Discovery Channel
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Tesla's Death Ray: A Murder Declassified
Search for the Lost Lab. Nikola Teslan nimissä on 300 keksintöä ja hänen ajattelunsa hallitsee edelleen maailmaa. Vasta julkisuuteen vapautetut asiakirjat ovat kuin aarrearkku täynnä uutta tutkimustietoa.
Moonshiners
Second Chances. Kolmipannuinen tislaamo vaatii huomattavia parannuksia epäonnistuneen ensikierroksen jälkeen. Tim pestaa Ticklen JT:n opettajaksi ja Lance yrittää voittaa Jeffin luottamuksen.
Alaska: The Last Frontier
Dirty Jobs. Omavaraistaloudessa Alaskan erämaassa eläminen on likaista työtä. Kilcherien perhe kertoo tilansa haisevimmista, törkyisimmistä, mutaisimmista ja verisimmistä askareista.
Gold Rush
King Kong. Yukonin kullankaivajat ovat täällä taas! He pistävät peliin kaikkensa löytääkseen rikkauksia. Kenestä tulee kuningas tässä Klondiken kultakisassa?
Mighty Ships
Episode 6. Ainutlaatuinen tilaisuus seurata maailman teknisesti monimutkaisimpien laivojen elämää, aina maailman suurimmasta sairaalalaivasta tutkimusmatkoilla seilaavaan risteilyalukseen.
Mighty Ships
USS New York. Jaksossa tutustutaan New York -nimiseen mahtilaivaan, joka pystyy kuljettamaan jopa 800 merisotilasta. Sen keula on rakennettu WTC-tornien raunioista kerätystä metallista.
Dukes of Haggle
Buttin' Heads. Fred ja Andy ottavat yhteen kahden vuohen takia. Jimmy on tottunut saamaan mitä haluaa, mutta tällä kertaa Nicki ottaa ohjat käsiinsä ja entisöi jääkaapin huutokauppaan.
Dukes of Haggle
Cowboys and Engineers. Robert johtaa Winchester-kiväärin kaupassa. Gene tekee vaihtokaupat, mikä saattaa olla virhe, jos kivääri ei ammukaan. Ron kilpailee Frediä ja Andya vastaan Chevystä.
Auction Hunters
Once a Pawn a Time. Allen ja Ton ovat avanneet panttilainaamon Los Angelesiin ja ottaneet vielä uuden työntekijänkin. Johtaako uuden uljaan yrityksen tie rikkauksiin?