AVA
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälleennäkeminen, osa 3/3. Kausi 7, 21/21. Lisa Vanderpump herkistyy puhuessaan pojastaan ja eläinsuojelutyöstään. Lisa Rinna ja Kim yrittävät löytää yhteisen sävelen. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden kalifornialaisladyjen ihmissuhdekiemuroita.
OC:n täydelliset naiset
Pitäkää kiinni isukeista. Kausi 4, 2/15. Simon jättää päivätyönsä ollakseen enemmän perheensä kanssa, mutta miehen jatkuva läsnäolo käykin Tammyn hermoille. Donn suutahtaa, kun Vicki ei kutsu häntä perhelomalle Meksikoon. Naiset ehtivät myös joukolla hemmottelemaan itseään kylpylään, mutta uusi tulokas Gretchen alkaa saada tarpeekseen ilkeistä kommenteista. Amerikkalainen tosi-tv-sarja luksuselämää viettävistä kalifornialaisnaisista.
OC:n täydelliset naiset
Rakkauden kaipuuta. Kausi 4, 3/15. Tamra ja Simon juhlistavat 10-vuotishääpäiväänsä Napassa Vicky ja Donn matkaseurana. Vicky alkaa kerjätä huomiota ja valittaa oman avioliittonsa tilaa, mutta Donn ei jaksa puida asiaa julkisesti. Jeana uudistaa makuuhuonettaan ja yrittää pitää kiinni treeniohjelmastaan, vaikka ex-miehen kommentit masentavat. Lauri avautuu poikansa Joshin huumeongelmasta ja tekee ohjelman jatkoa koskevan päätöksen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja luksuselämää viettävistä kalifornialaisnaisista.
Kotoisa
Myllerrystä. Kausi 1, 3/12. Myllerrystä. Turkulaisessa omakotitalossa koetaan kauden isoin remontti, kun Seija ja Ville kaivautuvat pintaa syvemmälle ja seinätkin saavat kyytiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kaunis elämä
Kaunis elämä: Karita Tykkä. Kausi 1, 4/8. Karita Tykkä (os. Tuomola) on Miss Suomi 1997. Karita on monitoiminainen, joka pistää muut miettimään asioita uudella tavalla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Rakkauskirjeitä Julialle
Rakkauskirjeitä Julialle. Romanttinen komedia amerikkalaisesta kihlaparista, joka matkustaa Veronaan, Shakespearen ja Romeon ja Julian kotikaupunkiin. Ohjaaja: Gary Winick, USA 2010 (101'). Pääoissa: Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave. Sallittu kaiken ikäisille.
Sex and the City: Sinkkuelämää
Sex and the City: Sinkkuelämää. Elokuva jatkaa tutun nelikon - Carrien, Samanthan, Mirandan ja Charlotten - tarinaa Manhattanin säihkeessä neljä vuotta tv-sarjan päättymisen jälkeen. Ohjaaja: Michael Patrick King, USA 2008 (139'). Pääosissa: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall ja Chris Noth. Uusinta. K12
Suurin pudottaja
Souda kuin viimeistä päivää. Kausi 17, 4/16. Toisessa joukkueessa ilmapiiri on ollut huono, joten kissa on nostettava pöydälle. Nyt pitääkin pystyä vetämään yhtä köyttä, koska tällä kertaa kilpailijat joutuvat isojen autojen vetojuhdiksi. Jaksossa vierailee julkkiskokki Lorena Garcia, joka opettaa voittajajoukkueelle terveellisen mutta maukkaan ruoan salat. Hävinneen joukkueen ruokavaihtoehdot ovat epäterveellisempiä. Suurimman pudottajan historian ensimmäisessä viime hetken haasteessa joukkueet soutavat kilpaa soutulaitteilla. Luvassa on jälleen äärimmäisen tiukka punnitus. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen ylipainoista kilpailijaparia tavoittelee terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Edellisillä kausilla valmentajana nähty Bob Harper siirtyy kilpailijoiden valmentamisesta juontamaan ohjelmaa. Viimeinen, 17. tuotantokausi.
Empire
Vegasin lumo 1/2. Kausi 3, 17/18. Luciousin ja Giulianan yhteistyö tiivistyy. Cookie kerää omia joukkojaan Giulianan pään menoksi. Tariq hälytetään apuun Bellan löytämiseksi. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta).