Hero
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Hero

perjantai 19.1.
Kyttäputki: NCIS Los Angeles
Kausi 7. Jakso 8/24. Pitkät jäähyväiset. Samin vuosia sitten Sudanista Yhdysvaltoihin tuoma Jada katoaa, ja tiimi pelkää naisen joutuneen kostonhimoisen veljensä kynsiin. Kensi ja huumeviraston Talia Del Campo joutuvat asiaa selvitellessään vähäpukeisiin peitetöihin. Amerikkalainen jännitysdraama. (41') K12 (väkivalta, ahdistus).
Jutta ja huikeat häädieetit
Kausi 1. Jakso 1/10. Anu ja Samppa ovat umpirakastuneita. Jutta antaa parille tiukan tavoitteen: parin tulee pudottaa kolmekymmentä kiloa ennen hääpäiväänsä. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jutta ja huikeat häädieetit
Kausi 1. Jakso 2/10. Tehokas yrittäjäpariskunta Katriina ja Janne asuvat Karkkilasta. Liekö paikkakunnan nimellä osuutta asiaan, mutta karkit ovat kummallekin maistuneet. Jutan tiukka kolmen kuukauden elämäntapamuutos pistää parin arkirutiinit kokonaan uusiksi. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Suomen täydelliset venäläisnaiset
Kausi 1. Jakso 9/10. Väykkärit catwalkilla!. Elena ja Alisa nähdään malleina huikeassa muotitapahtumassa. Sofian bisnekset laajentuvat ja Valeria kestitsee julkkiksia kaviaarilla. Kotimainen realitysarja. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Suomen täydelliset venäläisnaiset
Kausi 1. Jakso 10/10. Väykkärit hurmaavat Ruotsissa!. Sofia nähdään Tuholmassa mallinhommissa. Regina yhdistää ruotsalaiset ja venäläiset asiakkaat ja Elena availee uusia uria. Koko porukka saadaan myös yhteisen illallispöydän ääreen. Kotimainen realitysarja. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 5/10. Äidin vika. Erikoisesti käyttäytyvä venäläismies joutuu tullin tarkkaan syyniin. Yhdysvaltalaismies kieltää tulleensa työmatkalle, vaikka hänellä on mukanaan ammattilaistason valokuvausvälineet. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 6/10. Kahvilamies. Hongkongista saapuu lentoasemalle nuorukainen, jonka hatarat selitykset ovat tullivirkailijoille tuttuja. Myöskään romanialaisperheen lomasuunnitelmat eivät kuulosta uskottavilta. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 7/10. Menneisyyden haamut. Rajavalvojien haaviin jää intialaisia hyönteisiä kuhiseva viherkasvi, suuri savukemäärä sekä pseudoefedriinilasti. Korealaisnainen ja yhdysvaltalaismies joutuvat maahantuloviranomaisten armoille. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
#RichKids of Beverly Hills
Kausi 2. Jakso 7/10. #Pride. EJ pääsee San Franciscoon gay pride -kulkueen kunniavieraaksi. Cooperista yli päässyt Dorothy uskaltautuu sokkotreffeille, mutta joutuu pettymään. Amerikkalainen realitysarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
#RichKids of Beverly Hills
Kausi 2. Jakso 8/10. #Leirielämää. Koko porukka lähtee Wyomingiin mökkeilemään ja telttailemaan. Luvassa on myrskyjä, vaarallista makkaranpaistoa ja ulkoilmaelämän opettelua. Amerikkalainen realitysarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
#RichKids of Beverly Hills
Kausi 2. Jakso 9/10. #Lehmitytöt. Ystävykset ovat yhä Wyomingissa. Dorothy ja Roxy pääsevät ratsastamaan, Jonny avautuu vihdoin ongelmistaan, ja Morgan kokee kauhunhetkiä järvellä. Amerikkalainen realitysarja. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
#RichKids of Beverly Hills
Kausi 2. Jakso 10/10. #UusiTukka. Jonny pääsee lehden haastatteluun kertomaan rankasta menneisyydestään. Brendanille tehdään hiustensiirto. Morgan ja EJ järjestävät porukalle herkullisen soul food -illan. Amerikkalainen realitysarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
Äidin ja isän autokoulu
Kausi 1. Jakso 12/12. Turvavyöt kiinni! Kengurubensaa voi olla tankissa, kun ryhmä vanhempia yrittää opettaa lapsiaan autoilun saloihin. Aikaakin on rajoitetusti ennen kuin kokelaat pääsevät mittaamaan taitojaan inssiajon merkeissä. Taskuparkit, mäkilähdöt ja liian suuret tilannenopeudet kuumentavat tunteita pelkääjän paikalla, joten pieneltä kinastelulta ei vältytä. Kotimainen realityohjelma. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
Himohamstraajat
Kausi 8. Jakso 1/15. Hiiret asuinkavereina. Judy on bakteerikammoinen mutta haluaa silti asua paperiröykkiöiden, lian ja hiirten valtaamassa talossaan. Hänellä on pakkomielle sanomalehtiin ja listojen tekemiseen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (39') K7 (ahdistus).
Risteyksessä
Kausi 1. Jakso 8/10. Jutta Gustafsbergin tarina. Kolmikymppinen perheenäiti huomaa juuttuneensa harmaaseen arkeen ja vaihtaneensa aktiivisen urheilun kotisohvaan. Hän päättää yrittää vielä kerran palata huipulle rakastamassaan lajissa. Jaksossa on mukana myös Jutta Gustafsberg. Kotimainen sarja. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Risteyksessä
Kausi 1. Jakso 9/10. Jannika B:n tarina. 25-vuotiaan "Emman" elämässä on kaikki mallillaan, mutta silti hän on levoton ja oireilee jopa fyysisesti. Kun Emma rohkaistuu tekemään musiikkia, asiat loksahtavat vihdoin paikoilleen. Jaksossa on mukana myös Jannika B. Kotimainen sarja. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
The Mechanic - Mestaritappaja (K16)
(The Mechanic/USA 2011). Action-supertähti Jason Statham on toimintatrillerin pääosassa palkkamurhaaja Arthur Bishop, joka ottaa siipiensä suojaan ja ammattiinsa koulittavaksi nuoren Steven (Ben Foster). Ohjaaja Simon West muistetaan menestyksistä Con Air - lento vapauteen ja The Expendables 2. Elokuva on ajanmukaistettu uusintafilmatisointi samannimisestä Charles Bronson -klassikosta vuodelta 1972. Pääosissa: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Tony Goldwyn, Jeff Chase. Ohjaus: Simon West. (88') K16
Tulossa: Selviytyjät Suomi
Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2') K7 (ahdistus).
Nurse Jackie
Kausi 7. Jakso 9/12. Palvele lämmöllä. Jackie ja Zoey lähtevät Gracen perässä Pennsylvaniaan ja päätyvät selvittelemään välejään. Tohtori Prince antaa niin hyvää hoitoa, että saa ihmiset jonottamaan vastaanotolleen, mikä aiheuttaa sairaalaan kaaoksen. Amerikkalainen draamasarja. (26')
Nurse Jackie
Kausi 7. Jakso 10/12. Valehtelijan uskottavuus. Eddien asunnolle saapuu ikävä yllätysvieras. Jackien toimilupa-asian käsittely on aikaistunut, mutta sitä ennen pitäisi antaa vielä viimeinen virtsanäyte. Jackiellä on kuitenkin syynsä taistella näytteenottoa vastaan, mikä asettaa Zoeyn kovan paikan eteen. Amerikkalainen draamasarja. (25') K7 (väkivalta, ahdistus).
Rajavalvojat
Kausi 8. Jakso 5/10. Äidin vika. Erikoisesti käyttäytyvä venäläismies joutuu tullin tarkkaan syyniin. Yhdysvaltalaismies kieltää tulleensa työmatkalle, vaikka hänellä on mukanaan ammattilaistason valokuvausvälineet. Uusiseelantilainen dokumentaarinen sarja. (22') Sallittu kaiken ikäisille.
Tulossa: Hyvät ja huonot uutiset
Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
Paratiisihotelli Norja
Kausi 6. Jakso 9/60. Ken leikkiin ryhtyy. Hotellissa käynnistyy peliviikko, ja tiedossa on niin seurapelejä kuin likaista pelaamista ihmisilläkin. Oman lusikkansa soppaan työntää myös uusi asukas. Norjalainen realitysarja. (43') K7 (seksi).
Paratiisihotelli Norja
Kausi 6. Jakso 10/60. Kosto on suloinen. Timantin haltija erottaa yhden pareista, mikä herättää kostonhalun toisessa osapuolessa. Timantin uusi haltija ratkeaa perinteisessä lautapelissä. Norjalainen realitysarja. (42') K7 (seksi).