Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Last Man on Earth
Lahjoja. Kausi 2, 9/18. Joulun lähestyessä koittaa lahjojen jakamisen aika, ja Tandy yrittää ohjata sokkolahjoja oikeisiin kohteisiin. Avaruudessa Mike Miller elää epätoivoisia hetkiä. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Ostoskanava Tvins.com
Puuha-Pete
Putte tarkastajana. Kausi 5, jakso 2/13. Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Pusku ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä. Pete ystävineen suoriutuu eteen tulevista kommelluksista ja haasteista leikiten! Suomeksi puhuttu englantilainen animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Karhuherra Paddingtonin seikkailut
Paddington on utelias karhuherra, joka joutuu päivittäin seikkailuihin. Mitä tahansa saattaa tapahtua, mutta isokin sekamelska päättyy aina nauruun. Kanadalais-ranskalainen suomeksi puhuttu animaatio, joka perustuu alkuperäiseen 1958 luotuun karhuhahmoon, Lontoon Paddingtonin asemalta löytyneeseen orpoon karhuun, jonka Brownien perhe ottaa kotiinsa. Sallittu kaiken ikäisille.
Muumilaakson tarinoita
Kausi 2, 15/26. Vaikka kevät on tullut ja Nuuskamuikkunenkin on palannut matkoiltaan, Muumitalossa nukutaan vieläkin talviunta. Noita on taikonut Muumiperheen ikuiseen uneen varsin itsekkäästä syystä. Sallittu kaiken ikäisille.
Mona Vampyyri
Ratsastavan luurangon kirous / Tummaan pukeutuneet miehet . Monan isän kertoma tarina Rautakenkä-Reijosta saa Monan mielikuvituksen laukkaamaan. / Kouluun saapuu epäilyttäviä pukumiehiä. Sallittu kaiken ikäisille.
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
Kuninkaallinen akatemia
Leo ja myrkkyomemat. Kausi 1, 17/26. Paha kuningatar, joka tunnetaan myös Lumikin äitipuolena, on tehnyt parannuksen. Hän haluaa hyvittää vanhat tekonsa ja opettaa nyt lapsille myrkyistä. Leon ja Roosan on todistettava muille opettajille, ettei Pahalla kuningattarella sittenkään ole puhtaat jauhot pussissa, ennen kuin kuningatar ehtii toteuttaa katalan suunnitelmansa ja siepata itse isoäiti Lumikin. K7 (ahdistus, väkivalta).
Ostoskanava Tvins.com
Salatut elämät
Osa 2734: Tale leikkii nukeilla. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Salatut elämät
Osa 2735: Ensin Eliasta kankku vei ja sit se on kanttuvei. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
Salatut elämät
Osa 2736: Mariannalla on homot hallussa. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Salatut elämät
Osa 2737: Tale hakkaa rattia. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Täydellinen kesä
Siivoustalkoot. Kausi 3, 4/10. Terjen uudet kottikärryt varastetaan siivoustalkoissa, ja Terje päättää saada syyllisen kiinni. Evaa harmittaa, kun vanhemmat tuppaavat kylään, miten tahtovat. Per Ivar eksyy ajettavalla ruohonleikkurilla. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Siskot
Kausi 1, jakso 5/10. Hanna Väyrynen ja Kira Kosonen ovat molemmat menestyneitä ammattibloggaajia ja joutuvat jatkuvasti kohtaamaan ennakkoluuloja ammattiinsa liittyen. Jaksossa nähdään niin onnen- kuin huolenkyyneleitä. Koskettavaa puhetta koulukiusattuna olemisesta ja mihin se johti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Timanttiliiga Highlights: Monaco
Monaco. Kooste Timanttiliigan Monacon osakilpailusta ( 20.7.2018 ). Selostajana Antero Mertaranta, asiantuntijana Mika Järvinen.
Formula 1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Toni Vilander ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
Arktiset vedet
Kausi 1, 4/8. Arktiset Vedet retkikunnan tutkimusmatka suuntautuu yhdelle Ruotsin pisimmistä lohijoista - Ångermanälvenille. Lohen nousulle on vain yksi este: kymmenet padot pysäyttävät jalokalan nousun tehokkaasti. Millaisia tunteita herättää vesivoima? Miten kalat elävät patojen keskellä ? Ja miten ranskalaisjohtoinen kalastusmatkailu nousuesteiden keskellä toimii ? Eteläisessä Ruotsin Lapissa herää monta kysymystä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Imatranajo 2018
Elä uudelleen vuoden 2018 Imatranajon huippuhetket! Ohjelmassa IRRC Supersport ja IRRC Superbike -luokkien kilpailut, kuljettajahaastatteluja sekä ensimmäistä kertaa sähkömoottoripyörä Imatran legendaarisella katuradalla
Kauhukeittiö
Riitaa ruoista. Kausi 11, 12/22. Joukkueiden tehtävänä on suunnitella oma ruokalistansa. Aivan kaikki valinnat eivät vakuuta Gordonia. Myös ruokavalmistelut sujuvat vaihtelevalla menestyksellä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
Samassa liemessä
Mättöä. Kausi 1, 9/10. Hiiteen kalorit, sillä nyt herkutellaan Pipsan suklaa-suolahippupatongilla. Meri-Tuuli paljastaa rapean pekonin salaisuuden. Jalkapalloseura FC Tavastian pelaajille tarjoillaan portugalilaisia possunlihasämpylöitä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Seitsemän Uutiset
Tulosruutu
Formula 1 Paalupaikka
Studiossa Tomi Tuominen, Toni Vilander ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
Tähdet Porin illassa
Viihteellisessä DNA:n kesäkonsertissa Porin Raatihuoneenpuiston lavalle nousevat kotimaiset huippuartistit Pete Parkkonen, Jonna Tervomaa ja Olavi Uusivirta. Tilaisuuden juontavat koomikko Jaakko Saariluoma ja DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.
Amazing Race
Makeaa mahan täydeltä. Kausi 27, 9/12. Intiassa tiimit oppivat pesemään paikallisia vaatteita. Kiertotiessä tulee valita öljykanisterien kuskaamisen ja karkin valmistamisen välillä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
Kymmenen Uutiset
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
Päivän sää
Tulosruutu
F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Toni Vilander ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
Wallander: Surulintu (K16)
Wallander: Surulintu. Ystadin poliisi on lakkautusuhan alla, ja tunnelma joulun lähetessä on sen mukainen. Wallander ryhtyy tutkimaan tunnetun ravintoloitsijan sieppausta, mutta muistisairaus tekee työnteosta lähes mahdotonta. Sairauden tunnustaminen ottaa koville, mutta totuutta ei voi salata loputtomiin. Elokuva perustuu Henning Mankellin rikoskertomuksiin. Ohjaus: Lisa Ohlin, Ruotsi 2013 (93'). Pääosissa Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Douglas Johansson, Per Graffman, Linda Ritzén. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
Rikospaikka
Valejenkki huijasi suomalaisnaiselta kymmeniä tuhansia euroja.
Zoo (K16)
Kehtoja ja hautoja. Kausi 3, 11/13. Clem herää horroksestaan kauhujen keskelle, ja Soulin tappava ilma uhkaa vuotaa lentokoneeseen. Samaan aikaan Abigailin suunnitelma nytkähtää eteenpäin katastrofaalisessa mittakaavassa. Pystyykö Clem pelastamaan henkitoreissaan makaavien ystäviensä hengen? Amerikkalainen jännityssarja, jossa ihmiskunta kamppailee geenitekniikan hurjimpia luomuksia vastaan. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
Game Night
Kausi 1, 9/10. Game Nightissa otetasan selvää faceswapatyistä julkkiksista, tunnistetaan lasten piirroksia ja yritetään selvittää asioita pantomiimilla. Vakiojäseninä Jaakko Saariluoma, Anna-Maija Tuokko ja Maria Ylipää! VIeraina Mansikkka, Sami Harmaala, Juho Nummela, Alina Tomnikov, Tero Tiittanen, Jarkko Nyman. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Penn & Teller: Naruta meitä!
Viihdyttävää taikuutta. Kausi 3, 12/13. Lavalla nähdään taidokasta temppuilua niin laseilla kuin pelikorteillakin. Tellerille tarjotaan keksejä ja maitoa, mutta viaton nautiskeluhetki saa taikurikaksikon mietteliääksi. Luvassa on myös taikuutta ilmapallojen avulla. Penn ja Teller puolestaan esittävät oman sanomalehtikatsauksensa. Brittiläis-amerikkalaisessa viihdeohjelmassa lavalle nousevat taikurit yrittävät naruttaa Penniä ja Telleriä ansaitakseen paikkansa kuuluisan taikurikaksikon Las Vegasin show'ssa. Äänitekstitys: suomi.