Olet sivun alussa

Kanavalista

Nelonen

Tähdet, tähdet
Kausi 3. Jakso 2/12. Tähdet, tähdet -ohjelman toisessa jaksossa kilpailijat hyppäävät keikkabussin kyytiin läpi kotimaan, kun teemana on Suomirock. Kuka potkii tuoleja pitkin lavaa, keneltä kuullaan koskeHavin esitys ja kuka hurmaa tuomaristossa istuvat Juuso Mäkilähteen, Sami Yaffan ja Lilli Paasikiven? Ohjelman juontaa Susanna Laine. Kotimainen musiikkiohjelma. Kotimainen viihdeohjelma. (86') Ohjelmatekstitys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Huvila & Huussi
Kausi 15. Jakso 7/12. Lapsiystävällinen siirtolapuutarha. Uusi jakso! Jesse on ottanut isoäitinsä siirtolapuutarhapalstan hoitaakseen. Palsta on Jessen omien sanojen mukaan kaaos ja tekemistä siinä riittääkin. Jessen haaveissa siintää lapsiystävällinen piha, jossa perheen pieninkin puutarhuri voisi temmeltää turvallisesti. Kotimainen sisustusohjelma. (41') Ohjelmatekstitys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Keno ja Synttärit
Kausi 2024. Jakso 106/366. Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno-arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen tuloslähetys. (2')
Diili
Kausi 4. Jakso 14/14. Viimeinen kolmikko herää finaalipäivään toiveikkaana. Heidän tehtävänä on pilotoida Korjaamolle suunnittelemansa tapahtuma. Kaikki ei ole kuitenkaan niin helppoa miltä kuulostaa, sillä Jaajolla on jälleen kerran ässä hihassaan. Kotimainen sarja. (67') Ohjelmatekstitys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.