National Geographic
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Pannaan paremmaksi
Kausi 1. Osa 14. Pannaan paremmaksi neuvoo, miten saada nopeutta, älyä, menestystä ja ihailua. National Geographic Channel.
Pannaan paremmaksi
Kausi 1. Osa 8. Pannaan paremmaksi neuvoo, miten saada nopeutta, älyä, menestystä ja ihailua. National Geographic Channel.
Pannaan paremmaksi
Kausi 1. Osa 9. Pannaan paremmaksi neuvoo, miten saada nopeutta, älyä, menestystä ja ihailua. National Geographic Channel.
Pannaan paremmaksi
Kausi 1. Osa 10. Pannaan paremmaksi neuvoo, miten saada nopeutta, älyä, menestystä ja ihailua. National Geographic Channel.
Lentoturmatutkinta
Katoamistemppu. Tutkijoilla on edessään mystinen tapaus, kun Varigin lento 254 syöksyy kaukaiseen viidakkoon, yli tuhat kilometriä lentoreitistä sivuun. National Geographic Channel.
Lentoturmatutkinta
Sivuun pyyhkäisty. Lento 201 nousee ilmaan Kolumbiasta ja katoaa tutkasta lentäessään maailman kartoittamattomimpien viidakoiden yli. National Geographic Channel.
Hetki ennen tuhoa
Ohjushävittäjä Coventryn upotus. Yhdeksäntoista sotilasta menetti henkensä, kun HMS Coventry joutui pommitukseen Falklandin sodan aikana. Miksi alus ei pystynyt puolustautumaan? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Hetki ennen tuhoa
Chinookin helikopteriturma. Pohjois-Irlannin tiedustelupalvelun 25 jäsentä kuoli helikopterionnettomuudessa vuonna 1994. Oliko turman syy todella lentovirhe? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Superautojen rakentajat
Aston Martin Vantage. Afzal Kahn tiimeineen muuttaa Aston Martin V8 Vantagen Gran Turismo -autotyypin innoittamaksi superahdetuksi kilpuriksi. National Geographic Channel.
Superautojen rakentajat
Rolls Royce Silver Shadow. Khanin tiimi saa todellisen haasteen, kun poptähti Shane Lynchin tyylikäs Rolls Royce Silver Shadow -79 pitäisi muuttaa drifting-kärryksi. National Geographic Channel.
Vaarallisen valtatien pelastajat
Sarjassa seurataan hinausfirman työntekijöitä, jotka pelastavat hätään joutuneita autoilijoita ja kohtaavat mitä mielenkiintoisempia haasteita.
Science of Stupid
Aina sattuu ja tapahtuu, kun yritetään pukata palloa päällä, hypätä benjihyppy tai pelata salkopalloa.
Science of Stupid
Edessä on pelkkää häpeää ja tuskaa, jos toistaitoisena yrittää ahtautua pieneen tilaan, ajaa ralliautoa tai astua riippukeinuun.
Maailmanperintökohteet 360°
Evergladesin suoalueella. Maailmanperintölistalla olevien kohteiden säilyttäminen tulevia sukupolvia varten vaatii valtavasti pyyteetöntä työtä. National Geographic Channel.
Hurjimmat eläimet
Eläinkunnan koviin kapinallisiin kuuluvat riitaisat apinat, uskomattoman rohkeat kissat ja kotka, joka mieluummin uppoaa kuin näkee nälkää.
Savannien valtiaat 2
Jakso 4/4. Sekekaman on johdettava perheensä vaarallisille maille, jotta lauma selviää kuivuudesta, mutta riski johtaa veriseen kilpailuun.
Läpileikkaus Maasta: Elävä planeetta
Aivan kuten elävällä organismilla, Maalla on verkosto järjestelmiä, jotka säätelevät planeettaa ja pitävät sen terveenä.
Vankilassa ulkomailla
Jakso 6/6. Entisen USA:n upseerin on selvittävä yhdestä Kolumbian raaimmista vankiloista jäätyään kiinni Bogotan lentokentällä mukanaan 5 kiloa kokaiinia.
Kiina lintuperspektiivistä
Jakso 2/2. Ohjelma aloittaa eeppisen matkan Kiinan monipuolisten maisemien ja kulttuurien yläpuolelle ja näyttää muinaisen sivilisaation uudessa valossa.
Savannien valtiaat 2
Jakso 4/4. Sekekaman on johdettava perheensä vaarallisille maille, jotta lauma selviää kuivuudesta, mutta riski johtaa veriseen kilpailuun.
Seksi - perisynti
Miten virkaintoiset lainsäätäjät ovat tunkeutuneet makuuhuoneisiimme ja alkaneet säädellä kaikista intiimeimpiä hetkiämme?
Rajasota
San Diegon etulinja. Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla jahdataan laittomia maahantulijoita sekä huumeiden ja ihmisten salakuljettajia maalla sekä merellä. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.