Olet sivun alussa

Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Lemmen viemää (K12)
Vuoristomökin vangit. Carsten ottaa Desiréen ja Nilsin vangikseen. Mukava ilta Christophin kanssa saa Alician hämmentymään, etenkin kun Christoph luopuu vaatimuksistaan. Paulin leikkauksen esteenä on enää Paulin oma leikkauspelko. Eva saa ilahduttavan puhelun Brysselistä. Heidän pitäisi lähteä Robertin kanssa heti paikan päällä käymään, mutta hotellivelvollisuudet kutsuvat Robertia. Melli on ilahtunut nuoruuden idolinsa esiintymisestä häissä, mutta jälleen kerran André tuottaa hänelle pettymyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (Ahdistus)
Ostoskanava Tvins.com
Emmerdale
Menneen talven lumia, osa 2/2. Belle ja Lachlan yrittävät maistattaa inkiväärioluttaan. Rebecca käy Joen päälle golfmaila aseenaan. Vanessa rauhoittelee närkästynyttä Tracyä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (Ahdistus)
Salatut elämät
Osa 3488: Camilla ja äidin syli. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (Ahdistus)
Ninja Warrior
Ninjaolympialaiset, osa 1/3. Kausi 8, 27/31. USA:n, Latinalaisen Amerikan ja Euroopan joukkueet ottavat yhteen Mount Midoriyaman ykkös- ja kakkos- ja kolmosvaiheen radoilla. USA:n ensimmäinen naispuolinen kilpailija tässä kisassa on Jessie Graff, ja kapteenina toimii Drew Drechsel. USA:n joukkueen täydentävät Daniel Gil, Jake Murray, Brian Arnold ja Josh Levin. Euroopan joukkueessa on neljä kilpailijaa edellisvuodelta, kun taas Latinalaisen Amerikka osallistuu tähän joukkuekisaan ensimmäistä kertaa. Amerikkalainen urheilukilpailu.
Love Island UK
Soluttautuja. Kausi 3, 12/50. Komea ja säihkysilmäinen Mike marssii saarelle pannen tyttöjen päät pyörälle ja poikien polvet tutisemaan. Luvassa on kiivaita keskusteluja, sillä parinvaihdon lähestyessä vanhat lemmenlupaukset saattavat menettää taikansa. Ketkä kolme könsikäs sieppaa tutustumistreffeille? Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (Seksi)
Kauhukeittiö
Oluen voimalla. Kausi 9, 7/16. Palkintokilpailussa kokkaillaan oluella terästettyjä annoksia. Illalliskattauksessa kokit tumpeloivat olan takaa, ja keittiöstä tulvii raakoja ja ylikypsiä annoksia. Punaisessa keittiössä erimielisyydet kasvavat entisestään. Yhdysvaltalainen ruokareality, jossa 18 kokkia kisaa keittiömestarin pestistä huippuravintolassa.
Angel from Hell
Enkeli tulee hätiin. Kausi 1, 9/13. Allison jännittää tv-esiintymistään, mutta tuplatyövuoroon joutuvalla Amylla on hyviä vinkkejä. Brad yrittää myydä haastavaa kohdetta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Simpsonit
Munuainen. Kausi 10, 8/23. Homer aiheuttaa isälleen munuaisongelman, mutta lupaa pelastaa tilanteen lahjoittamalla omansa. Uusinta. K7
Punk'd Suomi
Maryam Razavi. Kausi 1, 7/10. Viki Eerikkilän kanssa vedätyksiä ystävilleen on juonimassa malli ja juontaja Maryam Razavi. Pääpränkin kohteena on laulaja Janna, joka luulee menevänsä aivan tavalliseen manikyyriin, mutta päätyykin hieman erikoisemman ennustajan kynsiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Paavo Pesusieni
Johtaja Ravun tallelokero / Planktonin lemmikki. Kausi 9, 8/26. Palkittu animaatiosarja merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Uusinta. K7 (Ahdistus)
Simpsonit
Gangsterien armoilla. Kausi 10, 9/23. Homer saa kaupungin pormestarin henkivartijan toimen pelastettuaan tämän mukiloinnilta. Pian hän joutuu kovan luokan tulilinjalle. Uusinta. K7
Ulosottomiehet
Parhaat palat, osa 2/3. Kausi 4, 23/24. Erikoisjaksossa palataan ikimuistoisimpiin tapauksiin ja tavataan uusiakin velallisia. Yksinhuoltajaäiti häädetään vuokrarästien takia, mutta ei ennen kuin vuokranantaja kuulee kunniansa. Koulumaksuja karhutaan pariskunnalta, joka ei olekaan enää yhdessä. Velka on silti perittävä annetussa osoitteessa. Muistellaan tapausta, jossa maksamaton velka ajoi kokonaisen perheen sotajalalle. Dokumentaarinen realitysarja brittiläisistä ulosottomiehistä.
Simpsonit
Raamatun tarinoita. Kausi 10, 18/23. Pastori Lovejoyn saarnat ovat niin unettavia, että kukin Simpsonien perheenjäsenistä kuvittelee näkevänsä unta omasta raamatun tarinastaan. Aatami ja Eeva, Mooses ja Goljatia vastaan taisteleva Daavid saavat uuden hahmon. K7
Simpsonit
Pop-taiteilija. Kausi 10, 19/23. Kun Homer oppii tuulettamaan äkeitä mielentilojaan maalaamisella, hän alkaa katsella taidekauppiaan suuntaan. - Vieraileva ääni: Isabella Rossellini. K7
Hamekyttä 2 (K12)
Hamekyttä 2. Toimintakomediassa FBI-agentti Malcolm Turner soluttautuu lupsakaksi lastenhoitajaksi perheeseen, jonka ohjelmoija-isä on suunnitellut vaarallisen tietokonemadon, joka uhkaa hallituksen tärkeitä tietoja. USA 2006 (99'). Ohjaaja: John Whitesell. Pääosissa: Martin Lawrence, Emily Procter, Nia Long. K12
Dice - koomikon paluu
Isäukko. Kausi 2, 5/7. Kun Carmen ja pojat lähtevät viikonlopuksi pois, Dice joutuu jäämään yksin kotiin. Sattumalta hän tutustuu naapurinsa isään, jota ei päästetä lähtemään kodistaan. Dice vie vanhuksen huvittelemaan ja saa itselleen uuden ystävän. Amerikkalainen komediasarjan. K7 (Väkivalta)
NCIS: New Orleans (K12)
Viimeinen maili. Kausi 4, 15/24. Isler kaipaa NCIS:n apua napatakseen jo kauan metsästämänsä rekkaryöstäjät. Amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa New Orleansin NCIS-yksikkö selvittää laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia. K12 (Ahdistus)
Ulosottomiehet
Parhaat palat, osa 1/3. Kausi 4, 22/24. Erikoisjaksossa palataan ikimuistoisimpiin tapauksiin ja tavataan uusiakin velallisia. 150 000 punnan velkaa, sarjan historian suurinta, peritään mieheltä, joka lainasi ystävältään rahaa sijoitusta varten. Ulosottomiehet muistelevat tapauksia, joissa aggressiiviset velalliset ovat uhanneet käydä käsiksi - ja ovat käyneetkin. Dokumentaarinen realitysarja brittiläisistä ulosottomiehistä. Uusinta.
Twin Peaks (K16)
Tuonpuoleisessa. Kausi 2, 23/23. Ghostwood-hankkeen ongelmat ratkeavat hämmentävällä tavalla. Agentti Dale Cooper löytää tien mustaan mökkiin. Amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi kun koulun kaunotar ja suosikkioppilas Laura Palmer löydetään murhattuna. Paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa. K16 (Ahdistus)
Vampyyripäiväkirjat (K12)
Pakkokeinoja. Kausi 8, 5/16. Matt, Caroline, Stefan ja Alaric tapaavat Damonin ennen Tylerin hautajaisia. Sybil kimpaantuu huomatessaan, ettei Damon olekaan täysin alistunut hänen valtaansa. Bonnie turvautuu vaaralliseen keinoon palauttaakseen Enzon inhimillisyyden. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (Ahdistus)
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Kultaakin kalliimpaa. Kausi 8, 6/16. Caroline turvautuu äärimmäisiin keinoihin pitääkseen perheensä turvassa. Samalla jännitteet Alaricin ja Carolinen välillä kärjistyvät. Enzo on voimaton Sybilin viimeisimmän juonen edessä. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (Ahdistus)