Sub
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Sub

lauantai 20.1.
Ninja Warrior
Philadelphian karsinnat, osa 2/2. Kausi 8, 10/31. Ninja Warriorin karsintaosuus päättyy Philadelphiaan, ja tarjolla on taas kerran 30 paikkaa kaupunkifinaaliin. Mukana ovat muun muassa Geoff Britten, joka eteni edellisellä kaudella aina Vegasin nelosvaiheen loppuun asti, ja Joe Moravsky, joka on kisan ennakkosuosikkeja. Lisäksi radalle astuu yksi vahvimmista naiskilpailijoista, Michelle Warnky. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
Lemmen viemää
Unohtunut rangaistus. Syyttäjä saa tietää Pian aiemmasta nuorisorangaistuksesta. Tämä tieto yhdessä Sorgen todistajanlausunnon kanssa aiheuttaa Oskarille uusia ongelmia. Tina uskoutuu Davidille, jonka omatunto alkaa soimata. Beatrice järjestää pienen näytöksen kiristääkseen Friedrichiä. William tarvitsee harjoittelupaikan jatkaakseen opintojaan Saksassa mutta ei suostu pyytämään apua veljeltään. Gertin läsnäolo ahdistaa Alfonsia entistä enemmän. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
Ostoskanava Tvins.com
Mike & Molly
Tonttuilua kerrakseen. Kausi 5, 3/22. Molly järjestelee joulua perheelleen. Muut eivät järin innostu hänen pomottelustaan. Mike ja Carl ilahduttavat lapsia jakamalla näille joululahjoja, mutta joutuvat pian vaikeuksiin. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Mike & Molly
Kalavalheita. Kausi 5, 4/22. Pojat päättävät lähteä kalareissulle miesporukalla. Yksi kerrallaan hameväki ilmoittaa kuitenkin lähtevänsä matkaan. Retki lähtee käyntiin draaman merkeissä, kun Molly ja Victoria miettivät, tuleeko Carlille kertoa Victorian hairahduksesta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Ostoskanava Tvins.com
Teknavi
Kausi 14, 6/8. Kauden kuudennessa jaksossa rallilegenda Markku Alénin vauhtikäsittelyssä on Lexuksen täysin uusi sporttihybridi LC 500h. Risto Virtasen testissä on tila-autosta katumaasturiksi muuttunut Peugeot 5008. Jaksossa tutustutaan myös IoT-laitteiden aiheuttamiin uusiin tietoturvauhkiin ja niiden torjumiseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Faija hoitaa
Kiitospäivä. Kausi 1, 5/22. Andin on vaikea hyväksyä sitä, miten Adam ottaa hoitoonsa koulun kiitospäiväjuhlan illallisjärjestelyt. Juhlien järjestäminen ei ole Adamin ominta osaamisaluetta, joten Adamin apuna häärivät velipoika Don ja Lowell. Sähläykseltä ei voida välttyä, ei Adamin eikä Andin puolelta. Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns (Matt LeBlanc) lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi (Liza Snyder) päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään. Sallittu kaiken ikäisille.
Simpsonit
Oton seikkailut. Kausi 3, 22/23. Simpsonit majoittavat väliaikaisen asukkaan - katuakseen heti. Uusinta. K7 (ahdistus, väkivalta).
Simpsonit
Kuin Romeo ja Julia. Kausi 3, 23/23. Bartin paras kaveri rakastuu, eikä Bartille tunnu enää olevan tilaa. Uusinta. K7 (väkivalta, ahdistus).
Simpsonit
Bartin takaikkuna. Kausi 6, 1/25. Uusinta. K7
Simpsonit
Lisan kilpailija. Kausi 6, 2/25. Uusinta. K7
Sub Short: Vedonlyönti
Ninja Warrior
Indianapolisin karsinnat, osa 2/2. Kausi 8, 6/31. Tänään kilvoitellaan Indianapolisissa. Mukana on taas lajin kirkkaimpia tähtiä, kuten Meagan Martin ja Brian Arnold, mutta myös Nascar- ja Indy-kuskeja, jotka toivovat olevansa nopeita myös ilman autoa. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
Ninja Warrior
Oklahoma Cityn karsinnat, osa 1/2. Kausi 8, 7/31. Oklahoma Cityn karsintakisassa kilpailijat kohtaavat jälleen uusia ja entistäkin vaikeampia esteitä. Luvassa on huikeita hetkiä, kun radalle lähtevät veteraanit Daniel Gil, Brent Steffensen ja Kacy Catanzaro. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
Myytinmurtajat
Heliumjalkapallo. Kausi 3, 7/29. Lentääkö heliumilla täytetty jalkapallo todella pidemmälle kuin ilmalla täytetty? Lisäksi Myytinmurtajat yrittävät napata luodin kiinni hampaillaan. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
Vintiöt Total Remix
Portsareiden ylivaltaa. Haapojat ja Ruotsin serkku. Sallittu kaiken ikäisille.
Top Gear
Halki Ukrainan. Pikkuautoihin mieltyneet James, Jeremy ja Richard saavat haasteeksi ajaa koko Ukrainan halki valitsemillaan yksilitraisilla kaupunkiautoilla. Historiallisten maisemien katselun jälkeen odottaa sydäntä kylmäävä haaste. Jeremy pääsee testaamaan myös superautoa Tanskasta, ja studiovieras James Blunt ajaa kohtuuhintaisella autolla kierroksen hyvin märissä olosuhteissa.
Sweat Inc.
Permantotreenit. Kausi 1, 3/10. Tällä kertaa vastakkain on kolme varsin erilaista tapaa käyttää avointa lattiaa treeneissä, jalkapallosta ja latinalaisrytmeistä vapaajuoksuun ja sirkusteluun.
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
Roope Salminen Show
Tuomas Enbuske. Enbuske Veitola & Salminen -ohjelman miesveturit kohtaavat. Odotettavissa on hapuilevaa knoppitietoa, yllätystesti ja miehuuden mittausta, kun Tuomas ja Roope ovat vihdoin kaksin.
Simpsonit
Rakkausromaani . Kausi 6, 3/25. Uusinta. K7
#Subleffa: Hot Shots! - kaikkien elokuvien äiti
Hot Shots! - kaikkien elokuvien äiti. Hei me lennetään! -elokuvien tekijöiden mainio sotaelokuvaparodia nuoresta pilottiurhosta (Charlie Sheen), joka kärsii lentäjä-isänsä 20 vuoden takaisista töppäilyistä. Ohjaaja: Jim Abrahams, USA 1991.Pääosissa: Charlie Sheen, Cary Elwes, Valeria Golino, Lloyd Bridges. K12
Simpsonit
Lady Bouvierin rakastaja. Kausi 5, 21/22. Homerin isä syöksyy epätoivon kuiluun, sillä hänen rakastettunsa on kiinnostuneempi rikkaasta herra Burnsista. Uusinta. K7 (ahdistus, väkivalta).
Nuori MacGyver
Hyvä kyttä, paha kyttä. Kausi 1, 14/21. Mac ja Jack saavat tehtäväkseen jäljittää FBI:n jahtaaman karkurin, jota epäillään agentin murhasta. Kuvio ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen kuin miltä näyttää. Uusi Phoenix-pomo Matty arvioi alaisensa ensimmäisen kerran. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. K12 (ahdistus).
Nuori MacGyver
Tappava tuulahdus menneisyydestä. Kausi 1, 15/21. Mattyn kummityttö poikaystävineen surmataan kylmäverisesti kesken puistopiknikin. Merkit viittaavat 1960- ja 70-luvuilla Pohjois-Kaliforniaa piinanneeseen tunnistamattomaan Zodiac-sarjamurhaajaan. Mac tiimeineen yrittää selvittää, onko murhien takana todella sama mies vuosikymmenten takaa. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. K12 (ahdistus, väkivalta).
Duudsonit Amerikassa (K16)
12. Seuraa Amerikan johtajaa. Viimeisessä jaksossa paljastetaan, kuinka Duudsonit tulivat rytinällä USA:han Jackass-tähti Johnny Knoxvillen avustuksella. - SARJA PÄÄTTYY. K16 (ahdistus).
Rysän päällä
Motocross-mylläkkä. Kausi 13, 8/22. Vakavasta loukkaantumisesta kärsinyt motocross-kuski Dan Weir ihmettelee, miksi avovaimoa ei kiinnosta nykyään edes jutella hänen kanssaan. Tutkinta paljastaa, että nainen pelehtii Danin parhaan ystävän kanssa avomiehensä silmien alla. Kennethia Barnesin lapsen isä viilettää yöt ulkona eikä ole enää kiinnostunut petipuuhista. Tarkkailijat havaitsevat, että mies tapaa poltella sikareita vieraan naisen seurassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
Maailman kauheimmat naapurit
Kiusaajan kupeessa. Kausi 4, 1/8. Tragikoominen sarja näyttää, mihin naapurien välinen vihanpito voi johtaa. Yorkshiren maaseudulle muuttanut Mandy oli naapurinsa Kennethin terrorin kohteena lähes kymmenen vuotta. Mandy ja Carl riitaantuivat naapuriensa kanssa juorujen ja äänekkäiden koirien takia. Brittiläinen realitysarja.
Hävyttömät
Bonnie ja Carl. Kausi 4, 9/12. Carl saa jälki-istunnossa ystävän, joka näyttää hänelle aivan uudenlaisen maailman. Lip joutuu Amandan väijytykseen eikä pääse takiaisesta enää eroon. Opintojen ohessa hän hoitaa myös sisarusparveaan Fionan yrittäessä löytää työnantajaa, joka ei säikähdä huumetuomiota. Sheila palaa reservaatista ja löytää tyhjennetystä kodistaan uusia asukkaita. Amerikkalainen draamakomedia Gallagherien suurperheen elämästä ja persoonallisesta tavasta hoitaa kohdalle osuvat lukuisat vastoinkäymiset. K12 (väkivalta, seksi).