MTV3
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Voitolla yöhön
Kausi 1, 11/11. Voitolla yöhön päättyy erikoisjaksoon hyvän asian puolesta. UNICEF Voitolla yöhön kutsuu suomalaiset mukaan auttamaan maailman hädänalaisia lapsia. Ohjelman päättävässä erikoisjaksossa vieraillaan Tsadissa Afrikassa ja Boliviassa Eteläisessä Amerikassa Viivi Pumpasen, illusionisti Noora Karman ja muiden suomalaisten UNICEFin kuukausilahjoittajien mukana Ohjelmassa kuullaan myös huippuartisteja kuten Cheek, Suvi Teräsniska ja Waltteri Torikka.
Rizzoli & Isles
Asemalaituri. Kausi 6, 1/18. Frankie joutuu rikostutkinnan yhteydessä tiukkaan tilanteeseen ja ampuu aseistettua miestä, mutta minne miehen ase katoaa? Jane ei usko veljensä tehneen väärää havaintoa ja alkaa selvittää tapausta, vaikka sisäinen tutkinta heittää kapuloita rattaisiin. Maura saa ohjattavakseen lahjakkaan lääkärin ja huomaa, että ulkokuori voi pettää. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
Rizzoli & Isles
Koukussa. Kausi 6, 2/18. Jane ja Maura selvittävät kilpakalastajan surmaa. Onko syyllinen joku kateellisista kilpakumppaneista, vai löytyykö murhan motiivi kalastuspiirien ulkopuolelta? Jane saa uuden ihailijan, mutta seuraako sinnikkäästä piirityksestä muutakin kuin kiusallisia hetkiä? Frankie häviää vedonlyönnin noloin seurauksin. Uusi ruokavalio saa Angelan hehkumaan ja herkkusuut kaikkoamaan. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
Taikuuden tuolla puolen
Idän ihmeet. 4/7. Taikuri DMC perehtyy aasialaiseen taikuuteen ja suuntaa Singaporeen, jossa kohtaavat itä ja länsi, ikivanhat perinteet ja modernit ilmiöt. Luvassa on leuat loksauttavia temppuja Aasian taitavimpien illusionistien jalanjäljissä. Brittiläisessä dokumenttisarjassa illusionisti Drummond Money-Coutts hämmentää ihmisten mieliä toinen toistaan uskomattomampien esitysten avulla ympäri maailmaa. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
Bob's Burgers
Kalkkunajuoksu. Kausi 5, 4/21. Bob viettää kiitospäivää yksin, kun lapset ja vaimo lähtevät suureen kalkkunajuoksutapahtumaan. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitellusti, sillä kalkkunat ovat ärhäkällä päällä. Amerikkalainen animaatiosarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Aamusää
Huomenta Suomi
6.25. Aloitus 6.37 Eroon asbestista Kai Salmi, hallituksen puheenjohtaja / SAP (Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausliikkeiden liitto) 6.45 ja 7.07 Venäjä, Venäjä, Venäjä Heidi Hautala, europarlamentaarikko Hannu Himanen, entinen Moskovan-suurlähettiläs 7.17 Kuinka iso ongelma asbesti oikein on? Kai Salmi, hallituksen puheenjohtaja / SAP (Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausliikkeiden liitto) Kristel Pynnönen, apulaispäälakimies / Kiinteistöliitto 7.37 Venäjä, Venäjä, Venäjä 7.47 Somekiusatun risumiehen kohtalo Eetu Pesu, muusikko 8.07 Vuoden kokki & Vuoden tarjoilija 8.17 Mikä saa kiusaamaan somessa? Eetu Pesu, muusikko Vesa Nevalainen, psykologi 8.37 PÄIVÄN NIMI: Jorma Uotinen Jorma Uotinen, tanssija, koreografi 8.47 Venäjä, Venäjä, Venäjä 9.00 Uutiset
Mitä tänään syötäisiin?
Savukalasalaatti
Kauniit ja rohkeat
Vihaan sinua, Quinn!. Rick ja Maya palaavat suunniteltua aiemmin kotiin pienen tyttärensä vuoksi, mutta Nicole ei kaipaa heitä viemään Lizzyä sylistään. Julius kertoo kärkkäästi oman mielipiteensä koko tilanteesta. Katie tuntee palavaa vihaa Quinnia kohtaan. Ivy yrittää olla ymmärtäväinen ja lohduttaa häntä, mutta Katie ei halua empatiaa vaan kostoa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Emmerdale
Rahaa se vain on, osa 2/2. Rebecca ja Robert käyvät yhdessä ultrassa. Harriet suuttuu Cainille, koska tämä oli salaillut puukotuksen syitä ja seurauksia. Aaron saa epäilyttäviä vieraita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Katastrofikokki
Makkaraa & makuja maailmalta. Kausi 1, 8/10. Neljä jäljellä olevaa kotikokkia tarttuvat lihamyllyjä sarvista ja ottavat makkarasta mittaa. Luvassa on värikästä katuruokakokkailua ja Rähinää keittiössä kun viikon tähtivieraat Uniikki & Brädi ottavat riskin ja saapuvat tuomaroimaan porukan värikkäitä taco-tuotoksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Salatut elämät
Osa 2504: Joonatan - nanny pihalla. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Salatut elämät
Osa 2505: Matleena kokee vasta-Rintalaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ostoskanava Tvins.com
Manuela leipoo
Suklaata ja vadelmaa. Kausi 1, 20/32. Manuela Kjeilen leipoo suklaakakun, jonka kerrosten välissä on vadelmaa. Luomuksen kruunaa pehmeä ganache. Ruotsalainen leivontasarja. Äänitekstitys: suomi.
Punk'd Suomi
Maryam Razavi. Kausi 1, 7/10. Viki Eerikkilän kanssa vedätyksiä ystävilleen on juonimassa malli ja juontaja Maryam Razavi. Pääpränkin kohteena on laulaja Janna, joka luulee menevänsä aivan tavalliseen manikyyriin, mutta päätyykin hieman erikoisemman ennustajan kynsiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kingi
Kausi 2, 1/8. Kaikkien musiikkiohjelmien äiti, isä, isoäiti ja eno palaa ruutuihin, KINGI tulee taas! Miten menivät koelaulut? Mistä kivenkolosta hahmot on kaivettu ja kuka finalisteista nousee Kingiksi?
Pitääkö olla huolissaan?
Jani Toivola. Kausi 4, 7/15. Jakso jossa kulissit sortuvat ja muotitalon johto kokee kylmän herätyksen. Vieraana Jani Toivola. Vakiopaikoilla Jenni Pääskysaari, Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Salatut elämät
Osa 3342: Camilla on rintavakoilija. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kauniit ja rohkeat
Laukauksia Forresterin kartanolla. Poliisit tutkivat laukauksia Forresterin kartanolla. Katie on ensimmäinen epäilty uhattuaan ampua Quinnin jo työpaikalla. Nicole kertoo Mayalle mahdollisesta lapsettomuudestaan. Molempien on vaikea hyväksyä sitä, että Lizzy voi jäädä hänen ainoaksi biologiseksi lapsekseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Emmerdale
Uskonmies. Aaron ei halua Robertin olevan huolissaan. Piispa puhuu Cainille kirkon asioista. Bob neuvoo Laurelia unohtamaan Emman sanat. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Mitä tänään syötäisiin?
Savukalasalaatti
Seitsemän Uutiset
Päivän sää
Tulosruutu
Salatut elämät
Osa 3343: Benjamin libidonkkaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kaappaus keittiössä
Vanukkaita vai vihanneksia?. Kausi 4, 9/11. Melissan ja Teron perheen kauppalaskut ovat huimat, sillä perhe elää eineksillä ja vanukkailla. Kapen haasteena on opettaa perinteisiä, terveellisiä arkiruokia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
112 uudet jaksot
112. 3/12. Sisä-Suomen poliisi asuntoon murtautuneen miehen jäljillä. Hätäkeskusta puolestaan työllistävät humalaiset soittajat. Vantaan FinnHEMSillä nostetaan valmiutta lento-onnettomuusvaara tilanteessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Kymmenen Uutiset
Päivän sää
Tulosruutu
Kingi
Kausi 2, 1/8. Kaikkien musiikkiohjelmien äiti, isä, isoäiti ja eno palaa ruutuihin, KINGI tulee taas! Miten menivät koelaulut? Mistä kivenkolosta hahmot on kaivettu ja kuka finalisteista nousee Kingiksi?
Kaappaus keittiössä
Vanukkaita vai vihanneksia?. Kausi 4, 9/11. Melissan ja Teron perheen kauppalaskut ovat huimat, sillä perhe elää eineksillä ja vanukkailla. Kapen haasteena on opettaa perinteisiä, terveellisiä arkiruokia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
NCIS: New Orleans
Tärkeät siteet. Kausi 4, 13/24. Murhatutkimukset johtavat yökerhoon, jossa Priden äiti esiintyi aikoinaan. Amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa New Orleansin NCIS-yksikkö selvittää laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
Gåsmamman (K16)
Kausi 2, 1/10. Sonja (Alexandra Rapaport) ja lapset ovat palanneet suojelun turvin Ruotsiin. Sonjan veljen Niklasin jutun päätodistaja murhataan raa'asti. Joutuuko Sonja todistamaan? Sisarusten isä Anders saa ikäviä uutisia. Sonja saa myös työtarjouksen Linuksen koulukaverin isältä, Johnilta (Tobias Zilliacus). Ruotsalainen jännityssarja perheen äidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
Gåsmamman
Kausi 2, 2/10. Huhut Sonjan paluusta leviävät, ja se vaikuttaa Sonjan uuteen elämään. Ajojahti jatkuu, ja komisario Emil Svensson esittää uhkavaatimuksen. Ruotsalainen jännityssarja perheen äidistä, jonka on yhtäkkiä pelattava vaarallista peliä alamaailman kanssa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
Midnight Sun (K16)
Myrsky horisontissa. Kausi 1, 2/8. Burlinin kuoltua Anders määrätään johtamaan esitutkintaa. Pohjolan avaruuskeskuksen historiasta löytyy mielenkiintoisia yhteyksiä Ranskaan. Jenny Ann kiinnostuu kaupungin siirron motiiveista. Ruotsalaisessa jännityssarjassa selvitetään ranskalaismiehen raakaa murhaa syrjäisessä Kiirunassa. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).