AVA
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
OC:n täydelliset naiset
Poikki!. Kausi 4, 6/15. Lynne tapaa muut naiset, mutta kyllästyy lapsijuttuihin ja alkaa sanella puheenaiheita. Sitähän Vicki, Tamra ja Jeana eivät hevillä sulata. Jeanan tytär aloittaa työt vaatekaupassa, koska shoppailuraha on vähissä äidin kiristettyä kukkaronnyörejä. Pystyykö hemmoteltu Kara vastaamaan asiakkaiden toiveisiin? Gretchen avustaa entisen OC-rouvan Jo de la Rosan musiikkivideolla. Vicki viettää aikaa tyttärensä Brianan kanssa ja toteaa, että omena näyttää pudonneen todella kauas puusta. Amerikkalainen tosi-tv-sarja luksuselämää viettävistä kalifornialaisnaisista.
OC:n täydelliset naiset
Laukkakisoissa hatuttaa. Kausi 4, 7/15. Naiset käyvät yhdessä hattuostoksilla laukkakisoja varten, ja tunnelma pysyy vielä rentona, kun Vicki on työmatkalla Floridassa. Laukkakisoissa joukko jakaantuu kahtia, ja kyräily on täydessä käynnissä. Yksi aitio ei tunnu millään riittävän kymmenelle ihmiselle. Tamra raportoi naisten kuulumisia Laurille lounastreffeillä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja luksuselämää viettävistä kalifornialaisnaisista.
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
Kotoisa
Ihanat lastenhuoneet. Kausi 1, 4/12. Ihanat lastenhuoneet. Tunnelmallisen puutalon yläkertaan tehdään sisarusten uusi valtakunta. Ville pääsee rakentamaan majaa ja Seija toteuttamaan nuorten asukkaiden villejä toiveita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kaunis elämä
Kaunis elämä: Lotta Näkyvä. Kausi 1, 5/8. Lotta Näkyvä (os. Hintsa) on vuoden 2013 Miss Suomi. Lotta käy rosoista elämäänsä läpi kun kahdeksan kruunattua kaunotarta viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Morsianten sota
Morsianten sota. Romanttinen komedia Manhattanilla asuvista parhaista ystävistä Emmasta (Anne Hathaway) ja Livistä (Kate Hudson), jotka ryhtyvät suunnittelemaan häitään miesystäviensä kosiessa kumpaakin naista samaan aikaan. Hääsuunnittelijan apulaisen virheen vuoksi sekä Emman että Livin häät osuvat samalle päivälle. Kumpikaan ei suostu vaihtamaan hääpäivää, ja lapsuuden sydänystävät päätyvät sabotoimaan toistensa suunnitelmia tehdäkseen omasta hääunelmastaan täydellisen. Ohjaus: Gary Winick, USA 2009. Pääsosissa Anne Hathaway, Kate Hudson, Candice Bergen, Chris Pratt, Bryan Greenberg, Steve Howey. Sallittu kaiken ikäisille.
Suurin pudottaja
Punainen viiva. Kausi 17, 5/16. Kilpailijat ovat olleet jo neljä viikkoa vailla yhteyttä ulkomaailmaan ja ilman digitaalisia laitteita, jotka normaalielämässä ovat todellisia aikasyöppöjä ja vievät aikaa kuntoilulta. Tämänkertaisessa haasteessa joukkueet seikkailevat kuin tietokonepelissä, ja testiin joutuu sekä kunto että hoksottimet. Palkintona on joko yhteys läheisiin tai kuntosali vain oman joukkueen käyttöön viikoksi. Punnituksessa Bobilla on takataskussaan jälleen yksi yllätys, punainen viiva. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen ylipainoista kilpailijaparia tavoittelee terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Edellisillä kausilla valmentajana nähty Bob Harper siirtyy kilpailijoiden valmentamisesta juontamaan ohjelmaa. Viimeinen, 17. tuotantokausi.
Empire
K12 (väkivalta, ahdistus).
Jane the Virgin
42. luku. Kausi 2, 20/22. Jane odottaa innolla perinteistä äitienpäivän viettoa, mutta Petra aiheuttaa muutoksia suunnitelmiin. Lisäksi Janen työpaikka saattaa olla uhattuna Anezkan juonittelun takia. Michael yrittää sopeutua uuteen työpaikkaansa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, ahdistus).
Tinan matkassa
Kesäbuffet saaristossa. Kausi 3, 1/3. Tina tapaa Dalarössä toimittaja-juontaja Jenny Strömstedtin. Lounaan jälkeen tehdään puutarhatöitä ja ostetaan ruokaa kesäbuffettia varten. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta.
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 9/10. Anna on herttainen ja iloinen nainen, jonka ulkonäkö antaa olettaa kuitenkin jotain ihan muuta. Liian aikasin mummoutunut Anna haluaa elämäänsä ja ulkonäköönsä lisää väriä, raikkautta ja asennetta. Muodonmuutoksen pyörteisiin heittäytyvä Anna löytää matkan aikana itsestään todella tyylikkään ja säkenöivän daamin, joka ei jää enää seinäruusuksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.