Olet sivun alussa

Kanavalista

AVA

LOVE
Toivon kipinä. Kausi 1, 9/10. Latinorytmejä työpuolisolle, punkkia parhaalle faijalle ja reggaeta ylimmille ystäville. Musaylläreissä mukana mm. Anna puu, Pelle Miljoona, Ellinoora, La Haka, Eini ja Raappana. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Ihanat siirtolapuutarhat
Mökki mukana elämän muutoksissa. Kausi 2, 3/10 Herttoniemi, Helsinki. Anne on omistanut siirtolapuutarhamökin 20 vuotta. Mo kkiin on tehty remonttia, mutta se on jäänyt kesken. Nicke Lignell ja tiimi saattavat remontin loppuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Maalaistaloa rakentamassa
Unelmakoti karjasuojasta. Kausi 1, 3/10. Unelmakoti karjasuojasta. Payal ja Steve päättävät muuttaa maalle ja rakentaa unelmiensa kodin karjasuojasta, jossa on aiemmin asunut vain lampaita. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Suomen kaunein koti: Kesämökit
Taloista mökeiksi. Kausi 13, 6/12. Jaksossa tutustutaan mökkeihin, jotka toimivat aikanaan kouluna sekä työväentalona. Nauvossa, Ylöjärvellä ja Sulkavalla sijaitsevista paikoista löytyy lempeää boheemiutta ja kaunista taidetta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.