Hero
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Hero

lauantai 20.1.
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 5/10. Äidin vika. Erikoisesti käyttäytyvä venäläismies joutuu tullin tarkkaan syyniin. Yhdysvaltalaismies kieltää tulleensa työmatkalle, vaikka hänellä on mukanaan ammattilaistason valokuvausvälineet. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
Tulossa: Hyvät ja huonot uutiset
Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
Paratiisihotelli Norja
Kausi 6. Jakso 9/60. Ken leikkiin ryhtyy. Hotellissa käynnistyy peliviikko, ja tiedossa on niin seurapelejä kuin likaista pelaamista ihmisilläkin. Oman lusikkansa soppaan työntää myös uusi asukas. Norjalainen realitysarja. (43') K7 (seksi).
Paratiisihotelli Norja
Kausi 6. Jakso 10/60. Kosto on suloinen. Timantin haltija erottaa yhden pareista, mikä herättää kostonhalun toisessa osapuolessa. Timantin uusi haltija ratkeaa perinteisessä lautapelissä. Norjalainen realitysarja. (42') K7 (seksi).
Jutta ja huikeat häädieetit
Kausi 1. Jakso 3/10. Jutta laittaa nuorenparin Saaran ja Mikon tiukkaan kolmen kuukauden elämäntapamuutokseen. Etenkin Saaralla painoa on päässyt kertymään suhteen aikana, ja kynnys urheilun aloittamiselle on kasvanut. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jutta ja huikeat häädieetit
Kausi 1. Jakso 4/10. Mikolta ja Johannalta on unohtunut kokonaan kuntoilu ja terveelliset elämäntavat. Jutta laittaa parin kolmen kuukauden koetukselle.Treenaamisen lisäksi häävalmistelut ja talon remontointi vievät pariskunnan aikaa ja voimia. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Red Hot Design
Kausi 1. Jakso 1/7. Peli-iloa. Pariskunta haluaa valtavaan asuntoonsa lapsiystävällisen ja leikkisän pelihuoneen. Shasta vastaa huutoon, mutta huoneen pienuus osoittautuu ikäväksi yllätykseksi. Lisäksi tatuointiliike haluaa itselleen uuden turvaportin, mutta pelivaraa ei tunnu löytyvän sen enempää budjetissa, tyylissä kuin tilassakaan. Amerikkalainen realitysarja. (40')
Red Hot Design
Kausi 1. Jakso 2/7. Tikityyliä. Tyylitietoisuudestaan tunnettu perhe haluaa vintage-talonsa piristykseksi tikityylisen takapihan, ja Shastalla on kovat paineet tehdä heihin vaikutus. Toinen perhe haluaa olohuoneestansa lapsiystävällisen perheen perustan, mutta vastakkaiset sisustusmaut tuottavat päänvaivaa. Lisäksi Vintage Monkeyssa järjestetään avoimien ovien juhlat, ja Shasta pelkää työntekijöidensä toilailun pilaavan liikkeensä maineen. Amerikkalainen realitysarja. (40')
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 8/10. Salakuvausta. Postikeskukseen saapuneista lähetyksistä löytyy erittäin vaarallista huumetta. Yhdysvaltalainen kannabiksen kasvattaja arvostelee Uuden-Seelannin lakeja. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 9/10. 18 luottokorttia. Brasilialaismies väittää tulleensa Uuteen-Seelantiin lomamatkalle, mutta hänellä tuntuu olevan mukanaan koko omaisuus, mikä saa tullivirkailijat epäilemään matkan tarkoitusta. Hongkongilaisen parin epäillään sekaantuneen huumekauppaan. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 10/10. Huumemuulin paluu. Lähetyksistä löytyy kiellettyjä ruokatavaroita, käärmeennahkoja ja arvokas huumesatsi. Huonosti englantia puhuva mies on piilottanut vaatteisiinsa ison määrän savukkeita. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
Iholla USA
Kausi 1. Jakso 1/20. Menestyksen jano. Derek on 30-vuotias stand up -koomikko, joka asuu äitinsä nurkissa, mutta haaveilee menestyksestä ja omasta kodista. 37-vuotias Jonathan puolestaan mielii kirjailijaksi, mutta painiskelee jatkuvan alemmuudentunteen kanssa. Onhan hänen naisystävänsä kuitenkin rakastettu näyttelijä Susan Sarandon. Amerikkalainen realitysarja. (28') Sallittu kaiken ikäisille.
#RichKids of Beverly Hills
Kausi 3. Jakso 1/8. #TekstariSkandaali. Morgan saa elämänsä tilaisuuden, mutta Brendan ei tue häntä. Dorothya hiillostetaan omilla syntymäpäivillä, kun hän puhuu sivu suunsa. Taylor liittyy seuraan Bahamalla, mutta tunnelma on kiusallinen. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
#RichKids of Beverly Hills
Kausi 3. Jakso 2/8. #DraamaaBahamalla. Ryhmä lomailee Bahamalla, mutta tunnelma on yhä kireä. Taylorin ja Roxyn on viimein pakko puhua menneistä. Eräs pari flirttailee tiiviisti. Brendanin on vaikea säilyttää salaisuutta. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
Himohamstraajat
Kausi 8. Jakso 2/15. Menetysten jälkeen. Roxann on pienen vauvan äiti, jonka kodissa on röykkiöittäin menneiden sukupolvien tavaroita. Barbara puolestaan on juuri jäänyt leskeksi eikä mahdu liikkumaan omassa kodissaan. Amerikkalainen dokumenttisarja. (39') K7 (ahdistus).
Himohamstraajat
Kausi 8. Jakso 3/15. Arvokkaat nallet. Jackie on käyttänyt yli miljoona dollaria nukkeihin ja nalleihin ja elää nyt sosiaalituilla. Ränsistyneessä talossaan asuva Richard on keräillyt tarpeetonta roinaa vuosikymmeniä. Amerikkalainen dokumenttisarja. (39') Sallittu kaiken ikäisille.
Ummikot ulkomailla
Kausi 2. Jakso 7/8. Brighton ja Pamukkale. Tällä kertaa ensimmäiselle lennolleen pääsee ummikko-mummi Riitta Riihimäeltä reissuseuranaan tyttärentytär Heidi. Iso-Britannian Brightonissa koetaan niin huvipuistoa kuin kuninkaallista loistoakin. Turkin Pamukkaleen matkustaa Juntti-Lauraksi itseään tituleeraava Laura Tuomonsa kanssa. Junttiudesta on tarkoitus päästä eroon ja Folke Westiltä viedään työt. Kotimainen matkailuohjelma. (42')
Ummikot ulkomailla
Kausi 2. Jakso 8/8. Budapest ja Karlovy Vary. Ummikot ulkomailla -kauden viimeisessä jaksossa Kari ja Aino matkaavat Tonavan rannalle Budapestiin. Luvassa on roima annos romantiikkaa, kun Kari päättää kosia Ainoaan. Tshekkien Karlovy Varyyn puolestaan matkaavat äiti ja tytär, Mila ja Sasha. Mila on sokeutunut jo nuorena, joten luvassa on matka aistien maailmaan. Ohjelman juontajana nähdään Jukka Rasila. Kotimainen matkailuohjelma. (42')
Blue Valentine
(Blue Valentine 2010). Palkittu draamaelokuva kertoo takaumien kautta Deanin (Golden Globe ?ehdokas Ryan Gosling) ja Cindyn (roolistaan Oscar-ehdokkuuden saanut Michelle Williams) avioliiton kariutumisesta. Dean on kouluja käymätön taivaanrannan maalari, kun taas Cindy on elämässään eteenpäin pyrkivä lääketieteen opiskelija. Aluksi vastakohdat täydentävät toisiaan, mutta ovatko he sittenkin liian erilaisia? Pääosissa: Michelle Williams, Ryan Gosling, John Doman, Mike Vogel, Faith Wladyka. Ohjaus: Derek Cianfrance. (107') K12
Nurse Jackie
Kausi 7. Jakso 11/12. Supersankari. Tohtori Princen tila huononee radikaalisti, eivätkä potilaat ole hänen käsissään enää turvassa. Jackie palaa potilastyöhön, ja samaan aikaan Akalitus ottaa yllättäen sairauslomaa. Carrien kosto on suloinen. Amerikkalainen draamasarja. (27') K7 (ahdistus).
Nurse Jackie (K16)
Kausi 7. Jakso 12/12. Pieni pyyntö. All Saintsissa tehdään viimeistä työpäivää ja tavataan vanhoja tuttuja. Eddie joutuu punnitsemaan suhdettaan Jackieen antaessaan lausuntoa kavalluksesta epäiltynä. Jackien yläkertaan esittämä pieni pyyntö toteutuu erikoisella tavalla. Amerikkalainen draamasarja. (28') K16 (päihteet).
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 6/10. Kahvilamies. Hongkongista saapuu lentoasemalle nuorukainen, jonka hatarat selitykset ovat tullivirkailijoille tuttuja. Myöskään romanialaisperheen lomasuunnitelmat eivät kuulosta uskottavilta. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
Paratiisihotelli Norja
Kausi 6. Jakso 11/60. Kohtalon korttipeli. Edellisen pelin voittajat nauttivat saamastaan vallasta, kun muiden kohtalosta pelataan jälleen. Kenestä tulee Paratiisihotellin Pekka? Norjalainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
Paratiisihotelli Norja
Kausi 6. Jakso 12/60. Timantin voima. Pariseremonia lähestyy. Kaksinaamainen peli alkaa ahdistaa, eikä timantin voima ole tarkkaan tiedossa. Kannattaako ottaa riski? Norjalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).