Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Lemmen viemää
Synnytys metsän siimeksessä. Viktor aikoo jälleen häipyä Christophin teon vuoksi. Boris yrittää suostutella isoveljeään jäämään. Tina ja Beatrice ovat jumissa keskellä metsää, kun kummankin supistukset alkavat. Odottavien äitien onneksi Susan, Melli ja André sattuvat patikoimaan samoille seuduille, mutta Tinaa ei ehditä viemään sairaalaan asti. Alfons tarjoaa moottoripyöräänsä lainaan Williamille vastineeksi tältä saamastaan kunto-ohjauksesta. Ella ei ilahdu saadessaan kuulla Williamin pyytäneen Rebeccaa prätkäajelulle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
Remontilla rahoiksi
Avoimet ovet, osa 6. Darren Palmer remontoi kamalan 80-lukulaisen kylpyhuoneen, Scotty opettaa kilpailijoita maalaamaan ja entiset kilpailijat Matt ja Kim ottavat vastuun pikaremontista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
Remontilla rahoiksi
Katastrofia kerrakseen. Kausi 8, 31/57. Viimeiset kylpyhuoneet tuottavat päänvaivaa. Lopuksi julkistetaan tulokset. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.
Grand Designs - unelma-asunnot
Kelluva talo. Kausi 13, 8/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Andyn ja Nickyn kelluvan talon rakennustyöt eivät päässeet edes alkuun vuosi sitten. Tälläkin kertaa vaikeudet alkavat jo alkumetreillä, kun rakennustarvikkeiden vienti saarelle vaikuttaa mahdottomalta ja luonnonvoimatkin ovat rakentajia vastaan. Englantilainen realitysarja.
Ensitreffit alttarilla Australia
Tuplahäät, osa 1/2. Kausi 4, 9/53. Viimeisessä hääjuhlassa draamaa on luvassa kaksin verroin, sillä identtiset kaksoset Sharon ja Michelle viettävät yhteiset häät. Sulhaset eivät tiedä, että morsiamia on kaksi, joten heitä odottaa alttarilla aikamoinen yllätys. Andrew yrittää jäljittää kadonneen vaimonsa Laurenin. Australialainen realitysarja.
Kingi
Toinen pudotus. Kausi 2, 4/8. Kuka finalisteista tippuu toisena ja lähtee kirjaimellisesti laulukuoroon? Tai siis sieltä pois.
Sinkkuelämää
Pallottelua pojilla. Kausi 2, 1/18. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
Sinkkuelämää
Intiimielämän teljetyt totuudet. Kausi 2, 2/18. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
Remontilla rahoiksi
Avoimet ovet, osa 6. Darren Palmer remontoi kamalan 80-lukulaisen kylpyhuoneen, Scotty opettaa kilpailijoita maalaamaan ja entiset kilpailijat Matt ja Kim ottavat vastuun pikaremontista. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.
Remontilla rahoiksi
Katastrofia kerrakseen. Kausi 8, 31/57. Viimeiset kylpyhuoneet tuottavat päänvaivaa. Lopuksi julkistetaan tulokset. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.
Ensitreffit alttarilla Australia
Tuplahäät, osa 1/2. Kausi 4, 9/53. Viimeisessä hääjuhlassa draamaa on luvassa kaksin verroin, sillä identtiset kaksoset Sharon ja Michelle viettävät yhteiset häät. Sulhaset eivät tiedä, että morsiamia on kaksi, joten heitä odottaa alttarilla aikamoinen yllätys. Andrew yrittää jäljittää kadonneen vaimonsa Laurenin. Australialainen realitysarja. Uusinta.
Nurse Jackie
Vanha suola. Kausi 3, 9/12. Jackie kärsii vieroitusoireista, ja Kellyltä tivataan kadonneiden fentanyylilaastareiden kohtaloa. Coop päättää mennä naimisiin vanhan heilansa kanssa. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus, päihteet).
Nurse Jackie
Koeaika. Kausi 3, 10/12. Gloria asettaa Jackien koeajalle väärinkäyttöepäilysten vuoksi. Jackie hätkähtää, kun hänen tyttärelleen suositellaan mielialalääkkeitä. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus).
Todella upeeta
Marokko. Kausi 1, 3/6. Patsy, Eddie ja Saffy matkustavat Marokkoon. Matka ei kuitenkaan mene aivan suunnitelmien mukaan. Brittiläinen komediasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).