Olet sivun alussa

Kanavalista

Hero

100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa. Dokumenttisarja.
Temptation Island Suomi (K12)
Kausi 11. Jakso 16/22. Semin ja Julian unelmatreffit ja viimeinen iltanuo. Semin ja Julian matkat ovat olleet hyvin erilaiset. Semi on harmitellut puolisonsa lukkiutumista ja Juliaa ovat raastaneet monet rajut iltanuotiovideot. Millaiset unelmatreffit pari tahoillaan viettää ja minkälaisia selityksiä on säästelty yhteiselle iltanuotiolle? Kotimainen realitysarja. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (Seksi)
Christoffer Strandberg Show
Kausi 1. Jakso 8/8. Christoffer Strandberg Shown kauden viimeisessä jaksossa on tupa täysi, kun sohvalle ryminällä saapuu Duudsonit ja tiskin kautta mutkan tekevä kirjailija Paula Noronen. Tofferin sukulaistädillä Lyydialla on uusi projekti, jossa hän saa myös mystisen apurinsa paljastamaan kaiken. Hississä on käynnissä Mikko Penttilä Show upeiden vieraiden kera ja kevään viimeisistä tahdeista pitää huolen Alma! Kotimainen viihdeohjelma. (40') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.