AVA
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Love Song
Love Song. TV-ENSI-ILTA! Romanttisessa draamaelokuvassa Camille (Monica Arnold) on nuori yliopisto-opiskelija varakkaasta mustasta perheestä New Orleansissa. Hän opiskelee lunastaakseen perheensä odotukset ja seurustelee juuri sopivana aviomiesehdokkaana pidetyn opiskelijakaverinsa kanssa. Kaikki muuttuu, kun Camille tapaa sattumalta Billy Rayn (Christian Kane), valkoihoisen vähävaraisen muusikon. Ohjaus: Julie Dash. USA 2000 (90'). Pääosissa Monica Arnold, Christian Kane, Essence Atkins ja Rachel True. Sallittu kaiken ikäisille.
Empire
K12 (väkivalta, ahdistus).
Jane the Virgin
43. luku. Kausi 2, 21/22. Janella on kädet täynnä Mateon syntymäpäiväjuhlien kanssa, ja häihinkin on enää kaksi viikkoa. Hääpaikka on vaarassa, sillä Rogelion kuvausryhmä uhkaa mennä lakkoon häitä edellisenä päivänä. Rafael yrittää ratkaista omaa ongelmaansa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta).
Nurse Jackie (K16)
Mustasukkaisuutta. Kausi 2, 3/12. Cooper on polleaa poikaa, kun hän pääsee Manhattanin 25 parhaan lääkärin listalle. Jackie ei ilahdu tyttärensä uudesta leikkikaverista. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K16 (päihteet).
Jane the Virgin
36. luku. Kausi 2, 14/22. Jane ja Petra yrittävät estää Rafaelia ajautumasta syöksykierteeseen, mutta Rafaelilla onkin salaisuus. Jane huomaa, että hänen lempikirjailijansa uudessa kirjassa on jotakin tuttua. Xiomara saa tietää äitinsä edellisestä suhteesta. Jane ja Michael pohtivat suhdettaan. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, ahdistus).
Riisutut
Kausi 1, 5/8. Riisutut eivät saa kuukauden aikana käyttää rahaa, joten luovat ideat tulevat tarpeeseen. Miten osallistujat onnistuvat vaatettamaan itsensä juhliin? Entä miten vapaapäivän vietto onnistuu ilmaiseksi? Tavarapaljouden näkeminen kauppakeskuksissa ei jätä kylmäksi ¿ onko mikään muuttunut kahden viikon aikana suhteessa tavaroihin? Ihmiskoe luo tilaa ääritunteille, niin hyvässä kuin pahassakin, eikä yhteenotoilta vältytä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.