Discovery Channel
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Outback Truckers
Episode 1. Australian takamaiden legenda Steve Grahame kuljettaa kolmen miljoonan dollarin arvoisen, elintärkeän energiantuotantolaitteen Kalumburun syrjäiseen yhteisöön maan luoteisosassa.
Outback Truckers
Episode 2. Perthissä on iltapäivä puolessavälissä, ja Dionin jättikokoisella letkalla tekee tiukkaa päästä ulos kaupungista ennen auringonlaskua. Steven matka riippuu soitosta mekaanikolle.
Outback Truckers
Episode 3. Steve Grahame on kuljettanut kolmen päivän aikana 130 tonnin kuormaa kaksi tuhatta kilometriä, ja kalusto on kokenut kovia. Konepellin alla näyttää huonolta.
Outback Truckers
Episode 4. Turbon reitti vie hänet suoraan halki maastopalon tärvelemän alueen. Yogilla on edessään koko uransa tärkein viikko. Miten hän onnistuu?
Street Outlaws
What's Up Doc?. Doc aikoo vakaasti palata takaisin piireihin Street Beastillä. Dung Beetlellä ajavat Farmtruck ja AZN yrittävät päästä tasoihin vanhan kilpailijansa kanssa.
Street Outlaws
Dallas Cash Days. OKC-kilpailijat ottavat mittaa etelän nopeimmista vuosittaisissa Cash Days -kilpailuissa. Katukisoja ja nopeaa rahaa kalastelevat Farmtruck ja AZN kohtaavat veroisensa.
Street Outlaws
Big Chief vs Murder Nova. Big Chief kutsuu paikalle parhaan ystävänsä Murder Novan ja toivoo pääsevänsä johtoon. Farmtruckin unelmoimasta viritetystä autosta tulee AZN:n pahin painajainen.
Wheeler Dealers
Archive Show. Mike ja Edd kaivavat esiin autoja Wheeler Dealer -arkistoista, mm. vanhoja autoja, jotka eivät menneet millään kaupaksi ja klassikkoja, jotka varastivat show'n.
Goblin Works Garage
Capri Muscle Car. Talliin lipuu Ford Capri ja Goblin-tiimi asentaa siihen viisilitraisen 2017 Mustang-moottorin. Ant ja Helen ottavat tatuoinnit.
Railroad Australia
Episode 4. Australian rautatieverkosto halkoo maata valtavia välimatkoja taittaen ja polttavassa kuumuudessa. Junien ajassa ja radalla pysymisestä vastaa kokonainen työntekijöiden armeija.
Gold Rush
Independence Day. Yukonin kullankaivajat ovat täällä taas! He pistävät peliin kaikkensa löytääkseen rikkauksia. Kenestä tulee kuningas tässä Klondiken kultakisassa?
Kindig Customs
On The Road Again. Dave ja Kevin vievät esityksen Lovelandiin. He toivovat nappaavansa ison palkinnon 1952-vuosimallin Pontiacilla nimeltään Copper Caddy and Mischief.
North America
The Savage Edge. Muuttohaukat puolustavat pesiään tappavia saalistajia vastaan, delfiinit jahtaavat kaloja kuivalle maalle asti ja tuhannet hait vaeltavat Miamin rannikolle.
Mythbusters
Mythbusters: The Reunion. Kaikki viisi myytinmurtajaa raottavat vielä verhoa kulissien taakse ja tarjoavat eeppisen, tunteellisen ja valaisevan lopun television parhaalle tiedesarjalle.
Naked And Afraid
Rise Above. Toisilleen täysin tuntematon pariskunta, mies ja nainen, ovat ajautuneet pääsemättömään tilanteeseen ja he ovat kirjaimellisesti täysin suojattomina äärimmäisissä sääolosuhteissa.
Goblin Works Garage
Capri Muscle Car. Talliin lipuu Ford Capri ja Goblin-tiimi asentaa siihen viisilitraisen 2017 Mustang-moottorin. Ant ja Helen ottavat tatuoinnit.