Olet sivun alussa

Kanavalista

Kutonen

Tsernobylin kuolettava salaisuus
Dokumentti vie Tsernobylin hylätyn kaupungin raunioille. Uudet todisteet vihjaavat, että vuoden 1986 ydinvoimalaonnettomuus saattoi olla yksi historian suurimmista sabotaaseista. (Chernobyl's Deadly Secrets, dokumentti, USA, 2017) (Chernobyl's Deadly Secrets, )
Wheeler Dealers
Kausi 15, osa 1. Huonokuntoiset klassikkoautot saavat Mike Brewerin ja Ant Ansteadin osaavissa käsissä uuden elämän. Mikella on ehtymätön vainu löytää romun seasta helmet, minkä jälkeen mekaanikko Ant pistää tuulemaan. Kunnostuksen jälkeen kaksikon tavoitteena on myydä uusiutunut menopeli voitolla eteenpäin. Alkaa uusintana. (Wheeler Dealers 15C, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2019)
Top Gear
Kausi 5, osa 1. Autosarjojen klassikossa tutustutaan autoihin ja testataan menopelejä laidasta laitaan. 5. kaudella sarjaa luotsaavat Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May. Alkaa uusintana. (Top Gear, Viihde, Iso-Britannia, 2003)
Top Gear
Kausi 5, osa 2. Autosarjojen klassikossa tutustutaan autoihin ja testataan menopelejä laidasta laitaan. 5. kaudella sarjaa luotsaavat Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May. (Top Gear, Viihde, Iso-Britannia, 2003)
Autopaja Goblin Works
Kausi 1, osa 5. Jimmy de Ville, Ant Partridge ja Helen Stanley luovat autopajassaan aivan uskomattomia kustomoituja autoja ja moottoripyöriä. Samalla heidän tavoitteenaan on herätellä henkiin maineikkaan, mutta jo edesmenneen Goblin Works -brittipajan perinteitä. (Goblin Works Garage, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2017)
Gold Rush: Kaivosten pelastajat
Kausi 2, osa 6. Rodger ja hänen neljä poikaansa ovat myyneet koko omaisuutensa aloittaakseen kullankaivuun ja omavaraistilan kasvavalle perheelleen. Freddy ja Juan auttavat laitoksen alkuun! (Gold Rush: Mine Rescue with Freddy & Juan, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2022)
Tunnelbanan
Kausi 6, osa 6. Tukholma on suhteellisen leppoisa suurkaupunki, mutta maan alla meno voi yltyä hurjaksi. Sarja seuraa metron vartijoiden työtä vaihtuvien matkustajien ja tilanteiden parissa. (Tunnelbanan, Tosi-tv, Ruotsi, 2017)
Maatilan pelastajat
Kausi 1, osa 12. Osa kaupunkilaisista on kyllästynyt hetkisen maailman sykkeeseen ja haluaa muttaa maalle. Maaseudulla asumisessa on kuitenkin erilaisia haasteita. Niinpä apuun kiitää eräs erityinen perhe. (Homestead Rescue, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2016)