Discovery Channel
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Yukon Men
Running On Empty. Pimeät päivät lähestyvät ja kaikki keräävät kiivaasti ruokaa. Chris ja Jessi uskaltautuvat heikoille jäille kalastamaan, ja Pat etsii sioilleen syötävää kaupungin kaatopaikalta.
Yukon Men
Art Of The Eel. Pimeät päivät lähestyvät, ja Chris ja Jessi tuovat valoa Cosnaan Yukonin kekseliäillä keinoilla. Stan lähtee ansametsälle koirien kanssa, mutta koirilla on muut mielessä.
Yukon Men
Dog Days Of Winter. Charlie ja kylän asukas yrittävät pelastaa Tananan vesilähteen. Chris Morsen isä Stuart tulee takaisin auttamaan tärkeän infrastruktuurin rakentamisessa.
Yukon Men
Escape Plan. Myrsky tuhoaa Morsen ravinnonlähteen ja unelma elämästä Alaskassa muuttuu painajaiseksi. Stan Zuray rakentaa leposuojan uuden tien vaarallisen osuuden varteen.
Street Outlaws
Go Back to Tulsa!. Ratakilpailijat Tulsasta ottavat esiin 405:n ja yrittävät päihittää "maan kovimmat katukisa-autot". Farmtruck ja AZN kokeilevat autotallimyyjäisiä.
Street Outlaws
Top 5 List Shake-Up. Farmtruck kehittää mallin, jossa viisi parasta kilpa-ajajaa pääsee ottamaan mittaa toisistaan. AZN etsii sopivia kisoja, ja Varleyn poika Shelby omii Gold Car -ajovastuun.
Street Outlaws
The Mouthy Dirty South. OKC:n parhaat kuljettajat matkustavat mittelemään New Orleansin nopeimpien katuautojen kanssa. Teksasilainen kilpa-ajaja Boosted GT yrittää päästä 405:n listalle.
Wheeler Dealers
Lincoln Continental. Mike saa käsiinsä Lincoln Continentalin, joka oli tyylin suunnannäyttäjä 1960-luvulla. Mieltymykset ovat kuitenkin muuttuneet, ja niinpä Edd luonnostelee uudistamissuunnitelman.
Goblin Works Garage
MGB Speedster. Tiimi näkee potentiaalia 1980-vuosimallin MG-urheiluautossa, jossa on ruma kumipuskuri. Autolle luodaan uusi muoto ja elegantti riisutumpi speedster-tyyli.
Railroad Australia
Episode 3. Australian rautatieverkosto halkoo maata valtavia välimatkoja taittaen ja polttavassa kuumuudessa. Junien ajassa ja radalla pysymisestä vastaa kokonainen työntekijöiden armeija.
Gold Rush
King Kong. Yukonin kullankaivajat ovat täällä taas! He pistävät peliin kaikkensa löytääkseen rikkauksia. Kenestä tulee kuningas tässä Klondiken kultakisassa?
Kindig Customs
A Lincoln Legend. Pomon siunauksella Continentalin rakennus jatkuu, ja siihen tulee räätälöity sininen väri ja valtava V12-moottori. Dave tilaa RMD-korjaamon hinaukseen.
North America
Learn Young Or Die. Seuraa kuinka lumivyöryjä väistelevät karhut, isosarviset päitään yhteen kalauttelevat lampaat ja harvoin nähdyt puumat elävät vuoden kierron talven pakkasista kesän kuumuuteen.
Mythbusters
Volunteer Special. Myytinmurtajien erikoisjaksossa puretaan myyttejä zombieaseista ja parhaasta jonotustaktiikasta. Valtava joukko vapaaehtoisia testihenkilöitä rientää apuun.
Mythbusters
Failure Is Not an Option. Adam ja Jamie tuhoavat autoja tyylikkäästi: yhden pölynimurilla ja toisen valtavalla määrällä muoviräjähdettä.
Naked And Afraid
All or Nothing. Toisilleen tuntemattomat mies ja nainen joutuvat selviytymään kahden kesken maailman hurjimmista sääolosuhteista ilman vaatteiden antamaa suojaa.
Goblin Works Garage
MGB Speedster. Tiimi näkee potentiaalia 1980-vuosimallin MG-urheiluautossa, jossa on ruma kumipuskuri. Autolle luodaan uusi muoto ja elegantti riisutumpi speedster-tyyli.