AVA
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 9/10. Anna on herttainen ja iloinen nainen, jonka ulkonäkö antaa olettaa kuitenkin jotain ihan muuta. Liian aikasin mummoutunut Anna haluaa elämäänsä ja ulkonäköönsä lisää väriä, raikkautta ja asennetta. Muodonmuutoksen pyörteisiin heittäytyvä Anna löytää matkan aikana itsestään todella tyylikkään ja säkenöivän daamin, joka ei jää enää seinäruusuksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yön AVA
Aamun AVAus
Ostoskanava Tvins.com
The Chefs' Line
Libanonilainen keittiö, osa 2. Kausi 1, 37/65. Libanonilaisen viikon toinen kilpailuannos on kaikkien rakastama jälkiruoka baklava, jossa kuuluu olla rapeutta, makeutta, pähkinää ja ruusun aromia. Tiskille loihditaan sekä hyvin perinteistä baklavaa, lasten makuun muokattua baklavaa että kokonaan uudelleen ajateltua baklavaa. Onnistuvatko kotikokit voittamaan ravintola Nourin linjakokin, vai viekö ammattilainen voiton? Australialainen kokkikilpailuohjelma.
The Chefs' Line
Libanonilainen keittiö, osa 3. Kausi 1, 38/65. Libanonilaisen viikon kolmas kilpailuannos on ruokaisa fattoush-talonpoikaissalaatti. Kotikokit ja ravintola Nourin vuoromestari loihtivat kaikki täysin erilaiset annokset. Yksi on hyvin perinteinen, toisessa on yllättäviä ja hämmentäviäkin aineksia, ja kolmas luottaa upeaan esillepanoon. Australialainen kokkikilpailuohjelma.
The Chefs' Line
Libanonilainen keittiö, osa 4. Kausi 1, 39/65. Libanonilaisen viikon huipentaa kokkien ketjun finaali, jossa voittoisa kotikokki Mary ja ravintola Nourin keittiömestari Roy mittelevät taitojaan kala-annos sayadiehin valmistamisessa. Mary luottaa edelleen perinteisiin, Roy taas loihtii suorastaan avantgardistisen annoksen. Voittaako kotiruoka hienostuneen ravintola-annoksen? Australialainen kokkikilpailuohjelma.
Ensitreffit alttarilla USA
Koti kutsuu. Kausi 2, 6/14. Ryan D. ja Jessica selvittelevät ensimmäistä riitaansa, ennen kuin parien häämatkat päättyvät. Seuraavaksi on aika palata arkielämään, mutta Jaclynin ja Ryan R:n välimatka tuntuu raskaalta jo ennen sitä. Lisästressiä aiheuttaa se, että käsillä on joulunaika, joka vaatii erityisiä kompromisseja parisuhteelta. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa yhdysvaltalaisessa tositelevisiosarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Uusinta.
Kingi
Kausi 2, jakso 2/8. Millaisia hahmot todella ovat? Miten he selvisivät ensimmäisestä jaksosta? Kykyohjelmia parodioiva show on täynnä riemukkaita esityksiä, tähteyttä havittelevia hahmoja ja kummallisia pop-uutisia.
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Merimiehen murkinat. Kausi 12, 23/44. Laivaston palveluksessa oleva Mattias on laatinut kunnianhimoisen menun, joka koostuu tyyrpuurileivästä, täytetyistä liharullista sekä vadelmapäärynöistä ja suklaafondantista. Sekä itse Mattiasta että vieraita hieman epäilyttää, sujuuko kaikki aivan suunnitelmien mukaan. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.
New Jerseyn täydelliset naiset
Isän jalanjäljissä. Kausi 5, 5/22. Joen ja Melissan välillä kipunoi muutakin kuin rakkautta Teresan syytösten jälkeen. Caroline pelkää, että hänen lapsensa seuraavat liian tarkasti isänsä jalanjälkiä. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
New Jerseyn täydelliset naiset
Huhumylly. Kausi 5, 6/22. Pettämishuhut mylläävät Melissan ympärillä. Kiusallinen sananvaihto Carolinen ja tämän miehen välillä nostaa pintaan uusia tunteita. Amerikkalainen realitysarja seuraa New Jerseyn varakkaiden seurapiirirouvien ylellistä ja värikästä elämää Yhdysvaltain itärannikolla.
OC:n täydelliset naiset
Käytöskoulussa. Kausi 4, 8/15. Tamra käy etikettiopissa, koska brittitaustainen Simon huomauttelee vaimonsa rahvaanomaisesta käytöksestä. Suunnitteilla on myös elegantit päivälliset, joiden valmisteluun Simon osallistuu yllättävällä tarmolla. Päivällisillä Tamra päättää juottaa Gretchenin humalaan, mutta kuinkas suu pannaan, kun poika Ryan kiinnostuu humaltuneesta blondista? Amerikkalainen tosi-tv-sarja luksuselämää viettävistä kalifornialaisnaisista.
OC:n täydelliset naiset
Taloudellista turvaa. Kausi 4, 9/15. Lynne panostaa omaan rannekorusarjaansa ja löytää ostosretken päätteeksi potentiaalisen jälleenmyyjän. Jeana ja Vicki kiinnostuvat Gretchenin raha-asioista ja taloudellisesta tulevaisuudesta avomiehen sairastaessa. Naisten neuvot eivät kuitenkaan vakuuta vieressä kuuntelevaa Lynneä. Tamra emännöi naapuruston lasten allasjuhlia, jonne Gretchenkin tuo omat vauvansa - kaksi koiraa uimaliiveissä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja luksuselämää viettävistä kalifornialaisnaisista.
Kaappaus keittiössä
Vanukkaita vai vihanneksia?. Kausi 4, 9/11. Melissan ja Teron perheen kauppalaskut ovat huimat, sillä perhe elää eineksillä ja vanukkailla. Kapen haasteena on opettaa perinteisiä, terveellisiä arkiruokia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kaunis elämä
Kaunis elämä: Lotta Näkyvä. Kausi 1, 5/8. Lotta Näkyvä (os. Hintsa) on vuoden 2013 Miss Suomi. Lotta käy rosoista elämäänsä läpi kun kahdeksan kruunattua kaunotarta viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Samassa liemessä
Mättöä. Kausi 1, 9/10. Hiiteen kalorit, sillä nyt herkutellaan Pipsan suklaa-suolahippupatongilla. Meri-Tuuli paljastaa rapean pekonin salaisuuden. Jalkapalloseura FC Tavastian pelaajille tarjoillaan portugalilaisia possunlihasämpylöitä.
Moderni perhe
Valheella on lyhyet jäljet. Kausi 9, 7/22. Jay järjestää perheelle kiitospäivän päivällisen tarkoituksenaan juhlistaa lastensa saavutuksia. Jotkut saavutukset kuitenkin perustuvat petokseen. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Moderni perhe
Kohtaamisia. Kausi 9, 8/22. Suvun jäsenet muistelevat kohtaamisiaan julkkisten kanssa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Comfort & Joy
Comfort & Joy. TV-ENSI-ILTA! Jane Berry on romanttisen draamaelokuvan menestyvä ja perheetön mainostoimistoyrittäjä, joka asuu luksusasunnossa ja ajaa Jaguarilla. Hän joutuu jouluaattona onnettomuuteen ajaessaan kotiin firman juhlista ja kuulee herätessään olevansa naimisissa ja kahden lapsen äiti. Jane on täysin ymmällään uudesta todellisuudestaan, jossa hän on aivan erilainen kuin entinen Jane. Uudenlainen elämäntilanne laittaa Janen pohtimaan, kuka hän oikein on ja mitä hän aidosti elämältään haluaa. Ohjaus: Maggie Greenwald, USA 2003 (85'). Pääosissa Nancy McKeon, Steven Eckholdt, Paul Dooley. K7 (ahdistus).
Empire
Muistin oikut. Kausi 4, 1/18. Empiren 20-vuotisjuhla lähestyy, mutta Lucious ei ole juhlakunnossa. Cookie hoitaa päättäväisesti sekä firman että Luciousin asioita. Jaksossa nähdään vierailevana tähtenä Demi Moore. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
Jane the Virgin
44. luku. Kausi 2, 22/22. Hääpäivän aikaistaminen aiheuttaa Janelle ja Michaelille ongelmia, ja suunnitelmat menevät uusiksi. Jane ei myöskään ole tyytyväinen lopputyöhönsä muttei häiden alla ehtisi enää vaihtaa aihettakaan. Rafaelilla on edelleen tunteita Janea kohtaan. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, ahdistus).
Nurse Jackie (K16)
Luonnon antimet. Kausi 2, 4/12. Eddie kaveeraa Kevinin kanssa. Jackie suosittelee syöpäpotilaalle lainvastaista kivunlievitystä. Tohtori O'Hara lievittää työtoverinsa vieroitusoireita. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K16 (päihteet).
Jane the Virgin
43. luku. Kausi 2, 21/22. Janella on kädet täynnä Mateon syntymäpäiväjuhlien kanssa, ja häihinkin on enää kaksi viikkoa. Hääpaikka on vaarassa, sillä Rogelion kuvausryhmä uhkaa mennä lakkoon häitä edellisenä päivänä. Rafael yrittää ratkaista omaa ongelmaansa. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta).
OC:n täydelliset naiset
Edustusvaimon tunnustuksia. Kausi 1, 1/8. Kalifornian Orange County on USA:n äveriäintä seutua, missä perinteisesti mies käy töissä ja vaimo huolehtii kodista ja ulkonäöstään. Imagolla on valtaisa merkitys ja kauneusleikkaukset ja botuliiniruiskeet ovatkin arkipäivää, kun ikääntymisen merkit pidetään loitolla. Entä kun avioero sekoittaa arjen tai kotirouvan elämä käy tylsäksi? Menestymisen paineet heijastuvat myös lapsiiin. Jeanna on kiinteistövälittäjä, jonka poika haaveilee baseball-ammattilaisen urasta isän ja isoisän jalanjäljissä. 24-vuotiaan Jon välit kihlattuun kiristyvät, kun elämä tuntuu ylellisistä puitteista huolimatta tyhjältä, eikä äitipuolen roolikaan tunnu aivan omalta. Lauri toipuu tuoreesta avioerosta, jossa miehelle jäi entinen, iso koti. Amerikkalainen realitysarja.