Olet sivun alussa

Kanavalista

Liv

Huvila & Huussi
Kausi 13. Jakso 11/11. Mökki virran rannalla. Suvi Teräsniska ja hänen miehensä Simo ovat ihastuneet joen rannassa olevaan mökkipaikkaan, mutta itse mökki ei toimi viisihenkiselle perheelle, ja siksi siellä ei juuri aikaa ole vietetty. Nyt mökistä pitäisi loihtia yhtä ihana kuin itse paikka on, ja mahduttaa sinne koko perhe ja mielellään myös val-mius isomman porukan juhliin. Yllätystä yllätyksen perään on luvassa, kun vanhaa lähdetään purkamaan. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Miljonäärien luksuslomakodit vaihtoon
Kausi 1. Jakso 2/6. Krokotiilipainia. Vaativa Robin ja hänen miehensä Ken kutsuvat ystäväpariskuntiaan mukaan lomalleen vanhaan ranskalaiseen kartanoon. Giles matkustaa työmatkalle Etelä-Afrikkaan yhteen klubin halutuimmista kohteista, mutta työasioista ei meinaa tulla mitään, kun paikan isännällä on jatkuvasti uusia yllätyksiä Gilesin pään menoksi. Englantilainen realitysarja. (47')
Koti koiralle Australia
Kausi 1. Jakso 6/10. Unelmasta totta. 50 vuotta koirasta haaveillut leskirouva on vihdoin päättänyt tehdä unelmastaan totta. Aivohalvauksen saaneelle nuorelle naiselle etsitään koirakaveria kuntoutumisen tueksi. Tuore aviopari tahtoisi koiran, joka tulee toimeen perheen lemmikkilinnun kanssa. Australialainen lifestyleohjelma. (47')