National Geographic
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Nero: Stephen Hawking
Mikä minä olen? Jaksossa vapaaehtoiset saavat tietoonsa jotain uskomatonta itse elämän luonteesta. National Geographic.
Turvatarkastus: Peru
Jakso 2/16. Perun suurin lentokenttä on tärkeä Latinalaisen Amerikan keskus. Sen suurin turvallisuushaaste: kokaiinin salakuljetus.
Lentoturmatutkinta 17
Jakso 5/10. Venäjällä tehty Sukhoi Superjet iskeytyy vuoreen tärkeällä näytöslennolla Indonesiassa. Kaikki koneessa olleet kuolevat.
Jane
Tarina Janen alkuajoista ja tutkimuksista Tanzaniassa, hänen miehestään ja simpansseistaan. Mukana ennennäkemätöntä materiaalia.
Science of Stupid
Vahinkoja sattuu, kun yritetään ajaa kolmi- tai kaksipyöräisellä moottoripyörällä tai tasapainotella esineitä pään päällä.
Mafian verinen ystävänpäivä
Huippugrafiikat ja dramatisoinnit kertovat totuuden Chicagon historiallisesta verilöylystä, joka tapahtui ystävänpäivänä 14.2.1929.
Komentoketju
Jakso 6/8. Pentagon keskittyy äärijärjestöjen uhkaan maailmalla. Panamassa USA:n agentti jäljittää paikallisten kanssa maahanmuuttajia terroriuhan vuoksi.
Jane
Tarina Janen alkuajoista ja tutkimuksista Tanzaniassa, hänen miehestään ja simpansseistaan. Mukana ennennäkemätöntä materiaalia.
Lentoturmatutkinta
Ei laskupaikkaa. New Orleansin lähellä lentävä Boeing 737 -kone oli tuhon partaalla, kun sähkövirta katkesi. Lentäjät onnistuivat kuitenkin välttämään vaaran. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Superautojen rakentajat
Chevrolet Camaro. Haasteita rakastava Afzal Kahn tiimeineen tekee asiakkailleen mitä uskomattomimpia superautoja. National Geographic Channel.