urheilu, ronski huumori ja verivala. Siskojen mielissä mukana kulkee aina nuorena traagisesti menehtynyt Seba-veli. Mitä Jere Karalahti tuumaa siskokolmikosta ja kuka on käräyttäjä-Viki? Uusinta.
Kaunis elämä
Kaunis elämä: Karita Tykkä. Kausi 1, 4/8. Karita Tykkä (os. Tuomola) on Miss Suomi 1997. Karita on monitoiminainen, joka pistää muut miettimään asioita uudella tavalla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Samassa liemessä
Lapset. Kausi 1, 8/10. Pienten lasten äidit Pipsa ja Meri-Tuuli tietävät, miten lapset saadaan syömään. Uuninieriä, wokatut broccolit ja kanapullakeitto maistuvat kaiken ikäisille. Lastenkutsuille sopii hyvin friteeratut kanapallerot ja grillatut maissintähkät.
Moderni perhe
Halloween. Kausi 9, 5/22. Phil ja Claire yrittävät todistaa lapsilleen, että halloween on aikuisten juhla. Cam käyttää hyväkseen Glorian ja Jayn vieraanvaraisuutta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Moderni perhe
Petos. Kausi 9, 6/22. Claire ja Mitchell päättävät järjestää Jaylle ja Glorialle juhlat 10-vuotishääpäivän kunniaksi. Philille selviää, että hänestä ei tullut aikoinaan taikuria, koska hänet petettiin. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Love Song
Love Song. TV-ENSI-ILTA! Romanttisessa draamaelokuvassa Camille (Monica Arnold) on nuori yliopisto-opiskelija varakkaasta mustasta perheestä New Orleansissa. Hän opiskelee lunastaakseen perheensä odotukset ja seurustelee juuri sopivana aviomiesehdokkaana pidetyn opiskelijakaverinsa kanssa. Kaikki muuttuu, kun Camille tapaa sattumalta Billy Rayn (Christian Kane), valkoihoisen vähävaraisen muusikon. Ohjaus: Julie Dash. USA 2000 (90'). Pääosissa Monica Arnold, Christian Kane, Essence Atkins ja Rachel True. Sallittu kaiken ikäisille.
Empire
K12 (väkivalta, ahdistus).
Jane the Virgin
43. luku. Kausi 2, 21/22. Janella on kädet täynnä Mateon syntymäpäiväjuhlien kanssa, ja häihinkin on enää kaksi viikkoa. Hääpaikka on vaarassa, sillä Rogelion kuvausryhmä uhkaa mennä lakkoon häitä edellisenä päivänä. Rafael yrittää ratkaista omaa ongelmaansa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta).
Nurse Jackie (K16)
Mustasukkaisuutta. Kausi 2, 3/12. Cooper on polleaa poikaa, kun hän pääsee Manhattanin 25 parhaan lääkärin listalle. Jackie ei ilahdu tyttärensä uudesta leikkikaverista. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K16 (päihteet).
Jane the Virgin
36. luku. Kausi 2, 14/22. Jane ja Petra yrittävät estää Rafaelia ajautumasta syöksykierteeseen, mutta Rafaelilla onkin salaisuus. Jane huomaa, että hänen lempikirjailijansa uudessa kirjassa on jotakin tuttua. Xiomara saa tietää äitinsä edellisestä suhteesta. Jane ja Michael pohtivat suhdettaan. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, ahdistus).
Riisutut
Kausi 1, 5/8. Riisutut eivät saa kuukauden aikana käyttää rahaa, joten luovat ideat tulevat tarpeeseen. Miten osallistujat onnistuvat vaatettamaan itsensä juhliin? Entä miten vapaapäivän vietto onnistuu ilmaiseksi? Tavarapaljouden näkeminen kauppakeskuksissa ei jätä kylmäksi ¿ onko mikään muuttunut kahden viikon aikana suhteessa tavaroihin? Ihmiskoe luo tilaa ääritunteille, niin hyvässä kuin pahassakin, eikä yhteenotoilta vältytä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.