Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Kohtalokas ennustus
Kohtalokas ennustus. Romanttinen komedia kunnianhimoisesta televisiotoimittajasta Laniesta (Angelina Jolie), jonka elämä muuttaa suuntaa kun hän kohtaa ennustajankykyjä omaavan kulkurin. Aikaisemmin Lanien mielestä täydellinen kampaus, täydellinen poikaystävä ja täydellinen asunto muodostivat täydellisen elämän. Nyt Lanien on kohdattava kohtalonsa ja tässä häntä avittaa komea mutta näsäviisas kollega (Edward Burns). Ohjaaja: Stephen Herek, USA 2002 (100'). Pääosissa: Angelina Jolie, Edward Burns, Tony Shalhoub. K7
Los Angelesin luksuslukaalit
Köydenvetoa. Kausi 9, 9/12. Grynderi Ilan on rakentanut Londonderryyn hulppean talon, mutta Josh Altmanin mielestä 20 miljoonan dollarin hintapyyntö on ylimitoitettu. Lisäriesana ovat kilpailevat välittäjät, jotka houkuttelevat Ilania asiakkaakseen ahneuteen vetoamalla. Madison repii hiuksiaan ystävänsä Diannen kanssa, joka kipuilee elämänmuutosta ja tuntuu kaikin keinoin välttelevän talojen katsomista, päätöksen tekemisestä puhumattakaan. Grynderi Yaniv ei ole saanut Beverly Groven laatutalostaan yhtään tarjousta, mutta David ja James huomaavat heti, että taloa on markkinoitu väärälle kohderyhmälle. Ostajakandidaatit löytyvät uusin keinoin nopeasti, mutta he eivät ole helppo nakki. Josh Flaggille kuuluu yksityiselämässä hyvää, ja edessä on isoja päätöksiä. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan neljää kiinteistövälittäjää, jotka kauppaavat hulppeita luksusasuntoja ökyrikkaille Los Angelesissa.
Empire
Eddien paluu. Kausi 4, 17/18. Eddie palaa Empireen johtokunnan tuella. Lyonit taistelevat saadakseen yhtiönsä takaisin. Jamalin salaperäinen bändi kerää kiitosta. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta).
Ensimmäisen asteen murha
Uutta valoa. Kausi 2, 8/12. Hildy ja Terry saavat Juniorilta arvokasta lisätietoa liiton toiminnasta. Dustin Makerin oikeudenkäynti alkaa avauspuheenvuoroilla. Suger saa yllättävältä taholta uutta tietoa siskonsa kohtalosta. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. K12 (väkivalta).
Amerikan Anita
Miljoonakatsojien edessä Miamissa. Kausi 1, 7/8. Anita esittelee bikinimallistoaan miljoonien katsojien edessä latinomaailman suurimmissa life style -ohjelmissa. Anita saa myös peräänsä oudon ihailijan, joka on hyvin periksiantamaton. Michaelille on syntymäpäiviensä kunniaksi järjestetty sokkotreffit paikallisen näyttelijän kanssa.
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
Yön AVA