Olet sivun alussa

Kanavalista

National Geographic

Lentoturmatutkinta
Montrealista lähdön jälkeen Propair 420:n lentäjät kohtaavat kaksi hydraulista vikaa ja moottoripalon. Heillä on vaikeuksia lentää konetta, joten he kääntyvät ympäri ja ovat laskeutumassa, kun kone kääntyy ylösalaisin, putoaa ja kaikki kyydissä olleet kuolevat. Tutkijat pääsevät paikalle 6 tunnissa, ja heidän on pääteltävä, mikä aiheutti vain viidessä minuutissa kuolemaan johtaneen vikojen sarjan.
Viimeiset vonkaleet
Cyrilin seuraava tehtävä on arapaima, valtava, ilmaa hengittävä hirviö, joka voi kasvaa kaksi kertaa aikuisen ihmisen pituiseksi. Hän matkaa syrjäiselle bolivialaiselle järvelle, pudottaa syötin ja saalis tarttuu koukkuun. Cyrilin taistellessa hänen ja hänen tiiminsä on hypättävä veneeseen jahdatakseen arapaimaa. Virheitä ei sallita, kun Cyril on saanut sen, mitä hän tuli hakemaan.
Karibian rannikkovartiosto
Lähde Curaçaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa rannikkovartiosto suorittaa rutiiniomaisen huumetarkastuksen juhla-aluksella. Sillä välin etsintä- ja pelastushelikopteriryhmä saa vaarallisen pelastusoperaation Curaçaon korkeimmalle vuorelle. Merivoimien HNLMS Holland -aluksen miehistö joutuu vaikeaan tilanteeseen huumealuksen kanssa.