Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Ihmemies MacGyver (K12)
Elä ja opi. MacGyver yrittää suostutella 16-vuotiasta nuorukaista pysymään koulun penkillä high schoolin loppuun asti. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (Ahdistus)
Superior Donuts
Juhlajärjestelyjä. Kausi 2,13/21. Arthur pestaa Fawzin pojan, ja Franco kannustaa tätä toteuttamaan itseään DJ:nä. Sofia kohtaa monenlaisia haasteita järjestäessään karnevaalia. Amerikkalainen komediasarja kahvilanpitäjä Arthurista ja hänen harvalukuisesta mutta värikkäästä asiakaskunnastaan. Sallittu kaiken ikäisille.
Simpsonit
Luontainen kyky. Kausi 8, 3/25. Luontainen kyky. Homerin nyrkkeilyvalmentaja huomaa, että Homerilla on ominaisuus, joka ei ole voitettavissa. Uusinta. K7
Stadi vs Lande
Kausi 1, 7/10. Stadilaiset ja landet asettuvat vastakkain ja tavoittelevat tietokilpailun voittoa. Tietävätkö landet mikä kulkuväline on Helsingin vaakunassa? Entä tietävätkö stadilaiset mikä on justeeri? Juontajina Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
UEFA Champions League huippuhetket
Kohokohdat jalkapallon Mestarien liigan otteluista.
Simpsonit
Larry on siepattu. Kausi 8, 4/25. Larry on siepattu. Johtaja Burnsilla on aivan uudenlainen ongelma: isänrakkaus. Uusinta. K7
Middle
Valheiden verkko. Kausi 9, 21/24. Axl kertoo Mikelle saaneensa työtarjouksen Denveristä. Mike on sitä mieltä, että asiasta ei kannata vielä kertoa Frankielle, joten Axl ja Mike yrittävät pitää työhaastattelureissun salassa. Sue ja Brick tavoittelevat pubivisavoittoa, mikä toisi palkinnoksi täydellisen äitienpäivälahjan. Yhdysvaltalainen komediasarja Heckin perheestä, johon kuuluvat äiti, isä ja kolme lasta. Sallittu kaiken ikäisille.
Rillit huurussa
Eroahdistus. Kausi 10, 21/24. Bernadette palaa töihin ja Halley siirtyy päivähoitoon. Bernadette, Howard ja Stuart kokevat kaikki suurta erotuskaa Halleysta. Bert keskeyttää Sheldonin ja Amyn Lystikkäät liput lähetyksen ja kertoo jännittäviä seurustelu-uutisia. Hän tuo uuden tyttöystävänsä tutustumaan koko porukkaan. Amerikkalainen komediasarja kertoo fyysikkoystävysten ja heidän kumppaniensa arjesta ja edesottamuksista. Sallittu kaiken ikäisille.
Simpsonit
Apua taivaalta. Kausi 8, 13/25. Apua taivaalta. Marge rasittuu niin, että tukkakin lähtee. Perhe tarvitsee siis apulaisen. K7
Simpsonit
Urani koirana. Kausi 8, 14/25. Urani koirana. Homerin ilmeikäs ääni sopii tarkalleen uudelle tv-hahmolle. Tuleekohan siitä suosittu? K7
Valheen jäljillä
Kiperiä kysymyksiä. UUSI SARJA ALKAA! Kausi 1, 1/10. Parisuhdeguru Dan Ribacoff esittää kiperiä kysymyksiä pöydän ääreen istuville. Olisiko Johnista ja Sarasta sittenkin seurustelevaisiksi? Entä uskooko Emma valheenpaljastimen erehtyneen? Englantilainen realityohjelma.
Taken 2 (K16)
Taken 2. Perheen lomamatkalla Istanbulissa Mills (Liam Neeson) ja hänen vaimonsa joutuvat roistojen kynsiin. Millsin hallitsemille erikoistekniikoille on jälleen käyttöä, mutta tällä kertaa tarvitaan muutakin: tyttären on astuttava isänsä avuksi. Ohjaaja: Oliver Megaton, Ranska 2012 (92') Pääosissa: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace. K16 (Ahdistus)
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Meksiko. Kausi 3, 4/8. Anthony Bourdain perehtyy huumesodan ja korruption vaikutuksiin Meksikossa. Toimittajat, kirjailijat ja ravintoloitsijat kertovat kokemuksistaan. Sekä pääkaupungissa että Oaxacassa ehditään myös maistella herkkuja ja ruokalajeja, joiden juuret ulottuvat aikaan ennen espanjalaisten saapumista. Amerikkalainen matka- ja ruokaohjelma.
Kohde (K12)
Missä olet, Shaw?. Kausi 4, 13/22. Root ja Reese matkustavat Maplen kaupunkiin etsimään kateissa olevaa Shaw'ta. Finch epäilee, että Shaw löytyisi autosta, jonka Finch oli jäljittäny. Root ja Reese tajuavat, että Samaritan käyttää Maplen asukkaita kuin koe-eläimiä. Fusco ja Dani Silva saavat hoitaakseen Koneen antaman seuraavan tunnuksen. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12 (Väkivalta)
Kohde (K12)
Syyllinen. Kausi 4, 14/22. Kone järjestää Finchin murhaoikeudenkäynnin valamiehistöön. Finch alkaa epäillä, että yksi valamiehistä yrittää vaikuttaa oikeudenkäynnin kulkuun. Reese yrittää selvittää, mistä oikeasti on kyse. Hän alkaa myös avautua terapeutille. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12 (Väkivalta)
Posse
Kausi 5, 2/12. Haastattelussa ja musiikkivieraana Benjamin. Studiovieraina Hjallis, Pilvi Hämäläinen. Vuoristoratahaastattelussa Li Andersson. Viivin hiihtokoulussa Karoliina Tuominen ja Sauli Koskinen. #Selfiytyjissä Anu Sinisalo.