Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Ostoskanava Tvins.com
Elämää Philadelphiassa
Mac tappaa isänsä. Kausi 10, jakso 7/10. Mac päättää puhdistaa murhasta syytetyn isänsä maineen. Pian selviää, että Charlien äidillä on sormensa pelissä tapahtumissa. Muu jengi on ymmällään, kun Bill Ponderosa kävelee baariin ja julistaa juovansa itsensä hengiltä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Simpsonit
Painajaisia. Kausi 3, 7/23. Halloween-yön karkinsyönnin jälkeen on oikeus ja kohtuus katsella pahoja unia. Uusinta. K12 (väkivalta).
Simpsonit
Lisan ratsu. Kausi 3, 8/23. Millä keinoin Homer korjaisi laiminlyöntinsä Lisaa kohtaan? Uusinta. K7 (ahdistus).
Simpsonit
Hyvä isä. Kausi 3, 9/23. Homer vaipuu epätoivoon, kun Marge testaa hänen tietojaan lastensa tekemisistä. Uusinta. K7 (ahdistus, väkivalta).
Simpsonit
Homerin tuliliemi. Kausi 3, 10/23. Homer on keksinyt jotakin, josta Moe kerää kunnian kapakassaan. Uusinta. K7 (väkivalta, ahdistus).
Simpsonit
Voimala kaupan. Kausi 3, 11/23. Saksalaiset liikemiehet ovat asialla, kun johtaja Burns hetkeksi luovuttaa. Uusinta. K7 (väkivalta).
Bear Grylls - Selviytyjien saari
Miehet: ulos juoksuhaudoista. Kausi 2, 12/13. Maaliviiva lähestyy, ja nälkää näkevät miehet yrittävät vielä viimeisen kerran saada kunnon saaliin. Brittiläinen realitysarja testaa tavallisten ihmisten selviytymistaitoja tropiikissa.
Exiä rannalla UK
Suhteet solmussa. Kausi 3, 5/10. Kahdeksan sinkkunaista ja -miestä tutustuu toisiinsa rantaparatiisissa. Jordanilla ja Megan M:llä menee lujaa, kunnes Jordanin exä sotkee pakkaa. Kirkin lipevyys ärsyttää, ja Marty ottaa Sarahin kanssa yhteen. Brittiläinen realitysarja.
Exiä rannalla UK
Kohta räjähtää. Kausi 3, 6/10. Kahdeksan sinkkunaista ja -miestä tutustuu toisiinsa rantaparatiisissa. Megan M. ja Ali ottavat yhteen, kun taas Bear on puun ja kuoren välissä. Kirkin mitta alkaa täyttyä. Brittiläinen realitysarja.
Pihlajasatu
ISMO 1: Kristallipallopää. Kausi 1, 5/10. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
Pihlajasatu
ISMO 2: Nyt on sellityksen paikka. Kausi 1, 6/10. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Putous
Kausi 9, 3/8. Kolmannessa jaksossa Putouksen legendaarinen Trump tekee vihdoinkin paluun. Sketsihahmokilpailu etenee, ja tänään yksi hahmoista joutuu jättämään pelin kesken. Suoran lähetyksen juontaa Roope Salminen Uusinta.
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
Teknavi
Kausi 15, 2/8. Kauden toisessa jaksossa hypätään VilleGallen kyytiin ja selvitetään, mitä tapahtuu JVG:n keikkamatkoilla. Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä on uudistunut Ford Fiesta. Jaksossa koetaan myös todellista rallinostalgiaa, kun Markku Alén tapaa Lapissa entisen tallikaverinsa 15 vuoden tauon jälkeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Myytinmurtajat
Suuhygienia koetuksella. Kausi 1, 14/16. Jamie ja Adam testaavat, keräävätkö hammasharjat ulostebakteereja. Lisäksi he selvittävät, voiko soutuveneen perässä vesihiihtää ja voiko silta sortua tahdissa marssimisesta. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja.
#Subleffa: Varasto
Varasto. Varasto on Taru Mäkelän ohjaama rouhea duunarikomedia, joka perustuu Arto Salmisen tekstiin. Elokuvan miehet ovat yrmeää kellarin väkeä ja naiset ovelampia kuin koskaan. Varasto on hauska elokuva, jossa on vakava aihe. Näyttelijät ovat tähtikaartia; Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Esko Salminen, Juha Muje ja Hannele Lauri. Huimien henkilöhahmojen joukossa pankin räjäyttää Vesku Loiri yhdellä ainoalla repliikillä. Varasto valittiin Jussi-gaalan yleisöäänestyksessä Vuoden elokuvaksi 2012. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
Illallinen äidille
Kim Herold. Kausi 1, 9/10. Muusikko Kim Herold kokkailee Hannele-äitinsä keittiössä illallista yhdessä Kari Aihisen kanssa. Mutta miten Kim parantuu ketsuppiaddiktiostaan ja mikä juusto Kape olisi jos Kimin äiti saisi päättää jälkiruoan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Ulosottomiehet
Kallista oikeudenkäyntiä. Kausi 2, 9/10. Brian ja Graham perivät 20 000 punnan oikeudenkäyntikuluja, ja edessä ovat kovat neuvottelut siitä, miten maksu suoritetaan. Toisella oikeudenkäyntikulujen perintäreissulla seuraan liittyy Kevin, ja silloin täytyy puolestaan heittäytyä etsiväksi, että velallinen saataisiin tavoitettua. Lisäksi Brian ja Graham kohtaavat järkyttyneitä velallisia. Dokumentaarisessa realitysarjassa seurataan brittiläisiä ulosottomiehiä, joiden tehtävänä on periä maksamattomat velat takaisin velkaantuneilta. Uusinta.
Viikingit (K16)
Vallananastaja. Kausi 3, 5/10. Viikinkien laivasto palaa Kattegatiin, jossa traagiset uutiset odottavat. Lagertha kuulee, että hänet on syrjäytetty ja taivuttelee Ragnarin matkustamaan Hederbyhyn kanssaan palauttamaan asemansa. Tietäjällä on mielenkiintoisia ennustuksia Rollolle. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K16 (väkivalta).
Viikingit (K16)
Uudestisyntynyt. Kausi 3, 6/10. Pariisin ryöstöretkeä valmistellaan, ja Rollo pohtii tietäjältä kuulemaansa ennustusta. Kalv saapuu Kattegatiin osallistuakseen ryöstöretkelle. Viikinkilaivasto lähtee Seine-joen yläjuoksulle ja saa Pariisin näkyviinsä ensimmäistä kertaa. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K16 (väkivalta, ahdistus).
Sub.doc: Rusketusmania: 50 Shades of Orange
Rusketusmania: 50 Shades of Orange. Dokumentissa tapaamme Britannian pahimmat rusketukseen addiktoituneet henkilöt. He ovat valmiita vaarantamaan terveytensä saadakseen täydellisen rusketuksen. Karl tilaa netistä laitonta rusketusainetta, jota ruiskuttaa itseensä. Hannah puolestaan makasi solariumissa kolme kertaa päivässä ja sai jo 17-vuotiaana diagnoosin eläkeläisikäisen ihosta. Iso-Britannia, 2016. Uusinta.
Bear Grylls - Selviytyjien saari
Miehet: ulos juoksuhaudoista. Kausi 2, 12/13. Maaliviiva lähestyy, ja nälkää näkevät miehet yrittävät vielä viimeisen kerran saada kunnon saaliin. Brittiläinen realitysarja testaa tavallisten ihmisten selviytymistaitoja tropiikissa. Uusinta.