Olet sivun alussa

Kanavalista

Sub

Suurmestari UK
Rakkaudettoman liiton loukussa. Kausi 15, 2/10. Palkintotehtävänä on tuoda studioon esine, josta tulee oudoin olo, kun sitä katsoo. Ensimmäiseen joukkuetehtävään liittyy punainen viheriö ja peruna. Muissa tehtävissä testataan, miten loistavia sooloesityksiä syntyy, kun bändi hajotetaan osiin, ja miten suuren vaikutuksen voi tehdä yhdellä henkäyksellä. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä. Uusinta.
American Horror Story: NYC (K12)
Myrsky nousee. Kausi 11, 1/10. Hudson-joesta löydetään päätön ruumis, joka on jo kolmas brutaalisti surmattu homoseksuaalinen mies. Sekä poliisitutkija Patrick Read että The Native -lehden toimittaja Gino Barelli alkavat epäillä, että surmien takana on yksi sama tekijä. Kuviota hankaloittaa se, että Read ja Barelli asuvat yhdessä eivätkä saisi keskustella asiasta keskenään. Samaan aikaan New Yorkin Fire Islandilla ihmetellään uutta virusta, joka leviää vaarallisen nopeasti valkohäntäpeurojen keskuudessa. Yhdysvaltalaisen kauhuantologiasarjan 11. kaudella etsitään homomiehiä vaanivaa sarjamurhaajaa 1980-luvun New Yorkissa. K12 (Päihteet)
Villien jäljillä
Lumileopardi. Kausi 1, 2/8. Pirjo ja Kimmo nousevat korkealle Himalajan vuoristoon toiveissaan nähdä uhanalainen lumileopardi. Korkeus aiheuttaa vaarallisia tilanteita ja uhkaa keskeyttää parivaljakon reissun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.